This version of the page http://censor.net.ua/go/viewTopic--id--214779 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-12. The original page over time could change.
граждан Украины русской национальности насчитывалось 8334,1 тысяч человек, что составляло 17,3%
Сейчас на сайте: 198, За 24 часа комментировалось: 313 тем, сделано 6803 комментариев
 Сделать стартовой |  Добавить в избранное
ПОЛИТИЧЕСКИЕ АНЕКДОТЫ
По Конституции, подготовленной БЮТ, у президента Украины будут полномочия президента Германии и жить он будет... (12.09.2008)
   
ПОЛИТИЧЕСКИЕ АФОРИЗМЫ
"Меня удивляет, насколько мощной является пропагандистская машина Запада! Потрясен! Удивительно, ни в какие во... (12.09.2008)
 


граждан Украины русской национальности насчитывалось 8334,1 тысяч человек, что составляло 17,3%

 
17,3% от общего количества населения.
В соответствии результатам последней Всеукраинской переписи населения 2001 года, граждан Украины русской национальности насчитывалось 8334,1 тысяч человек, что составляло 17,3% от общего количества населения.
    Комментировать
05 Апрель 2008, комментариев: 32, просмотров : 281 Тему начал: U!

отсортировать по дате :: отсортировать по нику

Страницы: 

Указ от 22 июня Комментировать
Президент Российской федерации В.В.Путин, являясь ответственным лидером своей страны, выдал Указ от 22 июня 2006 г. № 637 «О мерах по оказанию содействия добровольному переселению в Российскую Федерацию соотечественников, проживающих за рубежом».

Этим указом В.В.Путин в целях создания дополнительных условий для обеспечения добровольного переселения в Российскую Федерацию соотечественников, проживающих за рубежом, постановил утвердить государственную программу по оказанию содействия добровольному переселению в Российскую Федерацию соотечественников, проживающих за рубежом. А также план мероприятий по реализации этой Государственной программы.

В соответствии результатам последней Всеукраинской переписи населения 2001 года, граждан Украины русской национальности насчитывалось 8334,1 тысяч человек, что составляло 17,3% от общего количества населения. Таким образом, наибольшие надежды Президент всех россиян и русских полагает на Украину. Ведь только в Украине проживающие соотечественники Путина получили достаточно хорошее образование. Своим трудолюбием доказали свою полезность и тем, что за многие годы проживания на чужой земле не забыли, а всецело отстаивали свои права на пользование русским языком и на сохранение культуры, достойны, чтобы вернуться на родину своих предков, чтобы жить и работать на благо обществу и великой страны.

Наша организация обеспокоена ничтожным уровнем проведения работы по добровольному переселению этнических русских в Российскую федерацию, в соответствии с Указом Президента РФ №637. Ни посольство России, ни консульства не ведут должной работы по ознакомлению граждан Украины русского происхождения о смысле указа, его цели и о способах его внедрения в жизнь. Считаем, что низкий уровень сознания важности вышеупомянутого указа вредит двум братским народам в их развитии.

Таким образом, ВОО «Власть закона» предлагает свою помощь в содействии проведения консультаций, оформлению документов, сбора средств для эффективного обеспечения решения Президента Путина. Это обращение адресуется в представительские органы Российской федерации в Украине, а также всем гражданам, заинтересованным в действенности этого проекта.
05-04-2008, 16:57

Без Имени Комментировать
"Это Ваш реальный шанс обрести свою Родину и помочь ей в её построении великой и могущественной. Зачём жить в нищете и быть невостребованным на чужой земле? Нужно возвращаться и быть русским на русской земле".
05-04-2008, 17:01

Без Имени Комментировать
"правительство РФ гарантирует моральную и существенную материальную помощь, возможность приобрести жильё в случае Вашего решения в пользу переселения в Россию".
05-04-2008, 17:02

Dr. Gebels Комментировать
Правда??!! Есть такой указ??!! Ай да Пупкин-ай да сукин сын!! Молодец! Я его даже зауважал!!!(брешу) Ну может чуть-чуть...КАЦАПЫ!!!! НА ХЕР ВАЛИТЕ ПОКА НЕ ПОЗДНО!!!
05-04-2008, 17:06

