НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


"Молодіжна газета Вінниччини"
Газета "Подільська радниця"

ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!


since 1.08.2001

since 3.06.2004




Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25
Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com


Засновник i видавець: ТОВ «Регіна» ЛТД

Виходить українською та російською мовами


Редколегія:
Анатолій Жучинський - головний редактор
Тетяна Редько - 1-й заступник гол. редактора
Роман Ковальський - заступник гол. редактора Наталя Болховська - зав. відділом
Правове обслуговування - Світлана Чернюк

При передруку посилання на
«33 канал» обов’язкове.

Designed by
Paul Lebedev, 2000-2003.
= Best view in IE -
800x600 =
ВІДОМА ВІННИЦЬКА СІМ'Я "МОРЖІВ" ОТРУЇЛАСЬ ГРИБАМИ. Діти - у реанімації київської лікарні "Охматдит", батьків днями перевели з реанімації Вінницької лікарні №1
№38 вiд 14 вересня 2005 р.

  • "ЮЛЯ, МИ З ТОБОЮ", - ЗАЯВЛЯЄ ЧАСТИНА ЧИТАЧІВ, "А МИ ІЗ ЮЩЕНКОМ", - АПЕЛЮЮТЬ ІНШІ. Як поділять ці сили Вінниччину?
    Вже небайдужі до політики українці сприйняли відставку уряду і виступ на «Інтері» Юлії Тимошенко шокуюче. Ця подія не залишила байдужим кожного. Зрозуміло, що викликала хвилю різних думок і суджень.

  • СЕРГІЙ ЩЕТИНІН: "ЮЩЕНКО РОЗДІЛИВ МАЙДАН НА БАРИГ І РОМАНТИКІВ... Одні торгують Україною оптом, а інші знову ховатимуться на конспіративних квартирах?"
    Минулого четверга під адміністрацією Президента зібралось кілька тисяч людей, які очікували на його кадрові рішення. Від цих звільнень залежало чи буде в Україні другий Майдан, бо на думку вінницького міського депутата Сергія Щетиніна, «це початок розподілу революціонерів на бариг та романтиків...»

  • "ВІДСТАВКА КОЛЕСНИКА - ЦЕ СПРОБА ПОВЕРНУТИ В РАЙОН ТІНЬОВУ ВЛАДУ", - вважає Іван Бондарчук
    Ситуацію, коли 58 депутатів Жмеринської районної ради проголосували за відставку голови райдержадміністрації, вже встигли охрестити «першим вибухом кадрової бомби». Причиною такого рішення депутати назвали «падіння в прірву Жмеринського району за часів головування Дмитра Колесника». Однак голова РДА не погоджується з цим. Ми зустрілися з Дмитром Колесником.

  • ДО ВІННИЦІ ВЕЗУТЬ ЧАСТКУ ЖИВОТВОРЯЩОГО ХРЕСТА, НА ЯКОМУ РОЗПИНАЛИ ІСУСА. 25 вересня святиню зустрінуть на залізничному вокзалі і хресною ходою перенесуть до Хрестовоздвиженського храму
    Відтепер місто над Бугом знатимуть не лише як столицю авіації, як місце розташування колишньої ставки Гітлера та «мавзолея» Пирогова... Список численних пам'яток Вінниці відтепер поповнить і Хрестовоздвиженський храм, що біля кінотеатру «Мир». Саме там з 25-го вересня постійно перебуватиме частка Древа Животворящого Хреста, на якому 2000 років тому був розіп'ятий Ісус Христос.

  • ВІДОМА ВІННИЦЬКА СІМ'Я "МОРЖІВ" ОТРУЇЛАСЬ ГРИБАМИ. Діти - у реанімації київської лікарні "Охматдит", батьків днями перевели з реанімації Вінницької лікарні №1
    6-річного Костю і 5-річного Валентинчика Альошиних називають наймолодшими «моржами» Вінниці. Вони беруть участь у всіх заходах разом з 25-річною мамою Антоніною і 32-річним татом Анатолієм. Звістка про те, що у сім'ї біда вмить облетіла Вінницю. Сьогодні хлопчики знаходяться у реанімаційному відділенні київської дитячої лікарні «Охматдит», а їхніх маму і тата тільки-но перевели з реанімації у терапевтичне відділення Вінницької лікарні №1.

