This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/51-03index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-01. The original page over time could change.
Щотижнева газета "33 канал" (м. Вінниця, Україна)

НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
Анонс
  • Чи «замовили» пожежу у театрі для Мороза?
  • Вінничани їдуть у Пакистан продавати свої органи?
  • Чому депутати-вінничани голосували проти 6 млн. грн. для Вінниці?
  • Як учень обстріляв школу №26
  • Микола Мельник у «Заростях малини-5» — про секрети влади
  • 13% за купівлю квартири не треба буде платити
  • Артур Овсепян, новий керівник «шістки» — про «смотрящего» у Вінниці
  • Хто отримає пенсію нижчу, аніж була?
  • Як і де вінничани їдять суші
  • Ліки в Україні подорожчають вдвічі?

  • ПРИЗ
    читацьких симпатій


    ЮЛІЯ


    МАКСИМ


    since 1.08.2001

    since 3.06.2004


    ЯК ПРОЖИТИ НА 342 ГРИВНІ В МІСЯЦЬ?.. Уряд пропонує в одних черевиках чоловікам ходити 5 років, а жінкам, вважає, достатньо 2 трусів на рік

    Читайте у № 51 вiд 17 грудня 2003 р.

  • МІСТО ОБЛЕТІЛО ПОВІДОМЛЕННЯ: ГОРИТЬ МУЗДРАМТЕАТР... І аукнулось фразою: не пустили пожежники у театр Мороза — не пустять і Діда Мороза з Снігуркою
    Чи був Мороз причиною пожежі у драмтеатрі? Минулої п'ятниці місто блискавкою облетіла чутка: горить муздрамтеатр. А вже решту — побачив наш кореспондент на місці подій. Там і дізнався передісторію з вуст посадовців.

  • У ЛЕНIНСЬКIЙ РАЙРАДI СВОЇ ЗАКОНИ I «БЕСПРЕДЕЛ»? Мерiя проти 4 нових чиновникiв
    Ще декiлька рокiв тому районнi ради у Вiнницi намагались повнiстю лiквiдувати. Але вони вистояли i тепер на прикладi Ленiнської райради ще намагаються «укрупнитись», розростись. Але кожен новий чиновник та посадовець — це не лише додаткова пенсiя держслужбовця, але й немала заробiтна плата з дефiцитного мiського бюджету.

  • ЗА ХОЛОДНУ ВОДУ кожен вiнничанин платитиме на 3 гривнi бiльше
    Пiсля подорожчання хлiба на вiнничан чекає ще один передноворiчний сюрприз — мiський «Водоканал» пропонує на 25% пiдняти вартiсть холодного водопостачання та послуг каналiзацiї.

  • ПОСЛУГИ БУЛИ ПАПЕРОВІ, А ГРОШІ — «ЖИВІ»
    Якщо у вашому крані немає води, то обов’язково прослідкуйте, щоб за ці дні вам були зроблені перерахунки. Бо проведена перевірка контрольно-ревізійним управлінням у Вінницькій області встановила випадки відшкодування з державного бюджету витрат за ненадані послуги. Так, переплату з бюджету по газопостачанню виявлено у ВАТ «Вінницягаз» на суму 277 тис.грн.

  • «РУКА В МЕНЕ НЕ ЗДРИГНЕТЬСЯ!» В «Обленерго» — нова посада: директор з «полювання на крадіїв»
    «У Вiнницi на зразок Iвано-Франкiвська запрацює «телефон довiри». На нього кожен вiнничанин зможе анонiмно повiдомити про факт розкрадання електроенергiї. За свою iнформацiю кожен «анонiм» зможе отримати 15% вiд суми накладеного штрафу. У Франкiвську були випадки, коли пильнi громадяни отримували до 2500 гривень винагороди!»

  • ЧОМУ НАШІ ДЕПУТАТИ ПОЗБАВИЛИ ВІННИЦЮ ШЕСТИ МІЛЬЙОНІВ? Минулий четвер, 11 грудня, для Вінниці в українському парламенті ознаменувався неприпустимим бюджетним проколом. «Допомогли» і депутати з Вінниччини
    Українські політики не підтримали законопроект Бюджетного комітету ВР з вирівнювання обсягу дотації з Державного бюджету. Мова йде про більш як 6 мільйонів гривень, котрі могли надійти в казну нашого міста. Більше того — дві третини народних обранців, представляючи у найвищому законодавчому зібранні країни Вінницьку область, знаходячись у сесійній залі (принаймні, були зареєстровані там), не проголосували взагалі (!!!).

