This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/43-03index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-16. The original page over time could change.
Щотижнева газета "33 канал" (м. Вінниця, Україна)

НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
Анонс
  • Вiнничани їстимуть хлiб з нiмецького борошна?
  • Три години умовляли чоловiка не пiдривати себе
  • Страйк “базарникiв” — торгуючi не хочуть платити бiльше
  • Ладижин — батькiвщина СНIДу в Україні?
  • У Ямполi на цвинтарi конфлiкт iз... районною елiтою
  • Новий начальник обласного УСБУ — вiнничанин
  • На 100 рокiв засудили банду крадiїв iкон
  • Тричi батько викрадав свого сина. Фемiда мовчить

  • ПРИЗ
    читацьких симпатій


    НАТАЛЯ


    АНДРІЙ


    since 1.08.2001


    since 28.04.2000
    since 3.06.2004


    ЖIНКА КОШТУЄ НАЙДОРОЖЧЕ У НIМЕЧЧИНI — ДО 30 ТИСЯЧ$, найдешевше у Чехії — від 200$

    Читайте у №43 вiд 22 жовтня 2003 р.

  • ЯКИЙ ХЛIБ ЇСТИМЕМО? Росiйський, нiмецький, казахський чи наш, i за якими цiнами? Або чого нас дурити, коли процес давно “пiшов”?
    Минула хвиля нещодавнього ажiотажного попиту на макароннi вироби та борошно, пройшли мiтинги проти пiдвищення цiн на хлiб. Що ж маємо? Голова облдержадмiнiстрацiї запевнив, що на двi категорiї хлiба цiна не зросте. Але закони ринку продиктували свої умови. Деякi види хлiбобулочних виробiв подорожчали.

  • ПО СНІДу ЛАДИЖИН Б'Є УСІ РЕКОРДИ. Цифри утричі вищі республіканського рівня
    Шестеро ладижинців вже померли від невиліковної інфекції. Шістдесят осіб знають про свою хворобу. Скільки невиявлених носіїв? Лікарі лише здогадуються.

  • МОЛОДОГО ЧОЛОВІКА ЗБИВ ПОЇЗД. Вже тиждень шукають його родичів
    Трагедія сталася 15 жовтня на переїзді Тюшки-Парпурівці. О 5.25 ранку швидкий поїзд «Одеса-Чернівці» збив чоловіка, який намагався перебігти через залізничне полотно. Від удару його тіло потрапило під поїзд. Чоловік від жахливих травм помер на місці.

  • БАРСЬКУ КОВБАСУ ХВАЛЯТЬ РОСIЯНИ
    П'ятдесят два види ковбас виробляє ВАТ «Барський птахокомбiнат», i 98% цiєї смачної продукцiї реалiзується на росiйському ринку. Робiтники задоволенi: середня зарплата становить 530 гривень, причому виплачується вчасно. Крiм цього, керiвництво пiдприємства запровадило безкоштовне харчування для працюючих.

  • «380 ДОЛАРIВ I МОБIЛЬНИЙ ТЕЛЕФОН ЗНИКЛИ У МОГО ПОКIЙНОГО БРАТА ПIСЛЯ АВАРIЇ»
    Це трапилось мiсяць тому, 25 вересня. Василю Марченку було теж 25 рокiв. В пiсляобiдню пору вiн повертався вiд своїх друзiв, разом з якими обiдав у кафе на залiзничному вокзалi. Майже у центрi Немирова, бiля лiкарнi, за словами сестри, в машинi лопнуло колесо, i авто, вирвавши з корiнням три дерева, перевернулось. За збiгом обставин, бiля мiсця пригоди знаходилась мiлiцiя i «швидка допомога», а також друзi Василя.

  • 140 КГ «БЕЗХОЗНОГО» М’ЯСА ВАЛЯЛОСЬ НА ТРОТУАРІ
    Хоча продавці у того м’яса були, але вони, побачивши рейд СЕС, управління торгівлі та ветмедицини, просто залишали м’ясо на тротуарах і відходили. Таке м’ясо вилучалось і потім утилізовувалось. Всього ж за 9 місяців поточного року спільними рейдами було винесено 47 постанов про торгівлю без документів на м’ясо, вилучено близько 650 кг на загальну суму понад 4000 гривень.