Без Имени Комментировать


http://ruvek.ru/official-information.html

05-04-2008, 17:09

Голос России Комментировать
Якось непомітно відбувається велике переселення росіян на Батьківщину. Непомітно для країн Прибалтики, Білорусії та України, хоча з країн Середньої Азії якраз все навпаки. Не слухають росіяни своїх єдинокровних вождів, Росію люблять на відстані. А щоб так, по чесному виїхати на допомогу своєму народу, так ні. Сидять де їм тепло, або вже якщо виїжджати, то виїжджають на Захід Європи чи туди, де просто живеться краще ніж в колишньому совку. Вони патріоти своєї великої держави хіба на продуктовому ринку та форумах в Інтернеті, де всяк хто не рускій, це як мінімум ««свідомий» фашист». Цим самим вони отруюють життя собі та оточуючим, і нема їм спокою в душі. Злість та ненависть панує в їхніх душах.

Офіційний сайт РФ про переселення росіян на Батьківщину: http://ruvek.ru/migration.html

Так довго не може продовжуватись, бо жовч, вона роз’їдає російський організм, а постійне психічне збудження не дозволяє розслабитись. Навіть горілка недопомагає вже. Жодних реальних можливостей спустити пар, не має. Хіба, наприклад, може довго продовжуватися ця параноя з розпалюванням громадянської війни російськими націоналістами, за встановлення статусу державної російській мові? Це ж ніяка нормальна людина не витримає. Це ж клініка! У декого з них піна з рота, скажені очі одержимих рускоязичієм, доводять їх самих, цих одержимих, і суспільство в якому вони проживають, до божевілля.

Давно треба заспокоїтись і встановити мораторій на піднімання мовних питань, які ширші, ніж діюче законодавство, хоча б на десять років. При цьому обов’язково юридично прирівнювати такі дії до розпалювання міжнаціональної ворожнечі. З часом (через дві п’ятирічки) повернувшись вже до конкретного вирішення цих проблем, стане зрозуміло, що є правдою, а що було спекуляцією. Бо якщо зараз ці питання провокують хаос, смуту та розкол, то з подібним треба боротися, або перечекати поки все заспокоїться, охолоне. Щоб виважено і конструктивно все вирішити потім. Час же все поставить на свої місця.

На мою думку, дуже важливим кроком до мирного співіснування є велике переселення росіян до Росії, яке проголосив Президент РФ Володимир Путін. А й справді, як можна пишатися своїми величезними просторами, якщо вони є фактично неосвоєними? За даними російської офіційної статистики на один квадратний кілометр громадян припадає так мало, що один до одного не докричатися. Воістину росіяни походять від слова розсіяні. Це ж найменш заселене місце на планеті. А тому правильно каже Путін стосовно того, що треба акумулювати людські ресурси в самій РФ. Бо зазіхаючи на чуже можна і своє втратити. Свій до свого…., так би мовити.

Допомогти ближньому своєму, - це акт милосердя. Тому слід знову і знову повертатися до священної теми добросусідства. Є сусід по будинку, по вулиці, а є і сусіди-держави. І всім хочеться миру, якщо лишень не жадібність та гординя не зносять голову. Не можна спокійно дивитися на страждання етнічних росіян в Україні. Їх треба зрозуміти, і їм треба допомогти. Хіба милосердя та співчуття не є нашими головними чеснотами? Хіба нам не буде радісно, якщо ми побачимо радість ближнього свого у відновленні справедливості? А що нам ділити? Треба відновлювати історичну справедливість. Нам треба допомагати один одному. Бачиш, як росіянин, сусід твій страждає від того, що не по його все навколо. Проведи з ним роз’яснювальну роботу. Допоможи йому і його сім’ї оформити документи, допоможи так би мовити «ОБРЄСТІ ІСТІННУЮ РОДІНУ». Людина ж без своєї правдивої Батьківщини це бур’ян, а від того їм всім і важко тут, на чужині. Люди, допоможіть. Не будьте байдужими.

P.S. Іформація з : http://ruvek.ru :

С октября 2007 г. 18 семей (54 человека) из Одесской области выехали в Россию по Государственной программе содействия добровольному переселению соотечественников, сообщает Одесинформ.

Одна семья переселенцев выехала в Красноярский край, две - в Иркутск. Больше всего переселенцев перебралось в Калужский и Калининградский регионы. По словам сотрудника временной группы при российском консульстве Елены Клепче, еще 6 семей получили свидетельства, но пока не убыли. В базе данных временной группы - порядка 220 анкет семей, желающих переехать в Россию. Примерно в два раза больше людей интересовались в консульстве такой возможностью.

