This version of the page http://www.fort.kharkiv.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-08. The original page over time could change.
Видавництво Форт :: Охорона праці, промислова безпека, література, стандарти, норми охорони праці, законодавство з охорони праці, інтернет-магазин
Web-сервіс з охорони праці та безпеки на підприємстві

Пошук по сайту Поширений
Головна Про компаніюІнтернет-магазин
Новi видання
Популярні виданння
Охорона праці
Пожежна безпека
Технічна література
Література з питань будівництва
Наочна агітація
Стандарти
Видання з метрології, стандартизації, сертифікації
Законодавство України
Художня література
Різне
ДСТУ і ГОСТАкціїНовиниПублікації
Як відвернути трагедію
ДилерамКонсультації

       
 

Новини

01.08.2008 18:47
80% смертельних нещасних випадків на підприємствах Херсонщини припадає на малий і середній бізнес

Про це повідомив начальник теруправління Держгірпромнагляду Євген Омельченко відкриваючи «День відкритих дверей та консультацій» для суб’єктів господарської діяльності Херсонщини, що відбувся 29 липня.

Зокрема керівник наглядового органу зазначив, що з початку року в області сталося 10 смертельних  нещасних випадків виробничого характеру. З них два - на державних підприємствах. Решта – у товариствах з обмеженою відповідальністю та на приватних підприємствах.

Власне, заради конструктивного діалогу між представниками бізнесу і наглядових органів та спільного вирішення проблеми і було проведено «День відкритих дверей». Учасники – представники теруправління Держгірпромнагляду, Фонду підтримки підприємництва, Херсонського експертно-технічного центру, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та самі суб’єкти господарювання детально зупинилися на аналізі причин травматизму.



30.07.2008 17:44
Будьте вкрай обережні з побутовим газом!

Якщо ви відчули запах газу в під`їзді...

Якщо стався вибух газу...

У всіх випадках виникнення надзвичайних ситуацій негайно викликайте
Народну службу порятунку МНС
за телефонним номером
01



28.07.2008 17:34
Рятувальники МНС нагадують, як діяти під час повені

Рятувальники МНС нагадують населенню, як діяти у зоні раптового затоплення. Тільки у випадках прориву гребель, крижаних заторів і ґрунтових перемичок у верхів`ях рік повінь може відбутися миттєво. В інших випадках існує більший або менший резерв часу, що дозволяє зреагувати на загрозу затоплення.

Під час затяжної негоди на низьких річкових берегах краще не зупинятися. Особливо небезпечно під час тривалої негоди переправлятися вбрід через водойми...



25.07.2008 17:15
Порушено проблему – отримано результат

Територіальне управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області, розслідувавши нещасний випадок із тяжким наслідком, що стався на початку червня з 45-річним трактористом VI розряду Іваном Гандерою, запропонувало роботодавцю обрати правильну тактику стосовно лісорубів, які заробляють на хліб в умовах підвищеної небезпеки: турбуватися про них, а не цинічно використовувати без будь-якої відповідальності.

Іван Гандера з двома колегами працював на лісозаготівлі у Державному підприємстві “Хустське ЛДГ” за цивільно-правовою угодою. І, важко травмувавши ногу, практично залишився без соціальних виплат. Угода, як з’ясувалося, не передбачала відрахувань у Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань...



22.07.2008 17:01
Майже 9 тис порушень нормативно-правових актів з охорони праці виявлено в 2008 р. на підприємствах та в організаціях Харківщини

Минулого місяця інспектори територіального управління Держгірпромнагляду по Харківській області провели п’ять комплексних та 172 цільові перевірки, 755 оперативних обстежень 493 підприємств і організацій регіону на предмет дотримання там правил  техніки безпеки й норм охорони праці.

Було виявлено 8942 порушення норм та законів з охорони праці.

Найбільше огріхів у справі дотримання норм промислової безпеки зафіксовано:
- у соціально-культурній сфері (1656 порушень нормативно-правових актів з охорони праці),
- сільському господарстві (1280),
- машинобудуванні (1137),
- на підприємствах харчової та переробної промисловості (607),
- на транспорті (353),
- фабриках легкої й текстильної промисловості (132).



18.07.2008 16:50
Під контролем стратегічні підприємства Рівненщини

Під час перевірок небезпечних об’єктів області, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, державні інспектори теруправління Держгірпромнагляду по Рівненській області виявили 207 порушень нормативно-правових актів з охорони праці.

Зокрема, обстежено об’єкти ВАТ „Рівнеазот”, ВП „Рівненська АЕС”, ВАТ „Рівнегаз”, Рівненського ЛВУ магістральних газопроводів та виконання суб‘єктами господарювання вимог законів України „Про охорону праці”, “Про об‘єкти підвищеної небезпеки”, постанови КМУ «Про ідентифікацію та декларування безпеки об‘єктів підвищеної небезпеки», інших нормативно-правових актів з охорони праці.



