This version of the page http://www.intalev.ua/?id=11503 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-20. The original page over time could change.
ІНТАЛЄВ-Україна: Бюджетування – впровадження, система збалансованих показників (balanced scorecard, bsc) – постановка. Документообіг, бізнес-процеси.








 
 
 
Новини компанії
 
15 Серпень 2008
Створення й автоматизація системи управління в Управляючій компанії Холдингу! ІНТАЛЄВ: реалізуємо на практиці!
Компанія «ІКО Холдинг» включає декілька бізнес-напрямків, які активно розвиваються. Уральський офіс ГК «ІНТАЛЄВ» розпочав проект по розробці й автоматизації системи управління в Управляючій компанії Холдингу. Це нова компетенція ІНТАЛЄВ, яка на сьогодні розвивається в окремий напрям, використовуючи накопичений практичний досвід.  
14 Серпень 2008
Побудова карти збалансованих показників. Прокладіть шлях у майбутнє
На запитання, чи є у компанії бачення майбутнього компанії, власники й керівники відповідають, що стратегія розвитку в них є. Проте запустити механізм реалізації цієї стратегії виявляється не так просто. Збалансована система показників є тим інструментом, який допоможе розкласти завдання на різні цілі, прописати їх взаємозалежність і ключові показники. 18 вересня «ІНТАЛЄВ» проводить тренінг, «Стратегічне управління на основі СЗП. Розробка карти», який на практиці познайомить з інструментом формалізації й реалізації стратегії.  
13 Серпень 2008
Вибір фінансистів. «Центр Фінансових Рішень» автоматизує бюджетне управління з «ІНТАЛЄВ»
Компанія «Центр Фінансових Рішень» має багаторічний досвід надання комплексних консалтингових послуг для фінансових установ. У 2007 році був розроблений і запущений власний проект роздрібної фінансової мережі. В зв'язку з розвитком й ускладненням бізнесу виникла потреба в сучасній автоматизованій системі управління фінансами.  
12 Серпень 2008
Корпоративний менеджмент. Як скласти воєдино управлінську систему
Високий рівень корпоративного менеджменту важко уявити без комплексної системи управління підприємством. Це ніби намагатися наздогнати сучасний крейсер на весловому човні. Сучасна система управління підприємством – складна система механізмів, реалізованих на фізичному й ідеологічному рівнях. Як вона виглядає і з яких елементів складається, яких результатів допомагає досягти бізнесу, що дасть керівництву підприємства – про це піде мова 25 вересня на семінарі «ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент».  
07 Серпень 2008
CRM-check: Наскільки ефективно Ви працюєте з своїми клієнтами?
Як збільшити об'єм продажів і підвищити лояльність клієнтів? - «ІНТАЛЄВ» пропонує Вам пройти CRM – check, який допоможе визначити, що необхідно зробити для підвищення ефективності роботи з клієнтами. Отримайте відповідь в режимі on-line.  
05 Серпень 2008
У «керма» ІНТАЛЄВ-Південь встало нове амбітне керівництво
Нова команда професіоналів очолила офіс «ІНТАЛЄВ-Південь» в Ростові-на-Дону. Мета - зробити консалтингові послуги, а також впровадження типових рішень і бізнес-навчання в області управління підприємством доступнішими для компаній Південного Федерального округу Росії.  
04 Серпень 2008
ІНТАЛЄВ завершив проект з кадрового проектування в групі компаній «Бєлий Парус». Підбиваємо підсумки
Групою компаній «ІНТАЛЄВ» успішно завершений проект з кадрового проектування в групі компаній «Бєлий Парус». Завдання зниження транзакційних витрат вирішені шляхом проведення психоінформаційної діагностики мотиваційних чинників співробітників компанії, складання їх функціонально-психологічних портретів і отримання на основі цих портретів рекомендацій.  
21 Липень 2008
Впровадження ERP на платформі 1С 8.1. Методологія і практика успішних проектів
Впровадження системи управління підприємством – фігура вищого пілотажу для IT-директора. Від чого залежить успішність проекту й що потрібно зробити, щоб система «злетіла»? Не таємниця, що підготовка до польоту розпочинається ще на землі. «ІНТАЛЄВ» запрошує 21 серпня на семінар для IT-директорів «ERP-система на платформі 1С». Ви дізнаєтеся, які альтернативи є західним ERP-системам і як об'єднати в єдину систему стратегічне й процесне управління, електронний документообіг й управління фінансами.  
Всі новини

© 1999-, ТОВ "ІНТАЛЄВ-Україна"®
тел./факс у Києві: (044) 537-74-11 (багатоканальний)
E-mail: salesintalev.com.ua
CRM | бізнес-процеси | бюджетування | документообіг | консалтинг
курси підвищення кваліфікації | МСФЗ | семінар тренінг | стратегічне управління
управління змінами | управління фінансами | управлінський контроллінг