НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


"Молодіжна газета Вінниччини"
Газета "Подільська радниця"

ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!


since 1.08.2001

since 3.06.2004




Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25
Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com


Засновник i видавець: ТОВ «Регіна» ЛТД

Виходить українською та російською мовами


Редколегія:
Анатолій Жучинський - головний редактор
Тетяна Редько - 1-й заступник гол. редактора
Роман Ковальський - заступник гол. редактора Наталя Болховська - зав. відділом
Правове обслуговування - Світлана Чернюк

При передруку посилання на
«33 канал» обов’язкове.

Designed by
Paul Lebedev, 2000-2003.
= Best view in IE -
800x600 =
"СПОЧАТКУ МЕНІ ПРОПОНУВАЛИ ГРОШІ, ПОТІМ ОФІС У ЦЕНТРІ ВІННИЦІ. Далі - стали впливати на моїх батьків"
№26 вiд 21 червня 2006 р.

  • ХТО ЗА $1 МЛН. ПРОДАЄ ХАТУ У ВІННИЦІ, яку приписували Калетніку
    Ціновою сенсацією Вінницького ринку нерухомості стало виставлення на продаж 3-поверхового особняка в центрі Вінниці за «буржуйські» 999 000 доларів США! Про елітну «хатинку» по вулиці Блока відомо, що на 450 «квадратах» загальної площі ексклюзивного євроремонту розмістились простора кухня, гараж на три авто, сауна, басейн та вмебльованих за останньою модою 13 кімнат із зимовим садом. За 3-метровим парканом зі спеціальної цегли залишилось 12 «соток» вільної від розкоші землі, за якою ведеться цілодобове стеження спеціально вмонтованими відеокамерами... Поряд відділення міліції, Хмельницьке шосе, адмінбудівля – «книжка». І все це зведене за останні 4 роки «добро» оцінене його власником у «без тисячі мільйон», як на Майямі!

  • ДОМБРОВСЬКІ СТАЛИ БАТЬКАМИ
    Ми вже повідомляли про те, що у брата губернатора Олександра Домбровського народилися близнюки – хлопчик та дівчинка. Батьки назвали їх Веронікою та Артемом. Цієї неділі їх охрестили. Хрещеними батьками стало подружжя Домбровських – Олександр та Ірина.

  • ЯКЩО УТВОРЯТЬ БЛОК ІЗ ПАРТІЄЮ РЕГІОНІВ, Президент та "Наша Україна" матимуть на Вінниччині 8 відсотків лекторату… Ще рік тому це було 85 (?). Так стрімко і добровільно ще не втрачав тут лекторат ніхто...
    Так категорично думає переважна більшість вінничан. І це закономірно. Адже саме Вінниччина однією із перших серед областей заявила про свою підтримку Майдану. Без перебільшення, одна половина її стояла чи подумки підтримувала Київський вже у перші дні — інша вийшла на небувало людну Соборну тут, у Вінниці.

  • У ВІННИЦІ ВІДБУЛОСЯ ЛИШЕ ПЕРШЕ ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ. Від 7,38 до 8,15 гривні за куб гарячої води та 4 гривні за опалення кв. метра житлової площі. Восени слід очікувати другого етапу подорожчання
    «Голови обласних адміністрацій, напевно, забувають, що вони є представниками центральної влади, а не адвокатами мерів міст, які бажають бути добренькими за рахунок інших прошарків населення та інших територій», — так заявив тиждень тому прем'єр Єхануров.

  • "МОГО СИНА ПОВІСИЛИ У ТЮРМІ. Не міг він, з поламаною ногою, на милицях вночі вийти непоміченим з камери, пройти повз конвой у спортзал і повіситися на турніку". Вінничанка подала позов до Міністерства закордонних справ України за бездіяльність
    27 червня буде місяць з тієї страшної ночі, коли родині вінничан Соймів принесли телеграму «Ваш син Сергій помер у тюрмі Придністровської Молдовської Республіки». Офіційна причина смерті — повішання. Але чомусь чиновник, який видавав тіло 29-річного Сергія батькам, порадив не везти його в Україну, а… похоронити на Придністров'ї. Або взагалі… зробити кремацію. Хотіли замести якісь сліди?

