This version of the page http://www.usmdi.org/certification/poryadok_s.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-02. The original page over time could change.
Український інститут розвитку фондового ринку

 УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ РОЗВИТКУ ФОНДОВОГО РИНКУ

 КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Головна

Надання вищої освіти:

Магістерська програма: "Фінансовий ринок"

Підготовка фахівців з питань фондового ринку:

Учбові програми
Атестація
Сертифікація
Стажування викладачів

 

Фінансові послуги
Арбітражні керуючі
Календарний план занять
Заявка на участь в навчанні

 

Історія УІРФР
Видавнича діяльність
Наукова діяльність
Сторінка ректора
Викладачі
Адреса/Реквізити
Співпраця/Партнери
Відгуки відвідувачів
 

Програма тестування
Тест торгівця ЦП
Тест організатора торгів ЦП

Збірник
Фондовий ринок України: правове регулювання

 

 

Професійна підготовка та атестація фахівців (Сертифікація)

Порядок подання документів на сертифікацію:

1. Документи кожної особи подаються в окремому скоросшивачу, на якому зазначається: - прізвище, ім'я, по батькові;
- посада;
- назва юридичної особи;
- адреса установи для листування.

2. Заява-анкета заповнюється та підписується особою. Наприкінці бланка необхідно написати прізвище, ім'я, по батькові у давальному відмінку. Одна фотокартка наклеюється у правий верхній кут заяви-анкети, друга (підписана) додається до справи у конверті.

3. Відомості про трудову діяльність (основну) подаються у вигляді ксерокопії титульної сторінки трудової книжки та сторінок, що містять дані за останні 3 роки трудової діяльності. Відомості щодо сумісництва діяльності з цінними паперами подаються у вигляді ксерокопії наказу про прийняття на роботу за сумісництвом.

4. Всі ксерокопії документів засвідчуються підписом уповноваженої особи та печаткою установи. Паперова копія електронної інформації має бути уважно вичитана та підписана особою.

5. Електронний формат інформації готується в програмі Mikrosoft Access 97 (файл "sertifikat.мdb"). Один файл може містити інформацію на декілька осіб від юридичної особи, якщо вони мають кваліфікаційні посвідчення на однаковий вид професійної діяльності. Якщо одна особа має декілька кваліфікаційних посвідчень, на кожний вид професійної діяльності готується окремий файл. Якщо особа подає документи на продовження терміну дії або повторне отримання сертифіката замість такого, що втратив чинність, в електронному форматі перед ідентифікаційним номером необхідно проставити символ * (приклад: *1234567890).

6. Для перерахування коштів до Державного бюджету України у розмірі 5 (п'яти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85 грн.) заявник має звернутися за інформацією щодо номеру розрахункового рахунку відповідно до коду бюджетної класифікації 14060200, символ звітності банків 050 до районного відділення Державної податкової інспекції або районного відділення Державного казначейства. На платіжному документі у графі "призначення платежу" особа має написати: "за реєстрацію документів, поданих на сертифікацію та власне прізвище, ім'я, по батькові".

7. Документи приймаються за адресою: м.Київ, вул.Б.Хмельницького, 26-б, 2-й поверх, кімн.204. Час прийому документів - вівторок, середа та четвер з 14.00 до 17.30 год. Телефон для довідок - 279-83-37. E-mail: o.prosha@ssmsc.gov.ua або n.solovey@ssmsc.gov.ua

8. Адреса для направлення документів поштою - 01010, м.Київ, вул. Московська, 8, ДКЦПФР, відділ координації підготовки фахівців.


<<< НАЗАД

 

 


НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ
Календарний план:

14.02.11 - 25.02.11
Навчання фахівців з питань управління активами, торгівлі цінними паперами, депозитарної діяльності Кваліфікаційний іспит-25.02.2011р.
* * *
01.03.11 - 03.03.11
Навчання фахівців з питань фінансового моніторингу профучасників ринку цінних паперів Кваліфікаційний іспит-03.03.2011р.
* * *
14.03.11 - 25.03.11
Навчання фахівців з питань управління активами, торгівлі цінними паперами, депозитарної діяльності Кваліфікаційний іспит-25.03.2011р.
* * *
21.03.11 - 31.03.11
Навчання за програмою підготовки фахівців з питань бухгалтерського обліку професійних учасників фондового ринку Кваліфікаційний іспит-31.03.2011р.
* * *
04.04.11 - 15.04.11
Навчання фахівців з питань управління активами, торгівлі цінними паперами, депозитарної діяльності Кваліфікаційний іспит-15.04.2011р.
* * *
Переглянути всі »


Заявка на участь
в навчанні »
©  2001-2010  www.usmdi.org Украинский институт развития фондового рынка
   
   

Торговый Центр OnlineЖенская одеждаМужская одеждаДетская одеждаТехника и ЭлектроникаКомпьютеры и Офис
Строительство и ИнструментыСпорт, Туризм, КемпингДом и БытКрасота и ЗдоровьеАвто и МотоФильмы, Музыка, Игры, Программы
• Каталог Магазинов • Каталог Товаров • Каталог Брендов • Акции и Скидки • Новости и Обзоры • Услуги •