This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/50-03index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-01. The original page over time could change.
Щотижнева газета "33 канал" (м. Вінниця, Україна)

НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
Анонс
  • У коридорах влади мода на життєписи та “откат”
  • Податкiвець збив на смерть жiнку?
  • У Вiнницi йде збiр пiдписiв за вiдставку Iванова та Коцемира
  • 50 студентiв унiверситету хочуть вiдрахувати за акцiю?
  • Склали подарунки в коляску — задушили дитину
  • На Вiнниччинi — 3 чудотворнi iкони
  • У кого пенсiя — 12000 грн.?
  • Хлiб вже по 1,50 грн. Що далi?
  • Чому 5 новонароджених у Ладижинi стали глухими?
  • У вінничанки — Кубок «Мiс Всесвiт»
  • Як змушують пiдписуватись на “нужнi” видання

  • ПРИЗ
    читацьких симпатій


    НАСТЯ


    МАКСИМ


    since 1.08.2001

    since 3.06.2004


    НА ВІННИЧЧИНІ — ТРИ ЧУДОТВОРНИХ ІКОНИ. «Чоловік заніс над нами сокиру, і тут з ікони Миколи Чудотворця посипались іскри…»

    Читайте у № 50 вiд 10 грудня 2003 р.

  • У КОРИДОРАХ ВЛАДИ — МОДА НА “ОТКАТ” I ЖИТТЄПИСИ...
    На владному Олiмпi областi керують переважно чоловiки, але до моди вони не байдужi — це точно. Які там тепер віяння? Вiнничани i ранiше могли спостерiгати змiну модних аксесуарiв серед мiсцевих полiтикiв i можновладцiв.

  • 65 НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ВІННИЧЧИНИ БУЛИ ЗНЕСТРУМЛЕНІ. На щастя, обледеніння, яке прогнозували синоптики, не сталося
    Через мокрий сніг, дощ та сильний вітер на території Вінницької області у ніч на 6 грудня було знеструмлено в одинадцяти районах 65 населених пунктів. Найбільше постраждали Козятинський, Тиврівський та Хмільницький райони. Спеціальним рятувальним бригадам та бригадам обласних енергорозподільчих станцій знадобилося майже дві доби, аби відновити постачання у села області.

  • ВІД УДУШЕННЯ ЗАГИНУЛО НЕМОВЛЯ. Недбалість близьких призвела до смерті. Це вже другий випадок за останні місяці
    Недбалість матері призвела до трагедії. Смерть піврічної дівчинки сталася у Жмеринці. Жінка поклала на дитину одяг, і маленька померла від механічної асфікції. Простіше кажучи — задихнулася.

  • НОВОРІЧНА ЯЛИНКА БУДЕ БІЛЯ «КНИЖКИ». На святкові розваги місто витратить понад 100 тисяч гривень
    Головна міська ялинка буде розташована на площі Стуса. Днями розпочнеться її монтаж, а відкриття заплановане на 25 грудня, католицьке Різдво.

  • АВАРІЯ БІЛЯ «БАСТИЛІЇ»: АВТОМОБIЛЬ ПОДАТКІВЦЯ ЗБИВ ДВОХ ПIШОХОДIВ? Жiнка померла, а чоловiк — в реанiмацiї у важкому станi
    5 грудня о пiв на восьму вечора на вул. Пирогова в обласному центрі автомобiль «Жигулi» збив двох пiшоходiв. Що стало причиною ДТП — темрява, слизька дорога, чиясь неуважнiсть чи iнше — визначить слiдство. Ця аварiя обiрвала життя чудової людини, колишньої вчительки Лiдiї Василiвни Заремби. Говорить її чоловiк — Євген Миколайович Заремба:

  • ЗА УЧАСТЬ У ПIКЕТУВАННI ВЕРХОВНОЇ РАДИ ВIДРАХУЮТЬ 50 СТУДЕНТIВ ПЕДУНIВЕРСИТЕТУ?
    — Принаймнi, таке попередження я почув з уст в.о. ректора Вiнницького державного педунiверситету Олександра Шестопалюка, — сказав нашому кореспонденту першокурсник iсторичного факультету Юрiй Мельник, вiн же депутат Замостянської райради м.Вiнницi та голова Вiнницької обласної парторганiзацiї «Молодий народний Рух».