  • "СПОЧАТКУ МЕНІ ПРОПОНУВАЛИ ГРОШІ, ПОТІМ ОФІС У ЦЕНТРІ ВІННИЦІ. Далі - стали впливати на моїх батьків"
    Стверджує Олександр Бутусов, координатор коаліції. Намети біля міськвиконкому влада прибрала о 5-ій ранку. Бо вони, за постановою суду, яку прийняли в суботу без учасників пікетування, «можуть створити реальну загрозу правам і свободам інших громадян». Один великий намет, 4 торгових і 2 туристичних разом з прапорами і банерами на тракторах вивезли на зелене господарство.

  • "МАРШРУТКА" ІЗ 13-МА ПЕНСІОНЕРАМИ ПРОТАРАНИЛА "ГАЗОН" ІЗ ДРОВАМИ
    – На місці пригоди так і пахне смертю – навколо такі гарні поля, зеленіють дерева, вперше за останні тижні вийшло сонце, і буквально скрізь кров.., – розповів про недільне ДТП на трасі Краснопілка-Саврань, в якій 5 людей загинули, майор Вінницького обласного УДПС Володимир Мотичко.

  • ВІД ВОВКІВ ОРАТІВСЬКИЙ РАЙОН ВРЯТУВАЛИ ТРИ СОБАКИ. Арза, Гурза та Аббай взяли слід трьох вовків, які прийшли з Київщини
    Кілька днів тому в Оратівському районі люди бачили, як зграя вовків напала на сім'ю лебедів. Поки лебедиця, рятуючи, відводила п'ять своїх діточок в очерет, лебідь намагався відігнати хижаків. Горду птицю не лякали гострі ікла супротивників. На щастя, всій родині вдалося врятуватися, тільки голова сімейства залишився із пораненим крилом.

  • ВІД ЛЮБОВІ ДО... ЗАМОВНОГО ВБИВСТВА ОДИН КРОК. 72-літній громадянин Молдови "замовив" суперника з України за 800 гривень
    72-літній громадянин Молдови затриманий міліцією за підозрою в організації замаху на життя 63-літнього жителя Могилів-Подільського району.

  • ХТО ШВИДШЕ ПЕРЕТВОРИТЬ ДІЛЬНИЧНОГО МІЛІЦІОНЕРА В ЄГИПЕТСЬКУ МУМІЮ?
    Всього втретє в Україні відзначається професійне свято — День дільничного міліціонера. Оригінально, дотепно святкували його 17 червня у Вінницькому міському відділі міліції.

  • ГУБЕРНАТОР ПРОСИТЬ НЕБАЙДУЖИХ ВІННИЧАН ДОПОМОГТИ ДИТИНІ
    «Шановні подоляни! Я звертаюсь до усіх тих, кому не байдуже чуже горе. Я апелюю до вашого милосердя та співчуття. Щиро переконаний: світ не без добрих людей і крик материнської душі не залишиться без уваги.

  • САПАЛА КАРТОПЛЮ… ЗНАЙШЛА РУКУ
    Бабусиною сапою фактично було розкрито таємниче зникнення у Вендичанах Могилів-Подільського району ще перед Новим роком 22-річної Людмили Ф. А знахідка в міжрядді сапаної картоплі шокувала в селищі всіх.

  • ХТО ЗАМОВИВ "МАРШРУТКИ"? Хто, кого і за що змушував танцювати самбу під дулом автомата калашникова?..
    Той, хто «замочив» Кішека, організував підпал і загорання генеральського під’їзду із заживо згорілим Попиком та його вагітною дружиною, той, хто зрекошетив кулями зміщеної дії тіло Дубика та його подруги. Сенсаційне зізнання провідного вінницького опера.., який побажав залишатись інкогніто.

  • У ЖІНОЧІЙ СУМЦІ - БРОНЕБІЙНИЙ СНАРЯД
    Як повідомили у прес-центрі ГУМНС у Вінницькій області, несподівану знахідку виявив сторож минулого тижня на території Європейського університету, що в обласному центрі. У чорній жіночій сумці з «кожзаму» — щось подібне до снаряда. Сумку із цим «добром» він протримав до ранку та, порадившись із змінником, зателефонував на «01».

  • ЦЕ ЦИГАНКА ЗАЛИШИЛА МЕРТВУ ДІВЧИНКУ НА ВОКЗАЛІ?..
    У минулому номері ми писали, що у підземному переході Вінницького залізничного вокзалу була знайдена господарська сумка, в якій лежала новонароджена мертва дівчинка. Ще тоді судмедекспертиза показала, що у дитини патологій не виявлено і її легені розкрились. Після публікації до редакції звернулась жінка, яка раніше торгувала на вокзалі. Вона переконана, що цю дитину підкинула циганка.