Российское правительство оплачивает переезд русских жителей других стран и гарантирует предоставление работы. Для тех, кто переселяется на Дальний Восток, предусмотрен ряд льгот, отмечает агентство, говоря о тех, кого оно называет "эмигрантами".

Одесинформ

P.S.-2

Желающие переехать на пмж в Россию прислали анкеты

Около 2 тысяч анкет поступило в Липецкую область (к югу от Москвы) от соотечественников, которые хотят переехать на постоянное жительство из стран СНГ, Германии и США в Россию. 29 тысяч человек, желающих вернуться на Родину, планируют принять в Калининградской области (на западе России). Всем переселенцам будут предоставлены солидные льготы по медицинскому обслуживанию и социальной защите, а также работа. Для детей новоселов выделены места в детских садах и школах. В июне 2006 года президент Владимир Путин подписал указ, утвердивший Государственную программу добровольного переселения . Она направлена на объединение потенциала соотечественников, проживающих за рубежом, с потребностями развития российских регионов. Церемония с участием посла Виктора Черномырдина состоится в посольстве РФ в Киеве. Пятеро граждан решили переехать в Калужскую область, двое в Калининградскую, по одному в Липецкую и Тверскую области. Еще несколько десятков заявлений от граждан Украины, желающих стать участниками госпрограммы по оказанию содействия добровольному переселению в РФ соотечественников, находятся в стадии рассмотрения. В местах будущего пребывания переселенцев ждут конкретные рабочие места, жилье будет предоставлено на условиях ипотечного кредитования.
05-04-2008, 17:13

первые ласточки Комментировать
Наконец-то лёд тронулся, и полетели первые ласточки. Большое дело, которое начал Президент России Путин В.В., заработало и в Украине. Вчера первые девять человек русского происхождения получили официальное подтверждение о возможности переехать жить, и получить гражданство Российской Федерации.

Об этом сообщили почти все телевизионные СМИ Украины. Вот репортаж одного из самых популярных передач новостей в стране (ТСН (1+1)): http://www.1plus1.net/tsn_news

«Переїхати жити з України до Росії»

Автор: Борис Іванов Оператор: Сергій Тарасов

"Переїхати жити з України до Росії. Перші дев"ять українців отримали свідоцтва, які дають можливість змінити одну країну на іншу.

Згідно з державною програмою Російська Федерація обіцяє добровільним переселенцям з колишнього СРСР роботу, житло, безкоштовний переїзд та соціальний пакет. У ньому навчання емігрантів та їхніх дітей.

За рік до Росії погодилися переїхати близько ста українців. Програма ж розрахована на шість років. Утім, у Росії радіють не всім.

Росія відчиняє двері для українських громадян. Великій країні конче необхідні вчителі, металурги, лікарі. Українські фахівці із готовністю змінюють одну Батьківщину на іншу.

Родина Івлєвих уп"яте приїжджає з Полтави. Цього разу узяли з собою навіть маленького Адама. Це останнє чергування під Посольством. За кілька хвилин їм видадуть свідоцтво, яке за три роки можна обміняти на російський паспорт.

Програма добровільного переселення до Росії становить півтори тисячі сторінок. І останні настанови щодо переїзду працівники амбасади передають на словах.

Великій Росії потрібні мізки. Тому серед перших ластівок цієї еміграції, здебільшого представники української інтелігенції.

З дев"яти українських громадян, які першими отримали свідоцтво, п"ятеро поїдуть до Калінінграда. Двоє - до Калузької області. І ще по одному - житимуть у Липецьку і Твері.

Загалом дванадцять федеральних регіонів Росії готові надати робочі місця та житло колишнім громадянам СРСР. Утім, столиці в цьому переліку немає.

Поки що на російську приманку пільгової еміграції клюють здебільшого громадяни Азії. Але в посольстві кажуть, це лише початок великого переселення. Програма діє до 2012-го року.»

Всеукраинская общественная организация «Власть закона» считает, что факт начала переселения на историческую Родину представителей русской национальности происходит на непростительно низком уровне. Ужасное состояние уровня жизни русских людей в Украине, требует усиления работы посольства Российской Федерации по переселению. Чем больше русских обретут гражданство России, тем лучше будет как для России, так и для Украины. Многие вопросы, ситуации, недоразумения которые возникают между братними народами России и Украины посредством переселения решатся сами собою. Это поможет избежать возникновения конфликтности ситуаций.

