This version of the page http://www.svichado.com/about_us.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-16. The original page over time could change.
Про видавництво
 
 
ВИДАВНИЦТВО “СВІЧАДО”
ХРИСТИЯНСЬКА ЛІТЕРАТУРА
Україна, 79008 м. Львів, а/с 808
тел./факс (032) 235-73-16
 
ВИДАВНИЦТВО “СВІЧАДО” - Про видавництво

Асортимент 400 книг




замовлень: 0
на суму: 0 грн.

Оформити замовлення



Про видавництво



Яку суму ви готові витрачати на подарунки до свята св. Миколая?

до 100 грн

більше 100 грн

не купую подарунки

не має значення, яка сума

Getting poll results. Please wait...


























 
Будемо знайомі – "Свічадо"
Чому «Свічадо»?
    Видавництво було засноване у 1987 році з ініціативи українських студентів Люблінського католицького університету в Польщі, які прагнули утвердити духовні цінності в сучасному світі. Видавництво прийняло назву «Свічадо» - свічник і дзеркало. Ідея назви до сьогодні не втратила свою властивість – віддзеркалювати світло Божої мудрості, відповідаючи на духовні потреби людини. З 1992 року видавництво переноситься до Львова, де з благословення Блаженнішого Мирослава Івана Кардинала Любачівського розпочинає свою діяльність при Монастирі Монахів Студитського Уставу. На початок 2008 року уже видано понад 700 назв загальним тиражем 3,5 млн. примірників.
 
 
НАШІ ВІДЗНАКИ!
    Багато з них мають нагороди, зокрема: грамоти Форуму видавців за «Старослов’янсько-український словник» (2001) та «Досвід людської особи» (2001), «Повна симфонія до Святого Письма» (2004). Книга «Пізнай свою дружину» стала Книжкою року - 1999 в номінації «Калейдоскоп» (Центр рейтингових досліджень «Еліт-Профі»). «Українська народна писанка» за високу професійну майстерність в номінації «Мистецтвознавство, фольклор» в травні 2005 року здобула нагороду на VI Всеукраїнській виставці-форумі «Українська книга на Одещині».
    Але найважливішою відзнакою для нас є можливість дарувати людям за допомогою цих книг радість, радість пробудження весни, радість посмішки коханої людини чи радість першого слова малятка, радість гордого «Вибач» і радість щасливого «Я тебе люблю», радість нарешті віднайти себе і радість дарувати себе іншим.
 
ОТЖЕ...
 «Свічадо» - це не лише (як багато хто думає) молитовники, це також і філософські та психологічні видання, науково-популярні праці про обряд, традицію, літературно-художні та мистецькі видання. Та, насамперед, «Свічадо» - це книги для всієї сім’ї: порадники подружнім парам, молодим матерям, батькам і дітям. Для останніх видавництво щомісяця видає журнал «Зернятко», а для підлітків – «Сто талантів».
 
  
 Накінець
Одні кажуть: «Ваші книжки надто ліберальні», на думку інших – вони надто консервативні. Когось обурює книжка «Добрі козли», а хтось просить, щоб її видати. Хтось вважає, що текст літургічної книги потребує оновлення, а хтось радить у ньому нічого не змінювати. Одні захоплені дитячим молитовником, а для інших – його оформлення надто солодке. Читаю лист-звинувачення з приводу книжки Ансельма Грюн і слухаю розповідь редактора, якому ця книжка допомогла зрозуміти себе. «Дон Камміло?! Прекрасна книжка!». «Дон Камміло?! Наруга над священиком!». Такі різноманітні, часто – полярні, погляди спонукають до роздумів: до кого прислухатись і які, врешті-решт, книжки видавати?! І хтось підказав: «Не друкуйте книжок, які служать доктрині. Друкуйте книжки, які служать Любові. Які дарують людям радість. Справжню радість. Радість душі».
 
 
Директор видавництва Богдан Трояновський 

 




    Якщо ви бажаєте отриму-
    вати новини видавництва
    “Свічадо” заповніть анкету

    Написати питання або пропозицію

    КНИГА МІСЯЦЯ

    Сніжнокрилі янголи
    Упорядник Зоя Жук

    Детальніше...


    АКЦІЇ ТА СПЕЦІАЛЬНІ
    ПРОПОЗИЦІЇ



    БЕСТСЕЛЕРИ

    Вістку радісну несемо. Книга 3
    Мандрівка святого Миколая (легенди, казки, оповідання)
    Над вертепом звізда ясна
    Обряди і страви Святого вечора. Видання друге доповнене.
    Кулінарні секрети сестри Ольги
    Дике серце. Таємниця чоловічої душі
    Сніжнокрилі янголи
    На землі родився Бог(саморобка)
    Місяці. Вірші з календарем на 2010 рік
    Перед Божими яслами


    © 2002-, Видавництво "Свічадо"
    Всі права захищено


    Створення web-сайту - компанія WebСвіт
     
    ?>