This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/2006/m06-15index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-11. The original page over time could change.
"Молодіжна газета Вінниччини" (м. Вінниця, Україна)

43 тисяч примірників через  тиждень, 8 сторiнок А3
Головна сторінка | Архiв | Прайс-лист | "33 канал" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18,
53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


since 1.08.2001


since 3.06.2004



Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25 Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com

Засновник i видавець: Т.О.В. «Регіна» ЛТД.
Виходить українською та російською мовами.
Редколегія: Анатолій Жучинський - головний редактор; Тетяна Редько - заступник гол. редактора.
Правове обслуговування - Світлана Чернюк.
При передруку посилання на «33 канал» обов’язкове.
Designed by Paul Lebedev, 2000-2003. = Best view in IE - 800x600 =
ГОТУЮЧИСЬ ДО ІСПИТІВ, СТУДЕНТИ "СКОПІЮВАЛИ" ЕКЗАМЕНАЦІЙНІ БІЛЕТИ …ГОЛИМИ СІДНИЦЯМИ

№15 вiд 12 липня 2006 р.

  • "НА ЧЕРВОНИЙ ДИПЛОМ МІНЯЛА СВОЮ ДИТИНУ ПАРА ВІДМІННИКІВ ОДНОГО З ВІННИЦЬКИХ ВУЗІВ..." Що сталось з цією сім’єю зараз, з’ясовував наш кореспондент
    Про цього чудового хлопчика свого часу дізнались усі читачі «МіГу», коли йому було всього кілька днів від народження. У листопаді минулого року у нашій газеті вийшла стаття «На червоний диплом міняє свою дитину пара відмінників одного з вінницьких вузів...». Тоді всі пройнялись долею цієї гарної дитини, яку одразу охрестили «червонодипломником». Завдяки небайдужості багатьох людей він повернувся у рідну сім'ю. Подивіться на фото, ось він, врятований «відмінник», дивиться на вас усіх із вдячністю та радістю. Ми вирішили поїхати до нього, його батьків, бабусі та дідуся вже після того, як пройшов час і вони осмислили те, що відбулось у їхньому житті.

  • ЧЕРЕЗ РІК ПІСЛЯ МАЙДАНУ...

  • НА КОРВЕТ "ВІННИЦЯ", ДЕ СЛУЖАТЬ НАШІ ХЛОПЦІ, ЗАВІТАЛА ДЕЛЕГАЦІЯ НАШИХ ЗЕМЛЯКІВ ІЗ ГУБЕРНАТОРОМ ТА ЙОГО ДРУЖИНОЮ
    16 травня 40 років тому в смт Вороновиця був зведений будинок райкому партії (на той час це був районний центр), який згодом переобладнали під професійно-технічне училище № 14. Тут навчалися діти з усієї Вінниччини, серед них і діти-сироти. Тоді їх були одиниці. Ніхто не хотів брати на себе обтяжливу відповідальність опікуна безпритульних дітей. Час минав, учнів ставало все більше, як «домашніх», так і інтернатівських.

  • 32 ВИПУСКНИКИ ВОРОНОВИЦЬКОГО ПТУ - СИРОТИ
    16 травня 40 років тому в смт Вороновиця був зведений будинок райкому партії (на той час це був районний центр), який згодом переобладнали під професійно-технічне училище № 14. Тут навчалися діти з усієї Вінниччини, серед них і діти-сироти. Тоді їх були одиниці. Ніхто не хотів брати на себе обтяжливу відповідальність опікуна безпритульних дітей. Час минав, учнів ставало все більше, як «домашніх», так і інтернатівських.

  • ЯК ВІННИЦЬКА МОЛОДЬ ЗБИРАЄТЬСЯ ВІДПОЧИВАТИ ВЛІТКУ?
    Нарешті прийшла найочікуваніша пора року – літо. Час відпусток, відпочинку, палкого сонця, спеки та, звісно ж, моря. Ми вирішили дізнатись, як же відпочиватимуть вінничани і чи відпочивали вони взагалі.

  • ВІЛ-ПОЗИТИВНОГО ЗВІЛЬНИЛИ З РОБОТИ ЧЕРЕЗ ЙОГО СТАТУС
    Про те, що він ВІЛ-позитивний, Кирило дізнався кілька років тому. Здавалося, що життя закінчилося у ту мить, коли лікар поставив діагноз. Світ став чорно-білим, холодним та жорстоким. Нерозуміння батьків, друзів. Коли випадково хтось дізнавався про його статус, то просто починали ігнорувати, намагалися скараскатися якомога швидше. Нічого іншого, як поїхати з рідного міста, хлопцю не залишалося.