Поэтому, слишком низкий уровень работы по переселению, должен быть выправлен, и с помощью общественных организаций достичь нужного уровня. Наша организация, как и прежде, предлагает свою помощь в выполнении Указа Президента Российской федерации В.В.Путина от 22 июня 2006 г. № 637 «О мерах по оказанию содействия добровольному переселению в Российскую Федерацию соотечественников, проживающих за рубежом», и надеемся, что в 2008 году темп этой работы значительно усилится.
05-04-2008, 17:16

Без Имени Комментировать
Істина знаходиться там, де речі називають своїми іменами. І якщо всі знають і говорять про існування націоналізму в Україні, то чомусь говориться виключно про тих осіб, які називають себе українськими націоналістами. І ніхто не звертає увагу на те, що реальну владу в Україні, на значній її території, мають представники саме російського націоналізму. І саме ці люди шкодять державі свідомо та цілеспрямовано.

Російські націоналісти це реальність. Це сімнадцятирічна історія саботажу, провокацій, пропаганди людиноненависницької ідеології, це систематичне приниження всього, що може бути на користь розвитку української державності. Чому того хто захищає українську мову називають українським націоналістом, а того хто за російську мову не називають ніяк? Логічно буде те, що ті, що за офіційний чи державний статус російської в Україні відповідно є російськими націоналістами. І якщо вже так, то слід розуміти який націоналізм кращий, а чи потрібний взагалі націоналізм в окремо взятій, не карликовій державі.

Російські націоналісти, прізвища яких закінчуються на «ов», «єв», «ін» є всюди. Не мало їх із іншими закінченнями прізвищ, але про особливості «совка» та виродків буде окрема розмова. Російські націоналісти реальну владу мають на місцях пролізши в органи місцевого самоврядування і в парламентські фракції всіх кольорів, і в залежності від ситуації переважно виступають за: 1. Відновлення російської імперії ( СССР, або іншу форму панування Москви над Києвом); 2. Насадження московського варіанту православ’я на всю територію держави; 3. Під прикриттям так званого інтернаціоналізму ( який у виконанні комуняк та рашистів завжди був нічим іншим як приховуванням російського націоналізму.) відстоювати інтереси виключно Москви та всього московського ( культуру, мову, історичний вплив тощо). Приклад останнього, це десятирічна війна СРСР у Афганістані, де наче б то виконуючи інтернаціональний обов’язок насправді мали за мету приєднати до територій Російської Радянської Імперії території цієї країни і зробити з неї 16-у радянську республіку. Це все є звичайним російським націоналізмом. Бо цей націоналізм захищає російські інтереси, відповідно він і називається - російським націоналізмом.

Російські націоналісти, які є депутатами органів місцевого самоврядування голосують за російську мову в регіонах. Вони встановлюють російським історичним особам пам’ятники. Російські націоналісти проводять свої зборища під триколором, або серпом та молотом і люто ненавидять всіх і все, що не є російським: українців, кавказців, американців, європейців, британців, негрів чи азіатів тобто всіх-всіх-всіх. А тих хто є під їхньою владою вони зневажають, в самій Росії ця зневага розповсюджується на поневолені народи, які ніби-то і є рівноправними суб’єктами федерації, але фактично вони раби. Відповідно виникає зверхність та зневага російських націоналістів до них. В Україні така зневага поширена у російського націоналіста переважно у відношеннях начальника до свого підлеглого хохла. «Ти что, па рускі забил разгаварівать, ти что бендера какойта?» «Да нет, ето я просто песенку паю.» « Ну ти мне сматри, а то я тебе бистро ету бендеровскую дурь паатшибаю.».
05-04-2008, 17:33

рашисти Комментировать
Якщо кремлівська агентура в Україні бореться за офіційний статус російської мови, і підбурює народ України на розкол, то вже навіть сліпому видно чиї інтереси захищають ці люди. Тут не має місця інтересам українців, бо вони до українців ще не доросли, їх гулагами та голодоморами видрисували бути хахлами. А бути кращим за хахла не можна, бо страшно, а що сусіди скажуть, якщо я раптом заговорю українською? Не хочеться ставати ізгоєм, тому залишатимусь таким же як і всі. А рашисти цим і користаються. Вони збурюють маси коли їм треба і мають з цього політичні дивіденди, а де політичні, там і матеріальні, от вони і жирують на тому, що в нас ще немає по справжньому української нації.
05-04-2008, 17:45

