This version of the page http://www.euroindex.ua/index.php?ide=91 (77.120.124.68) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-07-12. The original page over time could change.
Євроіндекс | Виставки в Україні, Виставки в Києві
English

Russian

Оберіть виставку
Методичні рекомендації > Участь у виставці: планування, підготовка, персонал
 

Повернутися










Участь у виставці: планування, підготовка, персонал

Методичні рекомендації "Участь у виставці: планування, підготовка, персонал" (2009 р.)

Під редакцією В.О. Пекара

Ця книга являє собою рекомендації з оптимального використання такого дієвого інструменту реклами, маркетингу і продажів, як виставки та ярмарки. Книга адресована, в першу чергу, менеджерам з реклами і маркетингу, а також всім, хто у своїй діяльності стикається з виставками.

Зрозуміло, ця книга — не підручник, а всього лише методичні рекомендації. Їхнє завдання — підказати вам деякі важливі моменти і допомогти нічого не проминути в тому складному і неординарному процесі, яким є підготовка до виставки. А повчальний тон ми постаралися пом'якшити малюнками, що ілюструють деякі випадки з нашої практики.

У цій книзі ви не знайдете відповідь на питання: "Чому потрібно брати участь у виставках?". Цьому присвячено багато публікацій, зокрема, про це йдеться практично в кожному підручнику з реклами. Ми вважаємо, що для читача питання про необхідність участі у виставках вирішене. З іншого боку, практичних посібників для тих, хто прийняв таке рішення, вкрай мало, і цей дефіцит ми заповнюємо книгою.

З питань придбання підручника звертайтеся:
тел.: (44) 461-9309.




 Новини

«Євроіндекс» приєднується до святкування Всесвітнього дня виставок 2019

Розклад руху безкоштовного експрес-маршруту під час elcomUkraine 2019, SOLAR Ukraine 2019, EIA 2019

Нова локація — нові можливості: Форум фермерських технологій, Фермерський ярмарок контрактів, виставки «Промисловий холод» і «Сховища для фруктів, овочів, ягід»

Виставки отримали потужну підтримку від Мінагрополітики України і ТПП України

Розклад руху автобусних експрес-маршрутів під час виставок

 Каталоги виставок


   
 © Компанія "Євроіндекс", 1994-2019.