  • ПОНАД ДВІ ДОБИ БУЛИ БЕЗ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ 5 ДЕВ’ЯТИПОВЕРХІВОК У РАЙОНІ ДПЗ. А в будинках — електроплити і дитяча поліклініка
    Народна творчість влучна. Навіть коли правда — гірка. «Кому в житті не везе, той живе на ДПЗ...» — так говорять про них, мешканців «невезучого» району. Позавчора вони прийшли до редакції.

  • «В МЕНЕ НІКОЛИ НЕ БУЛО «ДЖИПА». А брудом мене поливають люди, які сплять і бачать цю посаду...»
    3 грудня в газеті опублікований лист за підписом читача Г. Гаврилова «Давайте поговорим о бюджетной медицине, где один начальник городского управления здравоохранения скромно покидает должность со званием заслуженного врача Украины, а второй вступает на свой пост и на втором году становится депутатом областного совета, управляет «джипом» и начинает дружить с прессой. И что поменялось?»

  • «СУЧАСНИЙ ТРАНСПОРТ — СПІЛЬНА МЕТА... перевізників, громадян та влади. На мою думку, голова Асоціації вінницьких перевізників у інтерв’ю кореспонденту «33-го каналу» «Богдани» Порошенка та «Еталони» Медведчука захоплять «маршрутний» ринок Вінниці» дезорієнтує читачів»
    Вінничанам вкрай потрібні сучасні транспортні технології — це запорука гарантованого та ефективного задоволення потреб мешканців міста в безпечних та якісних пасажирських послугах і виконання соціальних, ресурсозберігаючих, природоохоронних та естетичних вимог сьогодення.

  • 160 000 ВIННИЧАН «ЗА» ВСЕНАРОДНЕ ОБРАННЯ ПРЕЗИДЕНТА i 8000 - за вiдставку Коцемира і Iванова
    10 грудня рiвно мiсяць, як Блок Вiктора Ющенка у нашiй областi збирає пiдписи «за» всенародне обрання Президента. За час проведення цiєї акцiї було зафiксовано три факти «наїзду» на активiстiв «Нашої України» — бiля ринку «Урожай», залiзничного вокзалу та кiнотеатру «Жовтень».

  • У ВIННИЦI ПОБУВАВ БРАТ ЮЩЕНКА — ПЕТРО. Вiн виступив на 1-й обласнiй конференцiї Всеукраїнського об'єднання «За Україну! За Ющенка!»
    У актовiй залi Федерацiї профспiлок областi зiбралися представники обласних, мiських, районних осередкiв опозицiйних партiй, аби створити громадську органiзацiю i обговорити проблеми напередоднi форуму демократичних сил України, який вiдбудеться 13-14 грудня цього року у Києвi.

  • ЧИ БУДУТЬ У ДАШЕВI «РИБНI ВIЙНИ»? На Вiнниччинi невдовзi розводитимуть осетрових
    Ситуацiя iз росiйськими iнвестицiями в економiку Iллiнецького району, зокрема мiсцевий рибгосп, набула неабиякого резонансу. Адже сьогоднi в сiльськiй глибинцi виробництво здебiльшого паралiзоване, люди не мають роботи i забули вигляд «живих», вчасно виплачених грошима зарплат. Ситуацiю iз рибгоспом в Дашевi погодився прокоментувати гендиректор компанiї «Київ Русь Газ» Борис Гудима.

