This version of the page http://www.protv.net.ua/ualang/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-30. The original page over time could change.
На украинском языке » Проект Александра Глущенко. ProTV.NET.UA - ТВ, технологии, телекоммуникации | Новости от профессионалов
 
 
    
 
     Наш опрос
 
    Реклама
 
    Вход на сайт
 
    К нам заходят из
 
   У «Битві екстрасенсів» знову перемогла Олена Курилова
 

Сьогодні, 29 травня, стало відомо ім'я переможця проекту «Битва екстрасенсів. Боротьба континентів». Перше місце посіла переможниця шостого сезону цього ж шоу українка Олена Курилова з Харкова, яка набрала найбільшу кількість голосів телеглядачів. Саме вона отримала приз у 250 тисяч гривень від організаторів шоу та скульптуру, виготовлену відомим митцем Ігорем Гречаником.

 


Подробнее

 
 
   Стас Шурінс та Олена стали переможцями шоу "Танці з зірками"
 

У суботу, 28 травня, відбулася чотирнадцята пряма трансляція танцювального шоу "Танці з зірками".  Сьогодні визначився переможець шоу. Кращою парою на думку глядачів став дует Стаса Шурінса і Олени. Вони випередили пару Володимир Ткаченко та Ірина, а також дует Лілія Ребрик та Андрій.

 

Подробнее

 
 
   Громадська рада провела чергове засідання
 

У четвер, 26 травня, в приміщенні Національної ради відбулося чергове засідання Громадської ради. На ньому були присутні голова Громадської ради Павло Моісеєв, секретар Ігор Розкладай та члени Громадської ради Олександр Глущенко,  Олена Зеленська, Оксана Приходько, Анжеліка Рудницька, Василь Самохвалов та Андрій Соломаха.

Подробнее

 
 
   Скільки грошей може принести блог
 

За наявності системного підходу, старанності та креативності ведення блогу може бути успішним поєднанням хобі та бізнесу. Деякі блоги, що розпочинались як розвага або спосіб самовираження автора, нині приносять своїм творцям десятки тисяч рекламних доларів щодня. Кейт Мерфі з The New York Times дослідила способи заробляння грошей на блогах.

Подробнее

 
 
   Скрипін, Цибульська, Шабанов - нові ведучі "Підйому"
 

Новими ведучими "Підйому" на Новому каналі будуть Роман Скрипін, Ольга Цибульська і Андрій Шабанов. Про це повідомляє Телекритика з посиланням на прес-службу  Нового каналу.

Подробнее

 
 
   Телеканал "Україна" приготував нове серіальне меню
 

На початку червня в ефірі телеканалу "Україна" відбудеться прем'єра серіалів "Милосердя" і "Москва. Центральний округ-3". У середу, 1 червня, в 23:50 - перша серія медичної драми Елізабет Хелденс "Милосердя".


Подробнее

 
 
   Діаспора просить не закривати українську редакцію іномовлення НРКУ
 

Світовий конгрес українців (СКУ) просить українську владу скасувати рішення про припинення мовлення української редакції Всесвітньої служби радіомовлення України (ВСРУ), яка є важливим джерелом інформації для діаспори.

Подробнее

 
 

   Журналісти громадського радіо США незадоволені: їм дав гроші Сорос
 

Колектив NPR побоюється, що ґрант від фонду «Відкрите суспільство» загрожує безсторонності радіостанції.

Подробнее

 
 
   Прем’єра «Спокути» на ICTV!
 

Чи можна спокутувати смертельний гріх? Чи вважається вбивство гріхом, якщо ти на війні, де або ти, або тебе?.. Моральна дилема, яку намагається вирішити колишній воїн-інтернаціоналіст у драматичному бойовику «Спокута» 5 червня на ICTV.

 

Подробнее

 
 
   «Російський дубль» – всеукраїнська прем'єра на ICTV!
 