  • КИЯНИН ЄВГЕН СУХIН ВIДСУДИТЬ У ВIННИЦI 2,5 МЛН. ЕНЕРГОБОРГIВ? або Історiя про те, як брав i дарував мер, а розплачуватиметься мiсто
    Неодноразово — зокрема в 1994 та 1998 роках — столичний бiзнесмен Євген Сухiн, один iз керiвникiв корпорацiї «Енергоконсалтiнг», балотувався у народнi депутати по Вiнницькому виборчому округу №18, i два рази невдало. З того часу київського енергомагната вiнничани пам’ятають не лише завдяки масованiй вуличнiй агiтацiї та листiвкам, але й по кiлькох благодiйних акцiях, подарунках та тiснiй дружбi з тодiшнiм мером Вiнницi Дмитром Дворкiсом. Через 5 рокiв прiзвище Сухiна знову «на слуху» вiнничан — киянин подав у суд на мiсто, вимагаючи повернення 2,5 мiльйона гривень за позичену колись електроенергiю.

  • У ВIННИЦI МIТИНГУЮЧI ПЕРЕКРИЛИ ЦЕНТРАЛЬНУ ВУЛИЦЮ. Народ більше не може терпіти наруги над собою
    10 грудня бiля облдержадмiнiстрацiї вiдбувся мiтинг протесту проти пiдвищення цiн на хлiб та комунальнi послуги. Висловити своє незадоволення владою вийшло близько 400 чоловiк з лозунгами, транспарантами, прапорами.

  • ОЛЕКСАНДР МОРОЗ У ВIННИЦI: трамваї зупинилися, а люди пiд дощем iшли вiд театру до «Плеяди»
    Лив дощ, а люди все йшли i йшли до театру. Вони не знали, що зустрiч з лiдером соцiалiстiв Олександром Морозом в театрi зiрвалась, i сходились на Театральну площу. Проте вихiд керiвники партiї знайшли: було домовлено провести цей захiд у «Плеядi». Але навiть пiсля пожежi чи то майже пожежi двi трамвайнi зупинки людям довелось долати пiшки: чомусь саме в цi хвилини електротранспорт зупинився. Можливо, теж через електрику. Словом, полтергейст по-вiнницьки.

  • ЛЮДМИЛА КУЧМА НЕ ЗАБУЛА ПРО КОМБАЙН ДЛЯ IНТЕРНАТУ. Днями його доставили у Стрижавку
    Пiд час останнього вiзиту першої ледi на Вiнниччину вона пообiцяла допомогти Стрижавському дитячому будинку-iнтернату з технiкою. Справа в тому, що цей заклад для дiтей з фiзичними та розумовими вадами розташований поблизу селища i має велике пiдсобне господарство. Там 10 корiв, 70 свиней, рiзнi майстернi, пекарня, а також 170 га землi. Отже, комбайн «Дон-1500» згодиться для збирання зернових. Щоправда, велетень вже вiдпрацював на полях Харкiвщини 25 рокiв, але пiсля капремонту ще «бiгає».

  • ЦIНИ НА ХЛIБ У ВIННИЦI ДО НОВОГО РОКУ НЕ ЗМIНЯТЬСЯ, хоч державної дотацiї ВАТ «Вiнницяхлiб» не отримало
    Ситуацiя iз хлiбом на Вiнниччинi залишається тривожною. У фiрмових магазинах «Вiнницяхлiб» черги за так званим «соцiальним хлiбом» — 1, 04 грн. Обіцяну дотацiю з бюджетiв областi та мiста — 350 тис. грн. — пiдприємство «Вiнницяхлiб» досi не отримало.

  • У ШКОЛI №26 КОЛИШНIЙ УЧЕНЬ ОБСТРIЛЯВ ВIКНО I ПIДСТРЕЛИВ ДЕВ’ЯТИКЛАСНИЦЮ
    Мiстом блискавично поширилось повiдомлення, що у четвер, 11 грудня, у Вiнницькiй школi №26 колишнiй учень цiєї ж школи пiдстрелив дев’ятикласницю... Таня могла втратити зiр. Сталося це мiж 6-м i 7-м уроком. Ходить багато розмов як серед учнiв, так i серед учителiв.

  • ПЛЯШКА КОНЬЯКУ — СТІЛЬКИ КОШТУЄ НИРКА ДОНОРА-БОМЖА
    Цей чоловік з'явився у редакції наприкінці вересня. Представився Сергієм. На вигляд років 30-35. Він запитав, з ким можна тет-а-тет поговорити. Його історія виявилася незвичайною.

