This version of the page http://censor.net.ua/go/viewTopic--id--68974 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-07. The original page over time could change.
<font color='Navy'>ПОЧЕМУ «ПОРА» СКАЗАЛА «ПОКА» ВР? Или КУДА УХОДЯТ ПОЛЕВЫЕ КОМАНДИРЫ МАЙДАНА? Интернет-конференция с Владимиром Филенко</font>
Сейчас на сайте: 76, За 24 часа комментировалось: 302 тем, сделано 5728 комментариев
 Сделать стартовой |  Добавить в избранное
ПОЛИТИЧЕСКИЕ АНЕКДОТЫ
- Юлия Владимировна, ваше правительство с бедностью борется? - Борется изо всех сил! - А почему не видно... (06.11.2008)
   
ПОЛИТИЧЕСКИЕ АФОРИЗМЫ
"В последнее время некоторые СМИ публикуют заказные провокационные материалы о каких-то группах и "штыках", ко... (06.11.2008)
 

ПОЧЕМУ «ПОРА» СКАЗАЛА «ПОКА» ВР? Или КУДА УХОДЯТ ПОЛЕВЫЕ КОМАНДИРЫ МАЙДАНА? Интернет-конференция с Владимиром Филенко

 
Владимир Филенко - "полевой командир Майдана", парламентарий с шестнадцатилетним стажем. Своей многолетней карьерой завоевал имидж настоящего патриота и романтика в политике.

На прошедших парламентских выборах Владимир Филенко возглавлял штаб Блока "Пора-ПРП". Политическая сила, с которой в Верховную Раду могли бы прийти новые молодые лица, так и не преодолела трехпроцентный барьер.
//ЗАДАННЫЕ ВОПРОСЫ//
06 Апрель 2006, комментариев: 41, просмотров : 2405 Тему начал: Владимир Филенко

Страницы: 

Вопрос blacksun2000
Может, то что "Пора.." не прошла - это даже к лучшему.
Хорошо, если есть организации, пусть и идеологически разные, которые будут мониторить власть -
с обоих сторон. "Испытание властью" мало кто проходит - власть нельзя победить, сделать достойной, потому что станешь частью власти...
///
05-04-2006, 18:36
06-04-2006, 14:22

Владимир Филенко
Блок «Пора- ПРП» - це була спроба ввести в політику представників нової політичної еліти. Помаранчева революція та події після неї, показала, що практично всі політичні еліти не змогли піднятись до рівня громадян, які вийшли на Майдан. На відміну від Вас, мені шкода, що „Пора” не ввійшла до ВР, і не тільки тому, що це стосується мене персонально.
Вибори показали, що помаранчеві отримали підтримку більшості громадян України, не дивлячись на велику кількість зроблених помилок. Але конфігурація політичних сил-переможців дійсно є складною. Але не катастрофічною.
06-04-2006, 14:24

Вопрос blacksun2000
На Майдане Пора была выше политики.
Как бы перепетии не превратили слово "Пора" лишь только в брэнд...
06-04-2006, 00:11
06-04-2006, 14:24

Владимир Филенко
Хочу уточнити, що у блоці ПОРА-ПРП я представляв партію „Реформи і порядок”, а оскільки після виборів блок припинив існування, то більшість питань, які будуть стосуватися „Пори”, я змушений буду обминати. Ці питання будуть не зовсім за адресою.
06-04-2006, 14:25

Вопрос Кирило Кожумяки
Доколе...!!
Скільки ще т.н. "демократичні сили" будуть дертися як шалудиві коти ? Коли буде об"єднання ? на прикладі ПР, яка об"єднала навколи себе все що можна, "ми" (не литвин) займаємося і далі політичним дєрібаном !
Доколє!, культ "лічності" (в особі Президента) буде терзати Україну ? При всій моїй повазі до В.А. Ющенко, моя думка: або він ізольований від дійсності, або в ньому щось "народжується". Якщо ми хочемо "більше" парламентську країну, то об"єднуйтеся навколо ідеї , а не людини.
(Для Пори і ПРП - це не так .., надіюсь).
--
2) Як збутися "дуже пухнаситих" членів парії (партій), хоча вони і є "фін.донорами". Вони скоріше "мінус".
Така думка: Яка різниця між осудженими членами ПР та Неосудженими від НСНУ , чи іншими ? Відповідь, я гадаю на долоні...:((
06-04-2006, 08:23
06-04-2006, 14:26

