This version of the page http://zdorovavarta.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-02-18. The original page over time could change.
Головна - Попередження ВІЛ інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед військовослужбовців та правоохоронців

 

Головна Новини Статті Партнери Пошук EN 

Попередження ВІЛ інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед військовослужбовців та правоохоронців

Проект ПРООН та ФНООН, фінансована ЄС.

Навігація

   

Останні новини

   

Останні теми

   

Вітаємо!

Раді вітати Вас на сторінках Веб-сайту Проекту «Попередження ВІЛ інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ), серед особового складу Збройних Cил та співробітників правоохоронних органів України»

Мета Проекту

Досягнути значного зменшення випадків захворювань на ВІЛ/ІПСШ та формування безпечної поведінки серед особового складу Збройних Сил та співробітників правоохоронних органів України, а також підтримати розвиток комплексних ефективних механізмів з попередження ВІЛ/ІПСШ у вищеназваних відомствах.

Цей надзвичайно актуальний Проект є субкомпонентом Програми Допомоги Україні з боку ООН на 2006-2010 рр.; також вона робить свій внесок у “Національну Програму з профілактики ВІЛ/СНІД та піклування про людей, що живуть з ВІЛ, на 2004-2008 роки”.

Донором цього Проекту виступає Європейський Союз, для реалізації Програми у період з листопада 2005 року до квітня 2008 року.

Проект здійснюється спільно Програмою Розвитку ООН (ПРООН) та Фондом Народонаселення ООН (ФНООН), з однієї сторони, та:

  • Міністерством оборони України,
  • Міністерством внутрішніх справ України,
  • Головним Управлінням внутрішніх військ МВС України,
  • Державною прикордонною службою України,
з іншої сторони.

Детальніше...

Німецькій досвід профілактики ВІЛ вивчають представники Збройних Сил та правоохоронних органів України

 
05-11-2007

Бонн-Київ, 22-26 жовтня: В рамках виконання спільного проекту Програми розвитку ООН та Фонду народонаселення ООН «Попередження ВІЛ та інфекцій, які передаються статевим шляхом серед особового складу Збройних Сил та працівників правоохоронних органів України», який фінансується Європейським Союзом, пройшов п'ятиденний навчальний тур групи представників Збройних Сил та правоохоронних органів України до Німеччини.


Детальніше... · 33 Переглядів - ·
 

Анонс квартального вісника №2, 2007

 
31-07-2007
Вийшов друком 2-й у 2007 році випуск Вісника «Програми попередження ВІЛ інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед особового складу Збройних Сил та правоохоронних органів України

Детальніше... · 49 Переглядів - ·
 

Участь у "Дні Європи" в Києві

 
05-06-2007
2 червня 2007 року проектний персонал спільної програми ПРООН/ФНООН „Попередження ВІЛ інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед військовослужбовців та працівників правоохоронних органів України" взяв участь у „Дні Європи", що проводився в Києві. Організатором події було Представництво Європейської Комісії в Україні.

Детальніше... · 60 Переглядів - ·
 

Регіональні навчальні семінари з питань профілактики ВІЛ та ІПСШ в рамках спільної програми

 
01-06-2007
16-25 травня 2007 року, в рамках спільної програми ПРООН/ФНООН „Попередження ВІЛ інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед військовослужбовців та працівників правоохоронних органів України" ФНООН було проведено 4 регіональні семінари з питань профілактики ВІЛ/ІПСШ та формування безпечної поведінки серед військовослужбовців та працівників правоохоронних органів України.

Детальніше... · 60 Переглядів - ·
 

Регіональні навчальні семінари з основ консультування з питань ВІЛ та ІПСШ в рамках спільної програми

 
01-06-2007
14-25 травня 2007 року, в рамках спільної програми ПРООН/ФНООН „Попередження ВІЛ інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед військовослужбовців та працівників правоохоронних органів України" ФНООН було проведено три 5-денні  навчальні семінари з добровільного консультування з питань ВІЛ/ІПСШ для медичних робітників Міністерства внутрішніх справ, Міністерства оборони та Державної прикордонної служби України.

Детальніше... · 63 Переглядів - ·
 

Закупівля навчального обладнання в рамках спільної програми ПРООН/ФНООН

 
01-06-2007
У травні 2007 року, в рамках спільної програми ПРООН/ФНООН "Попередження ВІЛ інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед військовослужбовців та працівників правоохоронних органів України" національних партнерів (Міністерство внутрішніх справ, Міністерство оборони, Внутрішні війська МВС України та Державну прикордонну службу України) було забезпечено презентаційним обладнанням (портативними комп'ютерами та мультимедійними проекторами), яке буде використовуватися ними під час проведення регіональних навчальних семінарів в рамках впровадження спільної програми.

Детальніше... · 42 Переглядів - ·
 

Анонс квартального вісника №1, 2007

 
31-05-2007
Вийшов друком перший у 2007 році випуск Вісника «Програми попередження ВІЛ інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед особового складу Збройних Сил та правоохоронних органів України

Детальніше... · 26 Переглядів - ·
 

Проектний персонал спільної програми ПРООН/ФНООН взяв участь у виставці проектів, фінансованих ЕС в Україні

 
27-04-2007
25-26 квітня 2007 року проектний персонал спільної програми ПРООН/ФНООН "Попередження ВІЛ інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед військовослужбовців та працівників правоохоронних органів України" взяв участь у виставці проектів, фінансованих ЕС в Україні, що проводилася в Києві.

Детальніше... · 48 Переглядів - ·
 

Навчальний семінар для медичного персоналу військових та правоохоронних відомств України

 
23-03-2007
В рамках впровадження Спільного проекту «Попередження ВІЛ-інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ) серед військовослужбовців та співробітників правоохоронних органів України» в період з 19 по 23 березня в м. Києві за сприяння Фонду народонаселення ООН було проведено заключний семінар з підготовки викладачів на тему «Формування навичок добровільного консультування та тестування щодо ВІЛ/ІПСШ серед військовослужбовців та співробітників правоохоронних органів України».

Детальніше... · 75 Переглядів - ·
 

Перше засідання міжвідомчої робочої групи

 
09-02-2007
Відповідно до робочого плану реалізації проекту Програми розвитку ООН в Україні "Попередження ВІЛ-інфекцій та інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ) серед військовослужбовців Збройних Сил та працівників правоохоронних органів України", що втілюється за фінансової підтримки Європейського Союзу, 9 лютого 2007 року у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України (м.Київ) відбулося перше засідання новоствореної міжвідомчої робочої групи з числа генералів та офіцерів центрального апарату і вищих навчальних закладів міністерств-партнерів, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ та Державної прикордонної служби України.

Детальніше... · 77 Переглядів - ·
 

Засідання Наглядової ради Спільної Програми

 
18-01-2007

18 січня 2007 року відбулося засідання Наглядової ради Спільної Програми. У засідання взяли участь представники партнерських міністерств та служб, керівництво ФНООН та ПРООН в Україні, та представники ЄС як донорської агенції.


Детальніше... · 42 Переглядів - ·
 
Сторінка 1 з 3 1 2 3 >
 До початку

FAQ Карта сайту
 Copyright ©2004-2006 UNFPA CO in Ukraine. All Rights Reserved.
 ©2006 Розробка від Loo Booger