  • М'ЯСО ДЕШЕВШАЛО ЧЕРЕЗ М'ЯСО-МОЛОЧНІ ВІЙНИ НА ВІННИЧЧИНІ
    Обвал цін на вінницьких базарах на м’ясо та молоко вразив вінничан. Покупців – приємно, продавців – ні. На місцевих ринках минулого тижня можна було придбати кілограм м’яса за рекордно низькими цінами. Ця ситуація була пов’язана із зупинкою багатьох м’ясопереробних підприємств. І хоча сьогодні ситуація на місцевих продовольчих ринках вирівнялася, проте в економічному плані криза не лише не спала, але й посилилася. Одним словом, дешеве м’ясо і молоко – це крах нашого сільського господарства. Що насправді відбувається на м’ясо-молочних підприємствах області? Чому селяни знаходяться на межі бунту? Цю проблему відслідковує наш кореспондент.

  • "МОГО СИНА ЗБИЛИ СУСІДИ І СХОВАЛИ. Якби не втратили ці дорогоцінні години, він, можливо, залишився б живим"
    23 квітня, напередодні Великодня, у лікарню чоловік привіз молодого хлопця і сказав черговому хірургу, що знайшов його на дорозі. Лікар тоді ще запитав, мовляв, як ви змогли підняти такого кремезного хлопця? Той пробурмотів у відповідь щось на зразок – не знаю, де сили взялися... Було схоже, що хлопця збила машина.

  • АДВОКАТ ПОКАЯВСЯ
    А тим часом процитую таку унікальну об’яву, опубліковану в Ямпільській районній газеті 10 червня 2006 року під заголовком «ВИБАЧЕННЯ»: «Приношу своє публічне вибачення Ю.С.Федику за нетактовні вислови на його адресу. Слова, сказані мною, не відповідають дійсності. Зробив для себе певні висновки. Вважаю, що Ю.С. Федик заслуговує поваги, а я допустив неправильні дії. А. Жук, адвокат, м.Ямпіль».

  • ВКРАВ КОБИЛУ, ЩОБ ЗАРОБИТИ ГРОШЕЙ НА ПОЛОГИ ДРУЖИНІ
    Нещодавно перед раніше судимим за крадіжки чоловіком постала проблема. Його дружина ось-ось мала народити, але грошей на пологи у родини не було. Чоловік згадав, що за тиждень до того зустрів колишню співмешканку свого батька. Та розповіла про своє життя, згадала і про кобилу, яку кілька місяців тому купила її нова свекруха.

  • ЧЕРЕЗ SMS - У ПОДОРОЖ "УКРЗАЛІЗНИЦЕЮ"
    Відтепер діє нова послуга: інформацію про вільні місця у потягах позна дізнатися з допомогою SMS з мобільного.

  • 5000 ГОСТЕЙ І 468 ПРИЧАСНИКІВ БУЛО НА СВЯТКУВАННІ ІКОНИ, ЩО ВІДКРИЛА ОЧІ. Староста церкви не встигала записувати історії про зцілення і допомогу
    12 червня, у день Святого Духа, священик приходу в селі Шевченково Літинського району отець Володимир прокинувся о 4-й ранку. Цього дня в селі вдруге за останні 70 років святкувався день чудотворної Зиновинської ікони Богородиці.

  • ЗАСУДЖЕНI ЛIТИНСЬКОЇ КОЛОНIЇ СКАРЖАТЬСЯ НА "МАСКИ", ПРИНИЖЕННЯ, РУКОПРИКЛАДСТВО, а керiвник установи запевняє, що "на зонi" повний порядок
    Останнім часом у ЗМІ від захисників прав людини почала надходити інформація про те, що, протестуючи проти умов утримання, українські ув'язнені зашивають собі роти, ріжуть руки, голодують, вчиняють самогубства. Саме цій темі була присвячена передача Савіка Шустера «Свобода слова». В Харківській, Львівській та інших тюрмах хвилею пройшли акції непокори. Резонансом до цих подій став лист від засуджених з Літинської виправної колонії №123.

