This version of the page http://www.euroindex.ua/privacy_policy (77.120.124.68) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-29. The original page over time could change.
Євроіндекс | Виставки в Україні, Виставки в Києві
English

Russian

Оберіть виставку
Політика конфіденційності  
 

Повернутися










ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Версія: 1.0.
Останні зміни: 15 листопада 2009 р.

1. Введення

Політика конфіденційності описує процес збирання, зберігання, використання та поширення вашої особистої інформації при користуванні послугами та відвідуванні веб-сайтів компанії "Євроіндекс". Ця політика поширюється на усі сайти, що належать компанії "Євроіндекс", включаючи субдомени.

2. Збирання особистої інформації

Компанія "Євроіндекс" може збирати кілька видів інформації:
- контактні дані для зворотного зв'язку (ПІБ, адреса, електронна пошта, контактний телефон та ін.);
- персональні дані для сервісу "Замовлення запрошень" (найменування компанії, посада, ПІБ, адреса, електронна пошта, телефон та ін., а також дані анкетування);
- дані про відвідуваність сайту (IP-адреса, браузер відвідувача).

а) Контактні дані для зворотного зв'язку
Персональна інформація надається вами при заповненні форм заявок або запитів на отримання додаткової інформації про заходи, що проводяться компанією "Євроіндекс".

б) Персональні дані для сервісу "Замовлення запрошень"
Усі дані надаються відвідувачем, який реєструє свою компанію для відвідування виставок та конференцій, і складаються із загальних даних про компанію та даних про себе, співробітників або гостей компанії, яким потрібно відвідати виставки або конференції.

в) Дані про відвідуваність сайту
Інформація про відвідуваність сайту включає в себе дані, отримані при відвідуванні вами сайтів компанії "Євроіндекс". Більшість відомостей неособистого характеру збирається за допомогою файлів Сookie або інших технологій аналізу. На веб-сторінках використовуються файли Сookie та інші технології, що дозволяють аналізувати дані й здійснювати налаштування відповідно до власних уподобань користувачів. Подібні відомості збираються для статистики з використання веб-сайтів компанії "Євроіндекс", їх продуктивності та ефективності. Файли Cookie є простими текстовими файлами маленького розміру і тому не можуть бути небезпечними для вашого комп'ютера, оскільки не можуть містити ні вірус або іншу небезпечну програму, ні зайняти значне місце на диску.

Наші сайти не збирають автоматично адреси електронної пошти користувачів. Ми зберігаємо вашу адресу електронної пошти тільки в тому випадку, якщо ви самі її надали.

3. Розсилання і право відмови від нього

Компанія "Євроіндекс" використовує вашу адресу електронної пошти для інформування вас про виставки, конференції та інші події, які вас зацікавили. Компанія "Євроіндекс" залишає за собою право за допомогою надсилання інформації на вашу адресу електронної пошти інформувати вас також про інші виставки, конференції та інші події, які, на нашу думку, могли б вас зацікавити, виходячи з аналізу наданих вами особистих даних. При цьому компанія "Євроіндекс" використовує вашу адресу тільки для розсилання інформації про заходи, щодо яких вона виступає організатором, співорганізатором або інформаційним партнером, і не буде надсилати вам інформацію про сторонні заходи, а також про сторонні товари та послуги. Компанія "Євроіндекс" ніколи не буде передавати вашу адресу електронної пошти третім особам, за винятком випадків, описаних нижче.

У разі, якщо ви не бажаєте отримувати ніякої інформації, ви можете відмовитися від неї шляхом видалення реєстраційних даних на захищеній паролем особистій сторінці.

4. Використання і передача персональних даних

а) Дані, надані вами для зворотного зв'язку, використовуються тільки для відповіді на ваш запит і відправки вам лише тих матеріалів, які ви замовили. Ваші дані ні в якому разі не будуть передані третім особам. Ваші дані не будуть розміщені на сторінках із відкритим доступом.

б) Особисті реєстраційні дані для сервісу "Замовлення запрошень" поділяються на дві категорії. Ваші особисті дані (ПІБ, адреса, телефон, електронна пошта) ні в якому разі не будуть передані третім особам (див. виключення нижче). Ваші корпоративні дані (найменування компанії, посада) без ваших особистих даних можуть бути надані учасникам виставок для ілюстрації структури аудиторії відвідувачів на умовах нерозповсюдження і непублікації. Як особисті, так і корпоративні дані не будуть розміщені на сторінках із відкритим доступом. Ці дані доступні тільки на захищених паролем користувача сторінках і можуть бути змінені або видалені користувачем у будь-який час. Видалення особистих даних користувачем означає відмову від використання послуг компанії "Євроіндекс".

У відкритому доступі можуть бути розміщені в узагальненому вигляді тільки статистичні дані про відвідувачів виставок і конференцій.
Виняток 1. Учасники виставок і організатори конференцій можуть використовувати сканування штрихкодів на виставкових стендах або у конференц-залах як альтернативу збиранню візитівок або заповненню додаткових анкет. У такому випадку надання відвідувачем виставки або конференції особистого беджа для сканування штрихкоду є дією, аналогічною передачі візитівки або заповненню додаткової анкети, і ваші особисті дані будуть надані відповідному учаснику виставки або організатору конференції. Звертаємо вашу увагу на те, що реєстрація на деякі конференції за умовами організаторів може бути обов'язковою, тобто відмова від надання особистих даних шляхом передачі візитівки, заповнення анкети або сканування штрихкоду може бути підставою для відмови в доступі на конференцію.

Виняток 2. У разі, якщо виставку або конференцію організовано компанією "Євроіндекс" спільно з іншими організаторами, персональні дані відвідувачів доступні також відповідному співорганізатору на умовах, аналогічних цій політиці конфіденційності. Перелік співорганізаторів зазначається в інформації про виставку або конференції. Компанія "Євроіндекс" залишає за собою право відмовити співорганізаторам в доступі до персональних даних відвідувачів, якщо співорганізатори порушують цю політику конфіденційності, однак не приймає на себе відповідальності за їхні дії.

5. Внесення змін або поправок до Політики конфіденційності

Компанія "Євроіндекс" залишає за собою повне право одноосібно вносити зміни або доповнення до тексту цієї Політики конфіденційності, що публікується на сайті компанії "Євроіндекс". При цьому дату поновлення документа також буде змінено на нову.






 Новини

«Промисловий холод 2018» задав позитивний тон ринку промхолоду України

«Промисловий холод 2018» сигналізує про позитивні ринкові тенденції

Виставка «Франчайзинг» презентує гід «Франчайзинг у роздріб»

Виставка SOLAR Ukraine 2018 одержала вагому галузеву підтримку

Підготовка виставки-форуму HEAVY DUTY/ВАЖКА ТЕХНІКА 2018 набирає обертів!

 Каталоги виставок


   
 © Компанія "Євроіндекс", 1994-2018.