This version of the page http://www.oranta.ua/go.php/info/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-04-16. The original page over time could change.
Довiдник клiєнта | НАСК «ОРАНТА»

Про Компанію
Прес-центр
Страховi послуги
Представницька мережа
Страховий випадок
Довiдник клiєнта
Питання-вiдповiдi
Законодавство про страхування
Страховi термiни
Страховий лiкбез
Вакансiї
Дитяча сторінка
Як стати агентом
Заявка на страхування
НАСК «Оранта» має 28% вiд загальної кiлькостi виплат на страховому ринку України.

ДОВIДНИК КЛIЄНТА

 

В цьому розділі ви маєте можливість знайти відповіді на питання щодо особливостей сучасного страхування, зокрема в підрозділі «Питання-відповіді» надано відповіді на найбільш актуальні для страхувальників питання. В підрозділі «Законодавство про страхування» наведено основні законодавчі акти, які регламентують діяльність в страховій галузі. В окремому підрозділі «Страхові терміни» для покращення розуміння клієнтами основних аспектів нашої діяльності наведено головні поняття та терміни страхування. В підрозділі «Страховий лікбез» надіється інформація щодо історії страхування, обгрунтовується сучасна потреба в ньому та наводяться переваги щодо страхування у НАСК «Оранта».

Крім того, ви маєте змогу задати свої питання і отримати на них кваліфіковану відповідь провідних фахівців НАСК «Оранта».
Для того, щоб надiслати нам своє запитання, наберіть його у формі, що розташована за посиланням нижче. Виберiть у меню тему листа та введiть ваше i`мя та e-mail, на який буде надiслано вiдповiдь.
Задати своє питання.




Rated by Ping, BigMir, SpyLog, Alpha-counter
    Головний офiс НАСК «Оранта»
    вул. Сiчневого повстання, 34-В, м.Київ, Україна 01015
    тел. +38 (044) 537-58-00, факс +38 (044) 537-58-83
    e-mail: oranta@oranta.ua



© НАСК «Оранта», 2002-2004