This version of the page http://www.ua-reporter.com/glas/84/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-05-25. The original page over time could change.
UA-REPORTER.COM — ГЛАС НАРОДА

Глас народа


14.04.07 (15:08)
svit

Віце-президент Парламентської Асамблеї Ради Європи підтвердив, що справа проти Івана Різака сфальси


Скепкити і недовірливі! Перестаньте плюватися! Судді і прокурори! Відкрийте очі і перестаньте боятися! Час прозріння настає! Час правди! Дикої і жорстокої!
Народе! Задумайся, хто править тобою! Задумайся і роби висновки!

Ще не так давно, коли у пресі зявилася заява екс-губернатора Закарпаття Івана Різака про те, що клан Віктора Балоги вимагає за закриття усіх кримінальних справ проти нього і його соратників 10 мільйонів доларів США , багато хто лише посміявся. Мовляв, Іван Михайлович придумує вже таке…. Пізніше, коли Іван Різак публічно ще раз підтвердив ці слова, незважаючи на рішення кишенькового Соломенського райсуду, який зобов’язав газету "Сегодня" вибачатися перед Балогою, люди почали задумуватися.
А може й справді Балога щось вимагав.
Журналісти "Світогляду", які спілкувалися з багатьма простими закарпатцями, які після другого пришестя Балоги були піддані репресіям , можуть підтвердити, що мукачівська братва оперує саме такими сумами. Якщо від голови сільради вимагають за "залагодження справи" 500 тисяч доларів – то про що тоді говорити про губернатора?
Прочитавши учора матеріал " Гніздо Сімї’’ вимагає від Сергія Головатого 5 млн. доларів", ми остаточно переконалися у тому, що комерційно-кримінальне угруповання Балоги вже не гребує ніякими законами честі чи порядності і готове розправлятися з буль-ким в цій державі найжорстокішими методами. Або вимагати викуп у фантастичній сумі.
Івана Різака мордують уже третій рік судами і сфальсифікованими проти нього кримінальними справи. А знайшов би 10 мільйонів доларів для клану – йому б все "пробачили", справи б проти нього одразу закрили, і може навіть у списки "Нашої України" включили б. А так – гроші не дає – значить будемо судити. Судом секретаріату президента імені Балоги.
І так буде з кожним, хто не послухається Віктора Івановича. Нехай він буде навіть президентом держави, чи віце-президентом ПАРЄ.
Як , скажімо , Головатий.
Виступив досвідчений юрист-міжнародник проти симбіозу комірника-бухгалтера Балоги-Ющенка, і вважай, пропав чоловік. Або платиш гроші – для початку 5 "лимонів", або…
І наплювати Балозі на авторитет Головатого у міжнародних колах правників, на його звязки в європейських інституціях. Кучма казав : "Україна – не Росія", Балога з Ющенком кажуть:–"Україна – не Європа".
Отже, європейські норми права і закону лише тоді можуть бути прийнятні в Україні , коли вони відповідають "понятіям" мукачівської братви.
А оскільки С. Головатий, як і І. Різак, не захотіли жити за цими "понятіями", то нехай тепер "пеняют на себя".

Учора в газеті "2000" зявилося інтерв’ю із головою Національної комісії по зміцненню демократії й утвердженню верховенства права, віце - президентом Парламентської Асамблеї Ради Європи, членом Венеціанської комісії "За демократію через право" Сергієм Головатим. Знаний у Європі юрист наводить приголомшливі факти вимагання в нього п’яти мільйонів доларів США керівником президентського секретаріату Віктором Балогою. Наводимо витяги з цього інтерв’ю (мовою оригіналу).
Гніздо Сімї’’ вимагає від Сергія Головатого 5 млн. доларів

"Удивляться уже, кажется, нечему.
Но пять миллионов долларов все же меня добили.
Те самые, которые от ГОЛОВАТОГО потребовал "высокопосадовець" из "гнезда Семьи".
Знаете, за что? А за то, что год назад СЕРГЕЯ ПЕТРОВИЧА включали в избирательный список "Нашей Украины".
Причем 5 млн. вообще-то — средняя цена. А могли б хотеть и без "дисконта"!
Так что еще по-божески.
Вот такой удивительный поворот в недавних еще, как мне казалось, хороших и где-то даже дружеских отношениях внутри фракции "Наша Украина", которую патронирует почетный президент "НУ", он же — Президент Украины.
А случился поворот на прошлой неделе, точнее — утром 3 апреля. После того, как Головатый выступил на ночном заседании парламента и объяснил, что указ Виктора Андреевича о роспуске Рады антиконституционен и просто лишен здравого смысла.
И он имеет право так говорить — хотя бы в силу того, что является председателем Национальной комиссии по укреплению демократии и



ОБСУЖДЕНИЕ:

Добавить комментарий
Имя:
Е-mail (необов’язково):
Комментарий:


Для того, чтобы ваш комментарий был добавлен, вам нужно ввести код, кторый вы видите на картинке под этим сообщением. Если код будет введен неправильно - комментарий не появится. Если не можете разобрать код - нажмите "обновить" в меню браузера и код изменится.
  

В начало рубрики

   НОВОСТИ
25.05.07 (00:28) Україна
ЗВЕРНЕННЯ Віктора Януковича до українського народу

24.05.07 (22:32) культура
Свято музеїв організували й провели підприємці обласного центру Закарпаття

24.05.07 (22:23) Україна
Александр Мороз: Ющенко невнимательно читает Конституцию

24.05.07 (18:01) Україна
Партия регионов: В Украине реализуется силовой сценарий захвата власти

24.05.07 (17:46) суспільство
Єдиний на Закарпатті шкільний музей ткацтва працює у виноградівській Хижі

24.05.07 (16:19) Україна
Ющенко срочно вызвал к себе силовиков

24.05.07 (16:05) НС
АВІАКАТАСТРОФУ в Карпатському національному парку ліквідовували рятувальники 4-х західних областей України


   ГЛАВНОЕ МЕНЮ
САЙТ:НОВОСТИ:
· главная

· новости

· другое

· ГЛАС НАРОДА

· архив

· доска
обьявлений

· знакомства

· мобильный контент

· RSS-лента

· политика
· общество
· экономика
· культура
· спорт
· криминал
· ЧП
· человек
· экология
· разное
· официоз
· дайджест
· наука
· туризм
· образование
· скандал
· Украина
· мир

   Об издании
© 2004-2005 UA-REPORTER.COM
Партнери онлайн-видання UA-REPORTER.COM: ЗТО УСВА, ГО "Місто", закарпатська газета "Репортер".
Розробка та розміщення: ЗІС
Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації - рекламодавці.
Редакція може не поділяти точку зору авторів. При передруці матеріалів посилання на UA-REPORTER.COM обов'язкове.

   Счетчики