Dr. Gebels Комментировать
Так может нужно помочь товарищам!??? Может они стесняются? По зад коленом дать? Кацап-птица гордая,пока не пнёшь не полетит!
05-04-2008, 17:58

Без Имени Комментировать
т.Юзик бореться за офіційний статус російської мови
05-04-2008, 20:20

Без Имени Комментировать
хи-хи бореться за місце з тінню під берізками..
05-04-2008, 20:55

Без Имени Комментировать
Геннадий___ Макаров бореться за...
05-04-2008, 21:17

Геннадий___ Макаров Комментировать
Секс і НАТО. Промосковські політичні угрупування вже не збуджуються на слово гроші, - вони ними наїлися. Вони збуджуються при слові «НАТО». Вони як ті коти, які через потепління переплутали пору року і в січні виють під вікнами.

Похітливі морди в передчутті тваринячого сексу коли їм влада знову впаде, а Україна і її народ ляже під них. Як їм цього хочеться! Гормони грають, від цього збудження їм хочеться побігати по залі Верховної Ради, піднімати ногу і мітити територію для своїх хазяїв: « Украина для русских. А все кто не русский, тот оккупант».

Хоча по-правді весь їхній екстаз не є щирим. Як не питання НАТО, то було би якесь інше питання. Не має значення. Вони блокують роботу Верховної Ради заради самого блокування. Це звичайний саботаж. Вони будуть тупотіти ніжками аж поки у когось не лусне терпець. Або в них, або в коаліції.

Хоча за НАТО їм взагалі-то є чого переживати. НАТО швидко вирахує всю цю продажну кремлівську агентуру в українському політикуму. А відтак прийдеться цілими фракціями емігрувати на історичну родіну мата. Для більшості це все ж таки історична Батьківщина. А тому: прах до праху.

Питання членства України в НАТО це ключове питання. Після того, як Україна у 1994 році в Будапешті отримала гарантії безпеки від всіх п’яти ядерних держав-учасниць Договору про нерозповсюдження ядерної зброї, безпеки цієї у нас більше не стало. І тому Україна виступає в центрі геополітичних амбіцій Західної Європи, США та Росії, яка страждає від комплексу меншовартості, і якій завжди хочеться самій собі доводити, що вона щось значить.

З кожним роком нарощується загроза зі сторони Росії до України. Плач Ярославни за Радянським Союзом є цьому підтвердженням. Нафта дорога, а значить військовий потенціал Східного сусіда росте. Вони надуваються, і самі собі здаються поважними і грізними. А тому будь-які розмови чи дії стосовно вступу України в цей військово-політичний блок, це завжди сприймається як проти Росії. Націоналістична параноя кремлівських гоблінів рано чи пізно призведе до військового конфлікту, а тому народу України прийдеться на референдумі визначитися, що краще самому мати ядерну зброю, а це дорого, чи бути в НАТО, що автоматично забезпечуватиме захист від потенційного агресора.

Тому хай прокремлівська опозиція зрозуміє, що все рівно, як би вони не провокували, але це питання буде вирішуватися на всеукраїнському референдумі. Так і не інакше. І то на мій погляд це повинно бути тільки при умові, якщо припиняться війни, де Північно Атлантичний альянс активно приймає участь. Особливо це стосується ганебної війни в Іраку. Це для того, щоб ми не стали жертвою авантюр до яких ми не маємо ніякого відношення. Такі питання як вступ до НАТО нахрапом не вирішуються. А тому хай всі, що у Верховній Раді припинять, нарешті, балаган і займуться конструктивною роботою.
05-04-2008, 22:13

Dr. Gebels Комментировать
Это по данным переписи 2001 года. Для сравнения 1989 году кацапов в Украине было аж 11.355.582 шт. Как видим тенденция налицо. Количество потенциальных предателей ,алкашей, гомиков,сокращается. За 12 лет -минус 3млн. штук. Т.е. если тенденция сохранилась в наличии мы имеем не 8млн. 3млн. 334тыс голов,как пишет автор а на полтора миллиона меньше. т.е. примерно 6млн. 500тыс. А скоро эта цифра наверняка снизится...Предпосылки есть..
05-04-2008, 22:20