  • МИКОЛА МЕЛЬНИК: «МIЙ П'ЯТИЙ РОМАН «У ДИКИХ ЗАРОСТЯХ МАЛИНИ-5» — ПРО ПРЕЗИДЕНТА, ЙОГО ОТОЧЕННЯ, БОРОТЬБУ КЛАНIВ I ВСЕ, ЩО ТВОРИТЬСЯ У ВЕРХОВНIЙ РАДI»
    Микола Євтихiйович Мельник добре знайомий вiнничанам як колишнiй голова корпорацiї «Липiвка», екс-губернатор, народний депутат двох скликань, член Соцiалiстичної партiї. А ще — автор прозового «серiалу» — «У диких заростях малини». Він вже закінчив роботу над п’ятою книгою. Про це і розмова:

  • ПЕНСIЯ-2004 — ЯКI ЗМIНИ? Чи отримуватимуть пенсію нижчу, ніж отримували? Чи будуть пільги для ветеранів праці?
    Прем’єр-мiнiстр України Вiктор Янукович пiдписав постанову Кабмiну №1783 вiд 20.11.2003 року «Про заходи щодо полiпшення пенсiйного забезпечення громадян», в якiй визначений показник середньої зарплати за 2002 рiк — 306,45 грн. (замiсть 376,38 грн). Ця новина викликала шквал запитань вiд наших читачiв-пенсiонерiв. Роз’яснення дає заступник начальника Головного управлiння Пенсiйного фонду України у Вiнницькiй областi Лариса Дика:

  • ПРЕМ’ЄР БОЛГАРІЇ ЗАХИСТИВ ПРАВО НА ПЕНСІЮ ЗЕМЛЯКУ У ВІННИЦІ
    Уряд Болгарії залишився останньою інстанцією, на допомогу якої сподівався 71-річний Димитр Стефан Гешев. 30 років тому уряд Болгарії надав йому дозвіл одружитися з громадянкою СРСР та переїхати працювати на будівництво нафтопроводу. З тих пір громадянин іншої країни проживає та працює у нас. З 80-го року оселився у Вінниці. Димитра Стефана знають у багатьох владних кабінетах, адже саме завдяки його майстерності завжди був у справному стані автопарк поважних посадовців.

  • ЛІКИ В УКРАЇНІ ПОДОРОЖЧАЮТЬ ВДВІЧІ через некомпетентність нинішнього уряду?
    Бюджет-2004, який у єдиному пориві прийняли депутати з пропрезидентської більшості, продовжує підносити сумні і неприємні несподіванки. Спочатку малозабезпечені громадяни недорахувалися 32 гривні після того, як уряд Януковича зменшив мінімальну зарплатню з 237 до 205 гривень. Наступними жертвами «найбільш соціального бюджету», як його не без гумору назвали в уряді, стали всі українські громадяни, які мають нещастя час від часу нездужати. Відтепер хворіти стає вдвічі небезпечніше, адже внаслідок бюджетних маніпуляцій Кабміну ціна на деякі ліки має зрости аж удвічі. Так заявив в інтерв’ю нашому кореспонденту лідер Блоку «Наша Україна» Віктор Ющенко, фракція якого і вдарила на сполох з цього неприємного приводу.

  • ЯК ПРОЖИТИ НА 342 ГРИВНІ В МІСЯЦЬ?.. Уряд пропонує в одних черевиках чоловікам ходити 5 років, а жінкам, вважає, достатньо 2 трусів на рік
    Висновок про те, що середньостатистичному українцю буде достатньо 342 гривень, Кабінет Міністрів зробив на основі науково-громадської експертизи. Цих грошей, на думку можновладців, повинно вистачити на набір продуктів харчування, «достатнього для забезпечення нормального функціонування організму людини та збереження його здоров'я», а також сюди включено вартість одягу та взуття, комунальних послуг, меблів і квитків на концерти.

  • ХТО НА «РЕМТЕХСІЛЬМАШІ» САМОЗВАНЕЦЬ?! Легітимність обрання голови правління вінницького заводу визначить прокурор міста
    Господарський суд Вінницької області, схоже, на деякий час поставив крапку в довготривалих війнах між двома відомими та впливовими фінансовими групами Вінниці за право ведення господарської діяльності на ВАТ «ВСП «Ремтехсільмаш» (потужного заводу з виготовлення та ремонту сільськогосподарської техніки). Своєю ухвалою від 18 листопада суд, зокрема, направив повідомлення прокуророві міста, аби він у порядку нагляду встановив законність обрання на заводі… посади голови правління.

  • 10 СУДОВИХ ПОЗОВІВ «ВІННИЧАНИ ПРОТИ УКРАЇНИ» ЗНАХОДЯТЬСЯ НА КОМІСІЇ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СУДУ
    Вінниччина може стати лідером в Україні у порушенні прав і свобод людини — про це стверджували присутні на засіданні Вінницького прес-клубу правозахисники області.

