This version of the page http://www.chuchvara.co.ua/news/12/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-04-30. The original page over time could change.
Chuchvara`s Software Portal
   
« Попередня12...8910111213141516...8586Наступна »


 

Foxit PDF Reader Pro 2.0 Build 1516

17.03.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

Якщо ви з якихось причин не бажаєте мати справи з Adobe Reader при прогляданні файлів формату PDF, то скористайтеся цією невеликою утилітою, яка легко поміщається на дискету. Практично повна відсутність яких-небудь функцій у Foxit PDF Reader з лишком компенсується високою швидкістю роботи.
Детальніше...Текст / Перекодування

 

Your Uninstaller! PRO 2006 5.0.0.343

17.03.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

Деінсталяція програмного забезпечення часто відбувається некоректно. У системному реєстрі залишаються записи видалених програм, на жорсткому диску – невикористані програмою бібліотеки і т.д. Утиліта Your Uninstaller! призначена для швидкого і повного видалення встановленого софту. Ця утиліта проста у використанні і працює на будь-якій версії Windows. З додаткових можливостей Your Uninstaller! можна виділити функцію визначення шпигунських модулів, модуль для очищення меню "Пуск" від непотрібних ярликів, деінсталяцію скрінсейверів і програм, установка яких пройшла некоректно.
Детальніше...Система / Системні утиліти

 

Hard Drive Inspector 2.1

14.03.2007Додав: adminКоментарі: 0

Оновилася програма, призначена для стеження за станом жорстких дисків. Використовуючи технологію S.M.A.R.T., яку сьогодні підтримують практично всі вінчестери, Hard Drive Inspector аналізує вінчестери і попереджає користувача про можливе виникнення проблем. Програма може порадити провести екстрене резервне копіювання даних, а також терміново замінити жорсткий диск. За бажанням користувача Hard Drive Inspector може проводити резервне копіювання в автоматичному режимі. Серед інших можливостей програми можна відзначити пересилку звітів про стан жорсткого диска поштою, виключення комп`ютера у разі виникнення неполадок. Дані про стан дисків також можна зберігати у вигляді лог-файлов або виводити на друк.
Детальніше...Система / Утиліти для роботи з HDD

 

Fresh UI 7.79: безкоштовна оптимізація

14.03.2007Додав: adminКоментарі: 0

Оновилася безкоштовна програма для настройки і оптимізації Windows.
Детальніше...Система / Настройка

 

Panda Antivirus+Firewall 2007 Beta з підтримкою Vista

14.03.2007Додав: adminКоментарі: 0

Panda Software випустила бета-версiю програми Panda Antivirus+Firewall 2007, сумісної з Vista. Це застосування об`єднує в собі можливості антивірусного і антишпигунського захисту, а також включає брандмауер, який працює у тому числі і в Wi-Fi мережах.

Ця версія Panda Antivirus+Firewall 2007 не тільки сумісна з Windows Vista, але містить ряд поліпшень і нововведень. Зокрема, вона може автоматично блокувати веб-сторінки, на яких розміщені шкідливі програми. Дана функція особливо важлива для захисту від програм-шпигунів і фішинга.
Детальніше...Захист і взлом / Захист комп`ютера

 

Cheetah DVD Burner 2.04

13.03.2007Додав: adminКоментарі: 0

Вийшла нова версія функціональної програми для запису дисків. Cheetah DVD Burner підтримує всі поширені і навіть не дуже формати: Burn Blu-Ray, Dual Layer DVD, DVD і CD. За допомогою програми можна записувати диски з образів, робити підбірки з аудіофайлами MP3, WMA і WAV, записувати DVD-відео. Cheetah DVD Burner підтримує режими запису DAO і TAO для всіх типів дисків. Програма може проводити перевірку цілісності даних на записаному носієві, створювати завантажувальні диски, записувати диски в режимі мультисессии і має захист від помилки переповнювання буфера.
Детальніше...Система / Інше

 

Microsoft HD Photo: час JPEG вже пройшов?

11.03.2007Додав: adminКоментарі: 0

На виставці Photo Marketing Association в Лас-Вегасі корпорація Microsoft представила свій новий графічний формат HD Photo, який вона позиціонує як заміну JPEG. Новий формат, відомий раніше як Windows Media Photo, відрізняється високим ступенем стиснення, хорошою якістю і розширеними функціями.

Розробники нового формату стверджують, що при ступені стиснення в два рази більшою, ніж у JPEG, зображення в HD Photo має менше артефактів. У файлі зберігається все зображення, завдяки чому фотографи можуть проводити корекцію кольору і експозиції. Окрім цього, при роботі з HD Photo можна буде декодувати тільки інформацію, яка необхідна для певного фрагмента.
Детальніше...Мультимедія, графіка, дизайн / 3D графіка

 

Stalker CommuniGate Pro 5.1.7 for Windows

09.03.2007Додав: SergioGachКоментарі: 1

Оновився мультиплатформенный поштовий сервер Stalker CommuniGate Pro 5.1.7.
Stalker CommuniGate Pro - є сучасним серверним рішенням, що масштабується, для створення комунікаційних застосувань в мережі Інтернет.
Всестороннє і гнучке рішення дає можливість сервіс провайдерам збільшити свої доходи і утримувати клієнтів, а організаціям і підприємствам дозволяє консолідувати внутрішньокорпоративні рішення по передачі голосу і даних. Вся функціональність мережевих комунікацій - від електронної пошти і групової роботи, до передачі миттєвих повідомлень і голосу через IP, плюс функціонал багатобічних голосових конференцій і можливостей IP PBX - підтримується єдиним чином на основі перевіреної і надійної платформи.
Детальніше...Інтернет та мережі / Сервери

 

K-Lite Mega Codec Pack 1.67

08.03.2007Додав: adminКоментарі: 0

Оновився відомий пакет кодеків від KL Software. До складу K-Lite Mega Codec Pack входять три продукти компанії: пакет кодеків K-Lite Codec Pack Full і альтернативні версії плеєрів QuickTime і Real Player (QuickTime Alternative і Real Alternative). Окрім цього, він включає фільтр ffdshow, інструмент MMCompView для визначення того, які кодеки і фільтри ACTIVEX встановлені в системі і т.д.
Детальніше...Мультимедія, графіка, дизайн / Анімація\відео

 

Ad-Aware 2007 Beta

07.03.2007Додав: SergioGachКоментарі: 2

Програма для виявлення і видалення з операційної системи "шпигунських" модулів, що з`являються після установки програм, що мають статус adware (тобто безкоштовних, але з банером і т.д.) можете взяти участь в бета-тесті,регістрація проста.
Детальніше...Захист і взлом / Захист комп`ютера

 
« Попередня12...8910111213141516...8586Наступна »


Copyright © 2004-2007 Taras Chuchvara. All rights reserved.