This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/m05-18index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-11. The original page over time could change.
"Молодіжна газета Вінниччини" (м. Вінниця, Україна)

43 тисяч примірників через  тиждень, 8 сторiнок А3
Головна сторінка | Архiв | Прайс-лист | "33 канал" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18,
53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


since 1.08.2001


since 3.06.2004



Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25 Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com

Засновник i видавець: Т.О.В. «Регіна» ЛТД.
Виходить українською та російською мовами.
Редколегія: Анатолій Жучинський - головний редактор; Тетяна Редько - заступник гол. редактора.
Правове обслуговування - Світлана Чернюк.
При передруку посилання на «33 канал» обов’язкове.
Designed by Paul Lebedev, 2000-2003. = Best view in IE - 800x600 =
ВІННИЧАНИН МАКСИМ ШИЯН ПРИВІЗ З ПЕКІНА СРІБНУ МЕДАЛЬ ІЗ СВІТОВОЇ ОЛІМПІАДИ ПО БІОЛОГІЇ. До цього він став чемпіоном України. Хлопець отримуватиме Президентську стипендію та мріє про Нобелівську премію

№18 вiд 24 серпня 2005 р.

  • "САША, ТИ БУВ НАЙКРАЩИМ. Ми хочемо, щоб твоя душа, відходячи у вічність, почула це!!!"
    Днями у страшній і безглуздій аварії загинув один із кращих учнів школи-ліцею №7, одинадцятикласник Олександр Нагорнічевський. Він навчався в юридичному класі і мріяв стати захисником Вітчизни. Фатальна мить забрала його у вічність. До редакції звернувся педагогічний колектив та його однокласники із проханням написати своєму учневі, другові та однокласнику останнього листа. Вони адресують його душі Олександра, яка ще витає тут, поміж нас.

  • ДО ЗНАНЬ!

  • УКРАЇНУ БУДУВАТИ МОЛОДИМ!
    Є у поета Бориса Олійника прекрасні рядки: «Ми світ новий задумали створить руками чистими, і людство в це повірило, як в абсолютну істину». Сьогодні, коли Україна відзначає 14-ту річницю незалежності, будувати новий світ, оту «сім’ю вольну нову», треба молодим.

  • "ДІВЧАТА-НЕФОРМАЛИ ВІДПОВІДАЮТЬ МАРИНІ"
    «Марино, ваш лист, опублікований у «Молодіжці», потрапив до рук вінницьких неформалів, і нам зразу стало зрозумілим те, що ви написали його, не маючи достовірних джерел інформації, і зробили висновки самі. Звичайний учень починає фантазувати на тему твору, котру він не вивчив. Так само і ви, пані Марино.

  • "У МОЇЙ ШКОЛІ БУВ НЕФОРМАЛ ВАСЯ. Він носив широкі штани, довге волосся та… вишиванку"
    Саме у ній, пам’ятаю, він прийшов на випуск. У нашій неформальній школі він був найнеформальнішим неформалом. І, до речі, був чи не єдиним з усіх моїх шкільних друзів, котрий розмовляв виключно українською мовою. Він завжди вітався і місцем у транспорті поступався…

  • ТРИРІЧНУ АЛІНУ ВИХОВУЄ ПРАБАБУСЯ, бо її мама у запої
    Нещодавно я зайшла в гості до знайомої. Глянувши у вікно, помітила дівчинку трьох років, яка гуляла сама. Я здивувалась, адже двір цього будинку знаходився обабіч дороги, а дитина без нагляду запросто могла вибігти на дорогу, і наслідки були б фатальними.

  • "СВІЙ ЧЕРВОНИЙ ДИПЛОМ Я ОТРИМУВАЛА У СУКНІ ЗА 80 ГРН. А поряд стояли "трійочниці" у платтях за 1000 $..."
    «Добрий день, шановна редакціє газети «МіГ»! Я пишу до вас вперше, але коли прочитала лист «За такой «торжественный» выпуск нам просто обидно», не змогла не висловити свою думку. Ця стаття зачепила мене, як кажуть, за живе.

