This version of the page http://censor.net.ua/go/offer--ResourceID--85779 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-05. The original page over time could change.
ВЫБОРЫ В КИЕВЕ: ПОБЕДИТЕЛИ И ПРОИГРАВШИЕ. ИНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦИЯ С КАНДИДАТОМ В МЭРЫ ОЛЕГОМ ТЯГНИБОКОМ
Сейчас на сайте: 82, За 24 часа комментировалось: 243 тем, сделано 4428 комментариев
 Сделать стартовой |  Добавить в избранное
ПОЛИТИЧЕСКИЕ АНЕКДОТЫ
Диктор на ОРТ читает новости: Сегодня Россия направила гуманитарную помощь Молдове, пострадавшей от наводнени... (04.08.2008)
   
ПОЛИТИЧЕСКИЕ АФОРИЗМЫ
"Я готов сделать все, что угодно лишь бы Тимошенко не была премьером и не доводила страну до распада". В. Кол... (04.08.2008)
 
29.05.2008 12:10 Комментировать новость, Обсудить новость

ВЫБОРЫ В КИЕВЕ: ПОБЕДИТЕЛИ И ПРОИГРАВШИЕ. ИНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦИЯ С КАНДИДАТОМ В МЭРЫ ОЛЕГОМ ТЯГНИБОКОМ

Завершилась Интернет-конференция с лидером ВО «Свобода» Олегом Тягнибоком.

Загрузка...
Загрузка...
 

Согласно предварительным результатам голосования на выборах Киевского городского головы Олег Тягнибок набрал 1,37%. А политическая сила, которую он возглавляет ВО "Свобода" - 2, 08%. В Киевсовет не прошла, но своим результатом обогнала НУНС (2,01%).

Эксперты отмечают, что люди на этих выборах показали свое разочарование и полное равнодушие к политической жизни. Политолог Небоженкоуверен: " Два процента у Тягнибока - это не случайность. Это люди, которым нужны радикальные политические шаги и их уже не устраивают политические демагоги, политические игры и интриги".

Читать интернет-конференцию

 
Задать вопрос Смотреть все заданные вопросы
[Читать интернет конференцию]

Отправить, Печать
Ссылки по теме:
Тягнибок: главное достижение "Свободы" на выборах - победа националистов над идейными прот
Тягнибок: территориальные претензии Украины к России - вопрос времени
В Киеве "Свобода" отметит День героев - Хмельницкого, Шевченко, Петлюры, Бандеры, Шухевича
Тягнибок выступает за то, чтобы Одесский припортовый остался в собственности государста
Тягнибок не видит разницы между Черновецким и Турчиновым
 
ГОРОСКОПЫ НА СЕГОДНЯ
Загрузка ...
Видео новости от PLAY.ukr.net
Загрузка...

Загрузка...


ВЫБОРЫ В КИЕВЕ: ПОБЕДИТЕЛИ И ПРОИГРАВШИЕ. ИНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦИЯ С КАНДИДАТОМ В МЭРЫ ОЛЕГОМ ТЯГНИБОКОМ

Читать источник 
    ЗАДАТЬ ВОПРОС
29 Май 2008, комментариев: 73, просмотров : 2516 Тему начал: Олег Тягнибок

отсортировать по дате :: отсортировать по нику

Страницы: 

Ктулху Комментировать
Пане Олеже, чи правда, що ви провокатор на кшталт Корчинського і Вас фінансує ПР? Якщо ні, то хто фінансує?
29-05-2008, 13:10

O.Grin Комментировать
Пане Тягнибоче, коммуністична пропаганда та її жертви проводять пряму паралель між українським націоналізмом та нацизмом(фашизмом), як Ви розцінюєте цей міф?
І чи розвіюєте?

І по-друге: як за деревами не бачать лісу, так і у партії "Свобода" за націоналістичними гаслами про економічну програму партії мало хто згадує. Цей стереотип також треба зламати, чи не так?
29-05-2008, 16:32

Оранжісто Натуралєс Комментировать
Пане Тягнибок. Скажіть будь ласка, які дерева найгарніші для нашої святої української справи, і чи вистачить гілля, і що робити з березовими гаями в Україні?
Якщо би ВАС призначили головою СБУ, то щоби ВИ зробили з мером москви Лужковим та його кєпкою?
29-05-2008, 16:40

Без Имени Комментировать
Добрий день, Олег.
Перш за все хочу поздоровити Вас і вашу партію із значним успіхом на виборах у Києві. На відміну від багатьох інших, у вас хоч і невелике, але стабільне зростання симпатиків. Враховуючи кількість тих, хто взяв участь у виборах, а ще більше тих, хто їх проігнорував, це вже десятки тисяч тільки у Києві. І це -молодь у своїй більшості. Це -перспектива, надія. І це не гроші, це -ідея. За грошима будуть бігати під різними прапорами, де більше дадуть, переконання -назавжди. Тому тут, на форумі Ви зможете побачити скажену ненависть як до вас, так і до вших симпатиків. Знають, де справжня загроза для недругів нашого народу. Особисто меме це лише переконує в необхідності приходу в українську владу справжніх патріотів. Тих, кого не купиш і не залякаєш. Ви порібні Україні.
За своєю вдачею я не трибун і не лідер. Я той, хто завжди в тіні, бо не полюбляю великих зібрань людей. Я скоріше аналітик, і непоганий. Тому я бачу помилки і прикрі невдачі там, де їх можна і потрібно уникати. Як у стратегії, так і у тактиці. Хотов би поспілуватись або з Вами особисто, або з людьми, які відповідають за цей напрямок у роботі. Повірте, мені є що сказати.
29-05-2008, 18:24

