This version of the page http://www.aratta-ukraine.com/e-shop.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-31. The original page over time could change.
Інтернет-магазин багажників, боксів, велокріплень та кріплень для лиж «АРАТТА-ТУР»
X

Вітаємо на нашому сайті!



У Вас встановлене розширення AdBlock або подібне. Будь ласка, додайте наш сайт до білого списку, - тим самим Ви сприятимете його розвитку, - адже сайт не утримується олігархами.
НОВИНИ   СТАТТІ   ТРАДИЦІЯ   ФОРУМ   РУС   ENG   DE   ESP   POL   PDA   RSS

31 грудня 2017, неділя

   

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
 
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».



Курс валюти:



Погода в Україні:
 

Наш банер


ІНТЕРНЕТ-КРАМНИЦЯ «АРАТТА-ТУР»

Інтернет-магазин багажників, боксів, велокріплень та кріплень для лиж.

 
 
 
© Інтернет-магазин «Аратта-Тур» - aratta-tour.com
Публiкацiї, статті, аналітика:
  • Якою буде зброя майбутнього?
    Володимир Заблоцький, Український тиждень
    На жаль, із багатьох причин людство поки що не може позбутися війн і воєнних конфліктів. Через це в близькій перспективі зберігатиметься й потреба в озброєннях та військовій техніці (ОВТ), боєприпасах тощо. Отже, на зброю буде попит і надалі, це факт. Але якою вона буде?
  • Україна і століття чекістів Росії, якими пишається Путін
    Сергій Грабовський, Радіо Свобода
    ЧК-ВЧК-ҐПУ-ОҐПУ-НКВД-НКҐБ-МҐБ-МВД-КҐБ-МБ-ФСК-ФСБ… Здається, не пропустив жодну з абревіатур, які позначали наймогутнішу в модерній історії (а то й узагалі в усій історії людства) машину державного терору, яка змінювала назви, але не змінювала сутність.
  • Чи дійсно “Нафтогаз” переміг “Газпром” у Стокгольмі
    Олександр Голубов, DW
    Обидві компанії наполягають на тому, що Стокгольмський арбітраж ухвалив рішення на їхню користь, утім, опитані DW експерти визнають - саме “Нафтогазу” вдалося уникнути найгіршого.
  • Імпорт летальної зброї: у США закуплять снайперські гвинтівки
    BBC
    Адміністрація президента США Дональда Трампа схвалила комерційний продаж легкої летальної оборонної зброї Україні, повідомляють американські ЗМІ з посиланням на держдепартамент США.
  • Демарш Кремля в СЦКК: що за ним стоїть
    Ігор Федик, Радіо Свобода
    Протягом останнього часу широкого резонансу набула тема виходу російської сторони зі Спільного центру контролю і координації припинення вогню (СЦКК). Основною причиною припинення роботи російських військових в СЦКК, в Росії називають створення Києвом навмисних перешкод, які заважають їхній роботі, а звідси – і забезпеченню режиму припинення вогню.
  • Шпигуни у Сан-Франциско і загроза для інфраструктури зв’язку
    Юрій Лапаєв, Український тиждень
    Агресивна політика Кремля примушує західних аналітиків прискіпливіше шукати слабкі місця в системі глобальної та державної безпеки, які можуть стати цілями у гібридній силовій політиці.
  • Коли спільний човен перекидається – провина за це лягає на всіх
    Радіо Свобода
    Ініціативна група «Перше грудня» застерігає від фатальної помилки.
  • Кримські сироти. Без права на самовизначення
    Ганна Чабарай, Український тиждень
    У момент російської анексії Криму на півострові проживало понад 4 тисячі українських дітей-сиріт. Виїхати вдалося одиницям, решті ж Росія автоматично нав’язала своє громадянство.
  • Підвищення мінімальної зарплати: популізм чи паливо для економіки
    Павло Шаповал, DW
    На початку грудня президент Петро Порошенко запропонував підвищити мінімальну зарплату в Україні до 4100 гривень, мотивуючи це покращенням інвестиційного клімату.
  • Суд над зрадниками.Як захоплювали військову частину
    Дарина Феденко, Український тиждень
    21 листопада виповнився рік з моменту затримання на межі з окупованим Кримом двох колишніх військовослужбовців ЗСУ Максима Одинцова та Олександра Баранова. Вони перейшли на бік окупанта у березні 2014 року. Тоді, як їхні колеги переїхали із захопленої військової частини у Сакському районі до Миколаєва, Одинцов та Баранов залишилися на півострові і прийняли присягу Росії.
На головну | Новини | Святині | Публікації | Книги | Соціоніка | UA-RSS | Знаки | Фотоальбоми | Вільна галерея | Форум
 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2017.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.