  • НА ВІННИЧЧИНІ — ТРИ ЧУДОТВОРНИХ ІКОНИ. «Чоловік заніс над нами сокиру, і тут з ікони Миколи Чудотворця посипались іскри…»
    Прочитавши в минулому номері інформацію про ікону, що кровоточить, до редакції почали телефонувати наші читачі із проханням детальніше розповісти про ці чудотворства. Збираючи інформацію, наш кореспондент дізнався, що на Вінниччині зараз перебувають три чудотворні ікони — кровоточива ікона Спасителя та мироточиві Святителя Миколи і «Скоропослушниця»

  • «РАБОТОРГІВЛЯ», ЯКУ БЛАГОСЛОВИЛА НАША ДЕРЖАВА. Зараз на економіку інших держав працює населення п'яти таких, як Вінницька, областей
    Італія. Рим. На площі стоять близько 200 «бусиків», які приїхали сюди із країн колишнього Радянського Союзу. Саме тут проходить так званий ярмарок праці.

  • ПЛЯМА НА БІЛИХ ХАЛАТАХ. Рівно двадцять років тому, а точніше, за місяць до Нового року, у багатьох ладижинських сім’ях із нетерпінням чекали на поповнення
    Нікому не хотілося зустрічати новий, 1984 рік, у лікарні, але з пологами не зачекаєш. Першою 28 грудня до лікарні потрапила Алла. Уже наступного дня молода жінка народила славного хлопчика. Вона і досі пам’ятає, той, без сумніву, найщасливіший момент у житті. Перший крик Тараса. Перші слова породіллі чомусь були про те, аби її хлопчика не переплутали ні з ким іншим. Але медсестри з акушерками лише засміялися, мовляв, у кімнаті новонароджених самісінькі дівчата. Чому так боялася підміни молода мати, й сама досі не розуміє. Та зізнається, що якесь недобре передчуття було тоді.

  • «ПОДОРОЖЧАННЯ ХЛІБА НА 50 КОП. – ЦЕ ЄДИНИЙ ДЛЯ НАС ВИХІД», - заявив гендиректор «Вінницяхліб»
    Чергове подорожчання хліба у Вінниці викликало ажіотаж серед жителів міста. У фірмових магазинах «Вінницяхліб» буханка чорного хліба залишилась за старою ціною 1,04 грн., тому дехто там купував по 5-6 буханок. На 50 коп. подорожчав хліб в інших магазинах міста. Цінову ситуацію, яка склалася на ринку хліба на Вінниччині, прокоментував Віктор Ляховецький, генеральний директор ВАТ «Вінницяхліб»:

  • У ВIННИЦI ВИЗНАЧИЛАСЬ «П’ЯТIРКА» ПЕРЕДОВИХ ПIДПРИЄМСТВ
    За пiдсумками 10 мiсяцiв обсяги виробництва наростили близько 10 пiдприємств. Серед них — ВАТ «Олiєжиркомбiнат» — в 2,1 раза, ВАТ «Вiнницяхлiб» — на 10,7%, ТОВ «АВIС» — на 27,7%, НВП «Форт» — на 25%, ТОВ «Вiнтар» — у 2,1 раза, ВАТ «Мiськмолзавод» — на 15,1%, ВАТ «Харчосмакова фабрика» — на 32,5% та iншi.

  • ВОСЬМИ ХВОРИМ ПОСТАВЛЕНО ДIАГНОЗ...ПОСМЕРТНО
    Вiнниця не є винятком — як i в усiй Українi, тут погiршується епiдемiологiчна ситуацiя по туберкульозу. Захворюванiсть вiнничан всiма формами туберкульозу з кожним роком зростає, як серед дорослих, так i дiтей та пiдлiткiв. Наприклад, щорiчно, починаючи з 1999 року, в мiстi реєструється в середньому по 4 випадки туберкульозу серед дiтей до 14 рокiв та по 5 випадкiв серед пiдлiткiв.

  • В НАШІЙ ОБЛАСТІ 27,2 ТИСЯЧI БЕЗРОБIТНИХ
    Така цифра була оприлюднена головним управлiнням економiки облдержадмiнiстрацiї при пiдбиттi пiдсумкiв роботи за 9 мiсяцiв. Рiвень працевлаштування по областi становив 37%.

