This version of the page http://www.vox.com.ua/ypage/?c=72 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-07. The original page over time could change.
[ Vox | Жовті сторінки » Політичні партії та рухи ]
 
Більше...
 
Вибрані
УРОК
Чайка Спас
Каталог україномовних сайтів
ТехноПобут
Союз укр. молоді Мурмана

Усі друзі та партнери

 
[ Реклама ]
Реклама від "Порталу українця"
Запрошуємо до співпраці









  [ Довідник "Жовті сторінки" ]  


 Жовті сторінки » Міста України » Київська область » Політичні партії та рухи

Розташовано за: датою надходження | популярністю | назвою | оцінкою

    1. Конгрес Українських Націоналістів
      [Популярність: 0/479] [Оцінка: 1] [Повідомити про зміни]
      Конгрес Українських Націоналістів є політичною партією, яка об’єднує громадян України і в своїй діяльності керується Конституцією України, Законом «Про політичні партії в Україні», Статутом та Програмою Конгресу. Головна мета діяльності Конгресу – боротися за побудову Української Самостійної Соборної Держави, за її зміцнення і розбудову та створення передумов для всебічного розвитку всіх творчих сил української нації. У новітній добі Конгрес пов’язує своє буття із національно-визвольною боротьбою Організації Українських Націоналістів. На її основі він грунтує свої ідеологічні та політичні цінності, органічно продовжує суспільно-політичну діяльність на засадах українського націоналізму. Конгрес сприяє формуванню і вираженню політичної волі громадян, бере участь у виборах та інших політичних заходах для досягнення мети. Партія заснована 18 жовтня 1992 року на Установчому з’їзді в м. Києві. Зареєстрована Міністерством юстиції України 26 січня 1993 року. З моменту заснування до березня 2003 р. партію очолювала народний депутат трьох скликань Ярослава Стецько. 13 квітня 2003 р. на VII Зборі Конгресу Українських Націоналістів Головою Конгресу було обрано народного депутата Олексія Івченка. Для реалізації своєї мети Конгрес здійснює: - пропаганду ідей українського націоналізму; - взаємодію з органами державної влади щодо реалізації мети Конгресу; - сприяє консолідації українського народу навколо національної ідеї; - бере участь у формуванні органів державної влади України, місцевого та регіонального самоврядування; - утверджує і захищає духовні цінності, честь та гідність вільної української людини – господаря на своїй землі й у своїй державі. За станом на червень 2004 року Конгрес розбудовано та зареєстровано управліннями юстиції в усіх областях України, Автономній Республіці Крим, містах Києві та Севастополі . Розбудовано і зареєстровано 509 районних в областях та міських, в містах обласного підпорядкування, а також 806 селищних та сільських організацій Конгресу.
      Київська область http://www.cun.org.ua press-kun@ukr.net
    2. Українська Народна Партія
      [Популярність: 0/400] [Оцінка: 1] [Повідомити про зміни]
      Українська Народна Партія - найбільша правоцентристська партія в Україні. Спирається насамперед на підтримку підприємців малого та середнього бізнесу, фермерів, інтелігенції та студентства, що стоять на позиціях побудови в Україні національної демократичної держави, інтегрованої в Європу.
      Київська область http://www.unp-ua.org office@unp-ua.org.

    Посилань у поточній категорії: 2


    На початок каталогу | Додати інформацію | Про каталог


    Новини | Погода | Курси валют | Форум

      Умови використання та цитування матеріалів сайту
      Авторські права
      Застереження
    © AnViSer 2004-2009.  Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає банерообмінна мережа
    Hosting by hostBe.net