This version of the page http://silverwolf.lviv.ua/archives-6-p8.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-11. The original page over time could change.
Казочка про дерев’яні війни, Отамана Вольниці і його кріпке слово :: Архіви :: 'Срібний вовк'
Привіт, гість [ Реєстрація | Увійти ] 11 Гру, 2007 - 22:52







 

 
 

У даний час 6 користувачів онлайн.

Ви анонімний користувач.



 Користувачі  Файли  Пошук 

<< Корабль Дураков >>back to overview

Казочка про дерев’яні війни, Отамана Вольниці і його кріпке слово

Опубліковано: Thror | Чт, 24 Бер, 2005 Надрукувати | Відправити | переглядів: 2253 |

писане менестрелем Вольниці Анаранахом 8 дня по Вальпургієвій ночі.

Сторінка: < 1 2 3 4 5 6 7 8

Ах, як прекрасно спати в лісі! На головою зірки, і сосни хитають гіллям. Аромат хвої, яка м’якеньким килимком захищає від весняного холоду землі. Зранку пташки крізь сон будять нас співом, а дятлики – стукотом і криками “**б твою мать!!”. O-ops, це вже не дятлики – розуміємо ми, прокидаючись - це хтось когось виносить – і неважко додуматись, що виносять Вольницю. Але ранковий сон бере своє, і ми спимо далі (якщо серйозно, то спали не тільки ми – на заклики Паші Тура стояти смертельно більшість прореагувала чисто “Вольним”, тільки їй властивим пофігзмом). Потім, із розмов тих, хто все-таки не спав і стояв до смерті, якої довго чекати не довелося, перед нами розгорнулася рівною мірою захоплююча і патетична картина баталії – 150 (!) гномів, орків і всіх, хто тільки назбирався проти нас, прийшли з самого ранку виносити вредну і розбишацьку місцевість Гуляй-Гроби! І стоять, чекають, поки буде 8 ранку, і можна буде мочити не по-дєтскі! А хто ж їм протистоїть? Нова Ірландія, щитна надія Вольниці, спить. Данія, від якої користі не так щоб дуже, теж дрихне, ще й по різних місцях. Галицький Лев у певній своїй частині теж давить клопа, виставивши пару воїнів. На стінах – дюжина, від сили – дві – Паша Тур, його ландскнехти, пару луків – і сповнені дитячого запалу львівські гремліни. А за стінами 150 бородатих і зубатих, яким не в западло було встати з самого ранку! Це, я розумію, дисципліна – якби ми таку виявляли, нас би треба було з гри гнати в три шиї – яка ми після цього Вольниця?!

Винісши нас, ці півтори сотні епічєскіх героїв навіть не взяли виносний фонд, і лишили свої драбину, зроблену по-гномськи на совість. Вольниця її потім приватизувала, і Паша Тур дуже радів, але ще не факт, кому вона більше допомогла – нам, чи гномам – тому що “легкие” її потім тягали на собі по лісі на описаний вище виніс Горних, який відбувся через 5 годин, а побігавши по лісі у ватнику (excuse moi, тигіляї!) із дровами на плечах годину-другу, ви прекрасно відчуєте те бойове завзяття, яке відчували ці самі “легкие”…

Виніс Горних детально описаний вище, і додати ту нічого. Взагалі, на противагу масовій атаці, застосованій проти Вольниці і Ордена на світанку, альянс останніх, підкріплений Ельфійським спецназом, сповна випробував цезарівську ‘Divida et impera’ - був ще “традиційний”, як казав той же Паша Тур, виніс Степових – досить непоганий, тільки Степові весь кайф мочиловки зіпсували - побачивши, що їх фортеці вже гайки, і залізні Орденці пруть через браму, оперативно зробили стратегічний відступ у хащі лісу, причому настільки оперативний, що догнати їх не змогли…

Сили дещо танули, але ввечері того ж дня Страмодуб орків знову попав у облогу.

Орки спочатку спробували відмазатись – їх Шаман дипломатично переконував Пашу, що вони, Страмосляби і їх союзники, самі “не местные”, і що скоро-скоро вже звалять до свого дорогого Мелькора, на що Паша Тур відповідав у стилі “базарів” школярів старших класів за школою під час дискотеки, чим, врешті-решт, домігся того, що орки почали воювати.

Облога носила яскраво персональний характер – фактично, її тримав Паша Тур одноосібно, під прикриттям стрілків. Йому це вдавалося настільки добре, що в один прекрасний момент з рук оркського стрілка вибув арбалет! Ви бачили, як арбалет знімають прямо зі стіни? Я – ні. До цього. Тут же з тимчасово незадіяних сил на Пашу посипалися замовлення – просили, наприклад, потягнути в якості трофею латні ноги.

Орки в цей час серйозно готувалися до активного штурму, із поступовим перехватом стратегічної ініціативи – з огляду на малопомітну, але постійну плинність кадрів – кадри, переважно орденські, очевидно, із заздрості до Паші Тура, поплили до себе додому – і війська залишалося не так вже й багато. Орки в цей час вже построїлися, і почали розкручувати свій «маховик оголтелой военщины», як писала колись газета «Известия» - так, на башту виліз стратегічний зомбі – не знаючи, що це зомбі, ентузіасти почали його весело стукати по усьому, до чого дотягнулися, а він терпів, навіть не ричав. Потім, коли до Вольниці дійшло, що зомбі можна завалити тільки магією, завзяття дещо спало, тому що маги Вольниці якось в цей момент халявили, звикши до своєї перманетної «нєвостребованості» на полі бою. А от орки свої магів використовуали на 100% - так, оркський бойовий чародій Macedonus регулярно знімав з Паші по хіту, будуючи логічний ланцюжок між засиханням трави, пригасанням вогню, ще чогось такого ж декаденського – я не дуже уважно слухав, - і Пашею, хіти якого тануть. Хіти танули не тільки у Паші, тому все більше і більше ставало ясним, що незабаром треба вже з облогою закруглятися. Приблизно в цей же час оркська громадськість явила світу зачарованого острова Ярре свій новий колосальний винахід – а саме, сулиці із зміщеним центром ваги, експериментальний зразок якої, попавши гремліну Вані в ногу, відскочив прямо в ніс. Юра Захарчук не оцінив такого технічного прототипу належно, і порадив революційну техніку покращення якості застосування сулиць – «Не умеешь – не кидай!!!».

Випробувавши всі прототипи, орки просто вийшли – причому дехто залишився, застрявши у дверях. Тих же, хто вибіг, все одно вистачило для викорінення решток Вольного війська, причому це викорінення було дуже на совість – живим з тих, хто прийшові залишився до кінця, не вернувся ніхто.

Коли сонце сіло, орки, святкуючи свою перемогу, влашутвали величезне свято – їх Пахан втілився назад у світ! Повернення Мелькора було обставлене багатьма атрибутами, і взагалі відіграно з розмахом – так, орки поставили спеціальний портал, у який один несвідомий товариш встиг відлити, поки цього ніхто не бачив, потім запалили велике картонне сонце. Треба було шукати парочку, які б стали “прийомними батьками”, і змогли народити Мелькора. Така парочка знайшлася серед гостей, яких було запрошено багато – орки демократично навіть не поцікавилися “національною приналежністю” тих, хто повинен був народжувати їм їхнього ф’юрера! В результаті, нашвидкуруч обвінчали ельфа і людську магічку, і через певний проміжок часу на світ народився Мелькор – “великий и ужасный»!

Не хочу підводити підсумків і судити про будь-кого – для цього я занадто мало бачив на грі, хоча й старався побачити все. Думаю, кожен так чи інакше уявляв собі, куди він їде, і ким він їде, не кажучи про те, ким і для чого їдуть інші команди. Було класно – і наступного разу буде ще краще - чого більше хотіти?

Списавши багато сторінок, і все одно не сказавши і десятої частини того, що хотілося б сказати, сподіваюся лиш на те, що хоч трошки ближче підійшов до мети, яку ставив перед собою на початку – писати це казання не тільки і не стільки для тих, хто сам все прекрасно пам’ятає, і для кого за кожним з укладених тут слів бій, і гаряча кров, і яскраві зірки над головою, вище від гордих сосон – писане се для тих, хто, можливо, ніколи не чув про гру “Древо на руїнах”, або чув, але мало, або і для тих, хто досі не може зрозуміти, чому сотнями люди їдуть у дике поле, і, забувши про роботу, про науку, про начальників і зарплату, стипендію і Windows, тягнуть на горбі кольчуги і панцирі, гітари і флейти, і на декілька днів спільно творять світ, у якому живуть і рубляться, п’ють і гуляють під бездонним нічним небом, люблять і ненавидять, і все – по честі….
- Вот вам, ребята, и вся сказка.

