This version of the page http://oridu.odessa.ua/?fil=7/2/7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-02. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України
Написати листа
НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ ukr eng карта сайту

Новини


27 вересня 2017 року кафедра гуманітарних та соціально-політичних наук разом з усім інститутом урочисто відзначила ювілей професора Олексія Петровича Якубовського

Є люди, все життя яких освітлено особливим світлом. Світлом бездоганності й простоти, скромності й поваги до інших людей. Світлом працелюбства й наполегливості. Світлом високого професіоналізму й інтелігентності. Світлом мудрості й таланту. До таких людей з повною підставою можна віднести Олексія Петровича Якубовського, широко відомого вченого та досвідченого фахівця у сфері державного управління і освітянської роботи, який відзначає свій 80-річний ювілей.





28 квітня 2017 року

У п’ятницю на 1 та 2 парі відбулося відкрите заняття: практично-орієнтована інтелектуальна дискусія на засвоєння програми курсу «Політологія» з презентацією робіт студентів 4 курсу ф -ту менеджменту за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування» Захід проводився як підсумковий контроль (залік) у викладанні дисципліни «Політологія» (викладач – доцент кафедри філософських та соціально-політичних наук Л.М. Титаренко).





Архів новин