This version of the page http://uamedia.visti.net/mediawave/?nrub=srd00350 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-23. The original page over time could change.
Медіа Хвиля
 Проект Інформаційного Центру "Електронні Вісті" :::
Головна сторінка / Результати пошуку
Навігатор :

.: Головна сторінка
.: Про проект
.: Технологія
.: Джерела
.: Параметри Хвилі
.: Контакт
 

Посилання :

.: ElVisti
.: UAport
.: UAmedia
.: IT Server
.: Prise4All
 

Реклама :





 
 Пошук в українській пресі
 
Текст запиту:
 Допомога

  Результати пошуку
23.04.2009

Хочу познакомиться с получением новостей в полном объеме по е-mail

Сторiнка
1 з 2
Знайдено 16 документiв
  1. Нацрада винесла попередження ТРК "Європа Плюс Київ"
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 квітня винесла попередження ТРК "Європа Плюс Київ" (позивні "Європа", "Європа 1") за нецензурну лексику в ефірі, повідомляє Телекритика.
    Інститут масової інформації, 2009.04.22 18:43
  1. ЄС піддав критиці заяви іранського президента щодо расизму
    Керівництво Європейського союзу піддало критиці заяви іранського президента, які він зробив на конференції ООН з питань расизму. Незважаючи на це, більшість країн ЄС вирішили продовжити участь у заході.Про це повідомляє Німецька хвиля. Європейський союз рішуче відкидає усі звинувачення президента Ахмадінеджада на адресу Ізраїлю, а також закиди, що ця держава використовує расистську тактику проти палестинців.
    Інститут масової інформації, 2009.04.22 18:43
  1. Янукович заявляє, що в парламенті чиниться тиск на телеканал "Інтер"
    Лідер ПР Віктор Янукович заявив, що нинішня влада завдала величезної шкоди демократії в Україні. Він назвав намір парламенту створити комісію з розслідування обставин смерті нардепа, співвласника Інтера Ігоря Плужникова тиском на телеканал.Про це він заявив в інтерв'ю Радіо Эхо Москвы, повідомляє Кореспондент. У відповідь на заяву журналіста Євгенія Кисельова про те, що в Україні існує свобода слова, Янукович заявив: "Вас, як журналістів не дивує,
    Інститут масової інформації, 2009.04.22 15:43
  1. Ющенко вимагає розслідувати вбивство Максима Чайки
    Президент України Віктор Ющенко вимагає від Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ провести ретельне розслідування вбивства активіста українського молодіжного руху "Січ" Максима Чайки членами організації "Антифашистська дія".Про це сьогодні на брифінгу повідомила прес-секретар Президента України Ірина Ванникова. Зокрема, за її словами, В.Ющенко звернувся до МВС та СБУ з вимогою ретельно
    Інститут масової інформації, 2009.04.22 15:43
  1. ЮНЕСКО відкрила Всесвітню цифрову бібліотеку
    Організація Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) відкрила новий сайт, на якому можна буде отримати безкоштовний доступ до рідкісних книг, фільмів та карт з книгосховищ усім світом. Всесвітня цифрова бібліотека доступна на семи мовах: англійській, арабській, китайській, французькій, португальській, іспанській та російській. Як сподіваються в ЮНЕСКО, унікальний інформаційний ресурс буде сприяти
    Інститут масової інформації, 2009.04.22 15:43
  1. У Білорусії оштрафували журналіста Алеся Любенчука
    Білоруський журналіст Алесь Любенчук був оштрафований судом Першотравневого району Мінська на 770 тисяч білоруських рублів (близько 270 доларів) за "порушення громадського порядку".
    Інститут масової інформації, 2009.04.22 15:43
  1. Працівники "Пульса Киева" вимагають виплатити заборгованість
    Працівники ТОВ "Медіа Поінт", компанії, яка займалася випуском щоденної безкоштовної газети "Пульс Киева" і підтримкою однойменного міського порталу, створили первинну організацію незалежної профспілки "Захист Праці" і заявили про намір захищати свої права, порушені працедавцем.Про це повідомляє Телекритика.
    Інститут масової інформації, 2009.04.22 15:43
  1. Нацрада покарала НТКУ за зменшення обсягів мовлення
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 квітня винесла попередження Національній телекомпанії України. Санкцію вжито за результатами планової перевірки телекомпанії, що виявила зменшення обсягів мовлення в ефірі з 18 годин на добу до 14 годин на добу, а також зміну логотипу компанії, повідомляє Телекритика.
    Інститут масової інформації, 2009.04.22 15:43
  1. ОБСЄ обговорить з Україною й Росією забезпечення прав українців і росіян як нацменшин
    Організація з безпеки й співробітництва в Європі має намір обговорити з керівництвом України й Росії ситуацію із забезпеченням прав українців у Росії й росіян в Україні, повідомляють Українські новини.
    Інститут масової інформації, 2009.04.22 15:43
  1. Нацрада перевірить "Радіо Алла"
    21 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телерадіокомпаній, об'єднаних мовленням під логотипом "Радіо Алла".
    Інститут масової інформації, 2009.04.22 12:44
Знайдено 16 документiв Сторiнка
1 з 2

© 2002 ElVisti IC