This version of the page http://imoney.com.ua/news/news2004-2.ua.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
iMoney - Новини

 

  сайт на русском   

зворотний зв'язок  

 
Головна
Проект Інтернет.Гроші
Про проект
Технологія PayCash
Як користуватися системою
Як користуватися системою
Умови використання системи
Завантаження Гаманця
Інструкції по роботі з Гаманцем
Тарифи
Демонстрація
Допомога
Ввести гроші в систему
Введення грошей для фізичних осіб
Введення грошей для юридичних осіб
Форма для прискорення зарахування грошей
Де витратити
Вивести гроші
Виведення грошей для фізичних осіб
Виведення грошей для інтернет-магазинів
Підключення магазина
Умови співпраці
Підключення магазина до системи "Інтернет.Гроші"
Партнерські програми
Партнерські програми для магазинів
iDealer
iShop
Про нас
Інтернет.Гроші
Вакансії
Зворотній зв'язок

 

 

 

Новини

 

2004-06-09

Припиняється прийом грошей через Western Union

З 14 червня 2004 р. припиняється прийом грошей через систему Western Union для поповнення рахунка в системі Інтернет.Гроші. Усі платежі, що прийшли після 14 червня, будуть відправлені назад.


 

2004-06-02

Нові коди доступу в інтернет-магазині PayShop


В інтернет магазині PayShop з'явилися коди доступу в інтернет від нового провайдера "SuperWeb".Головний офіс "Супервеб" знаходиться в Нідерландах, де компанія займає гідні позиції серед конкурентів. Зараз послуги доступу в інтернет надаються в Києві. Надалі планується розширити мережу і зробити доступними послуги в інших містах України.

 


 

2004-05-14

Переможці акцій, присвячених першій річниці Інтернет.Грошей, визначені

Розиграшем коштовних призів завершилися акції, присвячені 1-й річниці системи Інтернет.Гроші.
В акції, що проходила з 2-го квітня по 1-і травня, взяло участь більше тисячі користувачів і потенційних користувачів системи.

Більш 500 учасників, що правильно відповіли на питання вікторини й одержали на свій рахунок 5 грн, взяли участь у завершальному розиграші призів, у ході якого 40 чоловік стали власниками додаткових грошових призів.

Визначено переможців конкурсу на краще поздоровлення системи Інтернет.Гроші в день народження. Три кращих поздоровлення, найоригінальніше поздоровлення, а також кожне віршоване поздоровлення нагороджені грошовими призами. Побачити поздоровлення можна тут.

Також закінчилася акція "Багато грошей в інтернеті". У рамках акції кожен відвідувач сайтів http://imoney.com.ua, http://idealer.com.ua, http://ishop.com.ua, http://payshop.com.ua, http://www.paycash.kiev.ua міг знайти на сторінк особливий "грошовий" банер, по кліку на який висвічується код поповнення рахунка в системі Інтернет.Гроші. Сотні відвідувачів стали власниками призів від 1 до 1000 грн.


 

2004-05-13

Закінчилася спільна акція, проведена компаніями "Пейкеш Україна" і "Софткей-Україна"

У ході акції, проведеної з 17 лютого по 31 березня, кожному відвідувачу виставки "EnterEx 2004" надавалися можливості безкоштовного відкриття рахунка в системі Інтернет.Гроші, одержання знижки 5% на покупку програмного забезпечення й одержання в подарунок попередньо оплаченої картки поповнення рахунка в системі Інтернет.Гроші при здійсненні покупки на стенді компанії "Софткей Україна".

У завершення акції, серед усіх відвідувачів виставки "EnterEx 2004", що здійснили покупку програмного забезпечення на сайті Софткей с 17 лютого по 31 березня 2004 р., був проведений розиграш грошових призів від системи інетрнет.Гроші.

Призи зараховані на рахунки переможців.

 


 

2004-05-11

Розширюється пропозиція послуг реєстрації доменІв і хостингу


До системи Інтернет.Гроші підключився інтернет-проект Host.com.ua. Основними видами діяльності інтернет-сервісу є: надання послуг з реєстрації доменних імен, розміщення інформації в мережі Інтернет (хостинг), надання в оренду виділених серверів, а також створення web-сайтів.

Реєстрація доменів і послуги хостинга - найбільше, що динамічно розвиває послуги, надані в мережі інтернет, що сприяє підвищенню якості послуги і зниженню цін.

Підключення проекту Host.com.ua розширило вибір для інтернет-користувачів, а також надало клієнтам провайдеру зручний спосіб оплати послуг.

 


 

2004-04-29

За автошинами - в Інтернет

До системи Інтернет.Гроші підключився магазин "АВТОГУМА". Інтернет-магазин компанії "Автогума" надає можливість придбати в режимі он-лайн автомобільні шини виробництва провідних компаній - Barum, Matador, Nokian, Pirelli, Goodyear, Michelin, Kumho, Vredestein, Gislaved, Kleber, Nexen, Sava, Debica, Toyo, Kormoran, Mitas, Viking, Yokohama, Fulda, Bridgestone, Firestone, а також продукцію українського виробництва - шини "Росава". В асортименті магазину легкові, вантажні, сільхоз- і мотошини, а також металеві диски коліс торговельної марки EuroDisk.