  • НА ФІРМІ "ВЛАДИМИР" - ОБШУК, а брат Скомаровського переховується в Німеччині? - така чутка поширилась у Вінниці після заяви про реанімацію кримінальної справи 1999-го року
    Чи залишиться головою Держмитслужби після «розборок» із своїм «замом» Миколою Салагором та після резонансної заяви Олександра Зінченка вінничанин Володимир Скомаровський стане відомо до 20 вересня, доки триватиме розслідування так званої «справи корупціонерів». Але минулого четверга після повідомлення про відставку головного митника України та відкриття (чи поновлення з 30 серпня) проти нього кримінальної справи по Вінниці пролетіла чутка, що в офісі фірми «Владимир» можливий обшук і молодший брат Скомаровського Анатолій буцімто терміново виїхав у Німеччину, аби пересидіти важкі часи…

  • ОЛЕКСАНДР ДОМБРОВСЬКИЙ: "650 РОКІВ - ЦЕ ГОРДІСТЬ!"
    - Цілком логічно, що, пропрацювавши три роки міським головою, я відчуваю кожний нерв, кожну струнку у житті нашого міста. Багато питань потрібно вирішувати у зв'язці з областю. За рахунок колишнього протистояння область і місто дуже багато втратили. Зараз нам потрібні надзвичайні зусилля, аби наздогнати втрачені можливості. Моя увага місту не пов'язана з адміністративними важелями чи тиском. Мова йде про максимальний ступінь розуміння глибини проблем мною і командою, яку я залишив після призначення Президентом на посаду губернатора.

  • "ПІСНЯ" - БЕЗ БОМОНДУ, бо Ющенко поїхав в Америку, а Тимошенко і Томенко ще "помаранчеві", але не при владі
    Схоже, що помпезне відкриття на День міста пам'ятника «помаранчевій революції» — композиції «Пісня» пройде без столичного бомонду. Хоча запрошення на 17 вересня були заготовлені для Президента Ющенка, прем'єра Тимошенко, спікера Литвина та особисто від спонсора проекту «гуманітарному» Томенку…

  • АЛЕЮ ПО ПРОСПЕКТУ КОСМОНАВТІВ ПРОДАЛИ ЗА 2 МЛН.?
    Вінницею ходять чутки, що центральну алею по вулиці Космонавтів... продали за 2 млн. гривень і незабаром там почнуть будувати невеликі маркети. До редакції неодноразово звертались жителі цього мікрорайону з проханням з'ясувати, чи правда це. За коментарем ми звернулися до першого заступника міського голови Івана Михайлюка

  • 50 000 БАКСІВ ЗА КРІСЛО ДИРЕКТОРА СПИРТЗАВОДУ? Про "торгівлю" високоградусними посадами на Вінниччині та "прихватизацію" стратегічних винокурень тримав відповідь в.о. гендиректора "Поділляспирт" Василь Мамчур
    Кому дістанеться і вже дістався багатомільйонний «могорич» області у вигляді 14 підприємств об’єднання «Поділляспирт», з директорського крісла якого свого часу пішов у велику політику нардеп Григорій Калетнік, з’ясовував днями його новий керівник.

  • ПРЕДСТАВНИКИ СЕКРЕТАРIАТУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ I ОБСЄ ВIДВIДАЛИ ВIННИЦЮ
    «Бiла книга» в Англiї призначається для того, щоб кожен громадянин цiєї країни мiг записати в нiй свою думку щодо нових законопроектiв — звичайно, до того, як їх затвердить парламент. Це не справжня книга, а налагоджений комунiкацiйний зв’язок мiж англiйськими мiстами, селами i Лондоном. Все, що пропонують люди, вiдбирають i аналiзують спецiальнi експерти, i вiдповiднi пропозицiї лягають на стiл прем’єра та спiкера. Подiбна практика iснує в Естонiї та iнших країнах.

  • ВІННИЧАНИ СПОЖИВАЮТЬ М'ЯСА В 2,5 РАЗИ МЕНШЕ ЗА НОРМУ
    А точніше — 34 кг замість мінімально потрібних організму 82-х кг на рік. Ці дані навів перший заступник губернатора Григорій Заболотний на науково-практичній конференції, присвяченій розвитку тваринництва, яка проходила в Бершаді. Якщо керуватись словами Григорія Михайловича про те, що «...в кінці кожної позиції повинна стояти сума в гривнях», то тваринництво можна порівняти з найкращим у світі банком, який дає величезний безвідсотковий кредит.

  • ЖІНКА З РОЗРІЗАНИМ ЖИВОТОМ ВТЕКЛА З ЛІКАРНІ. Знайшли її аж на Іванофранківщині
    23-річну Люду привезла «швидка» у Центр матері і дитини, що в обласному центрі, з пологами, які почалися. З’ясувалось, що молода жінка народжує вдруге і з першою дитиною робили кесаревий розтин. Тому жінку терміново направили в операційну — робити знову кесаревий розтин. Народився хлопчик і Люда одразу сказала, що забирати його не буде, тому що має вже одну дитину, яку ростить без чоловіка.

  • ВАНДАЛІЗМ НАД КАПЛИЧКОЮ
    Прихожани помітили на порозі біля каплички ртуть, розбиті термометри і відчули запах розлитої азотної кислоти. Прибравши все це, одностайно вирішили все-таки відслужити богослужіння. Але це було лише початком сюрпризів, які підготували для них зловмисники. Відчинивши двері до каплички, усі присутні відразу ж уловили запах сльозоточивого газу.

  • НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ МІСТА
    Читачі нашої газети надіслали чимало поетичних освідчень Вінниці-іменинниці

  • ПРО СТУСА ЗГАДАЛО ВСЬОГО КІЛЬКА ЛЮДЕЙ…
    5 вересня виповнилось 20 років як у мордовському таборі для політв‘язнів помер Василь Стус. Знищивши полум’яного борця за утвердження української держави, тоталітарний режим був безсилим протистати його вірі в Україну, перед силою його духу.

  • "ПОРА" ЗВИНУВАТИЛА ТЕТЯНУ АНТОНЕЦЬ. "За цим листом - рука зацікавлених осіб", - вважає головний лікар обласної дитячої лікарні
    6 вересня партія «Пора» звернулась до владних і правоохоронних структур з відкритим листом про діяльність головного лікаря Вінницької обласної дитячої лікарні Тетяни Антонець.

  • "ВБИВЦІ СИНА Я ПОМЩУСЯ САМА…" - ВИРІШИЛА 70-РІЧНА МАТИ
    Згорьовані вінничани, батьки вбитих дітей, продовжують пікетувати Апеляційний суд, обласну прокурату та облдержадміністрацію. «Прокурори та судді просто знущаються над нами, — впевнені вони. — Бо як ще можна назвати те, що суди над вбивцями відміняють по 2 рази через те, що немає бензину привезти підозрюваного!»

  • ХОЧУ ДОПОМОГТИ ЧОЛОВІКУ БЕЗ НІГ ГРОШИМА, ЯКІ ЗБИРАВ СОБІ НА ОПЕРАЦІЮ
    - Прочитав статтю про біду колишнього підводника Федора Каращенка з Липовця. Хочу йому допомогти, — розповів у редакції Григорій Васильович Постовий. — Адже сам учасник Великої Вітчизняної. Пам'ятаю свою бригаду, в якій ми були один за всіх і всі за одного. Але зараз я не знаю, де мої товариші.

