This version of the page http://www.chuchvara.co.ua/news/2/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-04-30. The original page over time could change.
Chuchvara`s Software Portal
   
« Попередня12345678910...8586Наступна »


 

IrfanView 4.00

25.04.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

IrfanView 4.00 програма, призначена для проглядання різних графічних файлів. Ця програма - прямий конкурент популярної програми ACDSee. Окрім перегляду, IrfanView може конвертувати файли з одного формату в іншій, працювати в повноекранному режимі, за наявності встановлених кодеків дозволяє проглядати відео файли, робить скріншоти і т.д. Функцій у програми багато, і їх можна розширити, підключаючи відповідні плагини.
Детальніше...Мультимедія, графіка, дизайн / Графічні редактори

 

Cover Commander 2.7

24.04.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

Cover Commander дозволяє створювати професійні віртуальні коробки, книги, DVD-коробки, керівництво, CD-диски, скріншоти. Всього декілька клацань миші все що потрібне для виконання цієї роботи. Вичерпні настройки освітлення, камери, тіні, віддзеркалення дозволяють вам створити зображення будь-якого рівня складності і побачити готовий результат в реальному часі у вікні передперегляду. Майстер створення нового проекту виконає всю "брудну" роботу за вас, так що ви зможете зосередитися на утриманні вашого проекту.
Детальніше...Мультимедія, графіка, дизайн / Графічні редактори

 

The Logo Creator MEGA Pack v5.1

24.04.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

The Logo Creator - повноцінний графічний редактор, заточений виключно для професійного виробництва фірмових логотипів. The Logo Creator, крім усього іншого, підтримує імпорт досить великої кількості різних типів графіки. The Logo Creator 5.0! The MEGA рак - це найбільший варіант збірки по кількості готових шаблонів логотипів на різні тематики!
Пакет містить 380 готових логотип і плюс 800 конструкційних елементів для створення унікальних у своєму роді логотипів! За допомогою даного пакету Ви легко зможете створювати професійні логотипи маючи лише наймінімальніші навики в даному питанні!
Детальніше...Мультимедія, графіка, дизайн / Графічні редактори

 

Комплект програм для телефонів Nokia

24.04.2007Додав: adminКоментарі: 0

Компанія Nokia випустила нову версію програми, призначеної для роботи з мобільними телефонами власного виробництва. Nokia РС Suite об`єднує в собі різні опції, що дозволяють робити наступні операції: синхронізувати мобільний телефон і комп`ютер (підтримується робота з ІЧ портом або через кабель), "заливати" в мобільник картинки і дзвінки, редагувати телефонну книгу, інсталювати різні ігрові застосування Java, проглядати мультимедійні повідомлення, використовувати телефон як модем (якщо ця функція підтримується) і т.д. Для власників телефонів компанії Nokia ця програма - справжня знахідка.
Детальніше...Зв`язок / Мобілки

 

WinAmp v5.34 Final

23.04.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

Нова версія Winamp! Це один з найпопулярніших медіаплєєрів. Програма дозволяє працювати з файлами у форматах MP3, OGG, ААС, WAV, MOD, XM, S3M, IT, MIDI і т.д., підтримує відтворення відео (AVI, ASF, MPEG, NSV), має велику кількість настройок і параметрів, володіє можливістю зміни скінів, має хороший модуль візуалізації, медіа-бібліотеку і т.д.
Детальніше...Мультимедія, графіка, дизайн / Звук\музика

 

Бітторрент трекер на нашому сайті

23.04.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0


Увага! На нашому сайті відкрився додатковий ресурс який дозволяє користувачам обмінюватися один з одним інформацією по протоколу біт-торрент, а також у вільній формі, і що надає засоби для контролю цілісності передаваної інформації (за допомогою hash-файлів).
Запрошуємо до співпраці, заходимо на наш форум , реєструємося і обмінюємося цікавими програмами, іграми, фільмами, музикою та іншими цікавинками. Для тих хто не знає що таке торрент просимо прочитати статтю "Як завантажувати та роздавати". де в картинках досить просто та дохідливо все описано.

З повагою до Вас адміністрація сайту Chuchvara.co.ua
Детальніше...Бухгалтерія / Бухгалтерія

 

Total Commander 7.00 PowerPack 0.70

23.04.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

Total Commander - Популярний файловий менеджер з практично всіма необхідними для таких програм функціями: вбудовані переглядачі для мультимедіа і графічні файли, розпаковщики ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE і додаткові dll для інших архівних файлів; вбудований ftp-клієнт - просто краса: можна скачувати/закачувати файли в декілька потоків, є докачка, підтримка www-проксі при роботі з ftp і є навіть така функція, як підключення-скачування-відключення в заданий час до заданого ftp. Не будуть зайвими і такі функції, як UUE/MIME/XXE кодування/декодування і розрізання/склеювання довгих файлів, а також безліч інших функцій, вкрай необхідних для роботи з файлами.
Детальніше...Система / Файлові менеджери

 

QIP 2005 Build 8020

22.04.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

Вийшло оновлення безкоштовної програми, призначеної для спілкування через інтернет. Програма менш відома, чим клієнти ICQ або, скажімо, Miranda, проте це пояснюється її молодим віком. Не дивлячись на те, що QIP знаходиться на стадії альфа-тестування, вона вже встигла завоювати немало поклонників. Причина – безкоштовний статус, відсутність реклами і зручний інтерфейс. QIP підтримує вкладки, коли розмова з кожним новим користувачем відкривається в новій вкладці. Серед додаткових можливостей захист від спаму, шифрування повідомлень, підтримка скінів, перевірка на невидимість, відправка повідомлення натисненням на клавішу Enter.
Детальніше...Інтернет та мережі / Інше

 

The Bat! 3.99.1

21.04.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

The Bat! Professional Edition - нова версія поштового клієнта, що вийшла. Підтримується будь-яке число поштових скриньок POP і IMAP, шифрування листування за допомогою PGP, є потужна система сортування пошти, диспетчер листів для сповіщенні про прихід пошти на сервер і управління вхідною поштою прямо на сервері і багато інших, не менш корисних можливостей. Що цікаво, досить важко коротко пояснити, чим же миша краща за інші поштові програми (того ж Outlook Express), але повірте на слово, а краще - переконаєтеся самі, що на сьогоднішній день The Bat! є однією з найбільш відповідних поштових програм для листування російською та українською мовами.
Детальніше...Інтернет та мережі / Електронна пошта

 

Kai's SuperGOO 1.0 Full Pack

21.04.2007Додав: SergioGachКоментарі: 2

Програма Supergoo запрошує вас, поглумиться над друзями і близькими. Карикатура або анімація в реальному часі! Проста, з інтуїтивно зрозумілим управлінням для користувачів, що не володіють ніякими знаннями в комп`ютерній графіці, дозволяє спотворювати за допомогою різних інструментів завантажені з сканера або цифрового фотоапарата фотографії. Послідовність зображень дозволяє створити веселу мультиплікацію, зберігши результат у файлі AVI або Quicktime.
Детальніше...Мультимедія, графіка, дизайн / Графічні редактори

 
« Попередня12345678910...8586Наступна »


Copyright © 2004-2007 Taras Chuchvara. All rights reserved.