  • ШКОЛА №35 ВИХОВУЄ ЕКОЛОГІВ
    Все частіше у засобах масової інформації, в розмовах людей, у виступах владних мужів спливає термін — екологічна криза. Суворий вчитель, Чорнобильська катастрофа, дав чітко зрозуміти, що проблема потребує термінового вирішення. Першим кроком, звісно ж, є освіта. Сьогодні школа вчителів курсу охорони безпеки життєдіяльності навчає учнів поведінці в довкіллі. Все починається з надзвичайно простої дії — вчитися прибирати за собою, а не перекладати це на чужі руки.

  • "ЙОГО КОЛИШНЯ ПОДРУГА СТАЛА МІЖ НАШИМ КОХАННЯМ..."
    «Так боляче на душі, а розказати нема кому. Чесне слово, нема кому, бо гарних подруг я не маю, а маму не хочу засмучувати. Ну, кому ще поплакатись? Тому змушена ділитись з вами своїм болем.

  • АРАБ КИНУВ ЗОЮ, БО ВОНА ЗАВАГІТНІЛА...
    А незабаром в її життя прийшло і кохання, в яке вона поринула з головою. Правда, не всі друзі схвалювали її вибір, бо хлопець був родом з арабської країни, але Зої він подобався. Вона не зізнавалася батькам про національність коханого. Весь вільний час проводила з ним. Вони мріяли про весілля, про власне житло, майбутнє... Ахмет гарно описував красу рідного міста, куди він би хотів забрати її. Але ця ідилія тривала недовго... Зоя дізналася, що вагітна. Ця новина трохи стурбувала Ахмета, на той час у нього були проблеми з навчанням і роботою. В їхніх стосунках з’явилися перші тріщинки. Батьки, дізнавшись про національність майбутнього зятя та вагітність доньки, були просто вражені. У Зоїному житті настала чорна смуга. Ахмет раптово мав від’їздити додому, його відрахували з університету і депортували з країни. Ще місяць Зоя отримувала від нього листи з обіцянками повернутися, а потім – мовчання...

  • ДІВЧИНА КИНУЛА ІГОРЯ, БО ВІН ЛЮБИТЬ ФУТБОЛ... Чи потрапляли ви у такі ситуації?
    – Юлю, вона мене кинула! – з розпачем скаржився мені знайомий по телефону. – Тільки-но я знайшов нормальну дівчину, яка мені насправді сподобалась, і таке трапилось. Ну, що мені тепер робити, як її повернути?

  • "ЧОМУ ТИ ПІШОВ У ВІЧНІСТЬ ТАК РАНО?" "Коханий, ти пішов з життя, а я й досі у це не вірю..."
    «Сьогодні річниця нашого шлюбу... Три роки з дня одруження. Пам’ятаєш, як ми вперше зустрілись? На весіллі у наших друзів ти був свідком нареченого, а я гостею з боку нареченої. Ми одразу сподобались один одному. Пам’ятаєш, як тебе ревнувала головна дружка нареченої? Ти тоді їй теж сподобався. А потім були два роки наших зустрічей. Ми були такі щасливі, не могли і дня прожити один без одного. Я дякувала Богу за те, що ти був поряд, за те, що могла милуватись тобою та дарувати тобі щастя.

  • "Я ВИЙШЛА НА ПЛ. ПЕРЕМОГИ, А ВІН ПОЇХАВ ДАЛІ"
    «Шановна редакціє! Два роки тому в моєму житті склалась ситуація, яка допомогла мені усвідомити одну річ: краще шкодувати про зроблене, ніж про незроблене.

  • ГОТУЮЧИСЬ ДО ІСПИТІВ, СТУДЕНТИ "СКОПІЮВАЛИ" ЕКЗАМЕНАЦІЙНІ БІЛЕТИ …ГОЛИМИ СІДНИЦЯМИ
    На тему студентських шпаргалок сьогодні можна писати дисертації. Адже до чого лишень не додумуються світлі голови студентів на сесіях! А чи відомо вам, що придумав шпаргалку один із наймогутніших людей Західної Європи кінця VII століття — король франків Карл Великий?

  • ПРІЗВИСЬКА УКРАЇНСЬКИХ ТА РОСІЙСЬКИХ ПОЛІТИКІВ... якщо молодь думає, що наш політичний бомонд відстає від моди, то вона глибоко помиляється. Уже давно в цих тусовках прийнято називати всіх за прізвиськами. Якими – можете прочитати у цій публікації

  • ЧОМУ ВІННИЦЬКІ ЛІКАРІ ІДУТЬ ВЧИТИСЯ НА МЕДСЕСТЕР? Дипломи медсестер-бакалаврів надають їм право працювати за кордоном
    Реформування медичної галузі потягло за собою і реформування медичної освіти. Саме тому так гостро на порядок денний постав медсестринський процес.