Владимир Филенко
1. Блок „Пора-ПРП” послідовно виступав за необхідність єдності помаранчевої команди. Ми й надалі стоїмо на цій позиції, але оскільки ми не є учасниками формування коаліції, ми можем це підтримати тільки з поза парламенту.

2. Це проблема часу. Ми маємо зовсім молоду демократію, багато представників бізнесу прагнуть попасти до ВР та місцевих представницьких органів влади з метою отримати депутатську недоторканість, або отримати напряму можливість лобіювати свої бізнес-інтереси. З часом вони зрозуміють, що це не обов*язково робити самостійно або персонально, а досить підтримувати ті політичні сили, які створюватимуть нормальні умови для життєдіяльності бізнес-структур. Якщо Ви звернули увагу, список блоку „Пора-ПРП” не був переобтяжений цими людьми. Але це вже історія.
06-04-2006, 14:30

Вопрос В кусре
Ув. Владимир Филиппович, жаль, что в будущем депутатском созыве не будет Вас, г-на Пинзеныка, Грынива и других депутатов от партии ПРП. Да и то, что ребята из Поры не прошли - тоже жалко. В чем на Ваш взгляд была ошибка нынешней избирательной кампании вашего блока? Может нужно было все-таки блокироваться с БЮТ? Или НСНУ? Почему такие блоки не состоялись?
06-04-2006, 12:28
06-04-2006, 14:31

Владимир Филенко
Ви задали ключове питання. Ще на початку виборчої кампанії нам було цілком очевидно, що на цих виборах переможуть мега-блоки, які виберуть левову частку електорату. Вступ в силу політ реформи, а також нове виборче законодавство створювали принципово нову виборчу ситуацію. Тому ми віддавали собі повний звіт, що проект „Пора-ПРП” не є 100% гарантований на успіх, і що це був ризиковий проект. Якби для нас депутатство було самоціллю, то Ви би дійсно нас побачили або в одному або в іншому списку, і на досить високих місцях, які нам пропонували. Але умови входження, а також чистота рядів названих списків створювали для нас проблеми складного морального вибору, які межували на зраді партійних інтересів. Думаю, ми залишились чесними і не проміняли членів нашої партії на персональне працевлаштування.
06-04-2006, 14:33

Вопрос интересующегося
Зачем брали Кличко в свой блок? Он спонсировал избирательную кампанию?
06-04-2006, 12:30
06-04-2006, 14:36

Владимир Филенко
Я уже говорив, що українська політика потребує нових облич. Кличко – один із яскравих тому підтверджень.
Кличко не спонсорував вибори до ВР, ми йому і не ставили таких умов чи прохань, бо він вів активну виборчу кампанію на посаду київського міського голови. Хоч він і не переміг, але, я вважаю, виступив дуже достойно. Це гарний старт його як політика. Я бажаю йому успішної діяльності в статусі депутата Київради.
06-04-2006, 14:41

Вопрос Буз имени
Как вам, политикам с опытом и именем, работалось с Порой? Там же одни хулиганы!
06-04-2006, 12:31
06-04-2006, 14:51

Владимир Филенко
Якщо Ви в такий спосіб оцінюєте роль „Пори” під час помаранчевої революції, то тоді і я хуліган „в квадраті” та зі стажем. Бо пройшов три революції – за незалежність, „Україну без Кучми” і помаранчеву. В великих організаціях є різні люди. „Пора” переважно складається з молодих людей, а вони завжди більш рішучі, більш радикальні і більш енергійні.
06-04-2006, 14:53

Вопрос Макса
Добрый день.
Вы известны свои чувством юмора. Довольно стандартный вопрос для инет-конференции на Цензоре:
какой у Вас любимый анекдот?
Вы часто шутите, разыгрываете друзей и т.п.? Какой был самый яркий прикол в Вашей политической жизни?

P.S. Голосовал за ПОРУ-ПРП. Успехов на следующих парламентских. Думаю если вы себя достойно покажете на местном уровне, то в следующий раз попадете в ВР
06-04-2006, 13:51
06-04-2006, 14:55

Владимир Филенко
Улюблений політичний анекдот, яким я часто користувався в дискусіях:
Випадок в звіринці. Мама каже синові: - Вовочка, не дразни бегемота! – Мамо, а він перший почав!
Перший раз я розказав це Кравчукові, ще в першому скликанні. Я розповідаю цей анекдот політикам. Коли вони роблять якійсь неправильні речі, а потім самі ж попадають в складні ситуації. Засуджуючи фактично те, чим самі й займались.
Щодо приколів. Коли була буза навколо політ реформи, я майже місяць проходив з портфелем, у якому було десять клізм, наповнених нашатирним спиртом, але жодного разу цим не скористався. Це був один із варіантів зриву засідання ВР у випадку критичної ситуації. Ми таким чином зривали уроки в школі, коли нас на якійсь фільм не відпускали. В школі було достатньо три пузирки, і дві години ніхто не міг зайти. Яке ж моє було здивування, коли „Регіони” нещодавно зривали в такий спосіб присягу суддів Конституційного суду Також був варіант зриву засідання через змішування фіксажу для проявки фотоплівки з таблетками гідропериту. Відбувається хімічна реакція, яка створює надзвичайно їдкий дим. Наголошую на тому, що нічого з мого арсеналу не було використано у ВР. Більше того, я присікав гарячі голови, які носилися з ідеями застосування сучасних спецзасобів. До речі, колись виникла ідея приперти до парламенту вулик! Я категорично заперечив, бо серед присутніх могли бути люди, які взагалі не переносять укусів бджіл.
Також на моїй совісті перший мегафон, принесений до ВР.
Але все це робилося через недосконалість регламенту ВР і свідоме порушення процедур.
06-04-2006, 14:58

Вопрос Бориса
Ну, и "куда уходят полевые командиры Майдана"? Чем теперь будете заниматься лично Вы? Чем будет заниматься ПРП? Будет ли и дальше работать в блоке с ПОРОЙ?
06-04-2006, 12:42
06-04-2006, 14:59

Владимир Филенко
Щоб займатися політикою бажано, але не зовсім обов’язково, бути в ВР. Блок „Пора-ПРП” був виборчий блок, а вибори закінчились. І ПРП, і я, чекаємо в який спосіб буде сформована парламентська коаліція. Якщо вона буде помаранчева, ми готові всім наявним ресурсом таку коаліцію підтримувати, і прийняти пропозицію по входженню в структури центральної та місцевої виконавчої влади. Можливо ми будемо блокуватися з однією з помаранчевих команд-переможців, або вливатися в одну з них. В разі сформування коаліції з „Регіонами”, ми змушені будемо зайнятися знову звичною для нас опозиційною діяльністю.
06-04-2006, 15:02

Вопрос Без имени
Насколько я слышал, БЮТ заявляла, что будет представлять интересы вашего блока в ВР. В чем это будет выражаться? Останется ли Пинзенык на своем министерском посту?
06-04-2006, 12:45
06-04-2006, 15:05

Владимир Филенко
Аналогічну заяву робив також Єхануров від імені НСНУ. Це для нас, без сумніву, і почесно, і відповідально. В.Пинзеник є одним з кращих фахівців в економічній і фінансовій сфері. Я думаю, що його знання і досвід ще будуть витребувані.
06-04-2006, 15:06

Вопрос ёрш я
Уважаемый Владимир Филиппович. Хотелось бы услышать Ваше видение парламетской коалиции, а также кого вы бы Вы поддержали на должность премьер-министра?
06-04-2006, 12:59
06-04-2006, 15:08

Владимир Филенко
Дивись відповідь Борису. Стосовно прем’єра, ми не є суб’єктами коаліції, і наша підтримка чи не підтримка не може носити прямого характеру. В разі формування помаранчевої коаліції, право назвати кандидатури прем’єра очевидно має БЮТ. В усякому випадку, в ході виборчої кампанії, всі помаранчеві говорили про те, що кандидатуру прем’єра назве найчисельніший суб’єкт коаліції.
06-04-2006, 15:08

Вопрос Андрія
Шановний пан Володимир!
Чи варта шкура вичинки стосовно перерахунку голосів по Україні, якщо суттєвих порушень, що могли б значно вплинути на результати виборів не було і відповідно праця людейц і фінансові витрати повязані з цим є даремні? Можливо Ви просто таким чином намагаєтесь виправдати свою помилку, що вчасно не пішли на компроміс в блок із БЮТ чи НУ?
06-04-2006, 14:25
06-04-2006, 15:14

Владимир Филенко
Останні вибори показали, що країна зробила надзвичайно серйозні кроки в сторону демократичної виборчої процедури. Я погоджуюсь з Вами, що порушення не носили системного характеру. Роблю уточнення. ПРП на відміну від „Пори” не педалювала активно питання перерахунку. Ми вважаємо, що достатньо зробити перерахунок там, де виявлені порушення.
06-04-2006, 15:17

Вопрос Владимира
Пане Володимире, Ви були одним з 4-х польових командирів Майдану, ми разом з Вами простояли там 17 днів. Що, на Вашу думку, спричинило такий низький рейтинг націонал-демократів (Пора-ПРП, Блок Костенка-Плюща), і чому до ВР серед помаранчевих пройшли здебільшого бізнесмени, які навряд чи будуть відстоювати національні інтереси?
P.S.: Віталій Кличко повернеться у бокс, чи працюватиме в Київраді?
06-04-2006, 14:22
06-04-2006, 15:18

Владимир Филенко
Я вже говорив, що політ реформа і виборчий закон на пропорційній основі створили умови для укрупнення політичних сил. Настав час мегапартій і мегаблоків. Виборці не ризикували віддавати свої голоси політичним силам, які балансували на грані бар’єру. Ще за тиждень до виборів, ми мали рейтинг під 4 %. І в останній момент виборці вирішили підтримати лідерів парламентських перегонів як в одному, так в іншому таборі. Це виключне право громадян, обирати кого хочуть. Рівень політичної культури в Україні досить високий, і постійно зростає.
Кличко закінчив спортивну кар’єру, наскільки мені відомо, має намір і надалі займатись політикою.
06-04-2006, 15:22

Вопрос Alenushki
вопрос не о политике: Владимир Филиппович скажите пожалуйста какой вид отдыха вы предпочитаете и куда ездите в отпуск :). заранее спасибо
06-04-2006, 13:24
06-04-2006, 15:23

Владимир Филенко
Зазвичай на 10-12 днів ми їздимо з родиною в Крим, і на тиждень – в Карпати. Більшу частину відпустки ми проводимо в рідному селі Шелудьківка на Харківщині, де в мене збереглася хата, невеличкий садок та левада. А улюблена форма відпочинку – рибалка.
06-04-2006, 15:23

Вопрос О.Семко
1. Когда В. Пинзеника спросили на какой должности он будет после отставки Кабмина, тот ответил, что «Пинзеник – это само по себе должность». Филенко – это тоже должность?
2. Харьковчане надеются видеть Вас чаще. Не напрасно ли надеются?
06-04-2006, 14:41
06-04-2006, 15:25

Владимир Филенко
Привіт, Олег. Радий, що ти одізвався. Сподіваюсь, що залишусь в політиці, нам з тобою до пенсії ще далеко. Буду в Харкові – подзвоню. Філенко – це не посада. Це спосіб життя
06-04-2006, 15:26

Вопрос Данила
Питань 2. Пане Володимире, я хочу вступити до лав партії, проживаю в Солом‘янському районі м. Києва. Скажіть, що для цього потрібно, і особливо цікаво, які членьські внески.

І друге запитання: пане Володимире, вельмишановний пан Пинзеник, якого я особисто дуже поважаю, не покине посади голови партії? І чи буде він претендувати на міністра фінансів в уряді Тимошенко?
06-04-2006, 14:55
06-04-2006, 15:28

Владимир Филенко
Для вступу в партію треба подати заяву до Солом’янської районної організації. Адресу і телефон Ви можете дізнатись за номером центрального офісу партії – 585 41 16. Партійні внески члени партії визначають самі.
Пинзеник залишається на посаді голови партії. Про можливе майбутнє партії я говорив вище. Щодо уряду – дочекаємось створення коаліції.
06-04-2006, 15:32

Вопрос Здивованого
Що сталось із харків‘янами?
Як Добкін зміг стати мером?
06-04-2006, 15:19
06-04-2006, 15:34

Владимир Филенко
А шо я, а шо я! Я сам здивований!
06-04-2006, 15:35

Вопрос ТОТУСА
Здраствуйте Ув. Владимир Филенко!!!!!!

Скажите пожайлуста, в каких областных, районных, и городских советах будет представлена ПОРА-ПРП ?
06-04-2006, 14:28
06-04-2006, 15:36

Владимир Филенко
Партія „Пора” та ПРП не приймали рішення про жорстке форумавання виборчихз блоків на місцевому рівні. Тому в більшості регіонів „Пора” і ПРП йшли на вибори до місцевих рад окремо. Ми закінчуємо збір інформації по результатах місцевих виборів. В багатьох областях України – Львівська. Запоріжська, місто Київ, Черкаська, Волинська, Харківська області та інші, ПРП представлена в місцевих радах різних рівнів.
06-04-2006, 15:38

Вопрос NAUTILUSA
Добрий день п.Володимире Филипповичу!
=============== =================
Маю два невеличких питання:

1. Як на вашу думку, не було помилкою йти на вибори до ВР таким малим блоком як ПОРА-ПРП?

2. Чи не було б краще йти на вибори ПОРІ-ПРП, в обному блоці, з блоком Костенка-Плюща ?
--------------------  ------------------ --------------------  --------------------  ------- --------------------  --------------------  -
06-04-2006, 14:23
06-04-2006, 15:43

Владимир Филенко
Питання невеличкі, але концептуальні. Оскільки вибори програні, то очевидно, що це була помилка. В єдиному блоці ми дійсно мали більше шансів на подолання бар’єру. Але ми все рівно серйозно програли би мегаблокам, навіть разом з блоком Костенка-Плюща. Ключова проблема заключалася в спробах адміністративного формування блоку „Наша Україна”, яке не було для нас прийнятним. Хоча в період 2001-2004 років наші політичні сили (я маю на увазі УНП та ПРП) були фактично основою „Нашої України”.
06-04-2006, 15:48

Вопрос Fozzy
1 - Что первое сказал Кличко когда узнал предварительные результаты выборов мэра?

2 - Видите ли Вы перспективы Кличко как публичного политика? Не считаете, что учиться говорить (особенно по-украински) ему надо было раньше?

3 - Какие Ваши планы на политическое будущее?
06-04-2006, 13:45
06-04-2006, 15:49

Владимир Филенко
Я не знаю, що він сказав перше – ми в ніч виборів знаходились в різних штабах. Я – в центральному. Він – в своєму київському. Я припускаю, що Кличко без сумніву, не дуже задоволений виборами до ВР. Але він має підстави для хорошої оцінки за свій результат на виборах київського міського голови. Як для першого раунду, це непоганий результат. Сподіваюсь, що він залишиться в політиці. З задоволенням спостерігав як він швидко навчався, як казав герой одного з радянських фільмів „зростав над собою”. І це при рості 2 метри 2 сантиметри Я не пам’ятаю, що перше сказав мені Кличко, але пам’ятаю, що він був дуже спокійний.
06-04-2006, 15:55