  • ЗАХОПЛЮЮЧА МАТЕМАТИКА «ХІМПРОМУ». Постійні реорганізації об’єднання призвели до фактичної його зупинки?!
    Свого часу всесоюзного значення ордена Червоного Прапора виробниче об’єднання «Хімпром» наразі перебуває на фазі фактичного знищення. Перевірка Мінпромполітики пролила на світ вельми цікаві цифри і факти. Вчитуючись у ці папірці, за якими – тисячі залишених без роботи людей, українська, зрештою, економіка в цілому, — приходиш до шокуючих висновків. Або влада (існуюча, вірніше, її система) навмисно діє всупереч загальнодержавним інтересам, або – має місце притаманне деякій частині українців відверте недбальство чи, точніше – повний пофігізм.

  • ВIННИЧАНКА ЛАРИСА ПРИЩЕПА ВИБОРОЛА ЗВАННЯ «МIС ВСЕСВIТ-2003»
    Блискучою перемогою українських спортсменiв закiнчився свiтовий чемпiонат з бодібiлдингу i фiтнесу «UNIVERSE 2003» («Всесвiт-2003») у нiмецькому мiстi Куксхавен на березi Пiвнiчного моря. Перше мiсце серед жiнок i найвище звання — «Мiс Всесвiт-фiгура-2003» — виборола вiнничанка Лариса Прищепа. Цим вона пiдтвердила свiй титул абсолютної чемпiонки свiту, отриманий на цьогорiчних змаганнях в столицi Iспанiї Мадридi.

  • ДІТИ ОТРУЇЛИСЬ АМОНІЄМ чи захотіли пропустити уроки?
    Наскільки можна отруїтися звичайним пекарським амонієм? Тим самим, який є у кожної господарки, який вони додають у тісто. Запах у нього схожий на аміачний, але...

  • «Я ГОТОВИЙ ЙТИ НА КОНФЛІКТ із теперішніми керівниками виправних установ»,— заявив колишній голова Держдепартаменту виконання покарань
    Але до цієї заяви Анатолій Банюк, теперішній почесний президент благодійного фонду «Свобода», уточнив: «Лише у випадку, коли чиновники будуть порушувати права ув’язнених та перевищувати свої службові повноваження».

  • У КОГО ПЕНСIЇ 12 000 ГРН., де грошi вiнницьких вчителiв, i хто «за» зменшення зарплати до 205 грн.? — про це говорив у Вінницi Петро Порошенко
    Про зменшення мiнiмальної зарплати до 205 гривень, пенсiйну реформу, подiї в Донецьку, зростання офiцiйного прожиткового рiвня та розклад на полiтичному олiмпi України спiлкувався нардеп Петро Порошенко 2 грудня з вiнничанами.

  • ЯК НА АНДРIАНИНI IМЕНИНИ... Свiй перший у життi торт дiвчинка разом з трьома братиками скуштувала у Липовецькiй лiкарнi, куди їх помiстили, бо... дiтей кинула матiр
    Кажуть, коли дитина народжується на велике релiгiйне свято, — буде щасливою. Хто знає, може, Андрiанi ще усмiхнеться доля. Бо народилася вона 4 грудня — на Введення у храм Пресвятої Богородицi. А поки що... Перший «день варення», один рiк, дiвчинцi робив персонал дитячого вiддiлення Липовецької райлiкарнi.

  • НОВИЙ КОНКУРС НА ПРАВО ПАРКОВКИ
    «Конкурсна комісія виконкому міської ради по визначенню переможця на право справляння збору за припаркування автотранспортних засобів у м. Вінниці оголошує конкурс серед юридичних та фізичних осіб на право організації припаркувальних місць та справляння припаркувального збору за конкурсними пакетами зон № 3 та 4. Конкурс відбудеться 22.12.2003 року о 10 годині в приміщенні міськвиконкому, к. 320.

  • ХТО МИТЦIВ НЕ ТIЛЬКИ ЛЮБИТЬ, А Й ПIДТРИМУЄ МАТЕРIАЛЬНО. Визначається «десятка» меценатiв року
    «Покровитель культури 2003 року» — такий конкурс вирiшила провести мiська влада у кiнцi грудня.

