НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


"Молодіжна газета Вінниччини"
Газета "Подільська радниця"

ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!


since 1.08.2001


since 28.04.2000
since 3.06.2004




Архив



Хорошие окна



286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25
Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com


Засновник i видавець: ТОВ «Регіна» ЛТД

Виходить українською та російською мовами


Редколегія:
Анатолій Жучинський - головний редактор
Тетяна Редько - 1-й заступник гол. редактора
Роман Ковальський - заступник гол. редактора Наталя Болховська - зав. відділом
Правове обслуговування - Світлана Чернюк

При передруку посилання на
«33 канал» обов’язкове.

Designed by
Paul Lebedev, 2000-2003.
= Best view in IE -
800x600 =
ЯК ЖУРНАЛІСТИ "РІА" ШУКАЛИ ІЗ АДВОКАТОМ КЛЕПІКОВОЮ "НАКОЛОТІ АПЕЛЬСИНИ ТА АМЕРИКАНСЬКІ ВАЛЯНКИ" у акції "33-го каналу" "Весна правди"
№12 вiд 15 березня 2006 р.

  • ТА САМА ТАНЮШКА ПОВЕРНУЛАСЬ З АМЕРИКИ З НІЖКОЮ
    Пройшов рік з дня тієї публікації, коли ми розповіли про маленьку вінничанку, яка з’явилась на світ повністю без ніжки. Але на її шляху трапилось багато добрих людей. І завдяки нашим небайдужим журналістам дитину оминула сирітська доля... Тоді ми вже з її батьками звернулись до усіх людей з проханням допомогти дівчинці. І про цю допомогу вже можемо розказати сьогодні, бо вона виявилась справжньою, в неї стільки було вкладено душі, що здійснилося те, на що батьки навіть не сподівались – сьогодні їхня донечка має протез.

  • 286 ПАСАЖИРІВ ЧЕРЕЗ ЗАМІНУВАННЯ ЗНЯЛИ З ПОЇЗДА У КОЗЯТИНІ. А поїзд збився з графіка на 2 години
    10 березня о 12.25, коли потяг №349 «Харків-Івано-Франківськ» під’їжджав до Козятина, машиністу повідомили – у міліцію подзвонили, що поїзд заміновано. Було прийнято рішення пасажирів висадити на станції Козятин, а сам потяг відігнати у поле (на випадок, якщо справді вибухне) і там перевіряти. Це робили в полі біля станції Корделівка – через одну зупинку від Козятина.

  • ЗА ЩО ЗНІМАЮТЬ ГОЛОВУ БАРСЬКОЇ РДА ВІТАЛІЯ КУХАРЧУКА?
    Жахливим назвали барчани стан соціально-економічного розвитку свого району на зустрічі з губернатором Олександром Домбровським і начальником обласного УМВС Василем Дремлюгою. Правда, голови Барської РДА Віталія Миколайовича Кухарчука на зустрічі не було — захворів.

  • НЕМИРІВСЬКУ ВЛАДУ У ВИКОРИСТАННІ АДМІНРЕСУРСУ ЗВИНУВАТИЛА ОПОЗИЦІЯ. Та, що сама "пресувала" електорат?
    Ні для кого не секрет, що завдяки розкрученому бренду «Nemiroff» у світі нашу область знають, в першу чергу, саме через цей район. А ще через те, що тут донедавна був сконцентрований сильний і незмінний владний бомонд на чолі із М. Матієнком, корені якого ще з часів славного комсомолу.

  • ВПЕРШЕ У ЛАДИЖИНІ ГУБЕРНАТОР ОЛЕКСАНДР ДОМБРОВСЬКИЙ ЗАЯВИВ, ЩО НЕ ПІДТРИМУЄ МЕРА КОЛОМЕЙЦЕВА
    Олександр Домбровський, перебуваючи з робочою поїздкою в Ладижині та Тростянецькому районі, урочисто перерізав стрічку нової цифрової АТС у Ладижині, зустрічався з працівниками Ладижинської ТЕС, провів робочу нараду щодо недобудованої першої Тростянецької школи, говорив про проблеми спиртової галузі на ДП «Тростянецький спиртовий завод» та відповідав на чисельні запитання жителів Тростянця.

  • НАЗВАВШИСЬ МІЛІЦІОНЕРОМ, ШАХРАЙ "ОШТРАФУВАВ" ВОДІЯ, ЗАБРАВШИ ГРОШІ, МОБІЛЬНИК І... КОЛЕСО
    Близько четвертої ранку в с. Селище Літинського району на Вінниччині легковик з молдовськими номерами зупинив невідомий «у штатському». Представившись співробітником міліції, молодий чоловік став вимагати у водія заплатити штраф начебто за порушення правил дорожнього руху.