Вопрос Без имени
Бедете ли вы писать историю Оранжевой революции?
06-04-2006, 16:00
06-04-2006, 16:02

Владимир Филенко
Я закінчив істфак Харківського університету, і часто на питання чому я полишив викладати історію я відшутковувався, що історію можна викладати, вивчати, а можна робити. Хтось із великих на питання чому він не пише мемуари відповів, що йому нема в чому виправдовуватись. Тарас Стецьків з яким ми майже рік готували те, що ввійшло тепер в історію під назвою помаранчева революція – теж історик за фахом. А першим наші ідеї, наробки і пропозиції підтримав ще один історик Роман Безсмертний, який керував центральним штабом В.Ющенка, а ми в Романа були заступниками. Я не знаю, чи напишемо ми з Тарасом історію помаранчевої революції, але ближчим часом ми обов’язково виконаємо свою обіцянку і передамо до бібліотеки Київо-Могилянської академії зібраний і збережений нами підбір документів про те, як готувались і проводились нами масові акції, піком яких стала помаранчева революція (бо за виборами не було часу це зробити). Ми дуже горді за наших громадян, за те що ця революція носила виключно мирний ненасильницький характер, і при величезній кількості людей пройшла без жертв, і була просто красивою. Очевидно, варто було би написати підручник „Як готувати та проводити мирні революції”. Можливо, це хтось зробить на основі наших напрацювань. А в усякому випадку, багато закордонних експертів активно цікавились нашим досвідом.
06-04-2006, 16:15

Владимир Филенко
Дякую всім за спілкування. До зустрічі, сподіваюсь, не на барикадах
06-04-2006, 16:15

Страницы: 
 
АВТОРИЗАЦИЯ
Имя:  
Пароль:
Регистрация / Забыл пароль?
Регистрация на Беспредельном форуме «Цензор.Нет» НЕ является обязательной.
Загрузка ...
Загрузка...
ТОП 10 ТЕМ С ФОТО ЗА НЕДЕЛЮ
ШАШЛЫЧНАЯ НА ПЛЯЖУ...
549 за неделю и 54889 всего комментариев, 186124 просмотров
Реалии сегодняшней России: Инородцы пируют в Кремл...
376 за неделю и 376 всего комментариев, 1927 просмотров
ПЕРЕПИСЫВАНИЕ ИСТОРИИ! В МОСКВЕ ОТКРЫЛИ МЕМОРИАЛЬН...
275 за неделю и 275 всего комментариев, 1305 просмотров
ПОЗОР НА МОЮ СЕДУЮ (условно) ГОЛОВУ! Выполняю свое...
143 за неделю и 143 всего комментариев, 640 просмотров
Марш ублюдков все-таки сосотоится...
140 за неделю и 396 всего комментариев, 2963 просмотров
12 ноября суд может оставить Украину без Крыма...
122 за неделю и 122 всего комментариев, 1096 просмотров
«Петр Великий» заходит на главную базу ВМФ Франции...
116 за неделю и 116 всего комментариев, 773 просмотров
Тест: Опасность, живущая в тебе...
109 за неделю и 109 всего комментариев, 612 просмотров
ПОЧЕМУ ЦИОН БОИТЬСЯ САБЛИНА!!!...
99 за неделю и 99 всего комментариев, 286 просмотров
проверка...
75 за неделю и 86 всего комментариев, 373 просмотров

СМОТРЕТЬ ВСЕ ТЕМЫ С ФОТО
НОВОСТИ КИНО И ТВ
Загрузка ...
Загрузка ...
СВЕЖИЕ ВАКАНСИИ ОТ UKR.NET
Загрузка ...
Это интересно!
Загрузка ...

 
Контактная информация
© 2004—2008 «Цензор.нет»
 
"Создание сайтов ArtWeb Studio студия" – "Доступ в Интернет Ап-Трейдинг"