This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/04-16index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-15. The original page over time could change.
Щотижнева газета "33 канал" (м. Вінниця, Україна)

НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
Анонс
  • На Великдень сатанисти розгромили кладовище
  • На вокзалі знайшли «бомбу», подібну до вибухівки у «маршрутках»
  • Янукович приїде представляти нового губернатора
  • У Вінниці наших льотчиків консультувала майор США
  • Медиків змусили вступити у провладні партії?
  • Вінницький АН-26-операційний готовий до вильоту в Ірак
  • Дві «Пантанасса» у Вінниці — якась фальшива?
  • Як на скульптуру «Скорбота за вкладами» вінничани здають монети СРСР
  • 10-місячну Настусю прийшли забирати одразу 12 мам і татусів
  • 2000 пасажирів могли стати жертвами розваг студентів

  • ПРИЗ
    читацьких симпатій


    МИРОСЛАВА


    МСТИСЛАВ


    since 1.08.2001


    since 28.04.2000
    since 3.06.2004


    ХРИСТИЯНИ СВЯТКУВАЛИ ВОСКРЕСІННЯ РАЗОМ. ЄВРЕЇ — СВОЮ ПАСХУ. В цю ніч сатанисти влаштували оргію на кладовищі...

    Читайте у №16 вiд 14 квітня 2004 р.

  • ЗНАЙДЕНА «БОМБА» СХОЖА НА ТУ, ЯКОЮ ПАЛИЛИ «МАРШРУТКИ»? Перед Великоднем мінували автовокзал
    На Центральному автовокзалі знайшли «бомбу»! Всі автобуси стоять, тисячу людей забрали з платформ, може бабахнути! — минулого четверга напередодні Великодня у вінницької міліції був явно не передсвятковий настрій, бо вже зранку черговий УМВС отримав сигнал про замінування головної автобусної «точки» області по вулиці Київській.

  • ШАЛЕНУ НІЧ КОХАННЯ ОБІЦЯЛИ НАРКОМАНКИ 50-РІЧНОМУ ЧОЛОВІКУ. За це він мав пронести через кордон макову соломку
    Борис жив у Молдові. Якось вдома у свого друга познайомився з двома молодицями — Мариною та Оленою з Дніпропетровська. Під час розмови жінки попросили чоловіка перенести через українсько-молдовський кордон мішок ячменю. А за це вони заплатять 100 гривень. Борис зрозумів, що у тому мішку має бути не лише ячмінь. Олена зізналась, що на дні буде лежати 5 кг макової соломки. Чоловік відмовився.

  • БРАТ ПІДНЯВ РУКУ НА БРАТА
    На Великодні свята вінницьким правоохоронцям довелося розкривати вбивство 47-річного місцевого мешканця Олександра С.

  • ВСІХ МЕДИКІВ ЗМУСИЛИ ВСТУПИТИ У ПРОВЛАДНІ ПАРТІЇ?
    9 квітня прес-служба Вінницького обласного представництва блоку В. Ющенка «Наша Україна» поширила таку заяву:

  • ХРИСТИЯНИ СВЯТКУВАЛИ ВОСКРЕСІННЯ РАЗОМ. ЄВРЕЇ — СВОЮ ПАСХУ. В цю ніч сатанисти влаштували оргію на кладовищі...
    Лише вдруге у цьому тисячолітті християни усіх конфесій разом святкували Великдень. Під час святкового богослужіння Папа Римський Іоан Павло ІІ закликав усіх віруючих об’єднатися.

  • ЛЬОТЧИК-МАЙОР ДЖИНА ХЕНСЕН ІЗ США КОНСУЛЬТУВАЛА КОЛЕГ ІЗ ВІННИЦІ. Але вона була засекречена?
    Минулого тижня у Вінниці в штабі Головного командування ВПС Збройних сил України троє військових фахівців із НАТО вели переговори із українськими колегами щодо забезпечення радіотехнічної взаємосумісності авіаційних підрозділів України, США та НАТО. І якщо спеціалістів цікавили суто технічні моменти цих консультацій, то до керівника американської міні-делегації був окремий інтерес. Бо жінка — керівник у військовій формі, та ще й підрозділу ВПС, для нашої ще вчора мілітаризованої країни — дивина. А на переговори прилетіла не «солдат Джейн», а старший офіцер відділу систем управління майор (!) Джина Хенсен. Троє американців до 9 квітня працювали у Вінниці, але особливо світитись перед пресою не в правилах їхнього відомства — вони виконали свою місію і полетіли додому, в НАТО, яке тепер підпирає кордони України.