Холмс і Ватсон, Пуаро і Гастінгс ... Ще одна пара слідчих з'явиться на каналі ICTV у серіалі «Російський дубль». Двоє друзів дитинства, Андрій і Максим, які виросли в одному дворі й вчилися в одній школі, відкривають приватне детективне агентство «Два товариші».

Подробнее

 
 
   Фінал Кубка України на ICTV дивилися 13,4 млн. українців
 

25 травня ICTV став лідером дня за середньодобовою часткою каналу завдяки ексклюзивній трансляції суперматчу «Динамо» – «Шахтар». Були досягнуті найвищі телевізійні показники за всю 20-річну історію Кубку України!

 


Подробнее

 
 
   Прем'єра серіалу "Чоловік у мені" відбудеться 6 червня
 

Довгоочікувана прем'єра серіалу "Чоловік у мені" відбудеться на телеканалі "Україна" 6 червня о 19:20. За сюжетом фільму, де поєдналися драма і комедія, щастя головної героїні Олександри (Анна Здор) руйнується в один момент.

Подробнее

 
 
   Українську редакцію іномовлення НРКУ закрито. Створено редакцію мовлення на закордон
 

25 травня згідно з наказом про оптимізацію роботи НРКУ припинила мовлення на зарубіжні країни українською мовою головна редакція мовлення українською мовою ТО «Всесвітня служба радіомовлення України» (ВСРУ).

Подробнее

 
 
   Начальник радіо пояснив, навіщо закрили всесвітнє мовлення
 

Припинення мовлення української редакції Всесвітньої служби радіомовлення здійснено у рамках оптимізації мовлення та штатної структури НРКУ.

Подробнее

 
 
   "Ganesha Radioshow" - увлекательные этномиксы! На МФМ по средам в 20-00
 

Теперь каждую среду с 20:00 до 21:00 в эфире MFM Station вас ждет  незабываемое путешествие в пространстве и времени. Резиденты "Ganesha Promo" - Weiss, Octave и Tasha Polyashka - будут знакомить с самой яркой и необычной музыкой из разных уголков планеты.

Подробнее

 
 

   Нацрада замінила деякі канали в списку адаптованих
 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 24 травня внесла зміни до так званого списку адаптованих каналів. У зв'язку зі зміною назви каналу Sci Fi Channel його в списку замінили на Syfy Universal.

Подробнее

 
 
   Припинено мовлення українського "всесвітнього" радіо
 

Мовлення української редакції Всесвітньої служби радіомовлення припинено. Про це йдеться в заяві головного редактора української редакції Всесвітньої служби радіомовлення Миколи Мариненка.

Подробнее

 
 
   Доходи кабельників за січень-квітень - 478,9 млн грн, супутникових операторів – 8 млн грн
 

Доходи від надання послуг передачі і прийому телевізійних та радіопрограм, радіозв'язку за січень-квітень 2011 року становили 670,5 млн гривень (у тому числі 474,6 млн грн - за надання послуг населенню), що на 5,9% більше, ніж за аналогічний період 2010 року. Про це повідомляє Державний комітет статистики України.

Подробнее

 
 
   У "Голосі країни" обрано перших претендентів на перемогу
 

22 травня на телеканалі "1+1" відбулася довгоочікувана прем'єра вокального шоу "Голос країни". Шоу почалося із так званого "вибору наосліп" - коли зіркові тренери Діана Арбєніна, Руслана Лижичко, Олександр Пономарьов та Стас П'єха обирали голоси у свої команди, сидячи спиною до сцени.

 

Подробнее

 
 
   "1+1" покаже "Забраковане кохання"
 

Спецпроект "Особиста справа" розкаже чому українці не поспішають одружуватись і часто розлучаються? "Особиста справа" проаналізує сімейне життя vip-персон – з яких бере приклад молодь.

Подробнее

 
 
   Український Euronews очолить Фідель Павленко?
 

