This version of the page http://www.vdpanorama.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-22. The original page over time could change.
Пошук:
Розширений пошук
  Головна
Каталоги: Авторів Серій Видавництв
Форум
Гостьова
Мапа сайту Посилання
КНИЖКОВИЙ МАГАЗИН
     Книги
  Книг:   45
  Новинок:  4
    Книжковий магазин
 
Опис роботи магазину  
 
Добридень:
 
Гість
 
Ваші замовлення  
 
Кошик
 К-сть: 0 шт
 Сума: 0 грн.
 


 
АВТОРИЗАЦІЯ
 
 
Забули пароль
 
Реєстрація
   
    Видавництвa
 
Наше видавництво
 
Каталог видавництв
 
      Новини
 
 
 
Підписатися на новини Введіть ваш емайл щоб отримувати по пошті
останні новини сайту
 
 
 
 
 
   
    Комерційний відділ
 
Комерційний відділ
 
Де придбати
 
Прайс
   
    Конкурси
 
Велеско
    Клуби
 
Л КЛФ
   
    Для Авторів
 
Каталог авторів
Інформація про Вас для нас
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Пошук на Меті
   

   
Пошук на Яндексі
   
   

   
   Наші автори
Коваль Сергій Васильович Автор дослідницьких праць про походження української мови (“Сини РА з берегів ДніпРА: Основи РАсинознавства”, “Позичена “самобутність”, або “Точки над “ё”, “То яка ж мова вторинна і зіпсована”, “Чия мова вторинна і зіпсована”) та сатиричних мініатюр (“Пірат пера” та “Пірат пера - 2”, “Міні-байки”).
Друкувався у часописах “Перець”, “Вітчизна”, “Київ”, “Дзвін”, “Весела Січ”, “Молодь України”, “Голос України”, “Українська газета”.
 
  Каталог авторів
   
   Радимо почитати
 
Українські свята На основі викладеного в посібнику матеріалу подано методичну розробку сходин на релігійно-обрядову тематику для різних вікових груп за пластовою методикою. Релігійні та державні свята, що подані за григорянським календарем, для зручності у користуванні, умовно розділені на три цикли (зимовий, весняний, осінній). Далі...
   Готуються до друку
  Енциклопедія дивовиж: Незвичайне у звичайному   (Автор-упорядник Г.Фомичов)
У книзі відображено історичні особи та події, явища природи і суспільства, факти науки і техніки, нашого багатогранного життя. Усе це автор прагне розглядати під кутом діалектичної суперечності.
А чому “Енциклопедія дивовиж”?.. Справді, що таке “дивовижі”; чому одні події та явища нам видаються звичайними, другі - незвичайними, а треті - дивовижними (від слова “диво”)?..

Довідкове видання.
   
   
  Історія 8-ї бригади УГА  Іван Карпинець  
Історична розвідка часів ЗУНР на прикладі 8-ї бригади УГА.
Наукове видання.
 
  Готуються до друку
   
 
  
   
 
   
   
Cайт "Видавничого Дому Панорама"
ГАЛИЧИНА Військова історія 1914-1921
Карпинець Іван Іванович
В книгу увійшли фундаментальні військово-історичні праці відомого історика І.Крипякевича: "Історія 8-ї Галицької бригади",що визнана однією з найкращих в українській військовій історіографії; хронікальні нотатки "І курінь 8-ї бригади УГА" й "Штаб 8-ї бригади УГА і Булавна сотня" та нарис "Панцирний поїзд ч.2"; стаття "Участь бувших учнів Перемиської української гімназії в українській визвольній війні"; досі не публіковані розвідка "Пролом під Чортковом" та узагалбнюючі праці "Історія західноукраїнських земель в часі І-ї світової війни" і "Український народ Австро-Угорщини в часі Першої світової війни".
Котигорошок
Лотоцький Антін
Зміст твору, персонажі, художні засоби настільки глибокі та цікаві, що тримають у напрузі читача до самого кінця - поки конфлікт між Добром і Злом не завершується перемогою Добра.
Пекло
Олексій Спейсер Кацай
Сучасний світ сповнений непередбачених реалій та сюрреалістичних зустрічей. Людське життя вимірюється швидкістю лету кулі або політичним абсурдом, створюваним меншістю. Усе оточує глибока безвихідь і... морок інших світів.
ПРОПАМ'ЯТНА КНИГА історії 1-го чемпіонату світу зі стрільби
Нога Олександр
Книга присвячена історії становлення та розвитку лука та стріл в Україні з давнини до 30-х років ХХст. Розглядаються етапи виникнення лука та стріл як засобу мисливства, зброї у війську тощо. Виокремлено моменти художнього декорування, як лука, окремих до нього кістяних насадок, так і стріл. Велику увагу приділено подіям, коли у Львові в 1910 р. стрільба з лука стала спортивною дисципліною. Окремо акцентовано на тому, що саме у Львові у 1931 р. проведено 1-й Чемпіонат Світу зі стрільби з лука та утворено ФІТА.
     
     
© 2005 Видавництво "Видавничий дім "Панорама".
запитання по роботі видавництва, придбанню книг- vd_panorama@zukc.com.ua, (032) 298-32-86