  • 14 СПИРТЗАВОДІВ ОБЛАСТІ "ПАРАЛІЗОВАНІ"
    14 спиртових заводів Вінниччини на сьогоднішній день змушені припинити свою роботу. За словами заступника губернатора Валерія Коровія, це пов'язано із тим, що у законодавчій базі, яка регламентує механізми реалізації спирту, виникла правова колізія.

  • ЯК У ТУЛЬЧИНІ ВРЯТУВАЛИ ВСІХ ЖИТЕЛІВ ПАЛАЮЧОГО БУДИНКУ
    Пожежа у квартирі №1 двоповерхового житлового будинку у місті Тульчин виникла 4 березня о 8.40 ранку. На ту мить в оселі залишилася одна 14-річна донька власників квартири – мати вже пішла на роботу, а батько вирішив зранку з’їздити у касу та розрахуватися за спожиту електроенергію. Скориставшись вихідним днем та відсутністю батьків у домі, які б могли їй завадити, дівчинка вирішила відіспатися...

  • ПРАПРАВНУЧКА ТАРАСА ШЕВЧЕНКА - ЖИТЕЛЬКА ЛАДИЖИНА І ТЕЖ ПИШЕ ВІРШІ
    Валентина Соловеївна Сушицька народилася 14 квітня 1936 року у селі Зелена Діброва Городищенського району на Черкащині. Про своїх відомих родичів розповідає...

  • ПОКИ ОХОРОНЦІ... ПРИЙМАЛИ ДУШ, З МАЙСТЕРНІ ВИКРАЛИ "БУС" ВАРТІСТЮ У 90 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ
    Вінничанин, власник «Фольксвагена», і не думав, що, віддаючи свій «бус» на перефарбування в одну із приватних майстерень обласного центру, буде думати разом із правоохоронцями, як його повернути назад. Бо, як виявилось, ввечері мікроавтобус пофарбували, і того ж вечора, ще «свіженького», угнали просто з боксу майстерні.

  • ХОТІВ НАЛЯКАТИ ДІВЧАТ І... ЗБИВ ЇХ СВОЇМ АВТО
    Ця автопригода сталась 11 березня у місті Шаргороді. Дві неповнолітніх дівчинки, як потім з’ясувалось – сестри, мешканки Слободи-Шаргородської, о пів на третю йшли проїзною частиною дороги однієї з вулиць райцентру (чому в такий пізній час там були неповнолітні – це вже інше запитання). У цей час 23-річний водій авто, яке рухалось їм назустріч, мабуть, вирішив пожартувати, бо чомусь почав рулити у їх бік.

  • ЗА БОРГИ ПО ЗАРПЛАТІ ВДРУГЕ ПОРУШЕНА КРИМІНАЛЬНА СПРАВА ПРОТИ ПОСАДОВЦІВ ВІННИЦЬКОГО КОНСЕРВНОГО ЗАВОДУ
    Схоже, не усі керівники беруть до уваги діюче законодавство щодо оплати праці. Як повідомив в.о. прокурора Староміського району м. Вінниці, молодший радник юстиції Микола Мотрук, у 2005 році прокуратурою порушено 2 кримінальні справи стосовно посадових осіб щодо невиплати заробітної плати.

  • НАРКОШЛЯХ: ВІННИЦЯ - КРИМ. Під час спецоперації працівники СБУ розкрили канал постачання наркотиків
    На початку березня співробітники спецпідрозділу по боротьбі з оргзлочинністю та корупцією УСБ України у Вінницькій області за допомогою кримських колег виявили та перекрили діяльність міжрегіонального каналу постачання макової соломки з території нашої області до Криму.

  • ЯК ЖУРНАЛІСТИ "РІА" ШУКАЛИ ІЗ АДВОКАТОМ КЛЕПІКОВОЮ "НАКОЛОТІ АПЕЛЬСИНИ ТА АМЕРИКАНСЬКІ ВАЛЯНКИ" у акції "33-го каналу" "Весна правди"
    Вже так повелося в Україні, що коли є Майдани, є й ті, для кого цей дух свободи п’янкий та бажаний, а комусь від цього недобре, паморочиться... Не знаємо, чи це стало причиною такої дивної поведінки наших колег, але мусимо розставити всі крапки над «і». Бо так зване розслідування у згаданій газеті аж на дві сторінки газетної площі схоже скоріше на «вінегрет» із перекручуваннями, маніпулюваннями та злобними викриками зацікавлених сторін.

