This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/0412_index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-11-10. The original page over time could change.
Щотижнева газета "33 канал" (м. Вінниця, Україна)

НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
Анонс
  • Заблокованi рахунки лiкарнi — пацiєнт виграв справу на 88 тисяч
  • Володимир Продивус стане заступником губернатора?
  • Триває блокада селянами Моївського цукрозаводу
  • Грошi, видiленi для хворих, пiшли на приватну аптеку
  • У 31-ій школi було масове отруєння балончиком чи непотрiбний «кiпiш»?
  • 2 вiнницьких альпiнiсти зникли у горах Росiї
  • Вiнницькi дiвчата, якi вийшли замiж за фашистiв, стали мiльйонерками
  • Вiнничанки iз найдовшим волоссям
  • Срiбна чемпiонка свiту — донька нашої журналiстки

  • ПРИЗ
    читацьких симпатій


    НАСТЯ


    ДІМА


    since 1.08.2001


    since 28.04.2000
    since 3.06.2004


    «NEMIROFF» - 33-Й У СВІТОВОМУ РЕЙТИНГУ БРЕНДІВ МІЛЬЙОНЕРІВ, по горілці - сьомий

    Читайте у №12 вiд 17 березня 2004 р.

  • ВОЛОДИМИР ПРОДИВУС СТАНЕ ЗАСТУПНИКОМ ГУБЕРНАТОРА?
    У понеділок, 15 березня, Вінницею поширилась неофіційна інформація про можливість призначення відомого бізнесмена Володимира Продивуса одним із заступників губернатора Вінницької області Віктора Коцемира. Такі розмови з’явились після зустрічі Віктора Францовича із Володимиром Степановичем напередодні від’їзду губернатора на святкування 80-річчя прикордонного загону, яке відзначали 12 березня у Могилеві-Подільському.

  • 25 СКАРГ НА МІСЬКУ ВЛАДУ ВІННИЦІ отримав комітет «За прозору владу». Робота триває
    За три тижні роботи у Вінниці громадський антикорупційний комітет «За прозору владу», створений в кінці лютого трьома депутатами міськради, уже отримав 25 скарг вінничан на бездіяльність та зволікання структур та чиновників міської влади.

  • «ЯКЩО У КОГОСЬ ПРОБЛЕМИ З «ІЗВІЛІНАМИ» — ТО ЦЕ У ВАШИХ ОПОНЕНТІВ»
    «Доброго дня, дорога редакціє! Щойно прочитала в газеті публікацію «Наші журналісти «з одною ізвіліною». Мені зробилося так боляче за колектив, за журналістів дорогої для нас газети, що виникло бажання до вас написати. Обуренню моєму немає меж. І я не одна так думаю, таких багато. Найкращу газету, яка несе правду в маси, отак ганьбити.

  • ШІСТЬ ПАСАЖИРІВ ВІЗ У «ЗАПОРОЖЦІ» П'ЯНИЙ ВОДІЙ, А «НИВА» НАЇХАЛА НА ВОЗА
    Ця аварія сталася 7 березня в місті Гайсин. П'яний водій автомобіля «Запорожець» не впорався з керуванням і наїхав на електроопору. Винуватець пригоди та його шестеро пасажирів отримали травми і госпіталізовані у місцеву лікарню.

  • ЖОРНОКЛЕЙ «РОЗГРІБАЄ ВАЖКУ СПАДЩИНУ ЕКС-МЕРІВ і не завжди знаходить спільну мову із теперішнім»
    В березні 2004 року якраз виповнюється 2 роки приходу у міськвиконком Олександра Домбровського та людей, що мали скласти його нову владну команду. Як спрацювала ця команда і чи дійсно вона є у теперішньої міської влади Вінниці на екваторі строку повноважень, кожен судить по конкретних справах, а не словах. Бо не секрет, що перед виборами усім вінничанам традиційно обіцяються «золоті гори», а потім дехто лише безпорадно розводить руками, мовляв, не вийшло, дозвольте ще повчитись, керувати, побути у владі.

