This version of the page http://www.pulsarua.com/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-29. The original page over time could change.
Головна. Сайт ТОВ-компанії "Пульсар і К°". Виробництво нетканих матеріалів. Неткані полотна.

 

 

  Головна

  Контакт

 

 

 
 
 
 

Матеріали для утеплення приміщень та теплоізоляції внутрішніх комунікацій

  Читати далі

Введена в експлуатацію нова лінія сіток і композитних матеріалів з полієстеру.

  Читати далі

Агротекстиль із поліефірних волокон

  Читати далі

Геотекстильні полотна з поліестеру

  Читати далі

На сторінці "Контакти" ви можете ознайомитись із  реквізитами компанії.

  Перейти на сторінку

Стаж та сфера діяльності

ТОВ-компанія "Пульсар і К°" працює на ринку вже 14-й рік і є однією з перших приватних компаній нашого міста. Однією з основних сфер діяльності ТОВ-компанія "Пульсар і К°", як основного акціонера ВАТ "Рівненська фабрика нетканих матеріалів" є виробництво нетканих матеріалів, асортимент яких на сьогодні складає понад сто найменувань.

 

Система управлення якістю на ВАТ "Рівненська фабрика нетканих матеріалів" сертифікована згідно ДСТУ ISO 9001-2001 і ISO 9001: 2000 в TŰV CERT

 

 

 

 

Асортимент продукції

Наше підприємство пропонує широкий асортимент продукції, виготовленої на сучасному обладнанні, яка відповідає всім вимогам, встановленим як у вітчизняній, так і у світовій легкій промисловості, і користується великим попитом серед споживачів.
Неткані полотна нашого виробництва використовуються у швейній, меблевій, взуттєвій, автомобілебудівній, хімічній, харчовій промисловості, атомній енергетиці, виробництві будматеріалів, в цивільному, промисловому і дорожньому будівництві. Починаючи з 2002 року - в будівництві нафто та газопроводів. Якість наших виробів підтверджена сертифікатами відповідності в системі УкрСЕПРОта Російської Федерації.

  Наша продукція

Ми працюємо з...

При необхідності, постачання товарів виробництва ТОВ-компанія "Пульсар і К°" можливе через російського партнера - авторитетну і надійну фірму, яка вже 10 років працює на ринку Російської Федерації.

ТОВ-компанія "Пульсар і К°" співпрацює як з вітчизняними, так і закордонними фірмами, постійно розвиваючи своє виробництво та всю галузь в цілому.

© 2007-2009

ТОВ-компанія "Пульсар і К°"

Головна

Новини Продукція Контакти
неткані полотна, виробництво нетканих матеріалів, геотекстиль, комплект БГТ для трубопроводів, скельний лист, изоляційні матеріали, утеплювальні полотна, голкопробивні полотна, термоскріплені полотна, ниткопрошивні полотна, настилопрошивні полотна, технічні полотна, озеленення ландшафту, благоустрій терас, армований геотекстиль, будівельні матеріали, укладання плитки, грунтозаповнювані контейнери, шумоізоляція, захист гідроізоляції, геомембрани, захист геомембран, армовані полотна, берегоукріплення, підпірна стінка, будівництво автодріг, тимчасові автодороги, геосітка, армогрунтові споруди, дренажі, укріплення берегової лінії, будівництво штучних водойм, високоміцні геосинтетики, синтепон, синтепон продаж, синтепон виробництво, купити синтепон, синтепон Київ, синтепон ціна, продам синтепон, синтепон опт, для виробництва синтепону, обладнання для виробництва синтепону, де купити синтепон, ватин, купити ватин, ватин в, ватину, ватині, виробництво ватину, на ватині.
                            ссылки