  • ПЕНСІОНЕРИ ПІДУТЬ ДО ДІТЕЙ З ІНТЕРНАТІВ
    Минулого тижня вінницькі пенсіонери об'єднались у клуб «Досвід і мудрість». Він створений на базі муніципального хору ветеранів ім. Скалецького. До речі, в хорі ще досі співають п'ятеро жінок, які 35 років тому починали з першого дня разом з Родіоном Скалецьким.

  • «Я НАКРИВ ЇМ «ПОЛЯНУ», ВОНИ ПОНАПИВАЛИСЬ, i один збив на смерть двох 17-рiчних дiвчат»
    Кримінальна справа ще не закiнчена, тому iмена i прiзвища у цьому листi змiнено. А написав листа господар придорожнього кафе.

  • «ЧОМУ ЛЮДИ НАЙГУМАННIШОЇ ПРОФЕСIЇ СТАЮТЬ ЗЛОЧИНЦЯМИ»
    «Прочитав у одному з номерiв «33-го каналу» зболений лист В.Грищук «Моя боль больше года жила во мне» про те, як через халатнiсть лiкарiв померла жiнка. Подiбними публiкацiями ряснiють ЗМI. Там з вини медикiв померла людина, в iншому мiсцi до моргу занесли живу дитину, ще десь видають липовi лiкарнянi, а десь незаконно виписують пiльговi рецепти для збуту медпрепаратiв спекулянтами... Як же це так, що люди найгуманнiшої професiї стають на злочинний шлях? На жаль, безвiдповiдальнiсть, недбалість та безкарнiсть проникла нинi i в медицину.

  • «КУДИ ПОДІЛИСЯ БЮДЖЕТНІ ГРОШІ?» Відкритий лист депутатам міської, районної, обласної та Верховної Ради України від дирекції ДЮСОТ «Колос»
    «Шановні депутати! Звертаємося до вас, бо сьогодні табір знаходиться у важкому фінансовому становищі. Кредиторська заборгованість складає понад 26 тис. грн., а відтак немає можливості підготувати заклад до оздоровчого сезону 2004 року.

  • «З РОСИ I ВОДИ ВАМ, ВЕЛИКИЙ ПАТРIОТЕ!»
    «93 роки... Саме стiльки виповнилося 28 листопада вiнничанину Степану Матвiйовичу Андрощуку — великому патрiоту, полковнику у вiдставцi. Вiн не був пестунчиком долi. За його плечима i голодомор, i воєнне лихолiття (вiд дзвiнка до дзвiнка вiн пройшов усi 1418 днiв та ночей Великої Вiтчизняної), важке поранення... За мужнiсть та героїзм Степан Матвiйович нагороджений двома орденами Бойового Червоного Прапора, орденами полководцiв Олександра Невського, Суворова, орденами Вiтчизняної вiйни 1 ст., Червоної Зiрки, орденом Богдана Хмельницького, iншими нагородами. Вiдзначався вiн i урядовими нагородами Угорщини та Югославiї.

  • НАВІЩО НАМ АЖ ТРИ ОБЛАСНИХ КОМУНАЛЬНИХ ГАЗЕТИ, якщо їх змушують передплачувати?
    Як депутат обласної ради та керівник обласної Соціалістичної партії України повністю поділяю оцінку редакційною колегією та колективом «33-го каналу» ситуації з використанням владою в нашій області примусово-адміністративної машини для нав’язування комунальних періодичних видань, яких люди не бажають читати.

  • «МНЕ ПОРУЧИЛИ ОРГАНИЗОВАТЬ «ПОДПИСКУ» «НУЖНЫХ» ГАЗЕТ...»
    «Вы вот как газеты используете? О, я вижу, что вы задумались и считаете, что я вас провоцирую. Понятно, по их прямому назначению. Но газеты есть разные, и, в зависимости от их информационной, а кое для кого и иллюстративной насыщенности, мы и находим им надлежащее применение. Я, например, подразделяю их на четыре категории: интересные и неинтересные, правдивые и лживые. Хотя это довольно условно. Есть, например, просто неинтересные и лживые в одном, так сказать, лице. Но вот наш губернатор Виктор Коцемир имеет лишь две квалификации газет: «нужные» и «оппозиционные».

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть