This version of the page http://www.usmdi.org/certification/ssmsc_382.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-31. The original page over time could change.
Український інститут розвитку фондового ринку

 УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ РОЗВИТКУ ФОНДОВОГО РИНКУ

 КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Головна

Надання вищої освіти:

Магістерська програма: "Фінансовий ринок"

Підготовка фахівців з питань фондового ринку:

Учбові програми
Атестація
Сертифікація
Стажування викладачів

 

Фінансові послуги
Арбітражні керуючі
Календарний план занять
Заявка на участь в навчанні

 

Історія УІРФР
Видавнича діяльність
Наукова діяльність
Сторінка ректора
Викладачі
Адреса/Реквізити
Співпраця/Партнери
Відгуки відвідувачів
 

Програма тестування
Тест торгівця ЦП
Тест організатора торгів ЦП

Збірник
Фондовий ринок України: правове регулювання

 

 

Професійна підготовка та атестація фахівців (Сертифікація)

ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ № 382

від 13 грудня 2001р. м.Київ

Зареєстровано
В Міністерстві юстиції України
від 16.01.2002 року
№35/6323

Щодо порядку продовження терміну дії та отримання сертифікатів особами, що здійснюють професійну діяльність з цінними паперами в Україні

   Відповідно до статті 7 Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні" та Положення про сертифікацію осіб, що здійснюють професійну діяльність з цінними паперами в Україні, затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (далі - Комісія) від 29.07.1998 №93, та з метою встановлення порядку продовження терміну дії та отримання сертифікатів особами, що здійснюють або мають намір здійснювати професійну діяльність з цінними паперами в Україні, Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку

ВИРІШИЛА:

   1. Установити, що продовження терміну дії сертифіката на право здійснення професійної діяльності з цінними паперами здійснюється відповідно до п.1.8 Положення про сертифікацію осіб, що здійснюють професійну діяльність з цінними паперами в Україні, затвердженого рішенням Комісії від 29.07.1998 №93.
   2. Установити, що для отримання сертифіката на право здійснення професійної діяльності з цінними паперами особа, яка отримала кваліфікаційне посвідчення фахівця з питань фондового ринку до набуття чинності рішенням Комісії від 02.03.1999 №34 "Про внесення змін та доповнень до наказу Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 24.09.1996 №215 "Про затвердження Положення про порядок навчання та атестації фахівців з питань фондового ринку" (далі - Положення), далі - Рішення, тобто до 07.05.1999, має право пройти навчання за власним бажанням та повинна скласти кваліфікаційний іспит з відповідної спеціалізації у порядку, встановленому Положенням із змінами та доповненнями.
   3. При наявності у професійного учасника ринку цінних паперів практичного досвіду роботи не менше одного останнього року на момент подання документів для складання кваліфікаційного іспиту, ця особа має право пройти навчання за затвердженою Комісією скороченою типовою програмою навчання в навчальних закладах, на базі яких організоване навчання фахівців фондового ринку, та повинна скласти кваліфікаційний іспит у встановленому порядку.
   4. Доручити Українському інституту розвитку фондового ринку в тижневий термін розробити та внести на розгляд Комісії скорочені типові програми за видами професійної діяльності з цінними паперами в Україні.
   5. Внести до Положення із змінами та доповненнями, внесеними Рішенням, такі зміни та доповнення:
   5.1. Доповнити пункт 2.6 Положення новими абзацами шостим - дев'ятим у такій редакції: "У разі наявності у професійного учасника ринку цінних паперів практичного досвіду роботи не менше одного останнього року на момент подання документів для складання кваліфікаційного іспиту:
   - копію свідоцтва про навчання за скороченою типовою програмою, виданого за відповідним видом професійної діяльності з цінними паперами;
   - ксерокопію трудової книжки за останній рік, засвідчену в установленому порядку;
   - документи, що підтверджують трудові відносини у разі сумісництва, за останній рік, якщо діяльність пов'язана з цінними паперами, засвідчені в установленому порядку.
   5.2. У зв'язку з цим абзац шостий пункту 2.6 Положення вважати абзацом десятим.
   6. Комісія забезпечує навчальні заклади, на базі яких організована робота екзаменаційних комісій, базою даних ліцензованих професійних учасників ринку цінних паперів, яка містить відомості про дату видачі та анулювання відповідних ліцензій. Оновлення бази даних здійснюється з періодичністю проведення іспитів у відповідних екзаменаційних комісіях.
   7. Управлінню розвитку законодавства та взаємодії з державними органами (М.Бурмака) забезпечити державну реєстрацію цього рішення в Міністерстві юстиції України.
   8. Управлінню організаційного забезпечення Комісії забезпечити опублікування цього рішення відповідно до чинного законодавства.
   9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії - заступника Голови С.Бірюка.

