This version of the page http://www.rec.lviv.ua/newrec/?spage=chance&detail=88 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-02. The original page over time could change.
Ресурсно-інформаційний центр: ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК ЛОЦЗ "ШАНС"

ГОЛОВНА СТОРІНКА
ПРО НАС
ЗАКОНОДАВЧА БАЗА
АКТУАЛЬНІ ВАКАНCІЇ
ЗАПРОШУЮТЬ НА РОБОТУ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПРАЦЕДАВЦІВ
СЕМІНАРИ ДЛЯ ПРАЦЕДАВЦІВ
ФОРМИ БЛАНКІВ СТАТИСТИЧНИХ ЗВІТІВ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ
СЕМІНАРИ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ
ПРОФНАВЧАННЯ
ПРОФОРІЄНТАЦІЯ
СТОРІНКА ПІДПРИЄМЦЯ
РОБОТА В ІНТЕРНЕТІ
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК ЛОЦЗ 'ШАНС'
ОРГАНІЗАЦІЇ З ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

 

 ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК ЛОЦЗ "ШАНС"


 

Впорядковують парк лікарні

 

Розширюються горизонти співпраці Львівського міського центру зайнятості з працедавцями щодо організації оплачуваних громадських робіт...

Розширюються горизонти співпраці Львівського міського центру зайнятості з працедавцями щодо організації оплачуваних громадських робіт.
Цього року, попри традиційне залучення безробітних до впорядкування територій парків та скверів міста, догляду за ветеранами війни та праці, одинокими людьми похилого віку, інвалідами з дитинства, котрими опікуються районні осередки Товариства Червоного Хреста, було відновлено співпрацю з обласним військовим комісаріатом щодо впорядкування архівів, залучено безробітних на облаштування дитячих та спортивних майданчиків. А нещодавно вперше було підписано угоду про організацію таких робіт із обласною клінічною. психіатричною лікарнею.
Безробітні попервах насторожено сприймали пропозицію фахівців центру зайнятості тимчасово попрацювати в цій лікарні. Та коли з’ясувалося, що впорядковуватимуть паркову частину, охоче погодилися. Нині восьмеро безробітних уже працюють у цьому медичному закладі: згрібають опале листя, прибирають сміття, обрізають кущі та дерева тощо.
- Додаткові робочі руки нам дуже знадобилися, - каже Володимир Новосілець, заступник головного лікаря з технічних питань Комунального закладу «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня, - адже бракувало людей, особливо восени. Хотіли встигнути ще до настання зимових холодів належно впорядкувати територію парку.
Сподіваюся, що успішно започаткована співпраця продовжуватиметься і надалі для забезпечення тимчасовою суспільно корисною працею наших краян. Маємо намір укласти ще одну угоду щодо організації таких робіт для безробітних, однак це залежатиме від погодних умов. Принагідно хочу висловити вдячність службі зайнятості за підбір сумлінних працівників на громадські роботи, тим паче, що втрати на оплату праці додаткових робітників покриваються коштом Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Галина КОЗАК

2008/12/25 10:02:24