  • 15 ПРИМIРНИКIВ «ПОДIЛЬСЬКОГО КРАЮ» повинна передплатити редакцiя газети штатом 10 працiвникiв...
    Пiсля публiкацiї у минулому номерi «Якщо вас змушують передплатити якусь газету...» до редакцiї почали телефонувати не тiльки нашi читачi, а й нашi колеги з районiв. Начальство змушує передплачувати поштарок таку комунальну газету як «Подолiя». Дзвонила нам медсестра з Оратова — медперсонал лiкарнi примушують виписувати газету «Медицина Вiнниччини». А колективу газети Барської райдержадмiністрацiї прийшла «рознарядка» передплатити 15 примiрникiв газети... «Подiльський край». Але це ще не кiнець «жарту» — у редакцiї працює лише 10 чоловiк. Вимагають передплачувати такi газети як «Подолiя», «Панорама».

  • ТРИ ГОДИНИ ЙШЛИ ПЕРЕГОВОРИ з чоловiком, який хотiв себе пiдiрвати
    Минулого тижня навколо приватного будинку №16 по Другому провулку Рилеєва бiльше трьох годин у напруженнi знаходились мiлiцiя, рятувальники, штурмова група, психологи, лiкарi, мешканцi сусiднiх садиб та дочка «терориста»...

  • ЗА ЩО ПЛАТИТИ: ПОГОННИЙ МЕТР ПРИЛАВКА ЧИ КВАДРАТНИЙ?
    Пiшли чутки, що з торгуючих хочуть брати не 2,55 грн. за погонний метр прилавка, як це було, а 8-10 грн. за кожен «квадрат». Алла Алексенцева, яка захищає iнтереси торговельникiв, переконана: «Таких розцiнок немає навiть у «крутих» Донецьку та Днiпропетровську. Ми не збираємось грати з владою у «базарну рулетку», ми вiдстоюватимемо свої права до кiнця!»

  • ХТО Ж ОЧОЛЮВАТИМЕ МIСЬКУ МIЛIЦIЮ I УБОЗ?
    Вiдповiдь на це запитання колегiя УМВС у Вiнницькiй областi, яка вiдбулася минулого тижня, так i не дала. Володимир Лисий, який обiймав посаду начальника мiлiцiї м.Вiнницi, зараз знаходиться на лiкарняному, його обов’язки виконує Олександр Баланов, якого до обласного центру перевели з Тульчинського РВ. Щодо подальшої кар’єри Володимира Лисого, то, кажуть, що у Вiнницi вiн не залишиться.

  • НОВИЙ НАЧАЛЬНИК УСБУ ВIННИЧЧИНИ - НАШ ЗЕМЛЯК
    2 жовтня Указом Президента України на посаду начальника управлiння СБУ у Вiнницькiй областi призначено генерал-майора Iвана Iвановича Кулака. Йому 54 роки, родом вiн з с. Фронтiвки Iллiнецького району Вiнницької областi.

  • ЩЕ НЕ ВСIМ ТЕПЛО
    Забили першi гарячi фонтанчики, деякими вулицями нашого мiста потекли теплi ручаї — зношенi труби часом не витримують перепаду температур. Керiвництво вiдзвiтувало про початок опалювального сезону — в оселях дiйсно теплi батареї, є i тепла вода у кранах. Проте 9 житлових будинкiв не пiдключенi до тепла у зв'язку з заборгованiстю за комунальнi послуги.

  • МАТИ ВИГНАЛА ДОНЬКУ - А ЧОМУ? ВОНА РОЗПОВIЛА...
    Суддям легше - перед ними є закони, за якими можна звiрити свої дiї, своє сумлiння. А як бути нам з неписаними законами моралi?

  • «НОВИЙ» ТРОЛЕЙБУС ЗА 200 000 ГРИВЕНЬ подарували ТТУ на 90-рiччя
    «Нульовий» рухомий склад наше Вiнницьке ТТУ, як i решта українських депо, не отримувало уже рокiв 12! I тут такий сюрприз — новий, а точнiше, вiдновлений тролейбус став найкращим подарунком для пiдприємства на честь 90-рiччя з дня заснування. Звiдки така «новинка»?