  • "УЧЕНЬ САША ДОМБРОВСЬКИЙ ПОСТУПИВСЯ ПУТІВКОЮ МОЄМУ СИНОВІ"
    «Шановна редакціє! Хочу розповісти Вам достовірну історію із біографії нашого голови облдержадміністрації Олександра Георгійовича Домбровського.

  • "Я, МАЙСТЕР СПОРТУ, БАГАТОРАЗОВА ЧЕМПІОНКА УКРАЇНИ, підходжу лише на платне відділення факультету фізвиховання Вінницького університету?"
    Ця історія про дівчину, яка більшу частину свого життя присвятила спорту, взамін на що отримала образу та... Ця ситуація є прикладом того, як не повинно бути у житті, у спорті, у державі.

  • "У 12 РОКІВ НАША ПОДРУГА СКУШТУВАЛА СЕКСУ... І на нас тепер не дивиться, вважає "малолєтками"
    Справа у тому, що наша подруга Оля (з етичних міркувань ім’я змінено) потрапила у справжню халепу. Ще у 12 років вона вирішила стати справжньою жінкою, і, не вагаючись, запропонувала зустрічатися найгарнішому хлопцю у школі, але ці стосунки були недовгими. Вона пішла у найближчий інтернет-салон і «зависла» у чаті. Зустрічалась на день з 4-6 хлопцями, усіх водила до себе додому. А згодом вона вирішила, що хлопці її віку недосвідчені, і почала шукати хлопців, старших на 10 років.

  • ЧОБОТАР МАЛО НЕ ЗҐВАЛТУВАВ ВОСЬМИКЛАСНИЦЮ У БУДЦІ "РЕМОНТ ВЗУТТЯ"
    На пряму лінію редакції зателефонували батьки дівчинки, яку мало не зґвалтував хлопець, що ремонтує взуття. Вони розповіли про ситуацію.

  • "У КОХАНЦІ ШУКАЙ УСЕ, ЧОГО ТИ ХОЧЕШ, а у дружині - шукай основу"
    «Прочитавши листа «Чому дівчата так легко віддають себе?» на сторінках «молодіжки» – була м’яко кажучи, вражена. Так, таких листів читала багато, але цей став останньою краплею у повній чаші.

  • "НІХТО І НІЩО НЕ ВБИВАЄ ТАК, ЯК САМОТНІСТЬ"
    «Привіт, редакціє «МіГ»! Прошу вас надрукувати цей лист. Я звертаюсь до хлопця, який написав в останньому номері: «Докажи всем, что ты – не пустышка».

  • ВІННИЧАНИН МАКСИМ ШИЯН ПРИВІЗ З ПЕКІНА СРІБНУ МЕДАЛЬ ІЗ СВІТОВОЇ ОЛІМПІАДИ ПО БІОЛОГІЇ. До цього він став чемпіоном України. Хлопець отримуватиме Президентську стипендію та мріє про Нобелівську премію
    Вінниччина — край розумних дітей. Доказом цьому є перемоги наших учнів не тільки на всеукраїнських турнірах, престижних конкурсах, навіть на всесвітніх олімпіадах з різних предметів — хімії, фізики, біології. Ще один юний вінничанин Максим Шиян (у вересні йому тільки виповниться 16) представляв Україну на Всесвітній олімпіаді з біології. З Пекіна, де відбувалась олімпіада, він привіз срібну нагороду, масу вражень і... рецепт качки по-пекінськи, чим він і поділився з нами.

  • ЧИ ХОЧУТЬ МЕДИКИ ПРАЦЮВАТИ У СЕЛАХ? Свою думку висловили вінницькі студенти
    У наступному навчальному сезоні у медичних вузах дещо зміниться політика навчання. Адже наказ Міністерства охорони здоров’я України від 23 лютого 2005 року «Про затвердження переліку спеціальностей та строки навчання в інтернатурі випускників медичних та фармакологічних вищих навчальних закладів, медичних факультетів університетів» вступає в дію з 1 серпня цього року.

  • "СВОЄ ЩАСТЯ Я ЗНАЙШЛА САМЕ ЗАВДЯКИ ІНТЕРНЕТУ!" "Ніхто ж не застрахований потрапити до рук ґвалтівника чи то вбивці біля свого дому. Тож, шановні співвітчизники, нікого не слухайте!"
    «Привіт, «Молодіжко», пише вам колишня українка, а нині громадянка США. Ще до того, як переїхати за океан, завжди купувала ваше видання. А тепер спостерігати за життям рідного міста мені допомагає саме Інтернет. В останньому номері мене здивувала стаття «Чатівські «розводи»...