Dr. Gebels Комментировать
Это по данным переписи 2001 года. Для сравнения 1989 году кацапов в Украине было аж 11.355.582 шт. Как видим тенденция налицо. Количество потенциальных предателей ,алкашей, гомиков,сокращается. За 12 лет -минус 3млн. штук. Т.е. если тенденция сохранилась в наличии мы имеем не 8млн. 3млн. 334тыс голов,как пишет автор а на полтора миллиона меньше. т.е. примерно 6млн. 500тыс. А скоро эта цифра наверняка снизится...Предпосылки есть..
05-04-2008, 22:21

Геннадий___ Макаров Комментировать
У національному складі населення Львівської області чисельність українців становить 2471,0 тис. осіб, або 94,8% від загальної кількості населення (в Україні – 77,8%). За роки , що минули від перепису населення 1989 року, кількість українців зросла на 0,3%, як і загалом в Україні, а їх питома вага серед мешканців області – на 4,4 відсоткового пункта (в Україні - на 5,1 відсоткового пункта).

Друге місце за чисельністю посідали росіяни. Їх кількість порівняно з переписом 1989 року зменшилася на 52,5% (в Україні – на 26,6%) і нараховувала на 5 грудня 2001 року 92,6 тис. осіб. Питома вага росіян у загальній чисельності населення зменшилася на 3,6 відсоткового пункта (в Україні – на 4,8 відсоткового пункта).
06-04-2008, 00:59

Геннадий___ Макаров Комментировать
Особливістю національного складу населення Харкова є його багатонаціональність. У національному складі населення міста переважна більшість українців, частка яких становить 61% від загальної кількості населення. Частка росіян, які є другою по чисельності національністю Харкова, складала 34,2%.

За роки, що минули від перепису населення 1989 р., питома вага українців серед харків`ян зросла на 10,6 відсоткових пунктів. Питома вага росіян у загальній кількості жителів міста зменшилась на 9,4 відсоткових пункти.

Крім українців та росіян, найчисленішими національностями є євреї, білоруси, вірмени, азербайджанці, татари, грузини, в`єтнамці, поляки. Порівняно з переписом населення 1989 р. кількість вірменів зросла на 21,0%, грузинів – на 13,1%. Значно зменшилась кількість євреїв, їх питома вага у всьому населенні міста зменшилась з 3% до 0,8%.
06-04-2008, 01:03

Геннадий___ Макаров Комментировать
За даними останнього перепису населення (1989 р.), національні (етнічні) меншини в Україні становили 14 млн. чол., або 27.3 % від усіх жителів. Тут живуть представники понад 100 націй. Найчисельнішими з них є росіяни, євреї, білоруси, молдавани, болгари, поляки, угорці, румуни, греки, татари, вірмени, цигани, кримські татари та ін.

За особливостями динаміки кількості населення національні меншини в Україні в другій половині XX ст. можна віднести до трьох груп: 1) меншини, в яких кількість населення збільшувалась (росіяни, білоруси, румуни, вірмени, цигани, німці, азербайджанці, грузини, чуваші, узбеки, мордва, корейці, удмурти, лезгини, туркмени, аварці); 2) меншини, в яких кількість населення утримувалась майже на одному рівні (молдавани, болгари, угорці, греки, татари, гагаузи, литовці, казахи, словаки, марійці, осетини, таджики, естонці, комі, албанці, асірійці, киргизи, комі-перм’яки, карели, чеченці, даргінці, араби, фінни, лакці, абхази, кабардинці, табасарани); 3) меншини, в яких кількість населення зменшилась (євреї, поляки, чехи, башкири, латиші, караїми). Ці зміни ілюструє таблиця 3, в якій показано місце кожної меншини в загальній кількості населення України на дату трьох переписів населення (1970, 1979, 1989 рр.) та динаміку кількості населення кожної меншини. За даними останнього перепису населення (1989 р.) вдалось виявити особливості розселення кожної національної меншини в Україні.
06-04-2008, 01:41

Геннадий___ Макаров Комментировать
Перше місце серед національних меншин в Україні займають росіяни - 8.3 млн.осіб, або 17.3% від загальної кількості населення. Їх чисельність постійно збільшувалась до 1989 р. (за переписом 1926 р. їх було 3.2 млн.чол.).

Росіяни належать до давніх жителів України. Багато їх поселилось на Слобідській Україні у XVI-XVII ст., а у XVIII ст. - на узбережжі Чорного та Азовського морів, у так званій “Новоросії”. Наприкінці XIX і на початку XX ст., внаслідок бурхливого розвитку промисловості у Придніпров’ї, Донбасі в ці райони пересилилась велика кількість російських робітників. Значна їх частина залишилась на постійне проживання в цих місцевостях.

Чимало росіян пересилилося в Україну після жовтневого перевороту 1917 р., в роки радянських п’ятирічок. Так, з 1926 по 1970 рр. російське населення в Донбасі та Придніпров’ї збільшилось в 2.9 рази.

В 1959-1965 рр. імміграція в Україну досягла близько 3 млн.чол, переважно росіян.
06-04-2008, 01:45

Геннадий___ Макаров Комментировать
З ініціативи союзних відомств у 80-90-х роках відбувався процес масового переселення росіян на Україну. Внаслідок цього суттєво збільшилось населення областей Подніпров’я, Донбасу, Одещини, Криму та інших регіонів України. Донецька, Дніпропетровська, Одеська, Миколаївська області та Крим - це ті регіони, куди впродовж століть відбувалось переселення людей з Росії.

Особливістю розселення росіян в Україні є те, що вони нерівномірно розміщені у її регіонах. За часткою росіян у загальній кількості населення у державі виділяються Донецька область (22 %), АР Крим (14.1 %), Луганська (11.8%), Харківська (8.8%), Дніпропетровська (7.5%), Одеська (6.1%), Запорізька (5.8%), Миколаївська (2.1%), Херсонська (2.0%) області та м.Київ (4.0%). Нижче 2-ох відсотків росіян від загальної їх кількості проживають у Львівській, Сумській, Полтавській, Київській, Кіровоградській, Черкаській, Жито-мирській та Вінницькій областях. В кожному з решти регіонів проживає менше 1% росіян (Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Черні-вецька, Чернігівська області).
06-04-2008, 01:47

Макар Генитальевич Комментировать
От, плять, отцепиться бы от Донецой, Луганской и Харьковской областей нах...
Сразу москалей стало бы наполовину меньше и страну перестало бы "колбасить"
06-04-2008, 16:00

Генадий Макаров Комментировать
Не треба нікого відчіпляти ..
Росіян там дуже мало - просто вереску багато...а коли маєш реалні цифри то починаєш розуміти що тут знову всіх пробують обманути :
Особливістю розселення росіян в Україні є те, що вони нерівномірно розміщені у її регіонах.
За часткою росіян у загальній кількості населення у державі виділяються

Донецька область (22 %),
АР Крим (14.1 %),
Луганська (11.8%),
Харківська (8.8%),
Дніпропетровська (7.5%),
Одеська (6.1%),
Запорізька (5.8%),
Миколаївська (2.1%),
Херсонська (2.0%)
області та м.Київ (4.0%).

Нижче 2-ох відсотків росіян від загальної їх кількості проживають у Львівській, Сумській, Полтавській, Київській, Кіровоградській, Черкаській, Жито-мирській та Вінницькій областях.

В кожному з решти регіонів проживає менше 1% росіян (Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Черні-вецька, Чернігівська області
06-04-2008, 16:20

Без Имени Комментировать
ТОМУ ЇМ ПОТРІБНО НАДАТИ ВСЕ ЩО ВОНИ ХОЧУТЬ АЛЕ ВІДПОВІДНО ДО ЗАГАЛЬНОГО ВІДСОТКУ ЇХ КІЛЬКОСТІ В УКРАЇНІ :


В відповідних відсотках розподілити в кожній із областей кількість мовлення на телебаченні та радіопрограми ,к-сть пресси , літератури, шкіл , вищі учбові навчальні заклади та ін.
Донецька область (22 %)рос. ---78 укр,
АР Крим (14.1%)рос,-- 85.9 укр..
Луганська (11.8%)рос ,--88.2 укр..
Харківська (8.8%)рос ,---91.2 укр..
Дніпропетровська (7.5%)рос ,---94.5 укр..
Одеська (6.1%)рос ,---93.9 укр
Запорізька (5.8%)рус ,-- 94.2 укр
Миколаївська (2.1%)рус, ---97.9 укр
Херсонська (2.0%) рус ---98.0 укр
області та м.Київ(4.0%)рус.----96.0 укр
___________________________________