Гнат_ Комментировать
Пан Олег.
Як Ви вважаете, чи потрібен українській мові якісь державний стандарт чи якісь загальноукраїнськи правила використання мови? Чи вважаете, шо вміння розмовляти на якомусь з суржиків досить для того, шоб, наприклад, в анкете писати - "вільно володію державною".

Прошу при бажанні відповісти не обмежуваться загальними фразами про багатоманітність укрїнської мови а відповісти конкретніше, скільки, наприклад, російскіх чи угорських слів вважаете допустимим в реченні для того, шоб наше телебачення не давало дублювання мови громадянина України, який інтерв"юється в новином по першому національному.
29-05-2008, 18:50

Без Имени Комментировать
Олег, Вы не думали воглавить деморализованную "Нашу Украину" для подготовки к парламентским выборам? После того, как оттуда уйдут всевозможные Жвании/Луценко.
29-05-2008, 19:41

Петлюровские мародёры Комментировать
А под каким ником постит на цензоре "пан" Тягнибок ?
29-05-2008, 20:16

Віктор Павлюк Комментировать
Шановний Олеже! Як ти розцінюєш результати київських виборів для національно-демократичних сил? Бо кажуть, що це поразка. Мені здається, що тільки завдяки виборам кияни побачили тебе, Олександра Турчинова у якості яскравих столичних політиків.
З повагою
29-05-2008, 20:36

Вернём Украину Украинцам! Комментировать
Предлагаю Вам опубликовать списки партий с указанием колличества (и процентное соотношение) в них украинцев, а так-же опубликовать национальности олигархов которые эти партии финансируют.

Украинскому народу - украинскую власть!
29-05-2008, 21:24

Wild cat Комментировать
Пане Олег, намалюйте будь-ласка соціальний портрет Вашого виборця. Хто, переважно, проголосував за Вас у Києві?
29-05-2008, 23:19

Нахтігаль-ЮА Комментировать
Олег, у 2004-му році ти виступив на могилі одного з провідників ОУН-УПА Кліма Савура, і чітко та відверто сказав, що владу в Україні захопила жидва та москалі. Скажи чесно, чи відвідував ти після цього могилу видатного борця, якого боялися вороги українців, і що ти тепер кажеш на честь легендарного винищувача НКВСівців та їхніх жидівських підручних?
29-05-2008, 23:24

Вівьен Комментировать
Пане Олеже, щиро бажаю Вам надалі тільки перемог. Але, все ж таки, як ми будемо долати той 3% бар"єр? Я є корінна киянка ( це для тих хто вважає, що за ВО "Свобода" голосують виключно західняки).
30-05-2008, 00:28

Без Имени Комментировать
Я теж забув сказати у своєму повідімленні 18:24, що народився і виріс практично на кордоні з Росією. Усі мої предки, як по батькові, так і по матері із Слобожанщини. І як би того комусь не хотілось, ми себе усвідімлювали українцями. На жаль, далеко не у всіх був негнучкий хребет.
30-05-2008, 01:17

гоцьул Комментировать
пан тягниьік не сумуйте в івано франківскі вас точно мером виберуть а може даже у львові.
30-05-2008, 00:38

Омельян Комментировать
п.Олеже, чи збирається "СВОБОДА", збирати підписи про заборону КОМУНІСТИЧНОЇ ідеології, і його руху в Україні (як партій, так і різних червоно-шовіністичних організацій) ?

______________________________
Бажаю Вам, і вашій організації, успіху, в подальшій політичній діяльность!!!
На наступних виборах до ВР, ...мій голос ВАШ!!!
30-05-2008, 01:41

Фотограф Комментировать
Украина является не мононациональным государством, собственно как и любая другая страна. Если хочешь расколоть его то поднимаются вопросы НАЦИОНАЛЬНОСТИ ( не мне вам напоминать ваши "крылатые фразы" на Говерле), ЯЗЫКА , РЕЛИГИИ, ТЕРРИТОРИИ , РЕВИЗИОНИЗМ ИСТОРИИ. Эти "политические табу", в более ли менее цивилизованных странах ни кто не использует так как это делит общество. Свежий пример президентская компания в США,вопрос о месте испанского языка был задан Хилари Клинтон. Ответ был коротким , что мы не обсуждаем вопросы которые делят страну!