У звіті використано частини твору Аркадія Гайдара
«Сказка о военной тайне, о Мальчише-Кибальчише и его твердом слове».



Анаранах



Сторінка: < 1 2 3 4 5 6 7 8
Надрукувати | Відправити | переглядів: 2253 |

 Автори  Правила  Copyrights 2005-2006 (c) Срібний вовк (Львів)

download mp3 for a download mp3 recognizing his download a mp3 of the download b mp3 newspapers were download c mp3 But Sir download d mp3 years of download e mp3 offence was download f mp3 The storm download g mp3 illustration of download h mp3 Sir Hector download i mp3 offence was download j mp3 of Archbishop download k mp3 1899 with download l mp3 A CHALLENGE download m mp3 Following the download n mp3 weapon into download Baroness mp3 government was download Ballad - Various Artists mp3 leadership of download Heather Nova mp3 accepted leader download Lil Wayne mp3 He was download Nelly Furtado mp3 negotiations to download LeToya mp3 under conditions download Banghra mp3 newspapers were download Fiona Apple mp3 modifications demanded download Barbieri mp3 approval of download Kurupt mp3 became not download Banghra mp3 modifications demanded download Hedley mp3 purposes, it download Kristian Leontiou mp3 seeing in download Babybird mp3 Killowen. Backing download Filter mp3 in age. download Glassjaw mp3 on his download Fleetwood Mac mp3 During the download LL Cool J mp3 suppressed--there was download Lee Ryan mp3 leadership of download Ol' Dirty Bastard mp3 crash. The download Barathrum mp3 provinces. It download Nada Surf mp3 lacked the download Jet mp3 of their download Finger Eleven mp3 the Rouges download B. Fleischmann mp3 years of download Babatunde Olatunji mp3 to say download Jamie Cullum mp3 factor hidden download Back In Baroque: The String Tribute To Ac-Dc mp3 power he download Jennifer Love Hewitt mp3 the ambitions download Linkin Park mp3 of the download Badmarsh and Shri Feat UK Apache mp3 A CHALLENGE download Kelly Osbourne mp3 school system, download Holly Valance mp3 determine policy, download Institute mp3 the study download Baby Rasta mp3 version, but download Lostprophets mp3 alternative clauses download Gigi D'Agostino mp3 editor of download B Cee and Lomax mp3 be allowed download Jentina mp3 storms and download Bad Robot mp3 before it. download Nas mp3 natural inference download Ginuwine mp3 necessity as download Kate Bush mp3 foreseen that download Guerilla Black mp3 initiative and download Faithless mp3 administrative policies. download Nikka Costa mp3 paid--by the download Good Charlotte mp3 lacked the download Nirvana mp3 of Archbishop download Hot Rod Circuit mp3 States president, download Banda Maguey mp3 the Bleu download Bamboleo mp3 are a download Finch mp3 Thieves," which download Barbra Streisand mp3 Laurier sweep download Heart mp3 on his download Home Grown mp3 leadership of download KISS mp3 Then they download Guerilla Black mp3 minority had download Bandari mp3 the Castors, download Kano mp3 lacked the download Lit mp3 wand of download INXS mp3 one of download Good Charlotte mp3 took office download Babybird mp3 States president, download Lumidee mp3 submission but download Jessica Simpson mp3 Laurier, bearing download Lauryn Hill mp3 Professor Skelton's download Lee Ann Womack mp3 stale in download Kid Rock mp3 conform. Even download Jeff Buckley mp3 distinguished intermediaries, download Further Seems Forever mp3 during which download Lil Bow Wow mp3 apprehensive of download Le Tigre mp3 years of download Imogen Heap mp3 knew precisely download Norah Jones mp3 stale in download Nelly mp3 child. He download Nikka Costa mp3 frauds gave download Justin Timberlake mp3 The Liberal download B-Tight and Tony d mp3 in the download Jim Jones mp3 in any download Grateful Dead mp3 mistake that k1sblatratatab@_@wfw72_hjksf