This version of the page http://www.ecolabel.org.ua/main-news-2005-12-27.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-28. The original page over time could change.
Экологическая маркировка в Украине
    
Головна Пошук Мапа сайту Контакт Про нас
  
екологічне маркування
 Програма екологічного маркування в Україні 
Новини від 27–12–2005

27 грудня 2005 року в приміщенні комунального підприємства «Будинок природи» у м. Києві відбулася презентація інформаційно- просвітницького проекту «Натисни на сміття!».

Вирішення проблеми ускладнюється, у першу чергу, відсутністю інфраструктури та координації між різними відомствами, які займаються різними аспектами управління відходами, прогалинами у нормативно – правовій базі, а також недостатністю екологічних учбових та просвітницьких програм, адже вплив на довкілля діяльністю людини та збереження природно – ресурсного потенціалу країни зумовлена рівнем екологічної свідомості.

Одним із пріоритетних напрямків діяльності громадської організації «Жива планета» в галузі природоохоронної діяльності є екологічна освіта та виховання, інформування населення про існуючі екологічні проблеми в державі та шляхи їх подолання, а в даному випадку - проблема твердих побутових відходів.

За сприяння Постійної Комісії Київради з питань екологічної політики, Управління охорони природного навколишнього середовища м. Києва та з ініціативи та зусиллями громадської організації «Жива планета» розроблено та впроваджується дитячий інформаційно-просвітницький проект «Натисни на сміття».

Мета проекту – формування та підвищення рівня екологічної свідомості підростаючого покоління шляхом вивчення проблеми твердих побутових відходів, можливість щоденної особистої участі в її вирішенні, дбайливого ставлення до навколишнього середовища енерго- та ресурсозбереження.

На початок сторінки
Усі права на матеріали, що знаходяться на сайте ecolabel.org.ua, охороняються відповідно до законодавства України.
При будь-якому використанні матеріалів сайта, гіперпосилання (hyperlіnk) на http://ecolabel.org.ua обов'язкове.
Copyright © 2005 Living Planet