This version of the page http://www.ua-admin.com/coding/block.php?addon=textcatalog&cat=94 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-11. The original page over time could change.
- Coding - iнше | www.ua-admin.com

Оновлений ua-admin.com. Скоро.          

російською | українською   
Са
Головна Інтернет Софт Hardware Мобіленд Вебмайстру Адміну Coding Хакінг Лінки Форум
Підручник PHP/MySQL | PHP/MySQL | Win32 coding | Кодінг-основи | Perl | iнше |
СПІЛЬНА ДІЯ
про проект  
ваша допомога  
наш банер  
партнери  
зв‘язок  
  
 




 

Coding > iнше >  
 

17.06.2008 - Українське ВПЗ OpenOpt 0.18 (чисельна оптимізація) Розробники вільного (ліцензія BSD) українського ПЗ для чисельної оптимізації OpenOpt повідомили про вихід чергової версії (0.18) свого пакету, написаного мовою програмування Python.

15.11.2007 - Відбувся офіційний реліз Google Android SDK (19 фото + 4 відео) Як і було обіцяно, 12 листопада, відбувся реліз SDK (Software Development Kit – повний пакет утиліт і документація, необхідні для створення програм) Android. Всі охочі спробувати створити свою власну програму для нової платформи можуть вже зараз скачати SDK і отримати грошову винагороду за кращі застосування, створені на базі Android. Для стимуляції і мотивації таких незалежних розробників встіновлено Android Developer Challenge із загальним призовим фондом 10 млн. доларів. Далі ви знайдете багато скріншотів користувацького інтерфейсу Android, ну а ті, кому одних тільки фото не достатньо, можуть ознайомитися з ним на відео, яких є аж чотири, правда, готуйтеся більше слухати (англійською), чим дивитися....


30.06.2007 - Коди помилок HTTP (та їх описи ) Знання і розуміння кодів стану HTTP потрібне як простим користувачам (часто - щоб зрозуміти, наприклад, чому ж сторінка не завантажилася), так і програмістам і системним адміністраторам (для настройки серверів, для коректних відповідей скриптів клієнтам і тому подібне). Нижче приведений список код стану HTTP і дані необхідні пояснення.

26.02.2007 - Delphі HotKeys - гарячі клавіші HotKeys - комбінації клавіш, на які може реагувати додаток, навіть якщо він не має фокуса або запущений в треї.

13.02.2007 - Відправлення листа засобами Borland Delphі Для відправлення електронного листа, без використання поштового клієнта, ми будемо використовувати компонент TNSMTP, що перебуває на вкладці FastNet.

02.10.2005 - Все про копілефт (Copyleft) Термін Copyleft (копілефт) вживається по відношенню до окремої групи ліцензій, які використовуються для програмного забезпечення, документів та художніх робіт. Тоді як існуюче законодавство про захист авторських прав розглядається прихильниками копілефт як спосіб обмеження прав на копіювання та розповсюдження окремих матеріалів, ліцензія копілефт використовує це законодавство для того, щоб надати можливість кожному, хто отримує копію, чи похідну з роботи, використовувати, модифікувати і розповсюджувати останню. Тобто, говорячи не юридичною мовою, копілефт є протилежністю копірайт.

14.09.2005 - Контекст графічного пристрою - API Windows: GDI Графічні функції зі складу API Windows обєднано в окрему групу - підсистему GDI(Graphic Device Interface). Важливою рисою підсистеми є апаратна незалежність багатьох функцій від конкретного графічного пристрою. З апаратної незалежності випливає можливість відображення графіки на широкому класі моніторів, принтерів, причому програмі немає необхідності враховувати особливості того чи іншого монітора. Така універсальність часто зумовлює не велику швидкодію.

15.04.2005 - Основні принципи вибору правильного домашнього комп'ютера

- Новорічні гірлянди - на Delphi





Актуально

на форумі


перепрошивка КПК
Не можу настроїти локальну сітку
Допоможіть з сайтом
Програми для створення сайту
Firefox 3. Веселі часи настали.
e-commerce - зберігання різних типів цін та акцій
Безпечні файлові архіви
Для ВебМайстрів дешева та якісна розкрутка сайтів
Яка різниця між .jpg та .JPG?
GPS или КПК + GPS - что выбрать.
Порадьте скрипт фотогалнреї
Контекстна реклама тормозить сайт? Легко пофіксити!
Открытая позиция - Программист Java (J2EE)
Шукаю Український Безплатний сервер!!!
Как выложыть сайт?

статті

Завітайте

Книги, лiтерiтура:

Аудioкнига: "Yahoo! Секрети найпопулярнiшої Iнтернет-компанiї"

Купити на AudioBooks.com.ua - 47.35 грн.
Стауффер Девiд - "Sun. Секрети мегабренда "Нової економiки"

Купити на AudioBooks.com.ua - 47.35 грн.

Книги, лiтерiтура:

Аудioкнига: "Енеїда" - I. Котляревського

Купити на AudioBooks.com.ua - 23.95 грн.
Аудioкнига: "Ваш коуч. Допомога у вирiшеннi найзаплутанiших проблем в управлiннi та бiзнесi" - Роберт Харгроув"

Купити на AudioBooks.com.ua - 47.35 грн.
Завітайте

партнери






Поради системного адмiнiстратора!
Портал українців Донеччини
HIP. Персональний Блог Для Всіх
Аудиокниги в Украине

реклама

Розцiнки на рекламу на сайтi

Завітайте

користувачам


RSS фiд:

Oнлайн переклад з росiйської:


Вiдправка SMS
Вiдправити SMS на MTS (UMC)
Вiдправити SMS на Київстар

ініціативи



# Рейтинг україномовних сайтів
# Український форум Mozilla
# Українська спільнота розробників
# Українізація LJ
# Чиcтий Internet
# Пиши українською

-| Powered by: GarnaCMS v2.1 |-
- -
     

Сайт працює з 14-02-2003. Всі права застережені.
Всi матерiали www.UA-ADMIN.com можна безкоштовно i вiльно використовувати на Ваших ресурсах за умови вказiвки авторства та розмiщення наступного текстового коду:
Український IT-портал: софт, аналiтика ринку, e-commerce, залiзо etc.