  • «СПРАВА ЛІКАРІВ» — 88 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ВИГРАВ ВІННИЧАНИН У ЛІКАРНІ №1. Виконавча служба арештувала рахунки медичного закладу. Адміністрація лікарні та міське управління охорони здоров’я не погоджуються з цим. Вони подають апеляцію
    Напевно, в Україні це перший випадок, коли пацієнт у судовому порядку доводить, що у лікарні йому надали некваліфіковану допомогу. Минулого року суддя одного із судів, який проходив обстеження та лікування у Військово-медичному центрі, звернувся до цієї лікарні, аби зробити у спеціалізованій лабораторії біопсію печінки. Він підписав усі документи, і йому було зроблено відповідну пункцію. До цього він через Інтернет брав консультації у багатьох провідних медичних установах світу про наслідки біопсії. Але на другий день чоловікові стало зле, і, за його проханням, було переведено назад у медичний центр ВПС.

  • ГРОШІ ДЛЯ ХВОРИХ ПІШЛИ НА ЛІКАРНЯНУ АПТЕКУ
    У Теплицькій районній лікарні — «НП»! Під час проведення ревізії працівниками КРУ у Вінницькій області там виявлено ряд порушень. А саме — керівником лікарні та бухгалтером при мізерному фінансуванні на забезпечення хворих медикаментами у 2001 році за рахунок бюджетних коштів було створено госпрозрахункову аптеку у приміщенні лікарні. На це вони використали бюджетних коштів у сумі 20473 гривень.

  • БЛОКАДА МОЇВСЬКОГО ЦУКРОЗАВОДУ ТРИВАЄ. Робітники пішли на цей крок, бо інакше завод «поріжуть» хазяї...
    Колишні робітники-акціонери порізаних цукрозаводів області залишились ні з чим, при тому, що на металобрухті, вивезеному з цих підприємств, інші «підняли мільйони». Які ж це такі закони про соціальну справедливість діють у нашій країні, і яка це така у нас влада, і кому ж вона служить?

  • ЧОМУ ШКОЛА №31 НА КОНТРОЛІ У МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ? 17 шестикласників минулого вівторка були доставлені у лікарню з підозрою отруєння газом
    Балончик «Шок» — це гірчичний газ для відлякування собак. Коли людина боїться, вона мимоволі виділяє адреналін, собака відчуває це, а гірчичний порошок вбиває запах – на таку людину собака ніколи не нападе. Але цей газ застосовується тільки від собак…

  • А ДЕ Ж НАШЕ ЛІКАРСЬКЕ БРАТСТВО?
    В той день, як стався погром у кабінеті Василя Михайловича Балдинюка, головного лікаря Липовецького РТМО, я зустрів його пізно ввечері біля аптеки «Конекс», яка орендує приміщення в нашій Вінницькій ЦРЛ. І хоча раніше мені не доводилось з ним працювати, знав його як одного з прогресивних і досвідчених головних лікарів у нашій області, про якого завжди добре говорили керівники, відзначали позитивний досвід його роботи на колегіях управління охорони здоров’я облдержадміністрації, нерідко писали і обласні газети.

  • ДВОЄ ВІННИЧАН-ТУРИСТІВ ЗНИКЛИ НА СТАВРОПІЛЛІ, У РОСІЇ. На пошуки зниклих лижників відряджено міжнародну групу рятувальників
    Ще 8 березня двоє вінничан — завзятих туристів-лижників — мали повернутись із поїздки на Ставропілля. Але коли в святковий день Олексій Чередниченко, Віталій Сидорук та ще 4 туристи із походу не повернулись, на їхні пошуки було кинуто сили підрозділів МНС Російської Федерації, що базувались на території Ставропольського краю. Досі зниклих вінницьких туристів не знайдено. Вчора на допомогу своїм російським колегам із Вінниці виїхала бригада рятувальників.

