This version of the page http://www.uapravo.org/metod.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-24. The original page over time could change.
Журнал для правозахистних НГО
 росiйська | english останнє поновлення 18.04.2011  
пошук      архiв  

Пам'яті друга
Всі, хто його знав особисто, скажуть, що не забудуть його ніколи... Андрій Матросов був людиною унікальною.

01.04.2011//
Шановні пані та панове, Факультет правничих наук Національного університету «Києво Могилянська академія» та Школа Німецького Права, заснована Гайдельберзьким університетом, університетом м. Майнц та Ягеллонським університетом, спільно з DAAD запрошують до участі в літній школі «Право в Німеччині», яка відбудеться 20.06–08.07.2011 у Києві.
Літня школа, що з 2007 року проводиться в Україні щорічно, розрахована на осіб, які зацікавлені у вивченні системи права Федеративної Республіки Німеччина. До участі в Літній школі запрошуються викладачі, аспіранти та студенти старших курсів вищих юридичних навчальних закладів та юридичних факультетів ВНЗ України та сусідніх країн (конкурсний відбір). Кінцевий термін подання аплікацій - 31 травня 2011 року. Інформація про Літню школу та анкета розміщені за адресою.

15.03.2011//
Грантовий конкурс «Захист прав людини через посилення спроможності правозахисних ОГС»
Проект ПРООН «Розвиток громадянського суспільства» у партнерстві з Ініціативним центром сприяння активності та розвитку громадського почину "Єднання" (ІСАР "Єднання") оголошують грантовий конкурс для організацій громадянського суспільства (ОГС) у семи областях України за темою «Захист прав людини через посилення спроможності правозахисних ОГС».

21.01.2011//
Запрошення на «Школу стратегій і технік правозахисту”для громадських лідерів Скадовського та Голопристанського районів, студентів-юристів та студентів-журналістів
Херсонський обласний Фонд милосердя та здоровья, Херсонська міська організація журналістів “Південь” оголошує конкурс на участь до “Школи стратегій і технік правозахисту”, яка буде проходити в м. Херсоні в квітні 2011 року.

// всi новини...

 

 






автосигнализация с автозапуском, установка сигнализации

 


 
Ви отримали рішення суду. Що далі?
Поздоровляємо вас: Ви отримали позитивне рішення суду по вашій справі. Але це ще не закінчення процесу, а тільки початок. Початок примусового виконання рішення суду. В українському законодавстві це окремий процес, який регулюється Конституцією України, Законом України «Про державну виконавчу службу», Законом України «Про виконавче провадження», Інструкцією про проведення виконавчих дій. Зобов’язання виконання покладається на територіальні органи виконавчої служби, які діють при районних і міських управліннях юстиції.

Як добитися якісних комунальних послуг
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ ВЗАЄМОВІДНОСИН МІЖ СПОЖИВАЧЕМ ТА ВИКОНАВЦЕМ, ЩО НАДАЄ КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ, РЕГУЛЮЮТЬСЯ ЗАКОНОМ УКРАЇНИ «ПРО ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ» (ДАЛІ-ЖКП). Відповідно до ст. 19 ЗУ «ЖКП», взаємовідносини, тобто постачання комунальних послуг, повинно здійснюватися виключно на підставі договору. Це не означає, що коли ви не оплачуєте комунальні послуги, до вас не будуть подавати позов про стягнення.

Виправдувальний вирок у кримінальному процесі України
Представлена автором книга підготовлена на базі великого практичного досвіду, який включає в себе роботу на посаді слідчого, адвоката, судді Мелітопольського міського суду та судді апеляційного суду Запорізької області.

Методичний посібник для консультантів громадських приймалень
Дорогі колеги! Ще років 10 тому нам, правозахисникам Херсонського обласного Фонду милосердя та здоров’я, часто доводилося чути: у суді виграти справу “просто так” неможливо, а якщо навіть і виграєш, то виконавча служба рішення суду не виконає, а про компенсацію моральної шкоди навіть заїкатися не варто – в нашій країні судді не визнають моральної шкоди...

Громадські приймальні. Досвід роботи в Україні
Влітку 2004 року 25 керівників та активістів громадських приймалень із різних областей України зробили спробу зібрати й систематизувати досвід та розробити методичні рекомендації для тих НДО, які лише збираються створити громадську приймальню при своїй організації.

Міцні горішки 2
Три роки тому ми видали навчальний посібник «Права людини для «міцних горішків», щоб роздавати його лідерам та активістам громадських організацій, які брали участь у наших семінарах зі стратегій і технік захисту прав людини, з громадського представництва та лобіювання.

“Доступність суду в Україні після реформи”
Моніторинг Громадського Фонду прав людини “Право і демократія”

Права людини у школах України
Проект “Моніторинг дотримання прав людини у загальноосвітніх школах України” було реалізовано Севастопольською правозахисною групою за фінансової підтримки Міжнародного Фонду “Відродження” та експертної допомоги Польського Хельсинського фонду прав людини.

У чому конкретно полягають права пацієнта?
ДОКУМЕНТИ, ЯКІ НІКОЛИ НЕ ПУБЛІКОВАЛИСЯ В УКРАЇНІ ТА ЯКІ НЕ ЗНАЄ УКРАЇНСЬКИЙ ГРОМАДЯНИН - ПАЦІЄНТ.

Моніторінг громадського фонду прав людини 'ПРАВО І ДЕМОКРАТІЯ'

1 | 2 | наступна >