This version of the page http://www.ebskiev.com/autsorsing-buh-ucheta/ (185.68.16.76) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-04-19. The original page over time could change.
Аутсорсинг і бухгалтерський облік в Києві та Україні — EBS

0 800 505 207+38 044 249 79 05+38 044 207 43 43info@ebskiev.com

+38 044 249 79 05

+38 044 207 43 43

info@ebskiev.com

Фінансові розслідування

Аутсорсинг бухгалтерського обліку

НГО

Аутсорсинг послуг фінансового директора

Підготовка фінансової звітності згідно з МСФЗ

У сучасних реаліях дотримання всіх вимог податкового законодавства України – непроста і Ресурсовитратна завдання, саме тому все більше підприємців обирають для себе аутсорсинг бухгалтерських послуг. Практика бухгалтерського супроводу в компанії EBS була розроблена, щоб синхронізувати виробничі процеси і звітність, максимізувати прибуток і зменшити тягар бюрократичних процедур.

Крім того, бухгалтерське обслуговування – перш за все інструмент, що допомагає спрямувати час і ресурси на дійсно важливі процеси, такі як стратегічне планування, маркетинг і робота над якістю.

Що ви отримаєте вибираючи ведення на аутсорсинг?

• Професійне обслуговування не одним бухгалтером, а командою одних з кращих професіоналів не тільки в Києві, а й у всій Україні;

• Відсутність потреби контролю виконання всіх процесів, а лише кінцевий результат звітів;

• Значна економія завдяки оплаті тільки за виконані роботи, а не за щоденне робочий час штатного співробітника;

• Ефективне управління податковими ризиками з залученням досвіду і знань наших фахівців в сфері бухгалтерських послуг і оподаткування.

У компанії EBS ми зібрали провідних фахівців в сфері аутсорсингу бухгалтерських послуг Києва, робота яких завжди починається з детального вивчення потреб, цілей, систем і корпоративної культури клієнта, а також оцінки його податкових ризиків. Вибудовуючи роботу таким чином, ми допоможемо Вам сфокусуватися на інших завданнях, адже податковими питаннями і підготовкою звітності будуть займатися експерти в своїй області. Бухгалтерія на аутсорсингу – інноваційна система ведення бізнесу і це розуміють безліч прогресивних підприємців столиці.

Наш більш ніж 17-річний досвід демонструє, що бухгалтерські послуги дають поштовх розвитку компаній будь-яких масштабів. Ведення бухгалтерського обліку та подання звітності на аутсорсингу допоможе вам звести до мінімуму податкові навантаження і уникнути штрафів, виводячи на принципово новий рівень взаємодії з податковими органами.

Команда EBS не тільки проводить консультації, а й займається фінансовою звітністю і обліком, а також займається веденням первинної документації (рахунків, актів і т.д.), тісно взаємодіючи з контрагентами вашої компанії.

Коли ми говоримо про бухгалтерські послуги, ціни – не завжди ключовий момент для вибору компанії. Адже якісне обслуговування – надійний тил для побудови масштабного і функціонального бізнесу, який завжди окупиться.

Експерти практики

ОЛЕНА ЛЕВШУН

МАРИНА МАКАРЕНКО

ІРИНА КОШОВА

ТЕТЯНА НЕВМЕРЖИЦЬКА

КАТЕРИНА ПАПІШ

НОВИЙ ЗАКОН ПРО МОБІЛІЗАЦІЮ. ЧОГО ОЧІКУВАТИ?

16.04.2024 року Президент України Володимир Зеленський підписав фінальну версію нашумілого законопроєкту № 10449, який набере чинності через один місяць після його опублікування.

Детальніше

Трудові відносини з іноземцями: що потрібно знати роботодавцям в Україні

Володимир Зосімов, юрист EBS Конституція України передбачає, що кожен українець має право на працю та можливість заробляти.

Детальніше

Гіг-контракт

Катерина Гарбуз, партнер, керівник юридичної практики, EBS Одразу варто зазначити, що правовідносини, які виникають із підписанням гіг-контрактів, не є трудовими.

Детальніше

Компанія EBS долучилася до партнерської програми Creatio та робить автоматизацію процесів доступною для більшої кількості клієнтів

Компанія EBS уклала партнерську угоду з Creatio, глобальним вендором no-code платформи для автоматизації бізнес-процесів та CRM. Дане партнерство націлене на підвищення якості послуг та розширення спектру рішень для автоматизації процесів.

Детальніше