  • ПРЕМ’ЄР У ВІННИЦІ ПРЕДСТАВЛЯТИМЕ НОВОГО ГУБЕРНАТОРА?
    Вже вшосте до Вінниці планується приїзд прем’єр-міністра Віктора Януковича. Але 16-17 квітня візит високого гостя, скоріш за все, матиме офіційний характер. Адже диму без вогню не буває, і вже навіть чиновники погоджуються з тим, що найвірогіднішими кандидатами на пост губернатора Вінниччини є народні депутати Калетнік та Кальніченко чи заступник губернатора Дмитренко. Не відкидається варіант посилення обласної влади і за рахунок призначення «варяга» — представника однієї із пропрезидентських партій, але все проясниться в п’ятницю, коли приїде прем’єр.

  • ГОЛОДУВАННЯМ ХОЧУТЬ ЗУСТРІТИ ЯНУКОВИЧА ВІННИЦЬКІ МАРШРУТНИКИ. Вночі на Великдень мер таки відвідав наметове містечко, де вже зібрали 6000 підписів «за» недовіру владі Вінниці
    Не припиняти акцію протесту та не знімати 9 наметів із площі перед мерією навіть під час свят вирішили маршрутники, які з минулого понеділка цілодобово пікетують міську владу Вінниці. Щоночі в наметах ночують 12-15 членів асоціації «Маршрут», до яких на Великдень прийшли православний священик та о другій годині ночі мер Домбровський із відеокамерою і супроводжуючими. Кажуть, мер умовив маршрутників сісти за стіл переговорів, бо всі ми люди і маємо домовитись... Але з понеділка вони не припиняли збирати підписи «за» відставку міської влади, яка, на думку перевізників, хоче прибрати їх з ринку перевезень. До речі, першим оголосити голодування готовий батько 5 дітей — бригадир маршруту №2 Алік Бабаєв.

  • У ВІННИЦІ АНГЛІЙСЬКА ЖУРНАЛІСТКА ДІЗНАВАЛАСЬ, НАСКІЛЬКИ МИ КОРИСНІ ДЛЯ ЄВРОПИ, та дивувалась, що ми допомагаємо жертвам работоргівлі
    Хелен Фоукс — 32 роки. Вже чотири місяці вона працює у Києві власним кореспондентом британської радіостанції ВВС. Минулий тиждень вона провела на Вінниччині – готувала серію репортажів з районів області та набрала матеріал для свого радіосеріалу про торгівлю жінками.

  • ВІННИЦЬКИЙ СПЕЦЛІТАК-ОПЕРАЦІЙНА Ан-26 готовий до вильоту в Ірак
    Єдиний в Україні спеціальний літак-операційна марки Ан-26, обладнаний для надання невідкладної кваліфікованої хірургічної допомоги в «гарячих точках», готовий до вильоту із Вінниці в Ірак у зв’язку із загостренням ситуації в цій країні..

  • «Є БОРОТЬБА ЗА ДОЛЮ УКРАЇНИ, все решта — то велике мискоборство!»
    Цi слова Лiни Костенко стали лейтмотивом II обласного Нацiоналiстичного форуму, який відбувся 27 березня в актовій залі обласної ТРК. Портрет полковника Євгена Коновальця, батька сiчових стрiльцiв, i лозунг «Україна понад усе!» зустрічав його учасникiв — представникiв УНА-УНСО, «Молодої просвiти», «Руху за єднiсть», партiї «ОУН в Українi».

  • «А БУДЕШ КАЗАТИ НА ТАТА «РАШПІЛЬ»?» або приватизована міліція, і не лише вона
    Хто, яка організація, на вашу думку, у вашому місті чи районі є найбільшим споживачем різних видів благодійної допомоги? І я гадав, що це в першу чергу будинки престарілих, школи-інтернати, лікарні, бідні люди, інваліди. Та не тут-то було! Забув про силові структури – щит і меч країни.

  • ДВІ БЛАГОСЛОВЕННІ ІКОНИ «ПАНТАНАССА» У ВІННИЦІ. Якась серед них фальшива?
    Днями у Вінниці у Преображенському кафедральному соборі перебувала чудотворна ікона «Пантанасса». Вінничани могли бачити величезну чергу паломників, які хотіли помолитися біля неї. Але багатьох здивував той факт, що у нашому місті вже є точнісінько така ж ікона «Пантанасса» — у Хрестовоздвиженському храмі по вулиці Келецькій.

  • ЗА 24 ТИСЯЧІ ДОЛАРІВ ХОТІВ ПРОДАТИ 12 КГ РТУТІ
    Ще в 1997 році, працюючи на цукровому заводі, житель Бершаді викрав 12-кілограмову колбу з отруйним рідким металом — ртуттю. Безлад, який панував на підприємстві в зв’язку із зміною керівництва, сприяв тому, що крадіжка не була виявлена.