  • АЖІОТАЖ СТОСОВНО 13% ПОДАТКУ НА НЕРУХОМІСТЬ — БЕЗПІДСТАВНИЙ. Він не буде введений з наступного року. Але кількість афер у сфері нерухомості щодня зростає, і вже п'ять нотаріусів Вінниччини позбавлені права на роботу
    Нещодавно на сторінках газети розповідалося про одну аферу із квартирою. Жінка придбала нерухомість, а потім з'ясувалося, що продавець діяв за фіктивними документами. Вінничанка вважала, що основну помилку при оформленні «купчих» здійснив нотаріус, а відповідні установи навіть не зреагували на це шахрайство.

  • АРТУР ОВСЕПЯН - керівник «шістки»
    Про попереднього начальника управлiння з боротьби з органiзованою злочиннiстю у Вiнницькiй областi Валерiя Дернового багато писали, коли iз табельного пiстолета «Форт» застрелився його колега — начальник мiлiцiї Черкащини. Справжньою сенсацiєю стало опублiкування передсмертних записок Олега Кочегарова. «Кресло для Дернового, он очень его хотел. И много потратил на это. 4.03.2003» — текст однiєї з них. Записка лежала на закривавленому генеральському крiслi.

  • ЩО ВОНО ТАКЕ - ВIННИЦЬКІ СУШI, які так люблять Пугачова, Леонтьєв, Масляков?
    Не сухарики чи сушки, а загадковi, невiдомого смаку сушi вчора i сьогоднi залишаються у модi справжнiх гурманiв. Донедавна вiнничани про цю азiйську кулiнарну екзотику хiба що чули чи бачили в кiно... Кажуть, що для японцiв ця особливо приготована, але все-таки сира риба, як для нас сало - страва №1. Тепер цю страву можна скуштувати у Вiнницi, а бажаючих спробувати, що ж воно таке - сушi - все бiльше.

  • У ВАННI ШАМПАНСЬКОГО ВIД «ГАССIБА» зустрiчатиме Новий рiк пара закоханих вiнничан
    Днями покупцiв магазину «Гассiб» вiтав той самий Дiд Мороз, якого вiнничани могли бачити на рекламних бiг-бордах. Особливо дiдусевi радiли дiти, до того ж, пiсля покупки батькiв малюки отримали в подарунок дитячi аксесуари для ванної кiмнати.

  • «У ПАРКУ ХАЗЯЇ ТРЕНУЮТЬ СВОЇХ БОЙОВИХ СОБАК НА БІЛОЧКАХ. А ще місток пофарбували такою фарбою, що люди приходять нормальні, а йдуть вже «голубі»
    «Сьогодні найдешевший відпочинок — прогулянки на свіжому повітрі. Хто де живе, там і гуляє. От і мешканці Вишеньки гуляють у парку «Дружби народів». Для мене це другий дім, я тут буваю дуже часто.

  • «ВОНИ ПРОДАЛИ ОСТАННЮ КОРОВУ, 2 роки чекаючи невиплачену зарплату»
    «Пишу про свого брата — вiн з Пiщанки. Пiд час обледенiння його старший 25-лiтнiй син загинув пiд час розвантаження опор на залiзницi. На нього впав залiзобетонний стовп. Спортсмен, красень, гарний телефонiст — на похорон йшли люди з навколишнiх сiл. Органiзацiя, де вiн працював, видiлила кошти i на похорон, i на пам’ятник. Але сина не повернеш — його мати палить пiдшивки спортивних газет, якi вiн збирав, i плаче. А ще онук, син доньки, хворий — щоб лiкувати його в Києвi, потрiбнi грошi — то мої родичi продали вже останню корову.

  • БАЗАРНА «ОСВІТА»
    «Куди податися «скороченому» робітникові, щоб мати можливість заробити і прогодувати сім’ю? Де знайти таку роботу, де кожен день тримаєш в руці «живі» гроші? Це проблема кожного і водночас стосується всіх. Хтось по знайомству влаштовується на нову роботу, поповнюючи свої знання чимось новим. Інший з вищою освітою «микається» по біржах праці зі своєю нікому не потрібною професією. А хтось знаходить найпростіший варіант — іде працювати на базар чи то реалізатором, чи простим продавцем. Та ще й на цю роботу треба «влізти». Думаєте, туди беруть з відкритими обіймами? Там вже своїх «аборигенів» більше, ніж достатньо. Тому навіть і у цій справі без знайомства чи «баришу» ніяк не обійтись.

  • «ЕСТЬ ДЕТИ — ИНВАЛИДЫ ВОЙНЫ. Хочу поднять вопрос о социальной защищенности детей, инвалидов военного времени»
    «Родилась я в Киеве 17 ноября 1941 г. В это время город Киев уже был оккупирован фашистами.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть