This version of the page http://nise.com.ua/pro-nas (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-06-02. The original page over time could change.
Наша команда. Команда незалежних судових експертів - НІСЕ
Заявка на дзвінок
ПРОВЕДЕННЯ ЄКСПЕРТИЗИ ПО ЗАЯВІ
ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТИЗИ В РАМКАХ СУДОВОЇ СПРАВИ
Про компанію

Незалежний Інститут Судових Експертиз - це найбільший недержавний судово-експертний інститут України, визнаний на міжнародному рівні.

Компетентність фахівців НІСЕ на сьогоднішній день вже не вимагає доказів, адже експертні дослідження виконуються якісно і в стислі терміни не тільки в будь-якому куточку України, але і в Європі та країнах СНД. Ми забезпечуємо ефективні рішення в таких видах експертиз, як: технолого-геологічна, екологічна, інженерно-технічна, будівельно-технічна та багато інших видів експертиз.

Гарантію якості виконуваних робіт забезпечують професійні європейські та українські експерти, серед яких кандидати та доктори наук. Ми також активно займаємося розробкою наукових технологій, які, в тому числі, спрямовані на збереження навколишнього середовища, що стало приводом приєднання НІСЕ до Глобального договору ООН.

Принципи роботи компанії:

  • Залучення до роботи високопрофесійних зарубіжних фахівців, зокрема, з Росії, Чехії, Польщі, Німеччини, Франції;
  • Висококваліфікований захист прав та універсальність;
  • Оперативність та стислий термін проведення експертизи (5-10 днів);
  • Збалансованість і повнота експертного аналізу;
  • Використання сучасних методик досліджень та якісного програмного забезпечення;
  • Відповідність міжнародним тенденціям;
  • Повна конфіденційність отриманої інформації;

 

Помітна особливість НІСЕ - проведення рідкісних видів експертиз, що мають безпрецедентний характер. Фахівці НІСЕ здійснюють різноманітні експертизи і експертні дослідження - від визначення збитку в результаті ДТП до проведення масштабних комплексних експертиз на великих промислових об'єктах.

Независимый институт судебных экспертиз