  • КОЛИШНІЙ НАРКОМАН ВІДКРИВ У СЕБЕ ВДОМА РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР. Сьогодні від наркоманії помирає багато молоді. Так званий "золотий укол" забирає і 16-, і 20-, і 30-річних. Серця багатьох не витримують передозування
    Ну, і нехай, скаже хтось. Нічого злу хворобу по світу розносити. Були б нормальними людьми — не мали б проблем, жили б довго та щасливо. Але, люди, озирніться! Трагічна помилка може статись з кожним.

  • "КАЖДЫЙ ЧЕЛОВЕК САМ РЕШАЕТ, КАК ДОВЕСТИ СЕБЯ ДО ГРОБА… ДО МОГИЛЫ ЕГО ДОНОСЯТ…"
    Глупо, банально разводить мораль на тему «Куренье – вред! Куренье – яд! Брось сигарету, гад!», потому что от слов толку бывает мало, особенно если человек не хочет их слышать и изменяться. Ведь люди всегда понимают других не так, как те хотят, чтобы их поняли. Человек понимает именно так, как хочет понять.

  • КОНКУРС ВІД "КОТА БАЮНА". СЕРІЯ ЧЕТВЕРТА: МИ ЙДЕМО ДАЛІ!
    Ще раз дякуємо всім тим, хто брав, бере і буде брати участь у нашому інтелектуальному конкурсі. Незважаючи на канікули, ми продовжуємо змагання, адже скоро доведеться вливатися в навчання. Тож давайте активізуйте свої звивини – і вперед, «за орденами»!

  • ЖАСМИН, ЯКА 15 РОКІВ БУЛА АЛІСОЮ, РОЗШУКУЄ СВОЮ МАТІР. Екзотичним ім'ям вінничанка завдячує кімнатному деревцю. Бонсай-жасмин зацвів у день її появи на світ
    Про чиє велике кохання написав поет? Мабуть, і про їхнє: напівфранцуза-напівукраїнця Ніколаса Аль-Гурані та росіянки Емми. Він — молодий моряк далекого плавання, вона — юна студентка. Кохання спалахнуло між ними електричним розрядом наприкінці 70-х. А потім молоді вирішили поєднати долі. На весілля Ніколас, окрім ювелірних прикрас та коштовностей, подарував нареченій декоративне деревце жасмину — бонсай. Привіз із самого Китаю. У ті часи такої екзотики у колишньому Союзі не було навіть у вишуканих магазинах флористики. Як пояснили Ніколасу, коли він купував деревце, перший рік воно не цвістиме. Може викинути цвіт, але він облетить, а ось наступного року можна буде насолоджуватися красою його цвітіння.

  • У 16 РОКІВ ОЛЮ УДОЧЕРИЛИ
    Ця історія нагадує казку про золоту рибку. Бабуся все хотіла більше і більше, а в результаті залишилася біля розбитого корита. Так і героїня цієї історії — спочатку знайшла сім’ю, а в результаті залишилася ні з чим.

  • ІРИНА ВСИНОВИЛА СИНА ПОДРУГИ, яка загинула у ДТП
    Життя непередбачуване: 22-річна Галя поспішала жити. Вона завжди казала: «У цьому житті треба все встигнути». Але не судилось. Жінка встигла народити сина коханому чоловікові. 9-місячний Ярославчик ріс у сім’ї, де цінності поваги та любові вищі за усі матеріальні. Але...

  • ШУКАЮ ДРУЗІВ

  • ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО - ЖІНКА НА МІЛЬЙОН ДОЛАРІВ?
    Юлія Тимошенко — напевно, «найбідніша» людина в світі серед тих, хто у повсякденному житті носить одяг «Луї Віттон». Ця фірма зараз є суперпопулярною серед еліти Заходу. А у декларації Тимошенко — нещасні 65 тисяч гривень річного доходу, хоча виглядає вона як успішна спадкоємиця мільйонного бізнесу.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English


    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16


    Украинская баннерная сеть