  • НАШУ НАСТУСЮ ПРИЙШЛИ ЗАБИРАТИ ОДРАЗУ 12 МАТУСЬ, ТАТУСІВ І БАБУСЬ. Однак дівчинка опинилася в заручниках законодавства і досі знаходиться у дитячій лікарні
    Два місяці тому ми привезли у дитячу районну лікарню 8-місячну Настю зі Стрижавки. Нагадаємо, що 21-річна мама впродовж чотирьох місяців залишала дівчинку по 5 днів саму вдома.

  • КРАЩИЙ ПАМ'ЯТНИК ШЕВЧЕНКУ ЖУРІ ТАК І НЕ ВИЗНАЧИЛО. Новий конкурс буде всеукраїнським, і виросте преміальний фонд
    В управлінні архітектури та містобудування по вул. Пушкіна, 38 голова журі конкурсу на кращий проект пам'ятника Тарасу Шевченку так і не назвав ім'я переможця конкурсу, присуджено лише одну другу та дві третіх премії із загального фонду 10000 гривень.

  • ШАРМ «ВОЛОДАРКИ»: ЩО НОСЯТЬ ВЕСНОЮ-2004. «Родзинка» сезону — чоловiчi костюми не з пiджаками, а з сюртуками
    Людина iнколи так зливається iз своїм одягом, що про неї говорять: «Скажи, що ти носиш, i я скажу, хто ти». Особливо це притаманне чоловiкам. У кожного мужчини є свої улюбленi речi, якi багато говорять про його професiю, звички, спосiб життя. Тi, хто носить костюми «Володарки», мають вигляд людей солiдних, респектабельних i разом з тим сучасних, модних. Переконливе свiдчення тому — нова колекцiя моделей чоловiчого одягу «Весна-2004» вiд «Володарки», показана в експоцентрi Вiнницької торгово-промислової палати.

  • БАБСЬКИМ РОЗУМОМ НА ЧОЛОВІЧУ ТЕМУ ВИРІШИЛА ПОДИВИТИСЬ Я... Цікавість завела мене туди, де рідко ступала жіноча нога
    Режимне підприємство. Суворі, але в міру виховані, і навіть надміру компетентні для типових прапорщиків охоронці. Вже до цього дізналась, що вони тут отримують більше, аніж у Вінниці професори. А що вже казати про інших. Спеціалісти, які супроводжують, «вбивають ерудицією». І навіть у мене, «журналюги», навченої штучок пропагандистської мішури, викликають довіру. А їм нікуди діватись! Проти професії, яку вони вибрали, всі — переважна більшість громадян, владні мужі і державна політика... А тому зрозуміли, що лише відкритістю, власним досвідом, відвертим діалогом, мовою цифр та підрахунків можуть щось змінити...

  • 2000 ПАСАЖИРІВ МОГЛИ СТАТИ ЖЕРТВАМИ РОЗВАГ «ЗОЛОТОЇ МОЛОДІ». Награвшись у «Контр-страйк», 19-річні студенти, один з яких майбутній юрист, підкладали на рейки бетонні плити. Тільки диво врятувало чотири пасажирські потяги від катастрофи
    У червні 2003 року двоє 19-річних друзів з Калинівки — Андрій, студент юридичного вузу, та Олексій — зустрілись на канікулах. Вирішили відзначити. Спочатку добряче випили пива «за зустріч», потім до 2-ї години ночі сиділи в Інтернет-кафе – грали у «Контр-страйк». Для тих, хто не знає, — це цинічна жорстока гра з кров’ю та вбивствами. Підігріті алкоголем і чужою кров’ю, пішли шукати пригод.

  • ЖІНКА ПОКУСАЛА МАНІЯКА. Тепер тростянецька міліція шукає його за особливими прикметами!
    Буквально за тиждень у Тростянці почали відбуватися дивні напади. Невідомий скоює замахи на жінок від 35 до 45 років з метою викрадення золотих сережок чи ланцюжків.

  • ПОЧОМУ У ВІННИЦІ «ЧЕКЕТ»?
    Здавалося, кримінальних університетів 24-річний вінничанин Н. не проходив, однак впродовж кількох попередніх місяців його ніяк не вдавалося затримати з «товаром». Тим часом на «Бригантині» йшов торг так званим «чекетом», простіше – маріхуаною. Для продавця не було різниці, кому продавати: школяру, студенту чи будь-кому іншому. За кожен «чекет» він правив 5 грн.