  • 1 МЛРД. ДОЛАРІВ ПРИВОЗЯТЬ ІЗ ЗАРОБІТКІВ ЧЕРНІВЧАНИ
    Про цей край за часів австрійської доби казали: «Якби Господь вирішив провести свою відпустку на Землі, то неодмінно вибрав би для цього Буковину». Не дивно, що охочих заволодіти нею чимало. Про це засвідчила майже анекдотична історія, яка сталася напередодні президентських виборів-2004. Кажуть, один великий олігарх прилетів вертольотом на одну з вершин буковинських Карпат — Яровицю. За радянських часів тут, на висоті 1574 метри, була закрита зона з кодовою назвою «Памір». Навіть гуцули, які жили неподалік, не знали, що там дислокувалися локаторні станції, які здійснювали контроль над літаками НАТО. Так ось цей «новий українець» заявив прапорщику, який охороняв по суті розвалений об'єкт: «Это все мое, а ты с сегодняшнего дня у меня работаешь». «Добре, — згодився той. — Але ж тут дорогу треба зробити...» «Зачем? Мне этого не надо», — почув. «А як же люди?» — не вгавав прапорщик. «Ну, ты достал. Все, ты у меня больше не работаешь!»…

  • ВІННИЦЬКІ ЗМІ ПЕРЕВІРЯТИМУТЬ НА "УКРАЇНСЬКІСТЬ". А деяким за порушення мовного формату дали випробувальний термін до жовтня, бо на тему "Український менталітет" говорили... російською
    Про такий парадокс на теренах незалежної України говорили учасники «круглого столу» на тему «Мовна ситуація в електронних і друкованих ЗМІ». Адже ліцензійні зобов'язання виконують далеко не усі.

  • СМЕРТЬ ПІД КОЛЕСАМИ. На останній зміні вона сказала, що "це останній її день...". Звичайно, вона мала на увазі інше. А, може, передчувала нещастя?..
    Вона вийшла на зупинку, аби їхати на роботу і більше додому не повернулася. Як написано у звіті правоохоронців, Вікторію Петрівну Семенюк у районі зупинки біля лікарні збив пасажирський автобус, що належав будинку-інтернату.

  • "ШЛЯХ ДО ДЕМОКРАТІЇ..." "Кадри вирішують все!" Цей лозунг був і залишається актуальним сьогодні, адже від того, хто нами керує, хто визначає обрії проблеми, знаходить шляхи до її реалізації, залежить досить багато.
    Я зовсім не хочу, щоб Ви зрозуміли, що ставлю особистість вище суспільства, лише хочу, щоб суспільство зрозуміло, що його думки, бажання повинні відображатися у діях влади, адже влада — це можливість розпоряджатися ресурсами і через це впливати на дії і поведінку людей.

  • "ВІННИЧАН ПРОВОКУЮТЬ І ЗАЛЯКУЮТЬ. Погрожуючи неминучим вибухом, який призведе до тисяч людських жертв, директор ТОВ "Сармат" намагається вирішити свої бізнесові проблеми"
    «Саме такий оборот прийняв комерційний конфлікт, котрий вже другий тиждень триває навколо газової заправки, що розташована поряд із заводом «Аналог». Колишній глава правління цього підприємства прагне вижити з території орендарів — підприємство «Техногаз», не гидуючи ніякими засобами і маніпулюючи законом.

  • "СЬОГОДНІ ГОЛОВНЕ НЕ СТАТИ ТИМИ, ХТО ЗА ЧАСІВ ХРИСТА СПЕРШУ КРИЧАВ "ОСАННА!", А ПОТІМ - "РОЗІПНИ ЙОГО!"
    «Сьогодні часто доводиться чути, що нова влада не виконує своїх обіцянок, що все подорожчало, жити стало гірше і т.д. Так, справді з’явилися труднощі з бензином, цукром, подорожчали продукти. Але ж подорожчання були й раніше, але сприймалися по-іншому. А зараз, на тлі «помаранчевої революції», будь-яка криза подається як непрофесіоналізм нової влади.

  • "БОЛЯЧЕ ДИВИТИСЬ, ЯК СПУСТОШУЄТЬСЯ РІДНЕ СЕЛО"
    Болісно дивитись, як спустошується рідне село. Ще не так давно в ньому працювали і ФАТ, і млин, і циркулярка, засівались і оброблялись поля. Працював і цегельний завод, цегла якого славилась і за межами району. В корівниках стояла не одна сотня поголів’я великої рогатої худоби. Сьогодні все це розділено, розкрадено, продано. Що не встигли продати раніше — допродують сьогодні.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть