This version of the page http://uzhgorod.net.ua/news/27571?o=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-17. The original page over time could change.
УЖГОРОД.net.ua - ЧИ ЗРОСТАТИМУТЬ ТАРИФИ НА ПЕРЕВЕЗЕННЯ?
Сьогодні, 17 червня 2008, вівторок (16:27)

ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПОЛІТИКА
СОЦІУМ
ЕКОНОМІКА
КРИМІНАЛ
СПОРТ
КУЛЬТУРА
Н. СИТУАЦІЇ
LIFE
ТЕМИ ТИЖНЯ
УжНУ
Ужміськрада
Е.ОЦІНКА
КІА

ЗНАЙОМСТВА


Переглянути новини за

Червень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Травень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
рікмісяцьдень


Логін:   

Пароль:


Зареєструватись





Етно-велнес готель "УнгварЪскій"
Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...

 
--> СОЦІУМ від 01.02.08 (13:56)

ЧИ ЗРОСТАТИМУТЬ ТАРИФИ НА ПЕРЕВЕЗЕННЯ?

31 січня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Володимира Гоблика відбулося засідання обласної міжвідомчої комісії з цінових питань. У засіданні взяли участь керівники головного управління економіки, головного фінансового управління облдержадміністрації, Держінспекції праці в області, Державної податкової адміністрації в області, обласного управління у справах захисту споживачів тощо.


Учасники засідання розглянули звернення одного з ужгородських автотранспортних підприємств щодо перегляду тарифів на перевезення пасажирів в автобусах міських маршрутів, які працюють у звичайному режимі руху. До слова, це автотранспортне підприємство здійснює пасажирські перевезення в режимі маршрутного таксі. Тариф на перевезення пасажирів у звичайному режимі руху використовується ним для розрахунку суми субвенцій, що відшкодовується за перевезення пільговиків.
На думку представників автотранспортного підприємства, вони працюють збитково саме через занижені тарифи. Чи так це, вивчатиме обласна міжвідомча комісія з цінових питань і тільки після цього приймуть рішення, підвищувати тарифи чи ні. А заодно і вивчать тарифи на перевезення, які діють в інших містах Закарпаття.
Підвищити тарифи на приміські перевезення пасажирів вимагає і відокремлений підрозділ Ужгородської дирекції залізничних перевезень Львівської залізниці. Питання подорожчання квитків у приміських електричках обласна влада розглядає не вперше. Треба сказати, що нині діючі тарифи погоджені облдержадміністрацією ще у 2005 році і відтоді їх не переглядали.
У Західному регіоні тарифи значно вищі, ніж на Закарпатті. Для вирівнювання цін необхідно б підвищити їх в залежності від зони на 21,1 – 36,5 відсотка. Цього разу, враховуючи зростання собівартості перевезень, обласна міжвідомча комісія дозволила підвищити тарифи в середньому на 10 відсотків. При цьому перед керівництвом залізниці поставлено категоричну умову: подати облдержадміністрації звіт про те, які капітальні вкладення Львівської залізниці робляться в оновлення вагонів і електричок, у розвиток колійного господарства, реконструкцію вокзалів тощо безпосередньо у нас в області. В цьому питанні обласна влада має до Львівської залізниці претензії.
Управління інформації та зв’язків
із громадськістю облдержадміністрації




ОБГОВОРИТИ:  Коментарів 0, стор.



Ім'я: Е-mail:
Коментарій:

Загрузка...

Загрузка....


 


Закарпаття повинно бути:
Областю у складі України
Автономією у складі України
Незалежною державою
Увійти до складу Угорщини чи Словаччини
Як начальство скаже так і буде

РЕЗУЛЬТАТИ


завантаження...

Загрузка...


Використання матеріалів УЖГОРОД.net.ua дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань — гіперпосилання) на uzhgorod.net.ua. Передрук, копіювання чи відтворення інформації, що містить посилання на інші джерела в будь-якому вигляді заборонено.
 
Сайт є щоденною інтернет-газетою КАРПАТСЬКОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО АГЕНТСТВА (директор - канд.соціолог.наук Шандор Ф.Ф.). Зв’язок: редактор editor@uzhgorod.net.ua, реклама reklama@uzhgorod.net.ua, технічні питання root@uzhgorod.net.ua Запрошуємо авторів до співпраці, якщо у Вас є цікаві новини, то надсилайте їх за адресою editor@uzhgorod.net.ua, найкращі з них будуть винагороджені. Редакція не відповідає за зміст рекламних оголошень, може не поділяти точку зору автора, може відмовити автору публікації, якщо текст не відповідає політиці ресурсу без попереднього узгодження. Дизайн: YOUR.UZHGOROD.NAME. Розробка: ЗІС.
Теми тижня Life Надзвичайні ситуації Культура Спорт Кримінал Економіка Соціум Політика Головна