Відвідувачі магазину зможуть одержати безкоштовну консультацію фахівця, з'ясувати ходові властивості конкретної шини. Доставка в межах Києва здійснюється безкоштовно.


 

2004-04-28

Інтимні товари в Інтернет

До системи Інтернет.Гроші підключився інтернет-секс-шоп "Ємануель".В Україні це перший магазин даного напрямку, що приймає оплату в мережі.

Віртуальний секс шоп - це найбільш зручний спосіб придбання секс - іграшок або, іншими словами, товарів інтимного призначення. У магазині можна не тільки купити виріб, але просто прочитати інформацію про нього, побачити його опис.

"Емануель" був першим в Україні секс-шопом, першим секс-шопом в Інтернет і першим секс-шопом, що підключився до Інтернет.Грошам. За більше, ніж 10 років накопичені солідний досвід і всі зусилля спрямовані на те, щоб запропонувати покупцям най кращі за ціною та якістю тисячі представлених на ринку виробів і засобів.

Замовлення доставляються кур'єром по Києву, поштою по Україні та країнах СНД. Для постійних клієнтів діє гнучка система знижок.


 

2004-04-27

Банк "Надра" стає учасником проекту iDealer

Один з ведучих українських банків - "Надра" став учасником проекту iDealer. У рамках проекту абоненти НТВ+ у кожному з більш ніж 280 відділень банку в Україні зможуть оплачувати послуги супутникового телебачення. Список відділень банку, у яких можна оплатити послуги НТВ+, а також придбати попередньо оплачені картки для миттєвого поповнення свого рахунка в системі Інтернет.Гроші можна побачити за адресою: http://www.nadra.com.ua/rus/regions

Про компанії

Проект iDealer спрямований на надання можливості покупок в інтернет для клієнтів, що не мають доступу до глобальної мережі. Суть проекту полягає в тому, що учасник проекту - дилер приймає гроші від покупця і здобуває товари/послуги в інтернет засобами платіжної системи Інтернет.Гроші.

Для покупця оплата товарів/послуг нічим не відрізняється від придбання таких же товарів/послуг у звичайному магазині. На сьогоднішній день клієнтам наших дилерів доступний весь спектр товарів і послуг, можливих до оплати через системи Інтернет.Гроші і Яндекс.Деньги.

Організатор проекту - Компанія "Пейкеш Україна" (оператор платіжної системи Інтернет.Гроші).

 

Банк "Надра" - cильна структура акціонерів банку, продумана стратегія поводження на ринку банківських і інших фінансових послуг зробили банк "Надра" одним з найбільш успішних, надійних і прозорих банків України. А динаміка зростання кількості нових продуктів і їхніх продажів відкриває банку широкі перспективи і дозволяє впевнено дивитися в майбутнє. У 2002 році банк ввійшов і впевнено закріпився в десятку найбільших українських банків. Це засвідчено не тільки авторитетними економічними виданнями, але і відомим Агентством Мооdу's Investors Service, що привласнило банку найвищий можливий в Україні рейтинг У2.

Головними принципами роботи Банку в умовах позитивних змін економічної ситуації в Україні є орієнтована на клієнта політика роботи, висока мобільність наданих банком послуг, що постійно розширюється, спектр банківських продуктів. Подібна політика дозволяє банку гармонійно і стабільно розвиватися відразу в декількох стратегічних напрямках.


 

2004-04-26

Іменинник роздає гроші

Продовжуються акції, присвячені 1-й річниці системи Інтернет.Гроші на технології PayCash в Україні.
У рамках акції "Багато грошей в інтернету - Інтернет.Грошам вуж рік!" відвідувачам сайтів українських проектів, заснованих на використанні технології PayCash, надається можливість стати власниками грошових призів розміром від 1 до 1000 грн.
Для одержання подарунка досить знайти на сторінках сайту і клікнути на спеціальний банер, що інформує про наявність грошового призу. Акція триває до 9 травня 2004 р.

"Грошові" банери можна знайти на наступних сайтах:
Інтернет.Гроші,
Дилерський проект,
партнерська програма,
інтернет-магазин PayShop,
сайт технології PayCash в Україні


 

2004-04-02

Інтернет.Грошам - 1 рік!

2-го квітня виповнюється 1 рік системі "Інтернет.Гроші" на технології PayCash.

Поздоровити нас з першою річницею роботи можна тут. Три кращі поздоровлення, найоригінальніше, а також кожне опубліковане на сайті віршоване поздоровлення будуть відзначені грошовими призами.

Користувачів системи протягом усього квітня очікує безліч призів і подарунків. Першим з них є 5 грн, гарантовано одержувані кожним користувачем системи, що правильно відповіли на питання вікторини. Більш того, усі, хто правильно відповість на питання вікторини, наприкінці квітня візьмуть участь у розиграші коштовних призів.

Відповісти на питання вікторини можна тут.


 

 

архів новин

 

 

Пошук по сайту
 

 

 
Авторське право © 2003-2007   ТОВ "Інтернет.Гроші"
УКРАЇНА, 04070, Київ, вул. Г. Сковороди 7  
тел.: (044) 537-0203  
e-mail: info@imoney.com.ua