17.07.2008 18:08
Некоторые предприятия общественного питания предпочитают игнорировать правила безопасной эксплуатации баллонов с газом

С началом курортного сезона, параллельно с открытием временных «кафешек», на Полуострове при райгосадминистрациях начали работу специальные комплексные комиссии по проверке газобаллонного оборудования в местах массового нахождения людей, в состав которых входят специалисты Крымской государственной инспекции промбезопасности и охраны труда в АПК и СКС.

Установлено, что на многих предприятиях торговли и общественного питания в городах Феодосия, Симферополь, Керчь, Алушта, Севастополь, Саки, пгт. Красногвардейское и пгт. Раздольное, допускается эксплуатация ГБУ в помещениях без разработанной проектно-технической документации.



11.07.2008 18:04
Інспектори Держгірпромнагляду перевірили стан промислової безпеки та охорони праці на підприємствах

Інспектори Держгірпромнагляду перевірили стан промислової безпеки та охорони праці на підприємствах АПК та соціально-культурної сфери Гребінківського району, що на Полтавщині.

Який стан справ з охорони праці та промислової безпеки в районі з’ясовувала комісія, яку очолив заступник начальника інспекції промислової безпеки та охорони праці в АПК, на транспорті, в зв’язку та соціально-культурній сфері Володимир Матієнко.

Загалом, інспектори Держгірпромнагляду побували на 23 підприємствах району. Як показала перевірка, спеціалісти з охорони праці є далеко не в кожній організації.



08.07.2008 17:45
Від озброєння європейськими та міжнародними новаціями - виграли

Колектив ДП “Закарпатський експертно-технічний центр” з початку року отримав відповідний сертифікат на відповідність послуг підприємства вимогам стандарту ISO 9001:2000.

Наразі всі процеси - починаючи з документообігу, розподілу прав та обов’язків працівників і керівництва й закінчуючи порядком надання послуг та вимогами до їх якості – не тільки чітко зафіксовано, а й приведено у відповідність до євростандартів.

 

 

 

 



03.07.2008 18:33
Через порушення на будмайданчиках Запоріжжя матеріали 5 перевірок передано до районних прокуратур

Через порушення вимог нормативно-правових актів з охорони праці на будмайданчиках Запоріжжя територіальним управлінням Держгірпромнагляду по Запорізькій області передано до районних прокуратур матеріали п’яти перевірок.

Зокрема, інспекторами територіального управління установлений факт приховування нещасного випадку із травмуванням працівника, який стався 28 травня у ТОВ «Запоріжстальбуд-1» на території «Запоріжсталі», оштрафований майстер будівельно-монтажної дільниці №1, матеріали перевірки підприємства надані прокуратурі Заводського району.

архів | Підписка | RSS 2.0

 

До Вашої уваги!

Зведені періодичність та обсяг оглядів, випробувань і вимірювань при кожному виді ремонту електроо...
Ціна: 25,00 грн
Новинка! Проектирование и безопасная эксплуатация ленточных конвейеров. (1.3.123)
Ціна: 24,00 грн
Охорона праці в дошкільних навчальних закладах. Збірник нормативно-правових актів (1.3.119)
Ціна: 48,00 грн
Солнечные дольки. Стихи для детей. Курмашев Р.Ф. (40.1.3)
Ціна: 7,00 грн
Новинка! Перша медична допомога у надзвичайних ситуаціях. Посібник (16.1.19)
Ціна: 32,40 грн
Новинка! Устройство, монтаж и демонтаж современных строительных башенных кранов (10.1.65)
Ціна: 50,00 грн
Новинка! Техническая диагностика строительных конструкций зданий. Савйовский В.В. (10.1.66)
Ціна: 80,00 грн
Посібник 'Правила технічної експлуатації електроустановок споживачів' (питання та відповіді) 2007р. ...
Ціна: 16,50 грн
Новинка! Правила безпеки в коксохімічному виробництві. 2008 (3.1.159)
Ціна: 20,00 грн
Новинка! Правила охорони праці для працівників кар'єроуправлінь. 2008 (3.1.160)
Ціна: 16,00 грн
Новинка! Правила безпеки при виробництві вуглеграфітових матеріалів і виробів. 2008 (3.1.161)
Ціна: 22,00 грн


             
Наша адреса: м. Харків, пров. Театральний, 11/13, к. 518
Для листів: 61023, м.Харків, а/с 10325
Тел./факс: (057) 714-20-57, 714-09-08, 715-63-65, 715-66-75
E-mail: fort@kharkiv.ukrtelecom.ua
.
.
.
Консультації
Дилерам
Контакти
© Copyright 2007 Видавництво ФОРТ. Всі права захищені.
Охорона праці, пожежна безпека, технічна література, література з питань будівництва, наочна агітація,
стандарти, сертифікація, стандартизація, метрологія, законодавство України
Створення інтернет магазина - Melbis Shop. Дизайн сайта - Promodo™