  • НА СКУЛЬПТУРУ ЗГОРІЛИХ ЗАОЩАДЖЕНЬ ВІННИЧАН збираються мідяки всіх бажаючих
    Універсам «Вишенський» та вінницька ювелірна фірма «24 карати», власниками якої є брати Деруни, вирішили здивувати нас надзвичайною акцією. Вони закликали вінничан здати непотрібні копійки часів Радянського Союзу. За їхніми підрахунками, вінничани можуть здати 50 кілограмів сировини. І тоді вони всі ці копійки переплавлять та виготовлять скульптуру «Скорбота за вкладами». Цей пам’ятник розміститься поряд із універсамом.

  • КЛАДОВИЩЕ, ДЕ БЛИЗЬКО ТРЬОХСОТ МОГИЛ ПОЛЯКІВ РОЗГРАБОВАНО, а на жінку, котра його доглядала і зрубала там дерево, накладено штраф у 2 тис. 320 грн.! Так ми розпочинаємо дні Польщі в Україні?..
    Наразі невідомо, скільки саме могил поляків знаходиться на цьому кладовищі, котре на околиці Ладижина. Зі всіх боків до нього підступають нові забудови небідних жителів. За словами корінних ладижинців, останнє поховання тут було у 1978 році, а перше — десь наприкінці 18 століття, а може, й ще раніше. Сюди майже ніхто не навідується, хіба що зрідка деякі родичі похованих поляків та вандали у пошуках скарбів.

  • «З ОДНІЄЇ ТРУБИ ВТІКАЄ, З ІНШОЇ — ВИТІКАЄ... то чому ми повинні платити за воду по-різному»
    Надзвичайно гостро в наш час стоять питання розрахункiв за комунальнi послуги. Але чи все зроблено владою i самими надавачами послуг для того, щоб люди мали змогу зручно i вчасно заплатити за житло, тепло, газ, воду? Своїми мiркуваннями з цього приводу дiлиться заступник начальника управлiння працi i соцiального захисту населення, начальник вiддiлу надання субсидiй Микола Балан:

  • «ВОНИ ЗА $150 ТИС. КВАРТИРУ В ІТАЛІЇ КУПУЮТЬ, а ми втратили свої заощадження»
    «З друзями по нещастю — такими ж ошуканими вінничанами — ми познайомились тiльки в ходi розслiдування кримiнальної справи, порушеної проти сiм’ї Н. Ця сiм’я, на перший погляд, складається з милих, порядних людей, знайомих багатьом вiнничанам. Але це тiльки здається, бо по сутi Н. — справжнi пройдисвіти.

  • «БАНДИТСКИЙ БЕСПРЕДЕЛ ПО-ВИННИЦКИ. Хочу поговорить о наших городских депутатах»
    «Такого горсовета, как сейчас, еще не было, но может быть похуже, если мы с вами будем выбирать бандитов. В первой предвыборной кампании я открыл вашу газету, и на одной странице свою предвыборную агитацию вели семь криминальных «авторитетов», которых знает пол-Винницы.

  • «ЩО ЗА ЦЕНТР ПІД «КРИШЕЮ» адміністрації лікарні?»
    «Медична допомога населенню області через скрутний економічний стан надається в недостатньому обсязі. До лікарів з різних причин у населення є певні претензії. Є випадки присвоєння собі доходів при використанні апаратури лікувальних заходів і робочого часу основної роботи в особистих цілях.

  • «ПРАВИЛЬНО, ЩО ВИ НАПИСАЛИ ПРО ФАШИСТСЬКИХ НАРЕЧЕНИХ. НАРОД МАЄ ЗНАТИ ПРАВДУ ПРО ВСЕ. Хочу і я відповісти автору матеріалу «Як під час війни вінницькі дівчата виходили заміж за німців» та її опонентці»
    «Коли майже всю європейську частину колишнього Союзу було окуповано військами Німеччини і багато людей, котрі залишились на окупованій ворогом території, взагалі вважали, що вже не буде Радянської влади і в тому числі колишнього Союзу, то в тій ситуації, можливо, декому і важко було розібратись, як пристосуватись до життя того часу, і в тому числі, кого любити, а кого ні, і за кого виходити заміж.

  • «А ХТО МИ? РАБИ, КРІПАКИ, ХОЛОПИ?»
    «Прочитав у «33 каналі» статтю «Пропорційна система змінить українські партії» автора Сергія Ільїна за 17 березня 2004 року. І, як кажуть, за голову взявся. Навіть за тоталітарної системи Радянського Союзу такого не було. Все-таки існувала якась пропорційна система. Хай навіть рознарядки, але були там і безпартійні, колгоспники, доярки, механізатори, робітники, швачки, токарі, інші спеціалісти і професії. А що ж зараз? Верховна Рада добилась, що посадили політичні партії на наші шиї, щоб ми їх утримували. І простому безробітному, інженерам, вчителям, лікарям голови не висовуй.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 42

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21


    Украинская баннерная сеть