Вопрос такой! Не является ли вашей целью раскол Украины и переформатрирование страны? Если нет. То почему вы используете те политические темы которые раскалывают страну? И уж конечно не выведут вас в лидеры национального масштаба всей страны. Это политическая близорукость? Или ни кем не занятый "правый плацкарт" националиста? Или сепаратизм?
30-05-2008, 06:58

горец Комментировать
Я,Вас подтрiмую пусть знают москали,что им тоже могут ответит на том же жаргоне на каком они говорят.Иначе получается,вся партия регионов якобы бесплатные защитники России при этом обсолютно не думают о Родине(им нужно всего две позиции ВЛАСТЬ И РУССКИЙ ЛЕКТОРАТ ИЗБИРАТЕЛЕЙ)позже конечно лекторат используют как туалетную бумагу.Коммунисты это чистый отстой(миллионеры)а проповедуют совсем другое.Литвин и Мороз это г... в проруби.Остальные безхребетные мямлют что то.Надо порядок наводить чтобы не повторилось 70 летие.Смелее вперед!
30-05-2008, 08:03

Прихильник Комментировать
Добрий день вельмишановний Олеже !
По-перше хочу подякувати Вам за те, що Ви і Ваша політична сила єдині хто бореться за права Українців на СВОїй БОгом ДАній землі.
Дуже сподобалась Ваша передвиборна агітація яку Ви провели в Києві.
Але, досі не можу повірите в те що ВО ”Свобода” не потрапила у Київраду.
Щиро сподіваюсь, що у наступному скликанні Верховної Ради ваша політична сила обов’язково буде там представлена.
Україна сьогодні, потребує саме таку політичну силу як ВО “Свобода” !
30-05-2008, 07:48

Без Имени Комментировать
Пан Олеже!
А чи задоволені Ви тим що в київміськраду набрали голосів меньше за КПУ?
30-05-2008, 08:46

Без Имени Комментировать
пане Олеже, а як Ви ставитесь до того, що перші три місця на виборах мера дісталися російськомовним кандидатам
30-05-2008, 08:56

Игорь Комментировать
Олег, что Вы делаете в политике?
30-05-2008, 08:59

Прохожий Комментировать
Г-н Тягныбок, я - тоже киевлянин и голосовал за вас. Но мне не дает покоя один вопрос. Вы недавно сказали, что на самом деле "Свобода" набрала на выборах в Киевсовет 4-5% голосов, но их у вас украли и приписали ГАКу. Если это так, почему вы не идете в суд оспаривать результаты? Имеются ли у вас на руках доказательства (протоколы с мокрыми печатями, свидетельства наблюдателей) или таковых все же нет? Если нет, и вы не смогли организовать контроль за чистотой киевской кампании, то какой же вы после этого организатор? Будете подавать в суд или нет?
30-05-2008, 09:32

Правда в ОЧІ!!! Комментировать
п.О.Тягнибок, скажіть будьласка:

1.Чому ви проти вступу України в НАТО ?

2Хто на ваш погляд є найбільшим ворогом України:
а.Росфйська Федерація
б.США
в.Європейський Союз
г.ПР
д.КПУ
е.ЗБРОДНА МОСКАЛЬНЯ, совкоїди, які своєю поведінкою, і діями(голосуванням, громадськими акціями, антиукраїнськими висловлюваннями), роблять все щоб знищити цю державу ???

3.Хто на Ваш погляд є найдружньою країною України ?
30-05-2008, 09:55

Скам Комментировать
Как мне пропатчить KDE2 под FreeBSD?
30-05-2008, 10:18

Nicifor Комментировать
Доброго дня!
Мене цікавить ваша позиція по таким напрямках.
Питання 1. Які кроки необхідно зробити, щоб російськомовні та україномовні українці почали поважати один одного, а не перетворювались в ворогуючі табори?
Питання 2.Чи можуть на вашу думку стати українцями представники інших національностей та рас і що їх потрібно зробити для того щоб інтегруватись в українське суспільство?
Дякую за відповідді.
30-05-2008, 10:40

Без Имени Комментировать
Вопрос по финансированию Вашей партии: я читал что Вы говорите Богдан Бенюк и "другие люди". Т.е. кроме Бенюка никого крупного? Ваша партия принимала активное участие в парламентских и киевских выборах (активное для партии Ваших размеров). И видно что работа идет на перспективу, т.е. отдача будет нескоро. Кто готов вкладывать деньги?
30-05-2008, 10:41

Без Имени Комментировать
Г-н Тягнибок, хотелось бы услышать конкретно - что сделала Ваша партия там где она представлена в органах власти?
30-05-2008, 10:42

Дзвінка Комментировать
Слава Україні, пане Олеже!!! Ваша передвиборча кампанія пройшла блискуче, і те, що Свобода не потрапила в міськраду пояснюється простим фальшуванням. Чи будете ви боротися проти сфальшованих результатів голосування, та відстоювати права виборців, що віддали за Вас свій голос?
30-05-2008, 11:00

Инна Комментировать
Уважаемый, Олег, почему вы так против русского языка, на котором говорит половина страны?
30-05-2008, 11:14

Ігор Комментировать
Пане, Олеже, який ваш прогноз на перспективи роботи парламенту та уряду України? Особливо стосовно зовнішньої політики, відносин з Росією.
30-05-2008, 11:16

Без Имени Комментировать
Уважаемый Олег, бизнес и власть неотделимы.
Если "Свобода", придёт к власти то начнутся ли гонения на "жидів" і "москалів"?,
и в чём это будет выражаться?
И долговечным ли будет ваш политпроэкт после этого?
30-05-2008, 11:29

Оксана Комментировать
Г-н, Олег, недавно вы заявили, что территориальные претензии Украины к России - это вопрос времени. На какие территории будет претендовать Украина и когда, на Ваш взгляд, это случится.
30-05-2008, 11:27

місто Лева Комментировать
Пане Тягнибок! Ви наводили статистику по національному складу минулої Верховной Ради - там було більше 300 євреїв за національністю. Скажіть, будь ласка, скільки евреїв зараз в Верховній Раді та в інших органах влади?
30-05-2008, 11:29

Юнкеръ_Харьковъ Комментировать
вы бойкотировали компанию МТС и теперь её рекламирует ваша приверженница нацистская группа "Тартак".Цель бойкота достигнута или компания МТС оказалась совсем не русская ?
30-05-2008, 11:31

Вільна людина Комментировать
Як Ви вважаєте, чи є причиною українських проблем. що замість нас нами правлять інородці?
Вам особисто подобається, що виконавчою владою керує вірменка за національністю?
Чи може требу ввести ценз для інородців на займання посад у владі, бо вірмени мають керувати в Єревані, а не в Києві, Ви з цим згодні?
30-05-2008, 11:32

Політехніка Комментировать
Олеже, чи плануєте Ви брати участь у виборах мера Львова? Мені здається, що у Львові Ви б перемогли тріумфально - всі мої друзі студенти кажуть, що у владі залишилась єдина українська сила та єдиний щирий українець - це Свобода та Тягнибок!
30-05-2008, 11:35

Скорбящий салтовский хлебзавод Комментировать
Гастролирую по Юго-Востоку вЫ часто хвалите прибалтийские страны. Почему бы не поддержать и их ценное начинание по возвращению отобранной частой собственности их владельцам до 1940 года ? В Галиции это было бы хорошим ударом по остаткам коммустического режима.
30-05-2008, 11:43

Алекс Комментировать
Наскільки вдалим виявився ваш слоган "Стольному граду - українську владу"? Може, є сенс змінити його на такий:
"Краще кумедний Тягнибок, ніж остогидлий тягни-толкай!"
30-05-2008, 11:45

Алекс Комментировать
Додаткове запитання: Чому комік Бенюк посідає лише друге місце у вашому списку та хто з вас двох "веcільний генерал"?
30-05-2008, 11:52

Роланд Комментировать
Пане Тягнибок! Завтра Шуфрич та Гелетей влаштують бійку без правил - за кого Ви особисто будете вболівати? І кому з українських політиків Ви б особисто набили пику? До речі, судя по кремезній статурі, Ви займалися або займаєтесь спортом. Якщо так, то яким видом?
30-05-2008, 11:47

Дзвінка Комментировать
Маю не питання, а побажання – пане Олеже, я щиро вдячна Вам за вашу діяльність, за підняття національного та патріотичного духу! Адже саме на ньому можна збудувати сильну, міцну державу! Я вірю в вас і бажаю успіхів у Вашії нелегкій справі відродження нації!!! Ми з Вами.
30-05-2008, 11:57

kirill Комментировать
Шановній пане Олеже, ви говорите, що у вас у 8-м разів збільшалась підтримка в Києві. Якщо підрахувати всіх виших прихильників на виборах 2007 року у парламент, то виходить це ті сами люди і на виборах мера 20008 року, так що ж збільшалось?
30-05-2008, 11:57

Тёма Комментировать
Пане Тягнибок, як ви оцінюєте розвиток демократичних інститутів в Україні і що конкретно пропонує «Свобода» для створення в державі життєдіяльного демократичного суспільства?
30-05-2008, 12:00

Кирило Кожумяка Комментировать
Олег вітаю ВАс.
Питання і одночасно закиди Вам особисто та ВО "Свобода":
1) Чому ви не реагуєте на закиди , що ви це проект ПР та mало критикуєте регіонів.
2) Чому не проводиться розтлумачення в східних та південих облатях України та частково в центральній щодо українського визвольного руху, діяльності ВО "Свобода" іта інших питання щодо "українізації".
3) Я рахую, що ваше економічно-соціальна программа є трохи декларативною, треба більш конкретно .
І я гадаю необхідно сказати людям правду, що нагальні реформи можуть "вдарити"/чи вдарять простих людей.
Бо той популізм який з початку цього десятеліття vикористовується для завойповування голосів виборців,
приведе економіку та суспільство до руйнації.
4) Побажання до вас особисто, дайте конкретну відповідь вашим опонентам на закиди щодо вашого фобства до євреїв та росіян..
Я так розумію що ви не проти конкретних руських чи євреїв, але проти МЕНТАЛІТЕТУ, який в суспільстві називається "москаль", "жид" ,
а також треба доповнити " хахол". Будь-ласка дистантуйтеся від нападу (що вам закидають) на противників /конретних політиків по націоанальному признаку.
5)Побажання до ВО "Свобода" : Я вірно розуґмію , що Бенюк в ВО сама заможна лудина ? Будь-ласка, бійтеся оплігархів як чорт ладану.
Якщо вам вдасться найближчим часом.. як ви гадаєте, щоі можна з цими олігархами ще "зробити".
Трохи слизьке питрання, бо про нього в суспільстві мовчать. Мене особисто дратує відповідь "ЇХ"- " докажіть через суд що я злодій"..
6)Виводьте в лідери від ВО "Свобода" ще нових людей, щоб ...
7)Про себе: я українець проживаючий в Німеччині. єдина мрія моя вернутися додому. Старший син (15) є патріотом України і надіюся ним і останеться.
Остальні 3 дітей, що найменше з задоволенням їздять кожний рік до бабусі та дідуся в Украіну.
І мяко переходячи до іншого питання, хочу сказати що мене найбільше турбує, або тормпзить в питанні про повернення.
Це : а) охорона здоров"я (повірте це найважливіше , коли маєш дітей, за себе якось не так треивіжно)і б) і головне - це корупція в всіх сферах життя.. Гадаю одним цим словом все сказано.

П.С.На жаль вістка про Вашу конференцію прийшла запізно і всі ці питання мені на вдалося можливо відшліфувати, а деякі і забув.
Не знаю чи Ю.Бутусов прийняв недавній мій пост за жарт, але я частково його повторю. Запрошую Вас з родиною в гості якщо будете в Німеччині.. та всіх добрих людей

Слава Україні!
30-05-2008, 12:03

Кирило Кожумяка Комментировать
Додатково:
8) Не дайте вас - ВО Свобода, заколихати 2% в Києві! ЦЕ замало!
9) Люстрація, чи це ще актуально?
Бо бувші, разом з олігархами - Є ТЕПЕР влада
30-05-2008, 12:39

Тёма-2 Комментировать
Коля, ты рад?

Открой текст пресс-конференции, там на половину вопросов уже есть ответы!
30-05-2008, 14:03

Ответы Комментировать
http://censor.net.ua/go/viewTopic--id--223612
30-05-2008, 14:12

Тёма-2 Комментировать
Отож! Коля так хотел с ним пообщаться, что начал задавать вопросы, не обращая внимания на ответы!
30-05-2008, 14:16

Без Имени Комментировать
Вітаю Вас з Івано-Франківщини.Підтримую Вас і Вашу "Свободу",знаю,прийде час коли людям надоїсть слухати пусті слова і тоді прийде Ваш час і перемога.Бо тільки щирий і любячий Україну,зможе відродити і підняти з колін наш Український народ.Бажаю успіхів у цій нелегкій справі.Слава Україні!Героям Слава!
30-05-2008, 12:31

ябида Комментировать
Мои друзья люди разных национальностей.
Я очень сердечно к ним отношусь.

Всех, кто делит людей на сорта по национальному признаку -
не уважаю.

Как по вашему? "Украина - дом для кого?"
Спасибо. Дякую
30-05-2008, 12:43

Ігор Комментировать
Ви людина ,яка народилась в Рад.Союзі,отримала освіту та всі блага тих часів бескоштовно .Чому Ви тоді зараз це все зневажаете.Чи це псіхологія наша,сварити те,що ми отримали даром.Чому якщо Вам так було погано тоді і зараз,Ви не поїхали в далекі країни,туда де діаспора.Чи вважаєте Ви,що закорданні українці - це справжні патриоти.Я вважаю ,що справжні,хто живе тут,і будує тут державу.
30-05-2008, 12:43

bergen Комментировать
Доброго дня! Пане Олеже! Відомо, що націонал-патріотичні почуття розвинуті на заході країни, дуже мало націоналістів є на сході. Чи здійснює якісь кроки Ваша політична сила для просунення національної ідеї на схід та південь країни? Які на даному етапі у вас відносини із організацією "Патріот України"?
30-05-2008, 13:30

Влад, Торез. Донецкая область Комментировать
Пан Олег! Я с уважением отношусь к вам и вашей партии. Это единственная в Украине украинская партия, надеюсь, что она станет и парламентской. Ваш авторитет растет не только в центре и на западе Украины, но и на востоке.
Вопросы 1. Собираетесь ли вы чтото делать чтобы обнародовать списки палачей НКВД, КГБ и т.д, чтобы страна знала героев в прошлом и их потомков в настоящем?
2. Половина, если не больше парлпмента являэться филиалом российской госдумы, часть этих сущест носят жовтоблакитный депутатский значок, а из кармана торчит удостоверение кремлевского лакея, комунофашисты вообще носят символ несуществующего государства. Как прекратить этот беспредел?
Спасибо за ответы.
Пусть вас хранит бог! Победы вам в политике и на выборах!
30-05-2008, 13:33

партенид. крым Комментировать
После войны Сталин планировал депортировать всех украинцев в сибирь и дальний восток, но не было технических возможностей. Может воспользоваться их идей и депортировать всех сторонников "Севастополь-Крым -росия" на их историческую родину, тем более, что маршрут они сами определили. Решаться одновременно две проблемы - очищение Украины и заселение малонаселенных и пустующих руских территорий.
30-05-2008, 13:46

Дмитрий Славин Комментировать
Никогда историю не изменишь. И если О. Тягнибок считает, что уничтожение евреев в Бабьем Яру, справедливостью, или сожжение в Беларусии деревни Хатынь 118 украинским батальоном под руководством Г. Васюры борьбой за независимость Украины, то он просто ПОДОНОК!!!
30-05-2008, 13:54

Cаша Киев Комментировать
Як Ви оцінюєте результати виборів у Києві? І що думаєте робити надалі?
30-05-2008, 14:53

Сергій Комментировать
Пане Олеже,доброго дня!!!Чи не запланована у Вас поїздка з зустрічами в центральну УКРАЇНУ?Як що так,то коли?Я звертаюсь до Вас від імені багатьох націонал патріотів що мешкають в Дніпродзержинську.
30-05-2008, 15:14

Без Имени Комментировать
Не смотря,что Вы не прошли (я же с вами спорила)я хочу сказать,что голосовала за.Скажите,а Вы теперь хоть-что-то сделаете для жителей Никольской Борщаговки (помните Вы там были).
30-05-2008, 15:19

модератор Комментировать
Шановні, прес-конференція наразі закінчилась. Читайте текст за вказаним зверху сторінки посиланням.
30-05-2008, 15:23

конференція Комментировать
http://censor.net.ua/go/viewTopic--id--223612
30-05-2008, 15:36

Алекс Комментировать
Как оказалось, Тягнибок срочно отправиля в дурдом на очередную интернет-конференцию. Это не шутка, просто не даю ссылки. Вот продолжение.. ( с угрозами в мой адрес)

Алекс (30.05 15:44):
Вопрос клону клоуна Тягнибока: как вам удалось так быстро перебежать с интернет-конференции на "Цензор.Нет" на "Дурдом". Или вы на велосипеде?

Олег Тягнибок:
Алекс! Ти не жартуй! Я тебе вже раз попередив...

Киянин (30.05 15:50):
1 Ви вважаєте себе силою європейською, а відношення до неукраїнців, тобто до представників інших національностей, зовсім неєвропейське. Чи не так?
2.У 2004 р ми бачили Вас у ролику, де Ви москалів и жидів обіцяли ... Цей сюжет - підробка, чи таке було?

Олег Тягнибок:
1. Не так.
2. "Таке було" підробка.

Bab4ik (30.05 15:46):
Пане Олеже, Свобода не планує найближчим часом проводити марші вишиванок в Києві? Минулого разу, наскільки я пам"ятаю була ініціатива Скрипки, може реабілітуєтесь?)

Олег Тягнибок:
Шановний Бабчик!
Поважаю Олега Скрипку, вважаю його ініціативи актуальними і потрібними. Завжди охоче братиму в них участь.
Яка різниця хто ініціює? Важливо, щоб справа робилася.

Дмитро (30.05 14:50):
Пане Олеже!
Щиро вітаю Вас з результатом, який здобула "Свобода" на виборах у м. Києві! Впевнений, що Ваша сила неодмінно буде представлена в Київраді наступного скликання. Проте хочу запитати, чи будете Ви до того ініціювати та вносити на розгляд до Київради питання про ТЕРМІНОВЕ перейменування ВСІХ київських вулиць, що ще залишились з тоталітарними назвами, та НЕГАЙНЕ прибрання з площ міста пам"ятників катам України до музею тоталітаризму (на зразок новоствореного в Угорщині)?

Олег Тягнибок:
Шановний Дмитро! Дякую за підтримку і добрі слова, "Свобода" обов"язково боротиметься за те, щоб українська столиця мала українське обличчя без залишків символів комуністичного московсько-більшовицького режиму.

ikva (30.05 14:47):

чи усвідомлюєте ви, що неможливо досягнути перемоги на виборах без створення політичної сили нового зразку? чому досі у ваших низових організаціях переважають інтелектуально недорозвинені особи?

Олег Тягнибок:

Шановна Іква! Ми і формуємо нову політичну силу, європейську, з чіткою ідеологією і чистими списками. Що за огульна образа? будь ласка, конкретизуйте!

Патріотка (30.05 14:41):
Пане, Олеже, слава Україні! У мене до вас наступні питання – чи виплачує уряд України пенсію євреям (в минулому громадянам України), що виїхали до Ізраїлю, і якщо так, то в якому розмірі?
Чи реально в нашій державі підняти рівень самосвідомості , самоповаги та патріотизму українців, та що які б міри для цього Ви запропонували?

Олег Тягнибок:
1. Шановна патріотко! Не виплачуємо, але під час торішнього візиту п. Тимошенко в Ізраіль про це йшла мова, і зараз щодо цього ведуться переговори. Вважаю це неприпустимим.
2. В Україні має бути україхнська влада, яка своїм прикладом буде робити все українське престижним, покаже шлях, мету і місію України в світі,

Стара баба (30.05 14:05):
Пане Олеже! Вибачаюсь, але хочу спитати таке: "Якою мовою будемо розмовляти? Зараз скажете "українською". Добре. А якою? Мовою Шевченка, чи Франка? Чи свою власну запровадите? І як бути з технічними документами, які всі на російській мові? Будете на українську перекладати? Зно питаю - на яку? А з ким? Мабуть "з ошпиталеними міліціянтами, які на автівках, після кіни, приїхали з летовища".
Щиро дякую за відповідь.