  • ПЕРЕЙМЕНУВАТИ ЛЕНIНСЬКИЙ РАЙОН ПРОПОНУЮТЬ «СОБОРIВЦI»
    Мiська органiзацiя партiї «Собор» звернулася до мера з пропозицiєю перейменувати Ленiнський район Вiнницi на Центральний. Мотивують свою iдею тим, що комунiстичний режим, iдеологом i засновником якого був Ленiн, принiс багато страждань українському народовi, а тому ця iсторична постать не заслуговує на таку пам’ять.

  • ВИКЛИКАВ МIЛIЦIЮ I ВИКИНУВСЯ З ВIКНА
    О 12 годинi 16 жовтня на «02» зателефонував чоловiк. Невiдомий повiдомив, що в однiй з квартир у будинку по вул. Iванова затримали злодiя. Як потiм з’ясувалось, там жив 49-рiчний пенсiонер, який зловживав спиртним i перебував на облiку у наркодиспансерi.

  • СЕЛА-ПОБРАТИМИ СТРИЖАВКА I ЗАГНАНСЬК
    Дружба з поляками перейшла кордони офiцiйних зустрiчей та домовленостей у «верхах» — зараз побратимами стали не лише мiста, а й просто селища. «Першою ластiвкою» в цьому стало селище Стрижавка Вiнницького району. Селищний голова Василь Яковенко нещодавно побував у Загнанську:

  • ПОГОРIЛЬЦЯ ЗНIМАЛИ З 8 ПОВЕРХУ. Через пожежу на 30-метровiй висотi не спав увесь квартал
    — Запах горілого ми почули ще о 10-й вечора, спитали у сусiда, що горить, а вiн вiдповiв — вата! Що наробила ця вата, тепер самi бачите... Кiт та собака так хвилювались, так бiгали — можливо, саме вони всiх нас врятували, бо iнакше б вчадiли! – так розповiли про нiчну вогняну пригоду сусiди погорiльця Юрiй та Свiтлана. Обставини цiєї пожежi на Слов’янцi, на вулицi Лялi Ратушної, 22, справдi схожi на кадри драматичного кiно, правда, iз щасливим кiнцем...

  • ВИМОГИ ОХОРОНЦІВ ЗАДОВОЛЬНИЛИ
    В iнформацiї номера №40 про звiльнення працiвникiв охоронної фiрми були оприлюдненi передчаснi данi.

  • «АЗАРОВ, ВIДПОВIДАЙТЕ ЗА «БАЗАР»
    Справжня хвиля протесту прокотилась всiєю Україною — у середу, 15 жовтня, на мiсцях та в четвер, 16 числа, пiд Верховною Радою не заспокоювались тисячi пiдприємцiв. Не загубились у цьому вируючому морi й нашi вiнницькi «малi» та «середнi» бiзнесмени. Чого вимагали годувальники не лише своїх родин, але й державного та мiсцевих бюджетiв?

  • ЖIНКА КОШТУЄ НАЙДОРОЖЧЕ У НIМЕЧЧИНI — ДО 30 ТИСЯЧ$, найдешевше у Чехії — від 200$
    А в Iталiї та Португалiї за українку дають вiд 800 до 1000 $, в Туреччинi — 2000$, в Арабських Емiратах — 7000$. Той, хто вербує жiнку в Українi, отримує вiд 200$ до 5000$. Такi цифри були названi на семiнарi «Запобiгання торгiвлi жiнками та допомога потерпiлим», який проходив днями у Вiнницi.

  • Конфлiкт у Браїловi: «НАШ ГОЛОВА НЕ РАХУЄТЬСЯ З ДУМКОЮ ГРОМАДИ»
    «Звертаються до вас жителi станцiї Браїлiв Жмеринського району. Справа в тiм, що у березнi 2001 року ми створили кооператив для побудови вуличного газопроводу. Про створення нашого об’єднання ми повiдомили селищну раду у виглядi Статуту, який був пiдписаний та затверджений нею ж. Уклавши договiр з Жмеринським газовим господарством та сплативши кошти в сумi 56 070 грн., про що свiдчать квитанцiї, виданi тим же газовим господарством, ми побудували вуличний газопровiд низького тиску.

