This version of the page http://www.aratta-ukraine.com/e-shop.php (195.234.215.136) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-06-25. The original page over time could change.
Інтернет-магазин багажників, боксів, велокріплень та кріплень для лиж «АРАТТА-ТУР»
X

Вітаємо на нашому сайті!



У Вас встановлене розширення AdBlock або подібне. Будь ласка, додайте наш сайт до білого списку, - тим самим Ви сприятимете його розвитку, - адже сайт не утримується олігархами.
НОВИНИ   СТАТТІ   ТРАДИЦІЯ   ФОРУМ   РУС   ENG   DE   ESP   POL   PDA   RSS

25 червня 2019, вівторок

   

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
 
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...



Курс валюти:



Погода в Україні:
 

Наш банер


ІНТЕРНЕТ-КРАМНИЦЯ «АРАТТА-ТУР»

Інтернет-магазин багажників, боксів, велокріплень та кріплень для лиж.

 
 
 
© Інтернет-магазин «Аратта-Тур» - aratta-tour.com
Публiкацiї, статті, аналітика:
  • Що про зустріч з президентом думають представники американського бізнесу
    Оксана Лігостова, Руслан Дейниченко, Голос Америки
    Американська бізнес-спільнота продовжує осмислювати меседжі, отримані минулого тижня під час першої зустрічі із президентом Зеленським. І як кажуть самі бізнесмени, у них значно додалося оптимізму. Справа лише за тим, як і коли обіцяне Зеленським буде реалізовано.
  • Методичка для виборів парламенту України: головне – не нові обличчя, а правила
    Павло Казарін, Радіо Свобода
    Нові обличчя в політиці мало що значать. На відміну від нових правил. Україна вагітна запитом на оновлення. Країна вдивляється в партійні списки й чекає на свіжі імена та незнайомі обличчя. Але все це ‒ лише фетиш, який має мало спільного з «електоральною революцією».
  • Що відбувається у Грузії: спроба штурму парламенту, гумові кулі й постраждалі
    BBC
    Грузинська поліція застосувала сльозогінний газ, водомети і гумові кулі для розгону демонстрації біля будівлі парламенту у Тбілісі. Учасники мітингу, які вимагають відставки членів уряду, перед цим спробували прорватися на подвір’я будівлі парламенту.
  • Війна і мир. Андрій Піонтковський – про феномен Зеленського
    Андрій Піонтковський, Радіо Свобода
    Навіть при найкращому ставленні до Володимира Зеленського неможливо сприймати його як самостійного політика.
  • Переговори на паузі. Питання транзиту газу не має відповіді
    Юрій Шейко, DW
    Заступник голови Єврокомісії Марош Шефчович летить до Москви - вирішувати питання про транзит газу до ЄС з Росії територією України. У Брюсселі поспішають - нинішній контракт спливає у грудні.
  • “Зеленський на першій зустрічі одразу спитав мене про Іловайськ” - Хомчак
    Оксана Тороп, ВВС
    Новий начальник Генштабу Руслан Хомчак в інтерв’ю ВВС News Україна розповів про першу зустріч з Володимиром Зеленським перед призначенням, згадав свою версію подій в Іловайську, знайомство з Ігорем Коломойським, а також відповів на питання, чи є наказ не відповідати на обстріли на Донбасі.
  • Що робити Заходу з Росією: дотиснути чи відпустити?
    Віктор Каспрук, Радіо Свобода
    Росія не може жити без війн і конфліктів. Кремль з усіх сил намагається перетворити міжнародну політику на арену боротьби без правил. Де, за його задумом, в непередбачуваному світі анулюються всі колишні домовленості, а Москва диктує іншим державам свої власні «правила», не зважаючи на те, хочуть вони цього, чи ні.
  • Україна і Росія ведуть у Гаазі боротьбу за море
    Захар Бутирський, DW
    У Гаазі розпочалися попередні слухання позову України про порушення Росією Конвенції ООН з морського права. Москва першою виклала свої аргументи. Київ заявив, що РФ затягує суперечку, аби уникнути відповідальності.
  • Росію не можна повертати в ПАРЄ, вона продовжує скоювати воєнні злочини
    Марія Щур, Радіо Свобода
    З огляду на всі порушення міжнародного права, прав людини та воєнні злочини, скоєні Росією в Україні та Сирії, цю країну не можна поновлювати в усіх правах в Раді Європи, вважає впливовий французький політолог і дипломат Ніколя Тензер.
  • Американські експерти радять президенту України
    Тетяна Ворожко, Голос Америки
    Три ризики президенства Зеленського окреслили експерти у США.
На головну | Новини | Святині | Публікації | Книги | Соціоніка | UA-RSS | Знаки | Фотоальбоми | Вільна галерея | Форум
 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2019.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.