This version of the page http://ictv.ua/rus/movlennya.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-09. The original page over time could change.
ICTV.UA - Кодирование сигнала
ФАКТЫ    ПРО ICTV    ТЕЛЕПРОГРАММА    ПРОГРАММЫ    ФИЛЬМЫ    СЕРИАЛЫ    БИЗНЕС    РАЗВЛЕЧЕНИЯ    DVD-КОЛЛЕКЦИЯ   
Бизнес
  Рейтинги
  Контакты
  Реклама
  Спонсорство
Кодирование сигнала
КОДИРОВАНИЕ СИГНАЛА
До уваги операторів кабельних мереж України!
 
Шановні колеги!
Канал ICTV з 1 червня 2006 року має намір закодувати свій сигнал системою умовного доступу «VIACCESS». Таким чином, телевізійні програми каналу у повному обсязі будуть надаватися лише підприємствам Концерну РРТ, а також операторам кабельного телебачення, які використовують пакети універсальної програмної послуги (керуючись статтями 1, 39, 40 Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення”). Ці дії пов'язані з тим, що канал транслює не лише програми власного виробництва, але й закуповує ліцензійний продукт – художні фільми, серіали, покази футбольних матчів та інших спортивних подій. Відповідно до загальноприйнятої міжнародної практики, такі ліцензійні матеріали канал має право транслювати лише у межах України. Власне, кодування покликане не допустити поширення сигналу за межі ліцензійної території України.
 
Лише для операторів кабельних мереж України!
Якщо Ви зацікавлені отримати право доступу Ваших абонентів до пакету телеканалу ICTV, повідомляємо, що у Вас є можливість укласти з нами  договір і одержати безкоштовно смарт-картки «VIACCESS» для декодування супутникового сигналу. З приводу укладання договорів, а також по детальну інформацією Ви можете звернутись у Департамент розвитку мережі каналу ICTV:
 
тел.:  8 (044) 288-21-72
факс: 8 (044) 288-21-72
e-mail:  net@ictv.ua, kozlenko@ictv.ua
 
Будемо раді співпрацювати!
 

Уважаеммые коллеги!

20.02.08 р. возобновлена работа системи кодирования "VIACCESS" спутникового  сигнала ТОВ "МК ТРК ICTV"

 
Анкета
 
© Все права защищены
Created by WorldWebStudio Powered by Insider