Голова Комісії О.Мозговий
Протокол засідання Комісії
від "13"грудня 2001 р. №52

Член Комісії С.Бірюк

ПОГОДЖЕНО:
Юридичне управління Л.Волохов
Перший відділ В.Паткевич

ВНЕСЕНО:
Начальник управління розвитку
законодавства та взаємодії з М. Бурмака
державними органами

Виконавець: начальник відділу
координації підготовки фахівців ФР О.Проша



 

 

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ПРОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ДІЇ СЕРТИФІКАТА

   1. Оригінал сертифіката.
   2. Заява на продовження терміну дії сертифіката.
   3. Ксерокопія нового кваліфікаційного посвідчення.
   4. Ксерокопія трудової книжки за останні 3 роки, засвідчена в установленому порядку.
   5. Ксерокопія наказу про сумісництво, якщо діяльність пов'язана з цінними паперами
   6. Копія платіжного доручення на 85 грн. Для перерахування коштів до Державного бюджету України у розмірі 5 (п'яти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85 грн.) заявник має звернутися за інформацією щодо номеру розрахункового рахунку до районного відділення Державної податкової інспекції або районного відділення Державного казначейства. Код бюджетної класифікації - 14060200, символ звітності банків - 069.
   У графі "призначення платежу" має бути зазначено: "за реєстрацію документів, поданих на сертифікацію і власне прізвище, ім'я, по батькові".
   7. Електронна копія інформації на дискеті у програмі Mikrosoft Access 97 (файл Sertifikat.мdb).
   8. Паперова копія електронної інформації. Примітка: перед ідентифікаційним номером коду ставиться символ *.
   Приклад: *1234567890.

   Порядок подання документів для продовження терміну дії сертифіката:
   1. Документи кожної особи підшиваються в окремому скоросшивачу, на якому зазначається - прізвище, ім'я, по батькові, посада, назва юридичної особи, юридична (поштова) адреса установи.
   2. Заява на продовження сертифіката заповнюється (форма додається) та підписується особою.
   3. Всі ксерокопії документів (у тому числі паперова копія електронної інформації) засвідчуються підписом уповноваженої особи та печаткою установи.
   4. Для перерахування коштів до Державного бюджету України у розмірі 5 (п'яти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85 грн.) заявник має звернутися за інформацією щодо номеру розрахункового рахунку до районного відділення Державної податкової інспекції або районного відділення Державного казначейства. Код бюджетної класифікації - 14060200, символ звітності банків - 069.
   У графі "призначення платежу" має бути зазначено: "за реєстрацію документів, поданих на сертифікацію і власне прізвище, ім'я, по батькові".
   5. Документи приймаються за адресою: м.Київ, вул.Б.Хмельницького, 26-б, 2-й поверх, кімн.204. Час прийому документів - вівторок, середа та четвер з 14.00 до 17.30 год. Телефон для довідок - 229-83-37.
   6. Адреса для направлення документів поштою - 03680, м.Київ-150, вул. Антоновича, 51, ДКЦПФР, відділ координації підготовки фахівців.

 


<<< НАЗАД

 

 


НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ
Календарний план:

23.05.11 - 02.06.11
Навчання за програмою підготовки фахівців з питань бухгалтерського Кваліфікаційний іспит-02.06.2011р.
* * *
14.06.11 - 24.06.11
Навчання фахівців з питань управління активами, торгівлі цінними паперами, депозитарної діяльності Кваліфікаційний іспит-24.06.2011р.
* * *
21.06.11 - 23.06.11
Навчання фахівців з питань фінансового моніторингу профучасників ринку цінних паперів Кваліфікаційний іспит-23.06.2011р.
* * *
04.07.11 - 15.07.11
Навчання фахівців з питань управління активами, торгівлі цінними паперами, депозитарної діяльності Кваліфікаційний іспит-15.07.2011р.
* * *
12.07.11 - 14.07.11
Навчання фахівців з питань фінансового моніторингу профучасників ринку цінних паперів Кваліфікаційний іспит-14.07.2011р.
* * *
Переглянути всі »


Заявка на участь
в навчанні »
©  2001-2010  www.usmdi.org Украинский институт развития фондового рынка
   
   

Торговый Центр OnlineЖенская одеждаМужская одеждаДетская одеждаТехника и ЭлектроникаКомпьютеры и Офис
Строительство и ИнструментыСпорт, Туризм, КемпингДом и БытКрасота и ЗдоровьеАвто и МотоФильмы, Музыка, Игры, Программы
• Каталог Магазинов • Каталог Товаров • Каталог Брендов • Акции и Скидки • Новости и Обзоры • Услуги •