  • ПОСПІШАЙТЕ ЖИТИ, бо місця на цвинтарі стає все менше
    Спочатку був телефонний дзвінок. Плачучи, жінка розказувала про свою гірку образу: приблизно в один і той же час померли її мама-вчителька і недавній мер Ямполя, а до своєї смерті — головний спеціаліст відділу організаційної і кадрової роботи райдержадміністрації. Але поховали покійників чомусь у різних частинах цвинтаря: її матір — в секторі для простих людей, а його — в особливому, який виділено для начальників.

  • НАШ ВОКЗАЛ МАТИМЕ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИГЛЯД
    Подібне можна бачити тільки на вокзалі «Київ-пасажирський». На вінницькому вокзалі вперше з 1951 року почали проводити генеральну реконструкцію всього комплексу. Отже, чого чекати вінничанам від оновленого вокзалу? - запитала я у Олександра Цеплого, начальника вокзалу.

  • ЖМЕРИНКА ПРИДБАЛА СТОЛИЧНІ МЕБЛІ
    На цілих 184 стільця з якісного дерева розжився Жмеринський залізничний вокзал у зв'язку з глобальною реорганізацією на залізниці.

  • «ДО НІМЕЧЧИНИ ДІЙДЕТЕ ПІШКИ САМІ», — заявив на кордоні вінничанам-нелегалам «гід»-поляк
    Ірина і Тетяна марили Німеччиною. Здавалося, саме там знайдуть вони і заробіток, і долю. Щоб відкрити візи до країни, дівчата звернулись в одну з туристичних фірм міста.

  • МАЛЕНЬКОГО ВАСИЛЬКА БАТЬКО ВИКРАДАВ ТРИЧІ. Останній раз успішно. Зараз він судиться зі своєю колишньою дружиною, щоб взагалі не повернути сина
    Жила собі молода сім'я. Та щастя їй не всміхнулося. Перші красиві почуття любові танули з кожним днем. І тому маленький Василько молодої сім'ї Лариси і Руслана все частіше ставав свідком того, як його батько вчиняв фізичні розправи над матір'ю: міг її побити, вигнати в морозну ніч із хати. В один із таких днів, під час чергової сварки, син запитав у матері: «Тато не буде бити тебе сьогодні?» Терпець матері увірвався: вона вирішила жити тільки із сином і тільки заради нього.

  • ВОЛОДИМИР ПРОДИВУС — СТУДЕНТ, ЯКИЙ МАЄ ВЛАСНИЙ ЛIТАК
    Пiсля виборiв Володимир Продивус, голова ради корпорацiї "Прем'єр-Фiнанс", рiдко дає iнтерв'ю. Але, як i ранiше, вiн залишається одним з найбагатших пiдприємцiв Вiнниччини.

  • У ЦЕКИНІВЦІ МОЖЛИВИЙ МІЖНАРОДНИЙ КОНФЛІКТ
    Ця історія вже триває кілька років і може відверто призвести до міжнародного конфлікту. Як стверджує українська сторона, причиною забруднення вод у річці Дністер на кордоні із Молдовою є скид каналізаційних вод сусідами. Цей локальний екологічний конфлікт відбувається в районі українського села Цекинівка Ямпільського району та молдовського міста Сороки.

  • НЕВІДОМІ ОТРУЇЛИ ГУСЕЙ… ЇХНІ ТРУПИ ЗНАЙШЛИ МІСЦЕВІ ЖИТЕЛІ
    Вранці жителі села Комсомольське Козятинського району побачили біля місцевого озера трупи восьми свійських гусей та однієї чайки. Навколо ставка було розкидане зерно. Якщо придивитися, то можна було побачити, що воно вкрите якимось сірим порошком.

  • ВIННИЦЬКИХ ПИСЬМЕННИКIВ ХОТIЛИ КУПИТИ? Головнi ролi гучного скандалу дiстались нашим землякам
    Хвилi навколо посади голови Спiлки письменникiв України Миколи Яворiвського почались мiсяць тому. Коли у вереснi ще один столичний «вiнничанин» — Микола Лукiв - запропонував скликати позачерговий з'їзд та вiдправити у вiдставку земляка та опозицiйного нардепа. То полiтика чи творчiсть стали причиною скандалу, який отримав вiнницьке продовження. «За» та «проти» Яворiвського агiтували уже наших мiсцевих письменнникiв.