  • СТУДЕНТИ ВІННИЦЬКОГО ТЕХНІЧНОГО ЛІЦЕЮ СТВОРИЛИ "ЛІТНЮ ШКОЛУ ЕКОНОМІКИ" ДЛЯ ОДНОЛІТКІВ
    Третьокурсники Вінницького технічного ліцею вирішили не витрачати час на вітер та жити з користю. Почувши про програму САЙС для студентів, вирішили взяти у ній участь. Отож, що таке САЙС?

  • "НАКРИЛОСЯ" МОРЕ ШИРОКЕ. ПІДЕМО НА РІЧКУ МІЛКУ...
    Погода вирішила порадувати нас своїм теплими обіймами. «Спека!» – говоримо ми, влізаючи у джинси, та мріємо про море. Але не усім воно по кишені. Для декого “морем” всі роки залишається сільський ставок чи річка, а місцеві гуси-лебеді – чайки.

  • "НА РОБОТУ ТЕБЕ БЕРУ. - СКАЗАВ ХАЗЯЇН ХЛОПЦЕВІ. - Але трудову книгу вести не буду, тому що ти не місцевий та ще й студент. Я тебе просто пожалів"
    Будь-який студент скаже, що прожити цілий місяць на одну стипендію не зможе, напевно, навіть аскет. Тому багато молодих, особливо не місцевих, в першу чергу намагаються знайти хоч якусь роботу.

  • ПІВТОРА МІСЯЦЯ ТОМУ 17-ЛІТНЯ ВІННИЧАНКА ПІШЛА З ДОМУ, бо батьки змушували її тягнути на медаль. Чому діти йдуть від батьків?
    ...Одного дня у травні Ганна Ващук пішла на навчання, додому вона і досі не повернулась. Її мама оббивала пороги училища, де навчалась донька, дзвонила її друзям та знайомим, шукала містом, але безрезультатно. Жінка звернулась у міліцію, але і там не допомогли. Замислившись, чому Ганна пішла з дому, вона знайшла відповідь.

  • 21-РІЧНА ІРИНА КАРАКУЛОВА СТАЛА ЧЕМПІОНКОЮ УКРАЇНИ З КАЧАННЯ ПРЕСУ. СВОЮ ПЕРЕМОГУ ВОНА ПРИСВЯТИЛА ДОНЬЦІ
    Кілька місяців тому ми писали про те, що студентка Вінницького національного медичного університету ім. М. Пирогова Ольга Шейх знялась у «Кунсткамері».

  • У СКІЛЬКИ РОКІВ ВІННИЧАНКИ ХОЧУТЬ ВИЙТИ ЗАМІЖ?
    У часи красуні Нефертіті та правління фараонів дівчата виходили заміж у 10-річному віці. Але поступово мода на заміжжя у ранньому віці проходила. І, згадуючи часи наших мам, можна сказати, що років 10 тому дівчата одружувались у віці 17-18 років. Вже зараз модно бути незаміжньою у 24-26 років. А, може, незабаром мода на заміжжя й взагалі зникне. А як вважають вінничанки, у якому віці треба виходити заміж?

  • МІЖ "МІН НЄТом" ТА БЮТ МАЛО НЕ ВИНИК СКАНДАЛ У ВІННИЦІ
    На День молоді у Вінниці мало не розгорівся грандіозний скандал. На святкування була запрошена скандально відома із специфічним репертуаром російська група «МІН НЄТ». Пісні, які співають три білявки, заборонені на FM-хвилях. Пікантності перебування групи у Вінниці додало ще й те, що учасниці групи знялися у славнозвісному фільмі «Юля».

  • ТІНА КАРОЛЬ ХОЧЕ ДАТИ ВІННИЧАНАМ ЛЮБОВ
    Розпочався всеукраїнський тур відомої співачки Тіни Кароль. Артистка збирається побувати у всіх містах нашої держави. До того, як вона приїде до Вінниці, нашим кореспондентам пощастило записати з нею ексклюзивне інтерв’ю.

  • НА ТЕРЕЗАХ ЛЮБОВІ, РОЗЛУКИ, БОЛЮ...
    Поезія – таке диво, що, прочитавши її один раз, або хочеться знову і знову насолоджуватися стрункою побудовою рим, або ж... байдуже відкласти вбік. Схоже, що молодим вінницьким авторам вдалося підкувати крилатого Пегаса. Бо їх твори зачаровують – чи то про кохання, чи на філософську тематику про вічність буття, чи пейзажна лірика. Хочете переконатися – перечитайте подані нижче вірші.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English


    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16


    Украинская баннерная сеть