  • ЧОЛОВІК ВІЛ-ІНФІКОВАНОЇ ПОРОДІЛЛІ ВЛАШТУВАВ "РОЗБОРКИ" У ЛІКАРНІ
    Нещодавно в одній з районних лікарень області стався інцидент, після якого лікарі закладу звернулись до редакції. Вони розповіли, як приймали пологи у ВІЛ-інфікованої жінки, рятували її з дитям, наражаючи на небезпеку здорових жінок, ризикуючи самим інфікуватись. Виконали свій професійний обов'язок без застережень, натомість були принижені та ображені.

  • ЛИШЕ УКРАЇНСЬКА ЖІНКА ЗМОЖЕ ПІДНЯТИ УКРАЇНУ. "Попелюшки" із Неаполя вже 15 років доводять це українським чоловікам
    Як не дивно, але саме наші остарбайтери, простіше — заробітчани, протягом 15 років є найпотужнішими інвесторами в українську економіку. Продаючи свою молодість, інтелектуальні та фізичні здібності, руйнуючи власні сім'ї та долі, вони там, на чужині, працюють на благо нашої країни.

  • ВІННИЦЮ ПРИРІВНЯЛИ ДО СЕЛА. Містобудівне обгрунтування, розроблене одним малим підприємством, - протизаконне
    Нещодавно наша газета писала про конфлікт, який виник між жильцями будинку №77 по вул. Козицького і управлінням архітектури міськвиконкому. Жителі подали до суду чиновників, звинувачуючи їх у тому, що містобудівний план, згідно з яким виділено землю їхньої прибудинкової території комерційній структурі, неправомірний. Однак суд не задовольнив позов вінничан, посилаючись на містобудівне обгрунтування, яке було виконане одним МКП.

  • ВІННИЦЬКИЙ ПЕНСІОНЕР ВИГРАВ СУД У ДЕРЖАВИ
    Михайло Бондар як учасник бойових дій за Законом «Про статус ветеранів війни» мав щороку до 5 травня отримувати разову допомогу у 5 мінімальних пенсій за віком. Натомість 60-річному пенсіонеру в минулому році виплатили 120 гривень, у цьому — 250. Власне, як і всім учасникам бойових дій. Тому Михайло Семенович звернувся до суду. Ось що він розказав у редакції:

  • УКРАЇНСЬКУ ДИТЯЧУ КНИЖКУ ПЕРЕВІРЯЮТЬ НА ТОКСИЧНІСТЬ
    Санітарно-гігієнічна експертиза збільшить ціну дитячої книги на 18%. Видавці дитячої літератури вже подумують призупиняти виробництво книжок. На те, що законодавці відмінять необхідність висновків СЕС, майже ніхто не сподівається.

  • БУКЕТ З КОНОПЕЛЬ ПОДАРУВАЛИ НАШОМУ КОРЕСПОНДЕНТУ У СКОМОРОШКАХ і запевнили, що ця рослина тут насівається сама
    – Ви за коноплі питаєте? То вони ж ще не виросли! - так нас із правоохоронцем з обласного відділу по боротьбі з наркотиками зустріли у селі Скоморошки Оратівського району місцеві жителі, які працювали у відстійниках цукрового заводу на городах. Нагадаємо, що ми приїхали туди після опублікованого у нашій газеті листа «У нашому селі – конопляні плантації. Таке враження, ніби це Колумбія». У листі вказано, що до вирощування конопель у відстійниках причетні голова сільської ради та дільничний.

  • Запрошуємо до дискусії: "Я ВВАЖАЮ, ЩО НАТО - ГАРАНТ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ"
    «Нещодавно біля готелю «Жовтневий» побачив групу oфіцерів з європейських країн, які входять у НАТО. Підтягнуті, стрункі, в красивій уніформі. На такому тлі наші військові виглядають дещо біднішими. Тому виникають порівняльні асоціації. Хочеться, щоб українська армія була нарівні з військами НАТО за рівнем забезпеченості за зразками сучасної військової техніки та вишколу.

  • ЗАЯВА КОНГРЕСУ УКРАЇНСЬКОЇ ІНТЕЛІГЕНЦІЇ ВІННИЧЧИНИ
    Конгрес української інтелігенції Вінниччини разом з активними національно-патріотичними представниками громадськості обговорили стан мовної політики у нашій державі, реальний стан державної мови та мов національних меншин і з тривогою констатують, що за останні роки в Україні здійснюється цілеспрямований і агресивний тиск на те, щоб посилювати й розширювати колоніальну залежність України від сусідньої держави, яка понад 350 років винищувала все українське, яке виявляло свою національну ідентичність.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть