This version of the page http://www.intalev.ua/index.php?id=21479 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-19. The original page over time could change.
ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент | ІНТАЛЄВ-Україна: Бюджетування – впровадження, система збалансованих показників (balanced scorecard, bsc) – постановка. Документообіг, бізнес-процеси.








ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент
 
Українська версія \ Програмні продукти \ ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент

ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент

«ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент» - програмно-методичний комплекс для вирішення завдань комплексного управління підприємством. «ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент» є універсальним сімейством інтегрованих продуктів в області управління компанією, яке може задовольняти вимогам рівня ERP (за умови додаткового придбання інтегрованих продуктів).

 

У продукті врахований більш ніж 10-річний досвід «ІНТАЛЄВ» в області розвитку методології управління, розробки і впровадження бізнес-додатків, досвід більш ніж сотні консалтингових проектів по постановці системи управління підприємством.

 

Функціонал продукту сертифікований:

  • По веденню звітності згідно МСФЗ Інститутом професійних бухгалтерів і аудиторів Росії. Докладніше...
  • Система збалансованих показників - акредитація Balanced Scorecard Collaborative Inc. (США). Докладніше...
  • Сертифікат «1С: Сумісно!» для «ІНТАЛЄВ: Корпоративні фінанси» і «ІНТАЛЄВ: Корпоративні документи і процеси» (раніше «ІНТАЛЄВ: Документообіг 2005») гарантує сумісність роботи і інтеграції з обліковою системою «1С: Підприємство 8».

Що дасть Вам впровадження «ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент»

Ефекти від впровадження «ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент» визначаються складом його модулів, а також взаємозв'язками між ними.
 
Модуль «ІНТАЛЄВ: Навігатор»

Відповідає за надання можливостей в області стратегічного управління компанією, управління змінами і управління організаційним розвитком. Докладніше…
Модуль «ІНТАЛЄВ: Корпоративні фінанси»

Забезпечує управління фінансами і ефективністю компанії (Finance Management і Business Performance Management). Докладніше…
Модуль «ІНТАЛЄВ: Корпоративні документи і процеси»

Формує ефективне управління документами (Enterprise Content Management) і бізнес-процесами (Business Process & Workflow Management) підприємства. Докладніше…
Модуль «ІНТАЛЄВ: Корпоративна аналітика»

Доповнює продукт винятковими можливостями для проведення моментального багатовимірного аналізу даних (Business Intelligence). Докладніше…
Модуль «ІНТАЛЄВ: Корпоративний WEB-портал»

Здійснює підключення видалених користувачів до системи через Інтернет за допомогою браузера. Докладніше…
Модуль «ІНТАЛЄВ: Корпоративні проекти»

Управління економікою і фінансами проектів і портфелів, бюджетування проектної діяльності (Project Management) Докладніше...


Для кого призначений продукт

«ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент» орієнтований на застосування в крупних і середніх організаціях різних напрямів діяльності і форм власності, у тому числі і в географічно-розподілених компаніях. Можливості продукту незалежні від галузевої специфіки підприємства. Продукт особливо корисний для компаній, використовуючих «1С: Підприємство 8», зважаючи на можливість повної інтеграції з 1С.

Презентація продукту

 Зкачати презентацію продукту

Ліцензії

«ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент» може бути придбаний або єдиним пакетом, або по окремих модулях (у першому випадку надається комплексна знижка).

 

Перелік функціоналу і послуг, що входять у вартість «ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент» складається з сукупності функціоналу і послуг, вказаних для кожного з модулів.
 
Можливість
Ліцензія
Стандарт
Проф
Бізнес
«ІНТАЛЄВ: Навігатор»
Стандарт
Проф
Проф
«ІНТАЛЄВ: Корпоративні фінанси»
Стандарт
Проф
Бізнес
«ІНТАЛЄВ: Корпоративні документи і процеси»
Стандарт
Проф
Бізнес
«ІНТАЛЄВ: Корпоративний WEB-портал»
-
-
Є
«ІНТАЛЄВ: Корпоративна аналітика»
-
-
Є
Технічний супровід по продуктам
Стандарт
Проф
Бізнес

Прайс-лист
Калькулятор
Прайс-лист
Калькулятор
Прайс-лист
Калькулятор

 

«ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент» може упроваджуватися як єдиним пакетом, так і помодульно. Незалежно від послідовності впровадження модулів, модулі продукту є і залишаються повністю інтегрованими між собою на рівні даних і процесів. Програмне середовище функціонує на базі платформи «1С: Підприємство 8», за винятком модуля «ІНТАЛЄВ: Навігатор».

 

Докладніше про впровадження продукту, супровід клієнтів, навчанні користувачів - в розділах «Впровадження», «Супровід клієнтів», «Навчання» кожного функціонального модуля.

Дивитесь також

  • Демонстрація продукту
  • ІНТАЛЄВ: Навігатор
  • ІНТАЛЄВ: Корпоративні фінанси
  • ІНТАЛЄВ: Корпоративні документи и процеси
  • ІНТАЛЄВ: Корпоративна аналітика
  • ІНТАЛЄВ: Корпоративний WEB-портал
  • Консалтингові послуги ІНТАЛЄВ
© 1999-, ТОВ "ІНТАЛЄВ-Україна"®
тел./факс у Києві: (044) 537-74-11 (багатоканальний)
E-mail: salesintalev.com.ua
CRM | бізнес-процеси | бюджетування | документообіг | консалтинг
курси підвищення кваліфікації | МСФЗ | семінар тренінг | стратегічне управління
управління змінами | управління фінансами | управлінський контроллінг