Відповідно до пропорції та кількості населення по регіонах
06-04-2008, 16:26

Dr. Gebels Комментировать
Давно уже пора закон принять о процентном соотношении депутатов в парламенте .Привязать кол-во депутатов определённой национальности к кол-ву населения этой нац- сти. А то получается,что евреев в Украине 0 целых хрен десятых процента а в парламенте -одни жыды!!!
06-04-2008, 16:49

Москвичу-чу- за х у ю чу... Комментировать
Генадий Макаров Комментировать
Не треба нікого відчіпляти ..
Росіян там дуже мало - просто вереску багато...а коли маєш реалні цифри то починаєш розуміти що тут знову всіх пробують обманути :-------------------------------------------------  ----------------- Теперь понятно...Кацапов не много но воняют они -за целый Китай! Это конечно всё делается с подачи проклятой Расеи, покупают редакторов,депутатов,ТВ каналы, просто "уток" запускают..Вот и имеем "проблему русского языка" " проблему рускоязычного населения" и ещё кучу "проблем" ..
06-04-2008, 16:55

нехай щастить Комментировать

Офіційний сайт РФ про переселення росіян на Батьківщину: http://ruvek.ru/migration.html
06-04-2008, 16:51

нехай щастить Комментировать
"правительство РФ гарантирует моральную и существенную материальную помощь, возможность приобрести жильё в случае Вашего решения в пользу переселения в Россию".
06-04-2008, 18:07

Хам Комментировать
Кацапы! Вперёд на родину! Ура-а-а-а!!!
06-04-2008, 21:18

777 Комментировать
Но ведь есть еще и русскоговорящие украинцы. А их достаточно много. Как их учитывать?
06-04-2008, 23:37

для 777 Комментировать
для 777 - звичайно що є українці - російськомовні.. а також є українці англомовні... є також ті що спілкуються німецькою... італійською.. іспанською...

і взагалі... рахувати їх не треба...
08-04-2008, 09:28

т.Юзику Комментировать
т.Юзик -"правительство РФ гарантирует моральную и существенную материальную помощь, возможность приобрести жильё в случае Вашего решения в пользу переселения в Россию
08-04-2008, 13:46

Страницы: 
 
АВТОРИЗАЦИЯ
Имя:  
Пароль:
Регистрация / Забыл пароль?
Регистрация на Беспредельном форуме «Цензор.Нет» НЕ является обязательной.
Загрузка ...
Загрузка...
ТОП 10 ТЕМ С ФОТО ЗА НЕДЕЛЮ
ШАШЛЫЧНАЯ НА ПЛЯЖУ...
418 за неделю и 47092 всего комментариев, 153406 просмотров
Четверговый ПВОНГЦ с одной ручкой внутрь. Без сисе...
351 за неделю и 353 всего комментариев, 1338 просмотров
Пункт психологической помощи и эмоциональной разгр...
272 за неделю и 11494 всего комментариев, 40965 просмотров
Россию поставили на место. НАТО не намерено общать...
244 за неделю и 246 всего комментариев, 927 просмотров
ПОЛУСЕКСОФЛУДОБЛУДИЕ...
130 за неделю и 1562 всего комментариев, 7581 просмотров
Крымские татары обратились к Путину и Медведеву за...
106 за неделю и 121 всего комментариев, 768 просмотров
Кто будет защищать Украину?...
102 за неделю и 103 всего комментариев, 849 просмотров
Пиндосы довыеживались - Россия вводит боевые кораб...
58 за неделю и 305 всего комментариев, 2432 просмотров
"Эхо" откликнулось...
57 за неделю и 57 всего комментариев, 339 просмотров
Два бомбардировщика ВВС России приземлились на аэр...
49 за неделю и 49 всего комментариев, 513 просмотров

СМОТРЕТЬ ВСЕ ТЕМЫ С ФОТО
НОВОСТИ КИНО И ТВ
Загрузка ...
Загрузка ...
СВЕЖИЕ ВАКАНСИИ ОТ UKR.NET
Загрузка ...
Это интересно!
Загрузка ...

 
Контактная информация
© 2004—2008 «Цензор.нет»
 
"Создание сайтов ArtWeb Studio студия" – "Доступ в Интернет Ап-Трейдинг"