This version of the page http://x-city.com.ua/dc.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-20. The original page over time could change.
Інформаційний портал хмельницької міської мережі X-City

  ГОЛОВНЕ МЕНЮ
  ІНФОРМАЦІЯ

Для перегляду необхiдно встановити Adobe Flash Player


  РОЗВАГИ
  СЕРВІСИ
  ПРОГРАМИ
Мешканці мережі: djAnnAVeteR

Для перегляду необхiдно встановити Adobe Flash Player






Технічна підтримка тел 70 58 40; e-mail support@x-city.com.ua; skype x-city.support; ICQ 431 747 194
Сайт X-City працює на сервері від компанії "Чіп-сервіс"
ГОЛОВНА > ФАЙЛООБМІН

адреса хаба dc.xc
мінімальна шара 5 ГБайт

Direct Connect - це peer-to-peer файлообмінна система, побудована по тому ж принципу що і, наприклад, eDonkey, Kazaa, Napster і т.д.. на комп’ютер ставиться спеціальна програма - DC++-кліент, в якому вказується які папки зробити загальними, після цього він підключається до серверу в мережі, і через сервер дозволяє побачити інші комп’ютери підключені до нього.

Виглядає це так - після запуску ви потрапляєте в вікно з активними в цей момент користувачами. Два рази клікнувши правою кнопкою по ніку можна отримати список файлів и каталогів у цього користувача, і завантажити те що потрібно.

Крім того, є можливість пошуку файлів у всіх користувачів по ключовому слову і типу файла, а також підтримується докачка недокачаних файлів і багатопотокова загрузка одного файлу з декількох комп’ютерів, якщо всі вони мають однаковий файл.

Також одною з цікавих особливостей системи є те, що при роботі з файлами вона не обмежується їх іменем або розміром. Всі файли хешуются і обчислюється їх "контрольна сума", що дозволяє унікально ідентифікувати файл, незалежно від його назви. Наприкла з точки зору DC другий сервіс пак для Windows XP з іменем WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe і xpsp2.exe буде одним і тим же файлом, при умові що вміст файлів ідентичний, тобто можна один докачувати іншим у випадку втрати одного з них і т.д.

 

Існує досить багато клієнтів і їх модифікацій сумісних з нашим хабом. Ми пропронуємо для використання, на наш погляд, найбільш вдалу - StrongDC++

Отже:

1) Завантажуємо StrongDC++ із сервера мережі.
(альтернативний клієнт - FlylinkDC)

2) Після її запуска буде запропоновано вибрати папку для встановлення. Необхідно вибрати нову адресу або погодитись із запропонованою і натиснути "Извлечь".

3) На наступному кроці необхідно:

а) Вказати ваш нік латинськими літерами без пробілів на місці Newbie;

б) Перевірити чи правильно визначено вашу айпі-адресу, якщо ні то відкорегувати її;

в) Натиснувши "Обзор" вказати папку в яку будуть завантажуватись файли (за замовчуванням вона буде розшарена);

г) Натиснути "Далее".

4) Далі, після запуску програми зайти в "Настройки"

5) Необхідно перейти до пункту "Шара" і у вікні зправа поставити позначки навпроти папок які бажаєте розшарити.
Автоматично буде запущено прощес хешування файлів (виконується тільки один раз при додаванні шари). Доки він не буде заваршений інформація про розшарені вами файли не буде передана на сервер. Мінімальний розмір шари з якою дозволено вхід на сервер складає 5ГБ.

6) Після того як розмір хешованих файлів, що ви розшарили, перевищить 5 ГБ ви зможете підєднатись до сервера натиснувши "Переподключение".




boss@x-city.com.ua