  • ЛАДИЖИНСЬКИХ ДІТЕЙ «КИНУЛИ» на три тисячі гривень!
    Вже майже рік адміністрація Ладижинської школи намагається повернути власні гроші. Задля цього зверталися у правоохоронні органи, суд. Та, крім обіцянок, нічого не чують.

  • ПОМЕР ЖМЕРИНСЬКИЙ “РОДИЧ” ОСТАПА БЕНДЕРА
    Якщо стояти на Жмеринській привокзальній площі обличчям до пам’ятника Остапу Бендеру, то в правому кутку, де починається перша платформа, спершись на старовинний парапет, ще кілька тижнів тому незмінно стояв бородатий мужчина. То хто ж той бородань… чому увага тисяч пасажирів концентрувалася на ньому?

  • “У ВЕСТИБЮЛI НАМ ХОЧУТЬ ВIДКРИТИ ВIДДIЛ СУБСИДIЙ”
    — Ми вже i в мiськвиконком написали заяву, щоб не вiдкривали у вестибюлi нашого будинку кiмнату для працiвницi вiддiлу субсидiй, — розповiдає мешканка будинку 299, що по проспекту Юностi. — Ось i вам принесли копiю з пiдписами усiх жильцiв 106 квартир.

  • “НАШУ ЗЕМЛЮ ХОЧУТЬ ЗАХОПИТИ ВИСОКОПОСТАВЛЕНI ЧИНОВНИКИ”
    До редакцiї звернулись вiнничани, якi вважають, що, подiбна до їхньої, проблема поширена у нашому мiстi.

  • ПОНАД 100 РОКІВ У СУМІ ВИНІС СУД ВІННИЦЬКІЙ БАНДІ. “Церковник” та його спільники мали карту з поміченими храмами в області. Вони забирали все — ікони, предмети культу, витрушували пожертвування прихожан...
    Володимиру 52 роки, вінничанин, жодної судимості та попри все зумів організувати зеків “під себе”. Його банда мали три гілки: перша — збирала інформацію, друга — грабувала заможних вінничан, третя — справно обкрадала по всій області церкви. “Церковник” — таку кличку мав один з членів угруповання, яку отримав за свою вузьку спеціалізацію. Саме у нього була карта області з нанесеними позначками сіл, де були храми. Та й судимість він, власне, і отримав за такі крадіжки.

  • ЗАПОРУКОЮ ДОВІРИ ДО ВЛАДИ Є ЇЇ ВІДКРИТІСТЬ
    Так уже складалося в Україні, що і батьки наші, й діди свої життєві вузли розв’язували самотужки. Бо, як інакше говорили, коли до Бога високо, а до влади далеко. Ну, Всевишнього чіпати не варто, ті сфери для нас неприступні. А от державним чиновникам, які завжди відгороджувались від громадян масивними дверима владних кабінетів та відписками, схоже, нині доводиться змінювати звичний «стиль» роботи та повертатися обличчям до тих, кому, згідно з посадою та зарплатою, і повинні служити, тобто, до людей.

  • ЯКІ ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА НАМ ПОТРІБНІ?
    В питанні конституційної реформи замерехтіло-таки світло в кінці тунелю. Провідні політичні сили зійшлися в головному: найближчим часом реальну владу в країні стане уособлювати фігура прем’єр-міністра.

  • ДИСК ВIННИЧАНИНА МИКОЛИ ШОШАННІ ВИЙШОВ У МОСКВI
    Одне з найкрупнiших у Москвi видавництв «Восточный ветер» випустило компакт-диск вiнничанина Миколи Кротенка (лiтературний псевдонiм Микола Шошаннi) пiд назвою «Оранжерея ажурного жанра». Це - 15 авторських пiсень росiйською мовою. Микола досить вiдомий у Вiнницi поет та виконавець, переможець всеукраїнських конкурсiв авторської пiснi. Пiсля виходу московського компакту йому запропонували кiлька гастролей Україною. Зокрема, першим мiстом буде Львiв.

  • СПОЧАТКУ КУПІТЬ СОБІ ПАМПЕРСИ, а вже потім «кидайтеся в бій за справедливість у політесі»
    «До ректора Мокіна не маю ніякого відношення. Можливо, він мені навіть не симпатичний. Більше того, в даному листі взагалі можна було б не писати назви вузу і імені керівника. Ситуація доволі типова. Але мені вже просто огидна мишача вовтузня політехівських «борців за справедливість».

  • ЧИ СТАНЕ ПУТІН ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАЇНИ. Опозиція об’єднається в одну партію — Демократичну
    Не дуже зараз люблять читати про партійні з’їзди, але те, що трапилось на 7-му з’їзді ПРП, заслуговує на увагу.

  • ХОТЕЛ БЫ ПОСМОТРЕТЬ В ГЛАЗА ТЕМ КТО ХОЧЕТ КУЧМУ В ПРЕЗИДЕНТЫ НА 3-Й СРОК
    Уже ни для кого не секрет, что в нашей державе сплошь и рядом творятся беспределы! Одна часть слуг народа сказочно богатеет, когда подавляющая часть трудового народа все терпеливо ждет, когда же, наконец, мы почувствуем заметное улучшение нашей жизни? В прошлом году наш Президент как-то сказал: «Тільки сліпий може не бачити, що економіка наша набирає темпи». А это значит, что такими же темпами должен повышаться и жизненный уровень всего народа страны, но этого же не произошло?! По этому поводу стоит вспомнить изречение древнеримского философа Луция Сенеки, который в 58 г. н.э. сказал: «Кто толком не знает, в какую гавань плывет, для того нет попутного ветра». И если учесть, что нашей державой управляет не Президент, а, окружающие его магнатоворотилы, то опять же вспомним Луция Сенеку: «Наибольшей властью обладает тот, кто имеет власть над собой». Мне вспомнились предвыборные президентские дебаты двух Леонидов — «уходящего» и «приходящего». Леонид Данилович тогда категорически утверждал, что экономика наша упала до такой степени, что дальше падать некуда.

  • СТОЯЧИ В «КЛЯСІ» ЗА «КАТЕДРОЮ», ВЧИТИМЕМО УЧНІВ «АРИТМЕТИКИ», — пропонують реформатори українського правопису. Або чи потрібна в українській мові революція?
    Історично склалося так, що в етап кардинальних і надзвичайно болісних перетворень Україна вступила практично не підготовленою. Реформи розпочалися під сильним тиском ззовні, тиском, який іноді межував з провокацією. Протягом досить тривалого проміжку часу Україну просто примушували революційним шляхом повторювати кроки Росії, наслідувати далеко не на користь собі обрану нею модель соціально-економічних та культурних перетворень і темпів втілення їх у життя. Як наслідок, з’явилась крилата фраза відомого на Україні політика про те, що «...ми йдемо вірною дорогою, однак в неправильному напрямку».

  • ТАКСI «002» + ВIННИЦЯ = ТРИДЦЯТЬ РОКIВ РАЗОМ
    Серед безлiчi вiнницьких пасажироперевiзникiв найстарiшим i, безперечно, найавторитетнiшим є таксi «002» i його дочiрнє «000». 1 листопада йому виповнюється 30 рокiв. А ЗАТ «Вiнницький таксопарк» на День автомобiлiста святкує своє 42-рiччя.

  • «SNACH-KRU» ВЧИЛИ СТОЛИЦЮ ВІДПОЧИВАТИ. Вінницька команда ді-джеїв “взірвала” своєю музикою київську тусовку
    У київський нічний клуб «Фієста» хлопців запросив арт-директор клубу — м.с. Ораст, який бачив роботу команди у Вінниці. Столична молодь досить швидко майже до екстазу завелась під запропоновану хлопцями музику Latino Tribal. Нові ритми були легко схоплені також пі-джеями нічного клубу. Танцювали всі, навіть офіціанти та бармени не встояли перед гарячими латинськими мотивами.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 42

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21


    Украинская баннерная сеть