This version of the page http://uamedia.visti.net/mediawave/?nrub=srd00183 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-05. The original page over time could change.
Медіа Хвиля
 Проект Інформаційного Центру "Електронні Вісті" :::
Головна сторінка / Результати пошуку
Навігатор :

.: Головна сторінка
.: Про проект
.: Технологія
.: Джерела
.: Параметри Хвилі
.: Контакт
 

Посилання :

.: ElVisti
.: UAport
.: UAmedia
.: IT Server
.: Prise4All
 

Реклама :





 
 Пошук в українській пресі
 
Текст запиту:
 Допомога

  Результати пошуку
05.06.2008

Хочу познакомиться с получением новостей в полном объеме по е-mail

Сторiнка
1 з 2
Знайдено 17 документiв
  1. Варіанти прийняття рішень за стандартами НАТО в рамках підготовки і проведення українсько-американського навчання "Репід Трайдент - 2008" відпрацьовують українські військові за допомогою представників командування Збройних сил США в Європі
    У Житомирі, на базі 95-ї окремої аеромобільної бригади 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України триває процес підготовки штабів бригадного рівня до проведення двостороннього українсько-американського командно-штабного навчання із запрошенням інших країн "Репід Трайдент - 2008" В рамках цього процесу до Житомира завітали представники Європейського командування Збройних сил США та Національної Армії Республіки Молдова.
    Міністерство оборони України, 2008.06.05 13:41
  1. Міністр оборони України Юрій Єхануров своїм наказом затвердив Галузеву угоду між Міністерством оборони України та Центральним комітетом Всеукраїнської профспілки працівників Збройних Сил України на 2008 - 2010 роки
    Міністр оборони України Юрій Єхануров підписав наказ N 198 від 10 травня 2008 року, яким затвердив Галузеву угоду між Міністерством оборони України та Центральним комітетом Всеукраїнської профспілки працівників Збройних Сил України на 2008 - 2010 роки.
    Міністерство оборони України, 2008.06.05 13:41
  1. 28 курсантів ІІ-го та ІІІ-го курсів Харківського університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба виконали по два обов'язкових щорічних стрибки з парашутом
    На аеродромі Харківського аероклубу Товариства сприяння оборони України 28 курсантів ІІ-го та ІІІ-го курсів Харківського університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба виконали по два обов'язкових щорічних стрибки з парашутом.
    Міністерство оборони України, 2008.06.05 13:41
  1. Міністр оборони України Юрій Єхануров: "Ми домовилися про створення спільного українсько-грузинського миротворчого підрозділу"
    "Ми домовилися про створення спільного українсько-грузинського миротворчого підрозділу". Про це сьогодні, 5 червня, повідомив Міністр оборони України Юрій Єхануров, перебуваючи з візитом в Грузії.
    Міністерство оборони України, 2008.06.05 12:41
  1. "Вже є рішення грузинської сторони - вони братимуть участь у спільних науково-технічних та конструкторських розробках. Тобто, той продукт, який ми отримуватимемо, буде спільним", - Міністр оборони України Юрій Єхануров
    "Вже є рішення грузинської сторони - вони братимуть участь у спільних науково-технічних та конструкторських розробках". Про це сьогодні, 5 червня, повідомив Міністр оборони України Юрій Єхануров, перебуваючи з візитом в Грузії.
    Міністерство оборони України, 2008.06.05 12:41
  1. Уточненню сил та засобів, що залучатимуться до спільного українсько-румунського тактичного навчання механізованих підрозділів була присвячена головна конференція, що завершується на Одещині
    Сьогодні, 5 червня, на Одещині завершує свою роботу головна конференція з планування спільного українсько-румунського тактичного навчання механізованих підрозділів.
    Міністерство оборони України, 2008.06.05 12:41
  1. Міністр оборони України Юрій Єхануров: "І Україна, і Грузія готуються до вступу в НАТО. І я так розумію, що стосується збройних сил наших країн, то вони є локомотивом руху в цьому напрямку"
    "І Україна, і Грузія готуються до вступу в НАТО. І я так розумію, що стосується збройних сил наших країн, то вони є локомотивом руху в цьому напрямку".
    Міністерство оборони України, 2008.06.05 12:41
  1. Військовослужбовці окремого полку спеціального призначення, що дислокується на Кіровоградщині, представляють Збройні Сили України на міжнародних змаганнях розвідувальних груп і снайперських пар, які проходять у Білорусі
    У білоруському місті Мар'їна Гірка на базі 5-ї окремої бригади спеціального призначення Збройних сил Республіки Білорусь розпочалися міжнародні змагання розвідувальних груп і снайперських пар підрозділів спеціального призначення.
    Міністерство оборони України, 2008.06.04 15:40
  1. Міністр оборони України Юрій Єхануров: "Відносини між оборонними відомствами України і Грузії завжди були дуже відкритими і щирими, а рівень співпраці - високим"
    Сьогодні, 4 червня, в рамках візиту до Грузії, Міністр оборони України Юрій Єхануров зустрівся віч-на-віч з Міністром оборони Грузії паном Давидом Кезерашвілі. Також відбулися переговори у складі військових делегацій обох країн.
    Міністерство оборони України, 2008.06.04 14:40
  1. Міністр оборони України Юрій Єхануров: "В України є свої національні інтереси, і ми діятимемо відповідно до них"
    "В України є свої національні інтереси, і ми діятимемо відповідно до них". Так прокоментував сьогодні, 4 червня, Міністр оборони України Юрій Єхануров, який перебуває з візитом в Грузії, заяву Держдуми Росії щодо можливого виходу Російської Федерації з Договору про дружбу, співпрацю і партнерство між двома країнами у разі приєднання України до Плану щодо набуття членства в НАТО або форсування вступу до Альянсу.
    Міністерство оборони України, 2008.06.04 14:40
Знайдено 17 документiв Сторiнка
1 з 2

© 2002 ElVisti IC