За інформацією достовірних джерел «Телекритики», керівником української редакції Euronews призначений Фідель Павленко, який перед цим працював продюсером української служби Бі-бі-сі в Лондоні.

Подробнее

 
 
   «Майdан’s» закінчився найвищою часткою за весь час виходу шоу
 

21 травня останній випуск шоу «Майdан's» на «Інтері» взяв рейтинг 6,65%, частку 20,43% за вибіркою «Вся Україна» та рейтинг 7,04%, частку 20,46% за «50 тис.+», аудиторія 18+ (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

Подробнее

 
 
   Нацрада вдруге відмовила «Чорноморській ТРК» у продовженні ліцензії
 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення друге відмовила ТОВ «Чорноморська телерадіокомпанія» в продовженні терміну дії ліцензії на мовлення в селищах Нова Петрівка, Совєтське і Чорноморське в Криму. Рішення про продовження строку дії ліцензії набрало нуль голосів на засіданні 24 травня.

Подробнее

 
 

   «Інтер» запустить «Майdан's-2»
 

«Інтер» запустить новий сезон проекту «Майdан's». Про це оголосили ведучі проекту під час фінального випуску.  У прес-службі каналу ТК повідомили, що поки що невідомо, коли саме має стартувати продовження проекту. Наразі обговорюється специфіка «Майdан's-2», набір учасників тощо.

Подробнее

 
 
   UBG не змогла отримати ліцензії на три канали
 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не видала корпорації UBG ліцензії на три супутникові канали - «Добро-ТВ», Z і UkrainianFashion. За видачу ліцензії проголосували лише три члени Нацради з шести присутніх (Володимир Манжосов, Лариса Мудрак, Микола Фартушний - за, Оксана Головатенко, Ірина Опілат, Оксана Єлманова - утрималися).

Подробнее

 
 
   «Воля» замість скасування санкцій отримала повторні три попередження
 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення відмовила в скасуванні санкцій та оголосила повторні попередження трьом компаніям, які працюють під брендом «Воля»: ТОВ «ТРК "Краматорськ"» з Краматорська, ТОВ «Алчевські телекомунікаційні системи» з Алчевська і ТОВ «Кабельна інформаційна телевізійна система» із Запоріжжя.

Подробнее

 
 
   ARD подарує НТКУ вживане обладнання на 4 млн євро
 

Домовленість про допомогу в технічному переоснащенні була досягнута в лютому під час візиту в НТКУ віце-президента Європейської мовної спілки (EBU) Клаудіо Каппона й асистента генерального директора EBU Девіда Льюїса. НТКУ склала і відіслала до EBU перелік необхідного обладнання. Після погодження з керівництвом EBU та його членами ARD запропонувала своє обладнання.

Подробнее

 
 
   «Голос країни» стартував із часткою 26,7%
 

У неділю, 22 травня, на телеканалі 1+1 стартував грандіозний вокальний проект «Голос країни». Частка першого епізоду становила 26,7% (18-54, вся Україна). У першому епізоді зіркові тренери - Діана Арбєніна, Руслана Лижичко, Олександр Пономарьов та Стас П'єха – оцінювали перших 18 вокалістів, обраних на сліпі прослуховування. Діана взяла у свою команду 4 вокалістів, Руслана – трьох, Олександр та Стас – по два вокалісти.


Подробнее

 
 
   Національна рада обговорила основні моменти переходу на цифрове мовлення з регіональними представниками
 

19 травня 2011 року, під час проведення наради-семінару представників Національної ради, що проходив в Одесі, керівники структурних підрозділів центрального апарату та регіональні представники обговорили найскладніші практичні питання, що стосуються впровадження цифрового мовлення.

Подробнее

 
 
   "Україна має талант!-3". Фінал. Відео
 

Вчора, 20 травня, на телеканалі СТБ пройшов грандіозний фінал третього сезону проекту "Україна має талант!". У боротьбу за головний приз в 1 мільйон гривень вступили 10 фіналістів.

Подробнее