This version of the page http://www.zlato-interior.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-16. The original page over time could change.
Студія дизайну “Златограф Інтер'єр”
Наш генеральний партнер Агентство реклами "Златограф"
   
   
 
 
 
 
 
Русский :: English

Студія дизайну “Златограф Інтер'єр” зай-мається проектуванням і оформленням інтер'єрів житлових і нежитлових приміщень – квартир, котеджів, офісів, експозицій, музеїв, ресторанів, барів, дискотек тощо.

Така робота насамперед полягає у виборі стилю інтер'єру. Останній повинен, з одного боку, віддзеркалювати уподобання господарів, стиль їхнього життя, їхні цінності – бути засобом їх самовираження. З іншого боку, при створенні стилю інтер'єру мають використовуватися кращі надбання дизайну інтер'єрів як мистецтва.

В наш час інтер'єр став суспільною прикметою елітарності, престижності, ознакою рівня естетичного розвитку господарів. А інтер'єри, які використовуються в бізнесі, повинні сприяти комерційному успіху власників.

Наша робота враховує найновіші технічні і технологічні засоби виконання будівельних і ремонтних робіт, робіт з оздоблення й оформлення інтер'єрів. Ми знаємо і пропонуємо найновіші матеріали для оздоблення, найсучасніші меблі, засоби освітлення, елементи декорування приміщень.

Наші працівники – дизайнери, архітектори, інженери – володіють арсеналом знань і вмінь, які дозволяють виконувати роботи з проектування дизайну інтер'єрів в стилях від “історичних” (класицизм, бароко, модерн, національні стилі тощо) до сучасних (конструктивізм, хай-тек, кантрі, мінімалізм тощо).

Відсутність комплексного вирішення є найпоширенішою помилкою в підходах до дизайну інтер'єрів. За умов, коли вибір елементів інтер'єру доручається різним виконавцям, важко уникнути дисонансу, який господарі відчуватимуть все життя.

Наш підхід – пропонувати замовнику інтер'єр в цілому: стиль, кольорові вирішення, оздоблювальні матеріали, засоби освітлення, меблі, сантехніку, елементи декору.

Наші дизайнери та архітектори стануть провідниками в омріяний вами інтер'єр, в якому панує краса, гармонія і справжній затишок.
 
   
 
На початок сторінки >>