  • МАТИ З 5-МА ДІТЬМИ ПРИЇХАЛА "ШТУРМУВАТИ" ГУБЕРНАТОРА, а потрапила на прийом у міліцію. На 50 тис. грн. їх сім'ю обдурила шахрайка
    - Буду тут ночувати, днювати, тільки б в очі добрі губернатора глянути. Я хочу, щоб він вислухав і зрозумів багатодітну сім'ю, — казала помічникам губернатора Євгенія Боровська зі сльозами на очах. З пів дев'ятої ранку вона разом з п'ятьма дітьми в холі облдержадміністрації чекала Олександра Домбровського. Приїхала з Тульчина. Шостого, найменшого хлопчика, залишила вдома.

  • "15-РІЧНИЙ КВАРТИРАНТ ВБИВ МОЮ МАМУ. А ЙОГО ВИЗНАЛИ НЕОСУДНИМ. МАМА ЧАСТО ЧИТАЛА, ЩО СТАРИХ ЛЮДЕЙ ВБИВАЮТЬ, ТОМУ БРАЛА КВАРТИРАНТІВ. НЕ ЗНАЛА, ЩО ЦЕ І БУДЕ ЇЇ СМЕРТЮ"
    «5 вересня 2005 року студент II курсу юридичного факультету Барського гуманітарного коледжу 15-річний Тарас по-звірячому вбив мою 88-річну маму — Новак Валентину Миколаївну.

  • ПРЕМІЮ ІМЕНІ ПЛЮШКІНА ОТРИМАЛИ ВІННИЧАНИ
    Минулого четверга у Києві відбулося незвичайне нагородження. Найбільша в Україні компанія, яка займається постачанням газу, заснувала свою «антипремію» імені Плюшкіна. Серед тих підприємств, які її отримали, є і вінницьке. Вінницькі теплові мережі нагороджені у номінації «Найстаріший борг». Їхній борг з 2001-го року складає 3,7 мільйона гривень.

  • ВІННИЦЬКИЙ РЕЖИСЕР ВАЛЕРІЙ ШАЛИГА СПІВПРАЦЮВАТИМЕ З РОДНЯНСЬКИМ
    Незабаром на російському та українському телебаченні з'явиться новий серіал «П'ять хвилин до метро». А поки що Валерій Шалига працює над новим серіалом, який вдало зарекомендував себе у телевізійному просторі «Повернення Мухтара-2 та 3».

  • "ЧОМУ "КИДАЛОВИ" У ВИБОРЧИХ СПИСКАХ, а борців за правду тягають по судах?"
    «Шановні виборці м. Вінниці! Ніколи не писала до газети, але оця передвиборча карусель змусила мене взяти ручку в руки. І ми, прості люди, хочемо знати, хто відповідає за виборчу агітацію? Де тут правда, а де брехня? З екранів телевізорів, радіо, газет ллється бруд однієї партії на іншу. Скажіть, будь ласка, в якій країні є стільки партій, як у нас, і хто вирішує питання щодо кількості цих партій?

  • «ВОНА ПРОЙШЛА ВСЮ ВІЙНУ ...а нині не має навіть дров, бо її документи загубили»
    Надія Карпівна Долинська-Юркевич, жителька Ладижина, після закінчення школи сімнадцятирічною дівчиною поїхала з Ладижина працювати до далекого Азербайджану, сподівалася допомагати батькам, бо родина жила у скруті. У лютому 1941 року їй виповнилося 18 років; вона була мобілізована. Всю війну пройшла Надія Карпівна від Кавказу до Румунії.

  • "НЕ РВІТЬ УКРАЇНУ"
    «Здрастуйте, дорога редакціє «33-го каналу»! Я вирішив написати листа, не можу дивитись і слухати це пустослів’я. Я собі думаю, які ми, українці, добродушні. Всім, хто просить у нас влади, ми їм і даємо. А потім від неї ж і стогнемо, і терпимо. Невже ми заслужили таке життя, щоб ходити з простягнутою рукою? Невже у наших високопосадовців совість залишається десь на землі, а вони літають дуже високо...

  • СЕРДЕЧНА ПОДЯКА СКУЛЬПТОРУ АНАТОЛІЮ БУРДЕЙНОМУ
    Минув рік, як у Вінниці 22 березня 2005р. відбулась знаменна подія – відкриття меморіальної стели видатному українському вченому, терапевту, педагогу, доктору медичних наук, професору Борису Соломоновичу Шкляру.

  • Владимир Бутузов: "Я ВПРАВЕ ЗНАТЬ, ЧТО ПРОИСХОДИТ НА ЗАВОДЕ ТРАКТОРНЫХ АГРЕГАТОВ!"
    Кто такой Владимир Бутузов, на Винницком заводе тракторных агрегатов знают хорошо. О положении дел на ВЗТА и существующем конфликте мы писали уже не один раз, но ситуация продолжает развиваться, и В. Бутузов считает, что все, кто имеет отношение к предприятию, вправе знать, что происходит.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 42

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21


    Украинская баннерная сеть