Олег Тягнибок:
Шановна Стара баба!
Норми сучасної української літературної мови, єдині для всієї України, напрацьовані ще наприкінці ХІХ століття. Вони є синтезом усіх українських говірок: південно-західних, південно-східних і північних. Вже давно нема окремої мови Шевченка або Франка, є мова українців, зафіксована, щонайменше, у словниках Бориса Грінченка та за редакцією Агатангела Кримського.

Людмила (30.05 13:11):
Пане Олеже!
Поясніть, чому Ви допустили, що в марші, присвяченому УПА 14 жовтня 2007 року в Києві приймали участь та навіть йшли на чолі колони скінхеди у вишиванках.
Чи знаєте Ви, Що саме Ваше співробітництво минуле чи нинішнє зі скінхедами відвертає від Вас національно налаштовану молодь?

Олег Тягнибок:
Шановна Людмила!
Скінхеди - це субкультура, це певне середовище. Ми є ідеологічною політичною партією. Це різні речі.
А" взагалі на марші УПА на чолі колони я ішов зі своїми побратимами, і жодних скінхедів у вишиванках не бачив.

Толик (30.05 13:07):

Почему Ваша "листовочьная" пропаганда в городах обклеивает заборы, стены домов и туалетов, столбы - это уровень вашего лектората или ваших пиарщиков ? Вы читаете книги классиков ?

Олег Тягнибок:
Толик!
Взагалі-то, наш "лекторат" називається електоратом. А класиків я читаю.

Жужа (30.05 12:56):
Отдаете ли Вы себе отчет, что зачастую своими действиями Вы наносите вред идеалам за которые сами же боретесь? Ну.. Неужели такие мысли Вас никогда не посещали..?

Олег Тягнибок:
Ні, нє посєсчалі :)

Десантник (30.05 12:55):
2012 год. Ваша политсила на общеукраинских выборах набрала больше всех, пусть будет 40%.

Изложите пожалуйста основные направления ВНУТРЕННЕЙ ПОЛИТИКИ. Прежде всего в отношении южных и восточных областей Украины, которые ОБЪЕКТИВНО русскоязычны и которые опять же ОБЪЕКТИВНО культурой и менталитетом отличаются от западных областей Украины и несовместимы с идеями вашей политической силы.
Если вас заинтересовал мой вопрос - убедительная просьба давать конкретные ответы, а не фонтанировать лозунгами, идеологическими штампами и разговорами ни о чём.
Не можете дать конкретный ответ - проходите мимо

Олег Тягнибок:

Шановний Десантник!
У своїй політиці ми не ділимо Україну на східну та західжну, а українців на сорти. Прийшовши до влади, будемо пропонувати ухвалення Національної Конституції України як основного закону держави. В цьому проекті є конкретні відповіді щодо нашого бачення розвитку внутрішньої та зовнішньої політики України.
Детально тут: http://www.vosvoboda.info/ukr_txt003930

Yark (29.05 12:58):
Вітаю, пане Олеже.
Скажіть будь-ласка, чи проводилися дослідження щодо того, люди якого роду діяльності та якого рівня освіти підтримують вашу партію?

Олег Тягнибок:
На цих виборах сформувався соціальницй зріз тих, хто підтримує "Свободу". Це гуманітарна і технічна інтелігенція (науковці, освітяни, медики, журналісти), думаюча молодь, студенти, підприємці - представники середнього класу, колишні військовослужбовці.
30-05-2008, 16:04

Саша Киев Комментировать
Ну вот, а я по случаю коннференции даже залогинился, впервые за 4 года. Значит ... не судьба
30-05-2008, 20:39

Петро Комментировать
Дорогий пане Олег!
Чи є в тебе питання в твоїй добрій і чесній справі, або ти щось нерозумієш - запитай і я тобі дам пораду та роз"яснення.
З повагою
Петро
пиши на адресу: freeuk@ukr.net
30-05-2008, 16:09

ПРОКУРАТОР Комментировать
Тягныбок, тяни свой бок в свою деревню. Молодой, а уже лузер
30-05-2008, 20:52

Без Имени Комментировать
Я так понимаю, тебе очень нравится образ Пилата в истории об Исусе. "Да разбирайтесь, мол, сами, а я умываю руки". В том случае, конечно, если всё идёт в нужном направлении. Ну, так и умойся, вернее смойся. Кстати, прокураторов назначали из Рима. Ты что, тоже назначенный? Ну, так скажи кем. Хотя, судя по истеричности -самозванец.
30-05-2008, 22:31

А, шо эта меня стёрли? Комментировать
Коса до ср...!! Комментировать
1. За якими антропометричними ознаками, Ви та Ваші підлеглі відрізняєте свідомого українця?
Та, яких заходів плануєте вжити з метою усунення розмежування хочаб між свідомими та пересічними українцями?

2. Хто, на Вашу думку, більший українець - українець громадянин Канади, або українець громадянин Росії?

