This version of the page http://nise.com.ua/vartist-remontu (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-05-31. The original page over time could change.
Експертиза вартості ремонту
Заявка на дзвінок
ПРОВЕДЕННЯ ЄКСПЕРТИЗИ ПО ЗАЯВІ
ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТИЗИ В РАМКАХ СУДОВОЇ СПРАВИ
Експертиза вартості ремонту

Так як будівництво житлових і нежитлових об'єктів на ринку галузі проводитися великою кількістю компаній, у замовника є можливість вибрати тих виконавців, які б здійснили задуманий проект на вищому рівні.


Але не завжди якість роботи будівельних компаній або приватних осіб, які здійснюють ремонт, відповідає вимогам замовника, а також правовим нормам з будівництва та ремонту.


Якщо ремонт зроблений не якісно, а у замовника з'являються претензії щодо виконання ремонтних робіт підрядником, або виконавець має претензії до замовника з якихось питань, кращим варіантом вирішення розбіжностей буде проведення експертизи ремонту, яка дозволить отримати об'єктивний висновок експертів про відповідність проведених робіт. Саме тому експертиза ремонту в Україні - сьогодні досить затребуваний вид такого роду послуг.


Найчастіше експертизу ремонтних робіт ініціюють з метою відшкодування збитків на замовлення власників приватних будинків, квартир та інших житлових об'єктів, у яких є претензії щодо якості виконання ремонту, у разі, якщо проведені дії не відповідають проекту, який спочатку був поставленим завданням.


Також експертиза ремонту може бути проведена, якщо виявилися серйозні порушення в реалізації ремонтних дій, або якщо через деякий час з'явилися дефекти ремонтних робіт, якщо вартість виконання робіт змінилася або завищена.


Якщо незалежну експертизу замовляє виконавець ремонтних робіт, найчастіше вона ініційована через не бажання замовника оплачувати ремонтні послуги, аргументуючи це тим, що ремонтні роботи не сподобалися.


Другою причиною, яка нерідко оголошується при проведенні такої експертизи - це необхідність в об'єктивному висновку експерта про те, що дефекти, які виникли через деякий час після ремонту, виникли не через проведення ремонту, а через неправильну експлуатацію.


Проведення експертизи ремонту передбачає повний огляд об'єкта, внаслідок якого незалежний експерт робить оцінку зовнішнього вигляду приміщення, що дозволяє знайти причини виникнення дефектів.


Причиною виникнення дефектів ремонту може бути не тільки неякісне виконання роботи ремонтною бригадою, або неправильна експлуатація, а й можливі особливості споруди будівлі.


У результаті проведення незалежної експертизи ремонту замовник отримує документальне підтвердження про проведення експертизи, в якому зафіксовані ті чи інші дефекти, і детально викладені причини виникнення після ремонтних дефектів.


Незалежний інститут судових експертиз «НІСЕ» здійснить повний комплекс дій з проведення експертизи ремонту і в регламентовані терміни надасть всю необхідну інформацію за місцем вимоги.
 

Независимый институт судебных экспертиз