This version of the page http://zahes.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-09. The original page over time could change.
Крихітка Цахес



Новини
7.05.2008
Київ
Травневі дні народження
Сьогодні святкує День Народження Микола. Вітаємо! Пізні поздоровлення Дімі-Басу, у якого День Народження був 3 травня, теж приймаються на нашій сторінці в спільноті живого журналу. Тим часом у Крихітки вирує студійна робота - днями закінчується зведення наступного синглу з нового альбому. Незабаром опублікуємо "список пісень, з якими маємо справу". Тобто трек-ліст другого альбому "Крихітки Цахес". За попередніми даними, у нього увійде 14 пісень.
24.04.2008
Київ
4 травня в ефірі "Джем ФМ" - день Крихітки Цахес в програмі "Джем-Презентація". Протягом всьго дня - пісні з дебютного альбому "На першому місці" та розповіді про їх створення в радіоефірі. Не пропустіть.
23.04.2008
Київ
28 квітня Крихітка Цахес відіграє концерт в Донецьку на закритті фестивалю 4тыRE (клуб Ліверпуль).
18.04.2008
Київ
Група Крихітка Цахес спільно з молодіжними екологічними організаціями братиме участь у Дні землі 20-21 квітня на Майдані Незалежності в Києві. 20-го квітня з 11-ї до 16-у всі бажаючі зможуть дізнатись більше про акцію "Торба - природі": учасники групи виступатимуть в якості волонтерів та роздаватимуть торби всім бажаючим.
10.04.2008
Київ
Сьогодні о 15.09 в ефірі радіо "Ера" - програма "Стосується кожного", присвячена проблемі ВІЛ/СНІД і впливу шоу-бізнесу на сексуальну поведінку молоді. Гості програми 0 Є. Репетько (!ЗК директор MTV Україна), Каша Сальцова (Крихітка Цахес).



Твiй e-mail

Крихiтка Цахес в Livejournal

Крихiтка Цахес в MySpace

Хiт-парад на fdr.com.ua

Хiт-парад на music.com.ua



Ви завжди можете знайти нашi диски у музичному магазинi Медiацентр (Глобус, 1 лiнiя). Якщо ви не можете знайти диск в магазинах вашого мiста, просимо вас писати ось сюди: sales@acomp.kiev.ua.

Також дивiться повний список магазинiв-партнерiв в iнших мiстах.