Дякую за відповідь!
31-05-2008, 01:53

Одессит Комментировать
Пане Олеже,ви провокатор?
31-05-2008, 06:57

Другими словами Комментировать
Чи не здається Вам що СЬОГОДНІ більш помірковані висловлювання могли б дати більше користі для формування свідомості у більшого числа українців? Зокрема, коли в НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ Президент просить принаймі прирівняти вояків УПА до совєтських військ, й отримає відмову, то відмова виглядає настільки анекдотично, що здатна переконати й не дуже свідому людину.
31-05-2008, 07:02

((((((((((((о))))))))))))))) Комментировать
Інтернет-конференція Олега Тягнибока на "Політичному дурдомі" (повна версія) http://www.tiahnybok.info/inshi_zmi/dokument004137  .html
31-05-2008, 09:14

Укр.. Комментировать
Я сам э прихильником націоналістичної ідеї, але споглядаючи на те, що з нею роблять такі політики , як Ви, мені стає дуже шкода. Скажіть, невже Ви не розумієте , що націоналістична ідея можлива без екстремізму? Адже саме загроза екстремізму відлякує людей від Вашої політичної сили, що в результаті дає на кожних виборах декілька процентів голосів націоналістично налаштованого електорату, викинутого в сміттєвий кошик через неподолання прохідного бар"єру. Хотіли як краще, а виходить все через одне місце..
31-05-2008, 10:31

??? Комментировать
31-05-2008, 10:31
@@@@@@@Ви не розумієте , що націоналістична ідея можлива без екстремізму? @@@@@@@@ - A де ти бачиш екстремізм ?
31-05-2008, 23:23

Без Имени Комментировать
Застрелиться-значит совершить большой грех.вЫ и ваша секта готовы к этому?Давайте,очистите нацию Спешите,еще не поздно!
31-05-2008, 13:45

Константин Комментировать
Скажи,дружище,как собираешься благодарить красных за присоединение Донбасса,а потом этот подарочек-полуостров-не жирно?Сколько отдать готов?Лучше рублями!
31-05-2008, 13:58

Страницы: 
 
5 последних комментариев
??? Комментировать
31-05-2008, 10:31
@@@@@@@Ви не розумієте , що націоналістична ідея можлива без екстре...

2008:05:31 23:23
Константин Комментировать
Скажи,дружище,как собираешься благодарить красных за присоединение Донбасса,а потом этот...
2008:05:31 13:58
Без Имени Комментировать
Застрелиться-значит совершить большой грех.вЫ и ваша секта готовы к этому?Давайте,очисти...
2008:05:31 13:45
Укр.. Комментировать
Я сам э прихильником націоналістичної ідеї, але споглядаючи на те, що з нею роблять такі...
2008:05:31 10:31
((((((((((((о))))))))))))))) Комментировать
Інтернет-конференція Олега Тягнибока на "Політичному дурдомі" (повна версія) <...
2008:05:31 09:14

Смотреть все комментарии
ГЛАВНЫЕ СОБЫТИЯ
04.08.2008   10:31
В результате стихии в Западной Украине погибло 35 человек, из них 8 детей 391 просмотров ( Обсудить)
04.08.2008   00:47
Скончался великий русский писатель Александр Солженицын. Вечная память... 2493 просмотров , 229 комментариев ( Обсудить)
04.08.2008   12:24
В Крыму стартовал «КаZантип». ФОТОрепортаж. 4247 просмотров , 6 комментариев ( Обсудить)
Загрузка...
ТОП ФОРУМ НОВОСТЕЙ
Евгений Киселев: Российские телеканалы искажают информацию об Украине
417 комментариев, 2755 просмотров
Путин поручил оказать гуманитарную помощь Украине и Молдове
285 комментариев, 1829 просмотров
Конгресс США поддержал расширение НАТО и напомнил России, что она не имеет права голоса
233 комментариев, 1907 просмотров
Скончался великий русский писатель Александр Солженицын. Вечная память...
227 комментариев, 2474 просмотров
Витренко: В отношении Затулина проводится черносотенная политика. Это пещерный уровень мракобесия.
191 комментариев, 1130 просмотров
ТОП ВСЕХ ВРЕМЕН
Большинство граждан Украины считают родным украинский язык
3332 комментариев, 62998 просмотров
Хамство российского "Первого канала" - "Малороссия или как еще ее называют Украина"
2662 комментариев, 109092 просмотров
Главный пропагандист Кремля Михаил ЛЕОНТЬЕВ обматерил ЮЩЕНКО и УКРАИНУ: "ДА ХОТЬ ГОВНОМ НАЗОВИ, ВСЕ РАВНО ЭТО РОССИЯ!"
2389 комментариев, 92012 просмотров
"Помни о газе, Тузле, голодоморе, терроре НКВД, уничтоженной Сечи! Не покупай российского!" - такие sms-сообщения приходят украинским владельцам мобильных телефонов
1577 комментариев, 32371 просмотров
Более 23% украинцев за предоставление русскому языку статуса государственного - опрос
1157 комментариев, 8220 просмотров
АВТОРИЗАЦИЯ
Имя:  
Пароль:
Регистрация / Забыл пароль?
Регистрация на Беспредельном форуме «Цензор.Нет» НЕ является обязательной.

 
Контактная информация
© 2004—2008 «Цензор.нет»
 
"Создание сайтов ArtWeb Studio студия" – "Доступ в Интернет Ап-Трейдинг"