  • «NEMIROFF» - 33-Й У СВІТОВОМУ РЕЙТИНГУ БРЕНДІВ МІЛЬЙОНЕРІВ, по горілці - сьомий
    Днями запущено в дію найсучасніший у Європі новий завод компанії «Nemiroff» вартістю в 16 мільйонів доларів, який виріс у двох кілометрах від першого заводу компанії. Завод побудований за сучасними технологіями з використанням конструкцій, що швидко монтуються. Площа другого заводу – 17 тис. кв. м. Сумарна потужність розливних ліній, що будуть установлені на заводі, – 72 тис. пл./година. З запуском другого заводу додатково створюється близько 500 робочих місць.

  • У «ТIМIРЯЗЄВЦI» ВIДКРИТО «ВIКНО В АМЕРИКУ»
    Iнформацiйний центр «Вiкно в Америку» вiдкрито в обласнiй бiблiотецi iм.Тiмiрязєва на базi вiддiлу лiтератури та iнформацiї iноземними мовами. Уряд США видiлив кошти для придбання колекцiї книг, баз даних на компакт-дисках i вiдеоколекцiї документальних i класичних американських фiльмiв, комп’ютерiв з пiдключенням до Iнтернету. Крiм художньої лiтератури, можна скористатися матерiалами про уряд США, iсторiю, бiзнес, освiту й вивчення англiйської мови.

  • У ВІННИЦІ 24 РЕСТОРАНИ, 190 кафе та 10 барів
    На тому тижні вперше у Вінниці комісія міськвиконкому визначила кращі ресторани та кафе міста за результатами роботи в минулому році. Всього у Вінниці працює 24 ресторани, 190 кафе та 10 барів.

  • ЯК ПІД ЧАС ВІЙНИ ВІННИЦЬКІ ДІВЧАТА ВИХОДИЛИ ЗАМІЖ ЗА НІМЦІВ а потім ставали мільйонерками. Правда, без права повертатись на батьківщину. Про це — спогади очевидця
    До 60-річчя з дня визволення Вінниці я зустрілась з вінничанкою, яка була свідком тих подій. На час окупації їй було 8-10 років. Тому її дитяча пам'ять добре закарбувала не тільки погане, але й все те щире, світле і добре, що могло бути на війні.

  • ВЗЯТТЮ ВІННИЦІ ПЕРЕДУВАЛА ЖОРСТОКА І ЗАПЕКЛА БОРОТЬБА. Цей матеріал унікальний — він з газети «Правда», яка вийшла 60 років тому
    Вихід наших частин в район Вінниці поставив під загрозу важливі комунікації німецької армії. Щоб запобігти небезпеці й виграти час, німецьке командування розпочало в ті дні сильні контратаки, кинувши в бій крупні сили піхоти і танків. На ближніх підступах до Вінниці більше двох місяців йшли завзяті й кровопролитні бої. Однак німцям не вдалося досягти великого успіху. Наші війська залишалися в безпосередній близькості до міста, нависаючи над ним з півночі й сходу.

  • ВІННИЧАНКИ З НАЙДОВШИМ ВОЛОССЯМ
    Зробити аварійну посадку на аеродромі вінницького аеропорту Гавришівка 2 березня пілот літака ЯК-52 вирішив після того, як під час польоту засумнівався у справності машини — датчики вказували на випущене шасі. Кількаразове переключення важеля у спробах сховати шасі ніяких результатів не дало. Тож про прямий переліт 28-річного литовського льотчика зі Львова до Одеси на ДТСААФівському літаку не могло бути й мови.

  • ТРОЛЕЙБУСНЕ ДЕПО ДВІЧІ ПІДПАЛЮВАЛИ КОНКУРЕНТИ? Ця чутка блискавично поширилась містом...
    Неважко передбачити, чим могла скінчитися масштабна пожежа, яка виникла 4 березня у тролейбусному депо, розташованому у центрі Вінниці на вулиці Першотравневій, адже ВТТУ було і залишається лідером серед перевізників обласного центру. На щастя, оперативно-рятувальна служба спрацювала добре і все минулося. Збою у роботі підприємства не відбулося. Ніхто не постраждав. Вогонь, однак, завдав чималих збитків працівникам депо, адже розходився він у роздягальнях і постраждали особисті речі людей.

  • СРIБНА ЧЕМПIОНКА СВIТУ — ВIННИЦЬКА СТУДЕНТКА НАТАЛЯ ДОБРИНСЬКА. Вона відмовилась від навчання у Каліфорнії та Міннесоті, тому що мріє виступити за Україну на Олімпійських іграх
    «Приємним сюрпризом» назвала газета «Команда» друге мiсце у чемпiонатi свiту з легкої атлетики вiнничанки, студентки педунiверситету Наталi Добринської. Але сама 21-рiчна спортсменка йшла до цього 14 рокiв. Адже Наталя — багаторазова чемпiонка України з багатоборства, входить у «п'ятдесятку», а вiднедавна i в «десятку» кращих багатоборцiв свiту.

  • ЩО БУДЕ МОДНИМ У ВІННИЦІ? Відомі вінницькі майстри повідомляють: «весна несе рожеве, асиметрію, французький манікюр»
    Йде весна, всiм хочеться виглядати красиво i стильно. Що ж у модi нинiшнього сезону? Навколо все порожевiло. Чому? Бо рожевий колiр всiх вiдтiнкiв i насиченостi — законодавець у цьому сезонi моди. Що ще модно носити на головi, на тiлi, на ногах, на обличчi? Якi очi «вставити» i яке обличчя «намалювати»? Саме про це розповiдають тi, хто постiйно перебуває у вирi моди — кращi вiнницькi дизайнери одягу, вiзажисти, перукарi, колористи.

  • «НО МЫ НЕ ВАШ НАРОД? Глубокоуважаемый господин Президент! Пишет Вам «мелкая букашка» из нелюбимого Вами, сильными мира сего, народа»
    «Еще 5 лет назад мы жили в большом городе, где у нас была квартира и родились двое детей. Когда моему мужу прекратили выплачивать зарплату и он подрабатывал, где только мог, чтобы прокормить семью, вплоть до работы в прислугах — мы решили две проблемы: жилищную и продовольственную, переехав в маленький городишко.

  • «МОЕГО СЫНА НАСМЕРТЬ СБИЛ МАШИНОЙ СЫН РАБОТНИКА ГАИ»
    «9 августа 2003 года в г. Винница на перекрестке улиц Хмельницкое шоссе и Генерала Арабея в результате наезда автомобиля погиб мой сын Виктор, 45 лет. Второй потерпевший остался в живых, но тяжело травмирован, Андрей, 28 лет.

  • «ХОЧЕМО, ЩОБ ВЛАДА ДІЯЛА У ВІДПОВІДНОСТІ ДО ЗАКОНУ» Президенту України Кучмі Л.Д., Голові Верховної Ради України Литвину В.М., Генеральному прокурору України Васильєву Г.А., Вінницькому міському голові Домбровському О.Г., Голові Вінницької обласної державної адміністрації Коцемиру В.Ф., Прокурору Вінницької області Гонтаруку В.М.
    Вимушені звернутись до Вас з цим відкритим листом, оскільки нам і нашим сім’ям сьогодні загрожує розорення і повне зубожіння. Ми, приватні власники маршрутних таксі в м. Вінниці, створили свій невеличкий бізнес у той час, коли держава виявилась неспроможною забезпечити у повному обсязі перевезення громадян на території міста і області. У квітні 2001 року Вінницька міська влада на підставі проведеного конкурсу уклала з нами договори на перевезення пасажирів терміном на 3 роки. Зазначимо, що жодного договору замовник з нами за цей час не розірвав, тому що підстав для цього не було. В даний час міська влада не бажає пролонгувати з нами договори, а наполягає на проведенні повторного конкурсу, що є незаконним, і який, без сумніву, виграють лише товстосуми, як це сталося вже в багатьох інших містах України (практика Одеси, Львова, Києва та ін. є яскравим підтвердженням цього).

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22


    Украинская баннерная сеть