This version of the page http://www.immsp.kiev.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-09. The original page over time could change.
ІПММС - Новини
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 


 
english version
 

 

 

 

  

28/11/2007-

30/11/2007

Буде проведена Всеукраїнська науково-технічна конференція «Комп'ютерна математика в науці, інженерії, освіті» (CMSEE-2007), організаторами якої є ІПММС НАНУ та Полтавський НТУ ім. Ю.Кондратюка. Метою конференції є:                                                      - апробація нових наукових ідей та практичних результатів використання комп'ютерної математики в науці, інженерії та освіті;                                                                                                            - активізація впровадження науково-технічних розробок і програмних продуктів у виробництво, науку та освіту;                                                                                                             - презентація програмних продуктів.

 

17/10/2007


 

 Відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук "Побудова систем електронного документообігу на основі формальних моделей"; спеціальність: 05.13.06 - Автоматизовані системи управління та прогресивні інформаційні технології; здобувач - Круковський М.Ю.; науковий керівник - д.т.н., с.н.с. Теслер Г.С.

 

01/10/2007-

12/10/2007

Проводилася Міжнародна науково-технічна конференція "Системні проблеми надійності, якості, математичного моделювання, інформаційних та електронних технологій в інноваційних проектах" («Інноватика-2007»), до складу офіційних організаторів якої  входить ІПММС НАНУ.                                                                      Мета конференції - об'єднати широке коло питань інноватики як науки про системні проблеми нововведень в проекти.                                                                                         Матеріали конференції опубліковані в збірнику тез доповідей.

 

25/06/2007-

29/06/2007

ІПММС НАНУ організував і провів Другу науково-практичну конференцію за міжнародною участю «Математичне та імітаційне моделювання систем. МОДС'2007». Розглядалися наукові та методичні питання з напрямку моделювання складних екологічних, технічних, фізичних, економічних, виробничих, організаційних та інформаційних систем з використанням математичних та імітаційних методів.                                                                                             Виданий збірник матеріалів конференції, до якого увійшли тези 64 доповідей.

 

07/06/2007-

01/08/2007

ІПММС НАНУ організував і провів Третю дистанційну науково-практичну конференцію за міжнародною участю "Системи підтримки прийняття рішень. Теорія і практика, СППР-2007". Розглядалися різні аспекти побудови систем підтримки прийняття рішень на всіх рівнях управління. Особлива увага приділялася принципам побудови систем підтримки прийняття рішень на вищому державному рівні, де найбільш висока ціна помилкових управлінських рішень.                                                                                              Виданий збірник матеріалів конференції, до якого увійшли тези 55 доповідей.

 

 

 


      Останнє оновлення: Nov 20, 2007